7 berømte parker i Indore med bilder | Stiler på livet

Indore er ofte beskrevet som den kommersielle hovedstaden i delstaten Madhya Pradesh, og er et knutepunkt for alle slags kommersielle aktiviteter. Selv om det ikke er ekstremt kjent som et turistmål, har det fortsatt flere interessante steder å besøke. Det ligger nær Malwa-platået og har dermed steinete terreng i enkelte regioner. Befolkningen her er høy, og det står for mye av det travle livet. Det finnes en rekke zoologiske parker, hager og så videre i denne byen.

Vakre parker i Indore med bilder:

Her er en liste over noen av dem.

1. Pipliyapala regionale park:

parker in indore

Utviklet av Indore Development Authority (IDA), er denne parken også kjent som Atal Bihari Vajpayee Regional Park. Den dekker et område på rundt 120 hektar land som inkluderer en kunstig dam. En kanal sprer seg gjennom parken fra et punkt av dammen og møter den i motsatt ende. Parken har også en rekke forskjellige typer fontener. Kunstnerens landsby her er et fantastisk besøk også! Den franske hagen, hagen til biologisk mangfold og båtområdet er de ekstra fordelene.

2. Safari Adventure Park:

parker-in-Indore-safari-eventyr-park

Dette er en vanlig park med en rekke eventyrlystne turer i nærheten. Det brukes ofte av skolene til å planlegge utflukter og andre komiteer og klubber. Det er det perfekte stedet å ta en piknik med barna dine. Turen holder dem opptatt og den naturskjønne skjønnheten gjør at du kan slappe av og nyte tiden også.

Se mer: Vannparker i Ahmedabad

3. Kamla Nehru Park:

parker-in-Indore-Kamla-Nehru-parken

Dette er en zoologisk park og kalles ofte Indore Zoo. Oppføring her er betalt selv om avgiften ikke er for høy. Parken tjener et pedagogisk formål for barna i byen og rekreasjon for sine foreldre og turister. Det viser seg også å være en god piknikplass hvis du er en dyreliv. Noen av de ville dyrene som finnes her, er den hvite tigressen. Parken tilbyr ikke bare spektakulær utsikt over disse ville dyrene i deres opprinnelige habitat, men andre fritidsaktiviteter som buggy rides, ponni rides, elefant rides og til og med kamel rides! Alt i alt er det et interessant sted å besøke.

4. Meghdoot Upvan:

parker-in-Indore-Meghdoot-hage

Meghdoot Upvan er en av de vakreste hagene i denne byen. Det ligger nær fornøyelsesparken Mangal Merry Land. Den har dansefontener, vakkert anlagte hager, blomster, plener og fascinerende belysning for kvelden. Det er et bra sted å gå en morgen tur eller å ta barna dine til å slappe av.

Se mer: Park i Chandigarh

5. Chhatri Bagh:

parker-in-Indore-Chhatri-Bagh

Chhatri er det indiske ordet for baldakinene som ble brukt som skyggelagt for adelsmenn og medlemmer av kongelige når de valgte å reise utenfor sine palatale hus. Chhatri Bagh er som navnet antyder fylt med slike baldakiner. Det ble bygget i minnet av Holkar-dynastiet. Hver chhatri i parken markerer gravplassen til en Holkar konge eller dronning. Om kvelden er alle baldakiner tent og en vakker fontene er i gang. Dette er et vanlig turistmål.

6. Somanipuram Adventure Park:

parker-in-Indore-somanipuram-eventyr-park

Denne parken har et stort utvalg av fritidsaktiviteter. Det har en cricket bakke, en volleyballbane, en mini hopping pad, et campingområde kjent som teltbyen, en innsjø med en foss og mange flere slike attraksjoner! Det tilbyr til og med innendørs sport som bordtennis og basseng. Det er et utmerket sted å tilbringe din helg på. Du kan gjøre veggklatring, rappellering, vannzorbing, bungee jump, båtliv eller til og med spille paintball! Parken tilbyr instruktører og har fagfolk på hånden, så det er ingen fare for din sikkerhet når som helst.

Se mer: Park i Guwahati

7. Tafreeh Agro Park:

parker-in-Indore-tafreeh-agro-park

Denne parken ligger midt i en gård som spenner over et areal på 40 dekar. Det gir en beroligende naturlig setting for å hjelpe deg med å slappe av og roe ned, ettersom du forlater byens liv i bare en dag.

Leave A Comment

88 − = 79