6 berømte parker i Jamshedpur med bilder | Stiler på livet

Jamshedpur er en liten industriby med en moderat befolkning. Selv om det ikke er så utviklet som metrostasjonene, er det godt vedlikeholdt og tilbyr alt en vanlig bykanne. Det er som et kjæledyrprosjekt av Tata Steel-industrien som har sine planter plassert her. Byen kalles ofte Tata eller Stålbyen. Selv om en industriell by, har dette stedet fortsatt sitt grøntområde. En rekke parker og innsjøer finnes i dette området.

Fantastiske Parker i Jamshedpur med bilder:

La oss se på de beste parkene i jamshedpur.

 1. Jubileumspark:

parker-in-jamshedpur-jubilee-park

Tata Steel har hatt mye å gjøre med utviklingen av Jamshedpur. En av dens bidrag var i beautifying byen. Den første parken som Tata Steel gav byen var Jubileumspark. Den ble åpnet av Pandit Jawaharlal Nehru Indias første statsminister og er dermed år gammel. Det er et utmerket sted å tilbringe en beroligende kveld i eller å gå for en morgentur i. Parken har en egen barnepark med svinger og andre rekreasjonsruter også. Den har fontener og frodige rosehager som legger til sin sjarm. Syklister, joggere, vandrere og deres liker er ofte funnet å tråkke dette området.

2. Tata Steel Zoological Park:

parker-in-jamshedpur-tata-stål-zoologisk-park

Denne parken er et annet eksempel på hvor godt Tata-selskapet bidrar til å opprettholde balansen i naturen. Ligger nær stålverket, bidrar det frodige landskapet og det mangfoldige dyrelivet i denne parken til å kompensere for forurensning og røyk som planten forårsaker. Dyrehagen er et utmerket sted å gå for en rolig piknik. En spasertur rundt Jubileumsjøen eller langs naturstien er en utmerket måte å berolige nervene på. Safari Park i dyrehagen lar deg ri gjennom det sikrede området i parken hvor du kan oppleve dyr som nyter livet i deres naturlige habitat!

Se mer: Vannparker i Ludhiana

3. Jubileum Nicco fornøyelsespark:

parker-in-jamshedpur-jubileums Nicco-fornøyelsespark

Dette er den første fornøyelsesparken som skal åpnes i området og er dermed en velsignelse for barna i Jamshedpur som tidligere hadde hørt om slike spennende ritt i t-banenes fornøyelsesparker. Parken inkluderer morsomme og eventyrlystne rides som whirling i vinden, dashing biler, ruller til månen, derby riding, caterpillar ride og en 75-meter lysbilde. I motsetning til fornøyelsesparkene til t-banebyer som har mye farge sammen med betong, har denne parken grønne bakker og blå vannlegemer som gir en naturlig sjarm til miljøet. Det er det beste stedet å tilbringe en søndag med ens familie i.

4. Sir Dorabji Tata Park:

parker-in-jamshedpur-sir-dorabji-tata-park

Dette er en av de vakreste parkene i Jamshedpur. Den sporter frodige, grønne felt med fargerike blomster dotting begrunnelse, deres friske lukt brenner i vinden. Det berømte årlige blomstershowet Jamshedpur holdes på disse grunnene. Briljant tent fontener som aktiveres hver kveld, legg til stedets sjarm. Parken ligger rundt området i Keenan Stadium og er et sted verdt et besøk. Dette er de fantastiske parkene i jamshedpur.

Se mer: Vannparker i nærheten av Vadodara

5. Bhatia Park:

parker-in-jamshedpur-Bhatia-park

Ligger langs bredden av Subarnarekha eller Kharkai-elven, er dette en annen utmerket park i Jamshedpur. Parken er grønn og veldig tiltalende for øyet. Manicured plener og godt vedlikeholdt blomsterbed, forverrer sin estetiske sans. Det er et trygt sted å la barna dine slippe inn. Skyggefulle trær og en konkret bane, gjør det til et passende sted å tilbringe kvelden i eller å gå en morgentur i.

Se mer: Fornøyelsesparker i Bangalore

6. Barnas park i jubileumsparken:

parker-in-jamshedpur-barne-park-i-jubilee-park

En egen park er laget i Jubileumsparken. Dette er en av de mest favoritt haunts av de fleste barn i byen. Foruten svinger, lysbilder og annen slik underholdning, tilbyr parken alt det et barn vil drømme om i drømmeparken. Peanøtter, rosa bomullsstykke, iskrem og andre slike ting selges av leverandører i parken. Det har til og med en skøytebane!

Leave A Comment

+ 38 = 47