5 enkle ideer om hvordan du gjør håndverk hjemmefra Stiler på livet

Fornøyd disse raske og enkle håndverkene for barna dine, som igjen blir kjedelig fra tid til annen. Noen foreldre har egentlig ikke det spesielle kreative talentet, for å overvinne barnets kjedsomhet. Men å komme inn i en klargjort løsning er ikke tilstrekkelig. I stedet trenger barn av deres voksne å forstå de kreative ferdighetene i seg selv. Så, for foreldrene til slike situasjoner, kommer de mest allsidige og sofistikerte ideene om hvordan man skal lage enkle håndverk for barn. Du kan ta tak i disse enkle ideene om å lage det praktiske og praktfulle håndverket for barna å lage.

Hvordan å lage håndverk hjemme:

Her er noen topp fem enkle ideer om hvordan å lage håndverk hjemme.

1. Fint og enkelt følte blomsterkunst:

Hvis du ser på noen kule og enkle følte blomsterhåndverk for barn å lage, endrer jakten her. Utforsk denne moderne og helt nye, enkle håndverksideen for barn å lage hjemme, ved å bruke minst kostbare materialer.

Det er vår kreativitet at vi kunne lage et hvilket som helst antall blomster og feste til hverandre for å lage de blendende feltene for enhver spesiell begivenhet. Også trinnene som er involvert i å lage denne spesielle følte blomst håndverk er så unfussy og vanlig å forstå, selv av de unge barna. Med minimum hjelp fra en voksen, kan barna virkelig nyte å gjøre dette enkle håndverket med størst involvering.

hvordan to make craft

Materialene som brukes her er:

 • Tykk fløyelsduk (4 farger)
 • Liten firkantet stykke kortbrett helt dekket
 • Lim
 • Saks
 • Nål og tråd.

Først bør fløyelkluten kuttes i strimler. Her velger vi å lage tre farger med blomster og to grønne blader. For det krever vi totalt fire farger med fløyelsdukstrimler. Den grønne kluten er kuttet i en bladform og den skal syes langs hjørnene, ved hjelp av en nål og grønn tråd. Og nå skal de tre fargene på fløyelstrimler klippes og brettes, som vist på bildet i samsvar med dette. Nå er blomstene og bladerne klare.

Og neste er skrittet for å lage en holder som bærer disse tingene. For det trenger vi et firkantet kartongstykke, og det er også dekket med et stykke papir eller med Velvet-kluten selv, men med forskjellig nyanse. Til slutt limes de til pappa, slik at den viser en elegant kunst som vist på bildet.

Det var det, vi hadde gjort med det. Her får vi det fantastiske og oppsiktsvekkende utseendet på den ferdige blomsterfiltøyet. Nyt dagen med å gjøre deg lykkelig og også gjøre andre glad, ved å gi dette håndverket til dem.

2. DIY Styrofoam Rose Ball Craft:

Å lage kunst med Styrofoam-materiale er for enkelt og lett. Håndverket blir ikke rotete, men hjelper til med å gjøre ting på plass. Men mange barn vil være i en stat om hvordan man lager kunst og håndverk ved hjelp av denne lettvektige Styrofoam-materialet. Svaret er her. Prøv dette håndverket, som er laget ved å bruke lett tilgjengelige materialer i markedet.

Også Styrofoam Rose Ball viste her bruker bare enkeltfarget papir for å lage roser. Det er helt vår kreativitet at vi kan velge levende farger og flere ornamenter for å dekorere rosenkulen. Ingen tvil om at det kan betraktes som det mest praktiske og enkle håndverket å lage og selge selv. La oss komme inn på det.

hvordan to make art and craft

Materialene som kreves er:

 • Styrofoam ball
 • Crepe papirer
 • Bue å lage bånd
 • Glitterings
 • Perler
 • Lim
 • Saks

Bollen er først gjennomboret med et senterhull for å sette inn båndet som vist. Crepe papirene er kuttet i strimler og foldet som sådan for å skaffe formen av en blomst. Den er laget i flere tall, og til slutt er alle fast på ballen i et unikt mønster. Deretter limes noen glitterings og perler over dem i henhold til vår egen fantasi, for å dekorere den.

Se mer: Easy Airplane Crafts For Kids

3. Paper Bird Crafts for Kids:

Her er et morsomt utseende av papirfugler som ser så grasiøs ut. Det er et enkelt håndverk å lage hjemme, at du enten kan henge det for å dekorere rommet, eller kan gi det til vennen din med glede, som din egen innovasjon.

Håndverk av denne typen kan bli elsket av smårollene og forskolerne også. Mer enn det, disse unge barna kan også prøve å lage dem. Disse håndverkene lærer også dem, hvordan å lage slike morsomme håndverk, lekne og så behagelig.

håndverk for kids to make

Her er de tingene du trenger, og også beskrivelsen av hvordan du gjør dette morsomme håndverket:

 • Fargerikt diagram eller håndbøker
 • Svart skisse penn
 • Saks
 • Limpinne

For hver papirfugl kan det hende du trenger to farget diagrammer, som er kuttet i sirkelform med to forskjellige diametre. De foldes i samsvar med det som vist på bildet. En nebb og hale er også sporet og skåret i formene som vist, som deretter limes på baksiden av sirkelformede papirer. For å legge til noen detaljer, brukes en svart skisse.

Her er de for deg barn! Det er sikkert at du fant det interessant å lage et så enkelt og uanstrengt håndverk. Hvis du barn kommer inn i det en gang, ikke stopp bare før du. Del denne utformingsideen med vennene dine selv, og hjelp dem med å gi hele opplæringen.

4. Ti-sidig Colorful Gift Box Crafts:

Hvis du vil gjøre presentasjonen din unik, velger du denne kunstneriske gaveesken som er håndlaget. Denne typen håndverk gjør er jævla lett å lage. Til tider vil vi føle at gaven som blir gitt til våre elskede er så spesiell at de må dekkes med samme grad av spesielle gavekasser. Under slike omstendigheter kan vi gjøre bruk av slikt håndverk som skaper et fremragende utvalg av gaveesker. Dette modige og dekorative håndverket å lage hjemme krever bare ett materiale med variantfarger for å fullføre hele kunsten.

lett crafts to make and sell

Materialene er:

 • Kart papir med ti farger
 • Svart skisse
 • Lim og saks

Disse ti diagrammene blir først kuttet i form av en hockeystav, hvis skiss er vist i bildelinken. Men kurvene skal være i begge ender av papirstrimlene. Ved å ta i den ene enden, blir alle papirene samlet sammen og gjør sine kurver tilsammen. Og på samme måte er den andre enden også gjort. Hvis det er nødvendig, kan du holde disse kurvene sammen med lim hvis du føler at de løsnes.

Og derfor har vi fått en herlig kunst av gavekasse. Enten kan du bruke flere farger eller bare to farger. Det er helt opp til deg å velge din egen kreativitet.

Se mer: Bread Craft Art And Ideas

5. Paper Star Home Decor Craft:

Finn denne autentiske og hyggelige DIY-arten til å lage papir Star Home Decor. Det ser utrolig vakkert ut! Du kan vise kunsten i en glassskål for å dekorere bordplaten, eller henge den for å dekorere hjemmet ditt. Du har levende farger og design å velge, for å skape ditt eget design av håndverket.

Det ville være flott for julepynt. Når det er julesesongen, er stjernene nødvendigvis hang over hele huset, noe som må feire festivalen med full entusiasme. Disse stjernene gir det glitrende utseendet til hele hjemmet, når de er dekorert med ekstra tilbehør. Også, slik type kunst og håndverk aktivitet er utsmykket av de fleste av barna og ungdommene også. Siden det også passer for andre spesielle anledninger også.

lett craft ideas for kids to make at home

Her er de tingene du trenger og også illustrasjonen om hvordan du lager DIY håndverk:

 • Selvdesignede gavepakker
 • Saks
 • Lim
 • Designer tråder.

Gavepapiret er kuttet til et eksakt firkant, og deretter blir foldingene gjort som vist trinn for trinn i bildelinken. Og de fire hjørnene er kuttet og sittende fast i henhold til dette. På samme måte må du gjenta samme prosess for en annen av samme designpapir. Til slutt limes begge sammen med hverandre. Og hvis det er nødvendig, er en tråd bundet for å få den hengt fra taket.

For å unngå at barna får feil vei for bruk av moderne elektroniske gadgets, kan de bli vant til å gjøre seg engasjert i en slik kunstnerisk formidling. Måten valgt av disse barna å holde kjedsomheten i sjakk, er å falle tilbake på fjernsyn eller slike digitale enheter. I stedet bør vi som voksne lære dem å ta noen fysiske vaner som hagearbeid, skrive, danse, leke ute, eller til og med gjøre intakt innendørs med kunst og håndverk.

Her kommer betydningen av å lage kunst og håndverk for barn. De burde bli hjulpet litt for å oppnå en slik stabilitet. Gjør kunst av barn, relatere dem direkte til å utdype og utvikle sine fine motoriske ferdigheter. Dette gjør dem helt kvalifisert til å etablere sine akademiske baserte prosjekter. Derfor bør barna bevisst oppfordres til å overta slike nyttige og bemerkelsesverdige håndverk.

Se mer: Bær Håndverk For Preschoolers

Leave A Comment

82 − 75 =