7 Best Tan Removal Behandlinger som fungerer Rask | Stiler på livet

Hvordan fjerner du solbrunet? Kjenner du metodene for å fjerne tan? Det er mange mennesker over hele verden som er frustrerte fra solbrunnehuden. For å fjerne tan, bruker de tusenvis av penger på ulike produkter som forsikrer dem. For noen mennesker, som jobber for lange timer utenfor hjemmefra, blir soling et konstant problem. Så, denne artikkelen er hovedsakelig fokusert på forskjellige metoder for tan fjerning.

7 Best Tan Removal Behandlinger som fungerer Rask | Stiler på livet

Alle dere vet at soling av huden oppstår på grunn av solkontakt som er veldig vanlig. Du bør huske en ting som tan fjerning tar minst en uke i stedet for over natten. UV-strålene på sommeren skader på hvilken som helst bar hud, grove flekker og generelle blåmerker. Hvis du har sensitiv hud, er det svært nødvendig å velge den beste metoden for tan fjerning. Jeg håper denne artikkelen vil være nyttig for deg. Ved å følge disse metodene kan du enkelt fjerne tan og få en ren, lys og jevn hud.

7 forskjellige måter og behandlinger for fjerning av huden:

Nedenfor har vi nevnt noen prosedyrer som gjør det enkelt å fjerne solbrentene dine. De er som følger;

1. Eksfoliering:

Eksfoliering bidrar til å avhende det dehydrerte laget som dette, vil gi fantasien som brunfargen har bleknet. Denne handlingen stimulerer cellevekst samt foryngelse som resulterer i en klarere, mykere og flat hudtone.

  • Anti-Tan Face Scrub:

kombinere litt sukker med en essensiell olje. Sett inn noen teskjeer med honning, pluss små dråper sitronsaft til å forberede en jevn pasta. Tilstedeværelse av honning og sitron sikrer at skrubbingen er veldig nyttig for huden din og vitamin C av sitron, som ligner på et antiseptisk stoff som brukes til huden.

  • Anti-Tan Face Pack:

Bland like mengder gram eller havremel, byg eller jau, ostemasse og limejuice samlet. Smør denne pakken på huden din og etter 15 minutter vask den med vann med jevne mellomrom.

Se mer: Slik fjerner du Sun Tan At Home

2. Kjemisk peeling:

De fleste av befolkningen finner kjemiske peeling litt motløs, med tanke på at det er litt lite ufølsomt mens de ikke brukes riktig. Men under de rette forholdene kan kjemiske peeling eliminere fast smuss så vel som tørr hud trekke ut for å lette rent og forfriskende utseende med en hudtone som utjevnes.

Hvis du bruker denne metoden for kjemisk peeling, er du nødvendig for å forsvare deg selv forbedret fra solkontakt da huden blir ekstra mottakelig etter påføring. Påfør solkrem som har et bredt spekter i tillegg til en SPF på minst 30. Du må også fuktighet regelmessig for å skape for at huden din får tilstrekkelig fuktighet etter en kjemisk peeling. Hvis du ikke fukter på riktig måte, oppstår det breakouts som produserer mørke flekker.

7 Best Tan Removal Behandlinger som fungerer Rask | Stiler på livet

3. Laser Behandling:

En insisterende tilnærming til å opprette ujevn hudtone er gjennom laserterapi. Dette fungerer fundamentalt på tilsvarende måte som din ekstra hyperpigmenteringsbehandling der fjerning av ytre lag av døde og tørre celler opplyser en ekstra jevn hud under. Lasert terapi gir en stor fordel at dette fungerer mer nøyaktig på problemområdene. Til stede er ulik type laserterapi der og du må vite at enheten kan planlegges spesielt av legen for å oppnå en helbredende dosering av laserenergien.

4. Micro Derma Brasion:

Huden naturen kan utjevnes gjennom hele det mekaniske slaget av små perler. Denne prosessen kalles micro derma brasion. Skrubbehandlingen virker ikke bare på utsiden, men renser også og fukter huden.

5. Bleking:

På den annen side må det være oppmerksom på at tanning på huden er en vanskelighet som tar tid å reparere, pluss bleking er den rett og slett umiddelbare løsningen. Blekemiddel er nyttig for å redusere solbrenthet. Så i markedet er det mange blekingprodukter tilgjengelig som gir øyeblikkelig resultat.

6. Hydrerende hud:

Hydrering av metoden som gir raskere eliminering av brunfarge er å øke hastigheten på eliminering av første lag. En lang bade i et lunkent kar med vann hydrerer hudceller, bygger dem smidig og uklar, så vel som enklere å eksfoliere. Du kan også ta en svømmetur i klorerte bassengvann. Det gir den ekstra bonusen som er vedvarende å hydrere huden din i tillegg til å akselerere sloughing prosedyren. Varmtvannet kommer inn i dine hudceller overlegen enn kaldt vann.

Se mer: Hvordan bli kvitt tann på halsen

7. Tannfjerningsmidler:

  • Kokosnøttvann:

Ta en hvit, klumpete del av grønn kokosnøtt, og lim en kvern i tillegg til å holde den på i 15 minutter. Kokosvannet innebærer bleking egenskaper som bidrar til å fjerne tan.

  • Yoghurt Og Havregryn:

Lag en tykk pasta ved å blande yoghurt, sitronsaft med havremel. Påfør dette på solbrun hud i omtrent en time og vask deretter med vann.

  • Flour Face Pack:

Påføring av hvetemel på huden kan bidra til å forbedre hudfarge, fade bort mørke flekker og ujevn hudtone. Lag en pasta med 2 spiseskjeer av hvetemel og vann og bruk på ansiktet. Pastaen skal ikke være for tykk. La det stå i 15 minutter og vask av med vann og få mykere og lysere hud.

  • Agurk:

Smør halvhakket agurk med 2 ts melkpulver samt små dråper sitronsaft. La det tørke og skylles av. Melk er en naturlig renere mens den avkjøles, og reduserer huden din umiddelbart.

  • Aloe Vera:

Det bidrar til å lindre huden i en uke, i tilstand hvis det brukes hver dag til overdrevet område. Aloe Vera har også fordeler for å rense samt fremme huden. Smør frisk Aloe Vera gel på overdrevne hudområder før du legger deg til sengs. Neste morgen, skyll huden forsiktig.

Se mer: Naturlig måte å fjerne Tan

  • Honning og ananas:

Ananas har frisk og krydret smak og er keiser av tropiske frukter. Bland 2 spiseskjeer med ananaspulp gjennom en spiseskje honning og smør på ansiktet, opphold i 3-5 minutter pluss rengjør forsiktig med vann. Fordi enzymene som er tilstede i ananas, er svært fordelaktige i å fjerne døde celler fra solbrent og brent områder. Ananas inneholder vitamin C som reduserer aldringens aldringseffekt som rynker, fine linjer og fregner.

Bilder Kilde: Shutterstock

Leave A Comment

66 − 65 =