6 Fordeler med å spise jordbær under graviditeten | Stiler på livet

Vi har alle en søt tann når som helst på dagen. En av de beste fruktene å spise under graviditeten er jordbær. Under graviditeten går kvinnen gjennom sult og trang etter visse smaker som sur og søt. Hva skjer hvis søte trang øker med dobbel hastighet? Kan du forestille deg at du vil spise noe søtt hele dagen lang? Men en gravid kvinne kan ikke bare spise godteri hele dagen. Hvis glukose eller sukkerinntaket til en mor er høy, er det 90-96% risiko for diabetes, ikke bare for kvinnen, men også barnet. Infant diabetisk infeksjon kan være verre og kan også føre til dødelig livsrisiko.

For sødestoffers skyld uten helserisiko, viser frukt seg å være det beste blant alle. Og blant de mange forskjellige varianter av frukter, synes jordbær å være det beste.

jordbær during pregnancy

Gravid kvinne er veldig forsiktig med hva de spiser og ofte spør: Er jordbær bra for graviditet? Spise jordbær når gravid er trygt, og det finnes måter å inkludere det i dietten.

Som frukt går, viser denne rosa og søte frukten å være en forkledd velsignelse. Vi gir deg fordelene med å spise jordbær mens du er gravid.

Fordeler med å spise jordbær under graviditet:

1. Jordbær inneholder alle slags helsemessige fordeler, som starter med å holde øynene sunne for å holde andre infeksjoner i sjakk. Vitamin C som finnes i overflod i denne frukten, er en kilde som bidrar til å takle øyeproblemer og immunitet, og hindrer også skade på frie radikaler i kroppen. Dette viser at å spise jordbær under graviditet er definitivt et must!

Se mer: spise stjernefrukt under graviditeten

2. På grunn av antioxidanter som er tilstede i denne søtbæren, forhindrer det også uhelbredelige sykdommer som kreft. Så smak med helse er den perfekte måten å beskrive den på.

3. Vitenskapelig studie viser at folk som er glad i jordbær og spiser det jevnlig, har også kjempet mot fedme og kolesterolproblemer.

4. Jordbær inneholder fruktose som er forskjellig fra glukose i en strukturell forbindelse, og det er også bedre da det virker som det samme sukker i smak, men forskjellig i funksjonen som eliminerer fettene i stedet for å legge dem.

5. Jordbær bør inkluderes i vanlig diett av gravide kvinner. Disse i stedet for å ha en dårlig effekt på mor og baby, gir ut en motsatt reaksjon!

6. Jordbær hvis spist av en forventende mor, reduserer risikoen for at en baby har dårlig syn senere i livet, noe som er svært viktig i dagens livsstil. Så, hvis du forventer en baby, bør du spise jordbær mens du er gravid, slik at babyen din forblir frisk og trygg.

Se mer: er muskmelon trygt under svangerskapet

Her er noen måter å inkludere jordbær i dietten i forskjellige former. Les videre for å få vite mer.

Dietrik frukt og grønnsaker inneholder høye doser protein og næringsstoffer som kreves for moren og for babyen. Du må ta vare på hvordan du forbereder og spiser jordbær, svekket graviditet immunsystem kan bli påvirket av matbårne sykdommer som E. coli. God omsorg kan hjelpe deg med å forebygge sykdommer og bare trekke ut de sunne belønningene til jordbær og andre frukter. De kan tas som rå frukt eller som salat sammen med grønnsakskålen. Jordbærjuice, syltetøy og squash i melk er noen andre måter å konsumere på.

 • Vask jordbæren godt i rennende vann. Klipp dem i små stykker. Spis dem rå. Vaske dem vil fjerne plantevernmidler og gjødsel fra frukten.
 • Lag en jordbærsalat. Ta bare 4 til 5 kopper totalt frukt og grønnsaker bare hver dag. Ikke helt stole på en jordbær for å møte alle næringsstoffer og mineraler kroppen din trenger.

Jordbærmelk under graviditeten:

Jordbær During Pregnancy

Dette er en annen rask oppskrift du kan prøve hvis du ikke liker å spise den rå. Jordbær bra for graviditet er et akseptert faktum. Lær hvordan du gjør det.

 • Varm friske jordbær, en kopp vann og halv kopp sukker til koking. La det koke i 10 minutter, og det vil begynne å bli tykkere.
 • Stenn blandingen i en liten bolle. Sett dette til side.
 • Frys glasset i fryseren i 10 minutter. Nå legg til ¾ kopp melk og sirup.

Nyt denne jordbærmelken, kremaktig og glatt.

Jordbær Jam Under Graviditet:

Jordbær In Pregnancy

Jordbær fordeler i svangerskapet kan bli møtt på denne måten også.

I tilfelle du ikke er fan av dette heller, her er en annen rask jordbær syltetøy du kan lage lett hjemme.

 • Klipp bærene inn i halvparten og fjern stammen. Pass på at du vasker det godt.
 • Legg dem i en bolle og kast den i sukker. La det avdekkes ved romtemperatur over natten. På denne måten blir fargene bevaret og frukten går ikke raskt sammen.
 • Hell jordbærblandingen i en konserves med litt sitronsaftekstrakt. Sett over lav varme og koke. Hvis noe sukker forblir på sidene av pannen, dyp en konditoribørste i varmt vann og puss sukkeret bort.
 • Når det ikke er flere sukkerkorn, snu den til høy varme og la den koke.
 • Kok det i 15 minutter og slå av varmen. Skje litt syltetøy i en av de kalde tallerkener.
 • La det stå i 30 sekunder, og trykk med fingeren. Hvis syltetøy rynker og ikke oversvømmes for å fylle gapet, er det klart. Hvis ikke, sett det tilbake til varme og koke i 2 minutter mer, slå deretter av varmen og gjør rynketesten igjen. Gjenta til klar.

Å spise jordbær under graviditet er kjent for å ha gode helsemessige fordeler for kroppen. Den er fullpakket med essensielle næringsstoffer og er rik på fiber. Frukt og grønnsaker er en viktig del av et sunt kosthold og bør være spesielt rikelig på kjøkkenet ditt når du er gravid. Folinsyre vil bidra til å forhindre nevrale rørfeil og fremme en sunn fødselsvekt. Kalium i jordbær regulerer blodtrykk. Vitamin C vil ha nytte av babyens bein og tenner og øke kollagen i babyens bindevev.

Du kan også parke jordbær med protein og cottage cheese, som vil hjelpe deg med å gi de nødvendige næringsstoffene til kroppen.

Nå, nå vet du om de mange fordelene med å spise jordbær under graviditeten! Jordbær er betegnet som øyehud, og som vi alle vet at gravide ofte klager over trang til noe søtt, som tidligere nevnt, hvis disse kvinnene skulle ha noe naturlig i stedet for kunstig søte spisestoffer, hvorfor ville det da ikke være gunstig?

Se mer: Fordeler med Jamun frukt under graviditet

Jordbærjuice eller frosne jordbær skal være de beste formene som jordbær bruker. Rå jordbær er ikke behandlet eller har ikke gjennomgått noen form for kjemisk prosedyre og arealveier klar for inntak av å forvente mødre. Jordbær er vanligvis tilgjengelig på færre steder og er dermed et dyrt alternativ for andre lett tilgjengelige behandlede sukkerholdige produkter. Men over hundrevis av behandlede sjokolader kan ikke sammenlignes med de næringsrike fordelene ved en enkelt jordbær nybåret.

Leave A Comment

99 − = 90