4 Tamarind Face Packs og deres fordeler | Stiler på livet

Tangy og søt tamarind er funnet er de fleste husholdningene å legge til smak til maten. Det er vanligvis spist rå, eller laget i form av gelé og chutney å bli servert som en dukkert. Men de fleste av oss er uvitende om det faktum at det også er bra for vår huds helse.

tamarind face packs

Tamarind har vitamin C, vitamin A, antioksidanter, AHA og hydra-låsegenskaper som er gunstige for huden. Det bekjemper dannelsen av frie radikaler og holder huden frisk og ung. Det er en utmerket ingrediens for hjemmelagde produkter for å legge til fuktighet i huden, men er veldig sur og må brukes med forsiktighet. Her er noen enkle og trygge å bruke ansiktspakker med tamarind.

Tamarind Face Packs:

Her er topp 4 hjemmelagde tamarind ansiktspakker og deres fordeler.

Tamarind Pulp og Sandalwood Powder Pack:

4 Tamarind Face Packs og deres fordeler | Stiler på livet

For å pakke, bruk 2 ts fersk tamarindmasse, en halv teskje hver av sandeltrepulver og multani mitti, to skjeer ostemasse, 5-7 dråper rosevann og bland i en ren bolle for å lage en fin pasta. Påfør pastaen på huden og la den stå i 20 minutter. Etter at pakken tørker, skyll grundig med varmt vann. Pass på at du bruker en ikke-metallisk brun for å lage pastaen. Pakken oppdaterer huden og holder den unna akne og kviseproblemer. Dette er en av de beste tamarind-ansiktspakker.

Se mer: Kiwi Fruit Facial

Gurkemeie og Tamarind Face Pack:

For pakken må du koke ca 30 gram tamarind i 100 ml vann. Etter at det er kokt, spenne massen i en bolle. Bruk omtrent en teskje masse og legg til en halv teskje gurkemeie til den. Påfør huden og la den tørke. Skyll deretter grundig med varmt vann og tørk huden. Påfør fuktighetskrem hvis du føler at huden strekker seg.

Før du bruker pakken, må du sørge for at du har en patch test med sensitiv hud. Det er ikke tilrådelig for akne og kvisehugget hud å bruke pakken, da det kan øke irritasjonen. Det er en god tamarind ansiktspakke.

Tamarind Og Honey Face Pack:

Denne pakken belyser øyeblikkelig huden med alle blekemidler. For å pakke, bruk kokt tamarindmasse, sitronsaft og honning i like store mengder og bland godt. Påfør huden og la den stå i 20 minutter. Tørk deretter pakken med fuktig bomull og skyll brønnen med kaldt vann. Pakken forårsaker liten brennende følelse først. Fortsett å bruke pakken bare hvis følelsen er utholdelig for å forhindre utslett og rødhet på huden. Prøv også det på en liten del av huden din først før du bruker hele ansiktet.

Tamarind Og Curd / Cream Face Mask:

4 Tamarind Face Packs og deres fordeler | Stiler på livet

Ta en teskje rå tamarindmasse; legg til en teskje salt og en teskje ost med en fet hud eller en teskje krem ​​hvis du har tørr hud. Bland ingrediensene godt og bruk på ansiktet. La pakken tørke. Fukt hendene med kaldt vann og forsiktig eksfoliere huden før du endelig skyller av pakken. Dette fjerner olje og smuss fra huden og gjør det mykt. Saltgranulatene fjerner hudormer og urenheter fra huden og hjelper til med å lukke åpne porer i huden. Pakken gjør også huden glødende. Dette er den perfekte tamarind ansiktsmasken.

Se mer: Strawberry Face Pack For Glødende Skin & Fruit Packs For Face

Disse ansiktspakker kan brukes opptil to ganger i uken for å vise effektive resultater om tre uker. Pass på at tamarind ikke brukes i høy mengde, da det kan forårsake betennelse i huden og rødhet. Hvis huden er kvise utsatt og porene i kviser er åpne, unngå bruk av tamarind. Det kan føre til ekstrem brenning og gjøre situasjonen verre. Dette gjelder også hvis du har et kutt eller sår på ansiktet.

Leave A Comment

79 − = 73