5 Beste Himalaya Face Packs | Stiler på livet

Himalaya herbals er et selskap som nå har forsøkt å fokusere paradigmet av hudpleie mot plante- og urtebaserte produkter, og oppfordrer forbrukerne til å dike syntetiske og kjemisk baserte hudpleie løsninger. Sammenliknet med de fleste urte merker som Kama Ayurveda, Skinyoga, Ananda spa etc, er Himalaya-produktene veldig rimelige og gir en pålitelig kvalitet.

himalaya face pack

Nedenfor er en liste over de beste Himalaya-urtens ansiktsmasker tilgjengelig i markeder. Ansiktsmasker / pakker er en viktig del av hudpleieregimet og bidrar til å fremheve prosessen med dyp rensing mens du strammer huden og gir spesifikke fordeler for å behandle varierte hudproblemer som akne, dullhet, pigmentering og hudormer. Les videre for å vite mer om disse fantastiske ansiktsmasker. Bruk disse to eller tre ganger i uken for å få de beste resultatene.

Fantastiske Himalaya Face Packs i India:

1. Himayala Herbals Rensende Neem Face Pack:

Himayala Herbals Purifying Neem Face Pack

Meget økonomisk priset til bare Rs.65 for 50 gram, denne Neem-baserte ansiktspakken fra Himalaya herbals har en tykk, kremaktig konsistens som tørker ut som multani mitti. Det er grønn i fargen. Det sukker overflødig olje og også dype seter urenheter som en pro som gjør huden din super ren og oppdatert. Det er antibakterielle egenskaper som bidrar til å redusere frekvensen av nye utbrudd og krympe størrelsen på eksisterende kviser. Du må prøve det, hvis du har fet, kombinert og akne utsatt hud.

2. Himalaya Herbals Forfriskende Frukt Ansiktspakke:

Himalaya Herbals Refreshing Fruit Face Pack

Det kommer til en rimelig pris på Rs.60 for 50g. Frukt-ansiktspakker er rike på antioksidanter og alfahydroksysyrer som har hudlysende og anti-aldringsegenskaper. Denne forfriskende friskt ansiktspakken kommer i et klembart rør som er brukervennlig. Den har en jevn konsistens som gjør at ansiktspakken er lett å spre på huden. Det tørker ut mens dypet renser smusset som tetter huden i ansiktshuden. Din hud føles frisk og strålende. Det fungerer bra på vanlig og fet hud. Dette er en hydratiserende ansiktspakke som gir fuktighet i huden.

3. Himalaya Herbals Mud Face Pack:

Himalaya Herbals Mud Face Pack

Mud-ansiktspakker fungerer godt for å rense huden og avkjøle ansiktsporer. Det kommer til en rimelig pris på Rs.60 for 50g. Denne ansiktspakken har en fullstendig jordbasert formel som er rik på mineraler som hjelper til med å krympe akne og rydde ut hudens blemmer, fjerne fersk soling, noe som gir deg en jevn, ujevn hudfarge. Den passer godt til kombinasjon til oljeskinnede skjønnheter, da den fjerner overdreven sebum fra huden.

Se mer:  Garnier Face Packs

4. Himalaya's Fairness Kesar Face Pack:

Himalaya Fairness Kesar Face Pack

Denne saffronbaserte ansiktspakken har en unik, urteformulering som revitaliserer huden din fra innsiden og akselererer regenerative prosesser av hud som hjelper i kveldens hudfarve. Den inneholder godheten av gurkemeie, valnøttekstrakter, indisk aloe vera eller kumari og saffron for å rense hudens dype avgjørende urenheter for å få fram hudens naturlige glød. Walnut perler bidrar til å exfoliere død hud hud og fjerne blackheads hvith haldi og kesar forbedrer din hudfarge. Cinnablock ™ er en patentert urte ingrediens som fungerer som en solkrem for å beskytte huden din skader gjort av solens skadelige UV-stråler

Se mer:  Everyuth Facial

5. Himalaya Clarina Face Pack:

Himalaya Clarina Face Pack

Denne ansiktspakken heter Himalayas Clarina ansiktspakke er rik på antimikrobielle, antiinflammatoriske egenskaper som hjelper til med å helbrede frisk akne. Det hjelper også med arrheling på grunn av tilstedeværende antioksidanter som initierer de regenerative prosessene. Det har astringente og mykende effekter på huden som beroliger huden din. Den har en helhetlig effekt i behandling av akne, da det også frigjør kløe og irritasjon.

Se mer: Vlcc Face Mask

Leave A Comment

47 − = 46