5 beste gelatin ansiktsmasker for rynker og akne-utsatt hud | Stiler på livet

Gelatin er en gummiaktig, tøff flytende substans som er oppnådd fra kollagen. Kollagen er hentet fra kroppsdeler av døde dyr som bein, brusk etc. Gelatin er hovedsakelig nyttig i matoppskrifter, farmasøytiske produkter, etc. på grunn av dets sammensmeltende natur.

Gelatin kan finnes i 3 forskjellige former, gelatinepulver, gelatineplater eller gelatinegranuler. Bortsett fra å være en god geleringsmiddel, har gelatin også mange andre fordeler når det tas mat samt når det brukes som ingrediens i skjønnhetsprodukter. Gelatin forbedrer tarmhelsen og bidrar til å redusere ledsmerter. Men bortsett fra disse interne helsemessige fordeler har gelatin også ytre fordeler, det vil si for huden din. Gelatin gjør huden din jevn, styrker den og bidrar også til å fjerne forurensningene. Bortsett fra det er gelatin også kjent for å være et anti-agingmiddel. Derfor bruker folk spesielt Gelatin for ansiktsskjegg. Gelatin selv har alle disse egenskapene, men når den brukes sammen med visse andre ingredienser som melk, sitron, etc., er den kombinerte effekten enda bedre.

Derfor bruker folk regelmessig Gelatin Face Mask. Hvis du har problemer med å lage gelatinemasker, kan du også bare søke etter Gelatin Powder for Face i stedet for å bruke det.

Hvordan lage og bruke gelatine ansiktsmaske:

Følgende er topp 5 typer gelatin ansiktsmasker,

1. Gelatin med melk ansiktsmaske:

gelatin with Milk Face Mask

En Gelatin Milk Face Mask er gunstig for huden din på mange måter. Gelatin hjelper til med å være rensemiddelet mens melk hjelper til å fukte og glatte huden din. Denne ansiktsmasken er derfor veldig nyttig hvis du har en tørr grov ansiktshud.

Ingredienser som kreves: 2 ss gelatin for ansiktsmaske og 4 ss kumelk.

Fremgangsmåte for fremstilling:

Ta gelatin og legg det til en blandebeholder. Bland det med de fire ss melk. Varm opp denne blandingen i ca 15 sekunder mens du blander den. Etterpå la det kjølig, men ikke for lenge. Fortsett å sjekke om blandingen er kald nok til å påføres. Når det er til en passende temperatur, må du raskt bruke den.

Bruksanvisning: Vask ansiktet med varmt vann og en passende ansiktsvask eller ansiktssåpe. Tørk nå ansiktet ditt helt og begynn sakte å spre blandingen på hele ansiktet ditt. Hvis enkelte områder er tørre, kan du fokusere på dem og bruke litt mer. La denne Gelatin Face Pack på ansiktet i ca 35-40 minutter. Etter det begynner du langsomt å peeling av masken fra endene og fjern den helt.

Brukfrekvens: Denne ansiktsmasken kan brukes tre ganger i uken i minst 2 uker for å se resultater.

Hvorfor dette virker: Gelatin er mye populært for dets glattende og anti-aging egenskaper, mens melk fuktighetsetter huden din. Dermed vil en kombinert effekt definitivt vise beste resultater for ansiktet ditt.

Forsiktighet:  Noen mennesker er allergiske mot gelatin. Så sørg for at du ikke er allergisk, ved testprøve 24 timer før du bruker denne masken.

Fordeler: En gelatin og melk ansiktsmaske nærer din tørre hud, myker den, renser den og er også anti-aldring.

2. Gelatin honning og olivenolje ansiktsmaske:

gelatin Honey & Olive Oil Face Mask

Dette er en annen Gelatin Peel Off Face Mask, bestående av honning og olivenolje. En kombinasjon av honning og gelatin for ansiktsrynker er det beste. Sammen med det, oljer olje også nærer og myker din tørre hud.

Nødvendige ingredienser: En spiseskje Gelatin (Bland den med varmt vann i 15-20 sekunder for å bringe det i flytende tilstand først), en teskje honning og en teskje olivenolje.

Fremgangsmåte for fremstilling: Legg den ene spiseskjeen med flytende gelatin i en blandeskål. Nå, sett en teskje olivenolje og en teskje flytende honning i bollen og bland dette godt.

Bruksanvisning: Varm denne blandingen opp til en lunken temperatur. Legg denne blandingen mens den er varm på hele ansiktet ditt og la det stå til det blir tørt og fast. Fjern nå masken fra ender.

Hvorfor dette virker: Den kombinerte effekten av honning, gelatin og olivenolje har vist seg å eliminere rynker, tørrhet og grov hud.

Forsiktighet: Ingen forsiktighet unntatt test for gelatinallergi.

Fordeler: Denne Gelatin Face Mask for rynker fordeler inkluderer eliminere rynker, hindre nye rynker, fjerne svarte prikker og også anti-aging effekt.

Se mer: Hvordan lage en ansiktsmaske

3. Gelatin Yoghurt Flour Face Mask:

gelatin Yoghurt Flour Face Mask

Dette er en Gelatin Face Mask DIY, dvs. Gjør det selv hjemme, som andre. Bortsett fra gelatinegenskaper som anti-aldring, hudglattning, etc. Yoghurt exfoliates også huden din og fjerner dermed mørke flekker, hudormer og så videre. Flour gjør huden din glødende.

Nødvendige ingredienser: Ett teskje gelatinpulver (Væsket ved oppvarming med et vannbad i 15 sekunder), en teskjejoghurt og en teskje mel.

Fremgangsmåte for fremstilling: Ta en teskje flytende gelatin i en blandeskål. Legg nå en teskje hver av yoghurt og mel og bland det ordentlig.

Bruksanvisning: Påfør denne blandingen på hele ansiktet ditt. La dette stå på ansiktet i ca 15-20 minutter. Skal deretter av denne masken fra ender.

Hvorfor dette virker: Siden gelatin har glattende og anti-aging egenskaper, yoghurt har exfoliating egenskaper denne masken fungerer perfekt.

Forsiktighet: Denne masken kan forårsake tørrhet på huden din, så bruk den ikke hvis du har en tørr hud. Også test for gelatinallergi.

Fordeler: Fordelene ved denne Gelatin Pulver Face Mask inkluderer skrubbe av mørke flekker, hudormer og exfoliate effekt på huden din. Også, mel gir en glød til ansiktet ditt.

4. Gelatin Egg Face Mask:

gelatin Egg Face Mask

Gelatin renser huden mens egget gir en myk, jevn tekstur og glød på huden din. Som et resultat vil en gelatin med eggblandingsmaske gi det beste resultatet til ansiktet ditt.

Nødvendige ingredienser: En teskje gelatin (i flytende form ved å blande med et varmt vannbad i 15 sekunder) og en eggeplommes hvite del.

Fremgangsmåte for fremstilling: Visp en eggeplomme er hvit del i en blandeskål og legg deretter en teskje gelatin i dette slagne egget. Ikke bland det igjen nå.

Bruksanvisning: Når du pisker en egghvide, får du et skum som en blanding, og etter å ha tilsatt gelatin til dette, får du et glatt skum som en blanding. Du må bruke denne blandingen på hele ansiktet i lagform. Men bruk neste lag først etter at det første laget er tørt. Sett maksimalt kun 3 lag og fjern masken etter at 3. lag er tørt.

Hvorfor dette virker: Denne ansiktsmasken fungerer fordi både gelatin og egg er kjent for sine fordeler for huden din.

Forsiktighet: Etter å ha fjernet denne masken, tørk ansiktet med en bomullspinne dyppet i varmt vann, da denne blandingen må rengjøres grundig fra ansiktet ditt, ellers kan det ha bivirkninger.

Fordeler: Disse fordelene med Gelatin Face Mask inkluderer bleking av huden din, fjerning av mørke sirkler under øynene, mykning av huden din, osv.

Se mer: Anti-Aging Face Masks

5. Gelatinfrukt og glycerin ansiktsmaske:

gelatin Fruit & Glycerin Face Mask

Du er til nå godt klar over hudfordelene ved gelatin. Men sammen med det, hvis du kombinerer frukt som banan eller epler eller jordbær i maskeblandingen, vil det hjelpe deg med næring og fuktighet i huden din mer.

Nødvendige ingredienser: Du trenger en teskje gelatin (Liquefied ved oppvarming i et vannbad i 15 sekunder), finpresset masse av 1 banan, 1 eple eller 2 jordbær og en halv teskje glyserin.

Fremgangsmåte for fremstilling: Ta den flytende gelatin i en blandeskål og bland den ordentlig med den knuste massen av 1 apple / 1 banan eller 2 jordbær og 1/2 ts glycerin, ved hjelp av en blender.

Bruksanvisning: Påfør ovennevnte blanding på hele ansiktet og la det stå i ca 20-25 minutter. Vask det av med varmt vann.

Hvorfor dette virker: Frukt er rik på vitaminer, mineraler og antioksidanter som renser og nærer huden din sammen med fordelene med gelatin og glyserin.

Forsiktighet: Ingen unntatt Gelatin og Glycerin Allergi, test for det 24 timer før du bruker denne ansiktsmasken.

Fordeler: Fordelene med denne masken av gelatin på ansiktet inkluderer anti-aging effekt, næring og fuktighet huden og glycerin gir en fasthet og glød på huden din.

Dermed kan du ha observert at gelatin har et bredt spekter av fordeler for ansiktet ditt, blant annet mykner huden din, glatter huden din, gir anti-aging effekt osv. Den kan brukes i ansiktsmaske med flere ingredienser som melk, honning, frukt, egg, glycerin, etc. avhengig av ansiktstype og krav, dvs. hvis du har et tørt og rynket ansikt, er en Gelatin Honey Olive Oil ansiktsmaske det beste for deg..

Se mer: Black Peel Off Face Masks

Leave A Comment

20 + = 26