4 mest populære festivaler å feire i Lakshadweep øyene

Lakshadweep, den eksotiske øyedestinasjonen langs kysten av Kerala, betyr "hundre tusen øyer" på morsmålet Malayalam. 36 små øyer går sammen for å danne panelet Lakshadweep Island kjent for sin guddommelige skjønnhet. En stor hektar spredt med et stort utvalg av flora og fauna, ledsaget av solkystede strender og eksotisk blått hav under en åpen stjernehimmel. Selv om dette turistmålet selv er et forbløffende sted, er de eksklusive festivaler feiret her en annen side av den fantastiske historien om dette stedet. Vi har laget en liste over Lakshadweep hovedfestivaler, slik at du vet når du kan forvente litt ekstravagant feiring i denne eksotiske destinasjonen

Ja Lakshadweep høres ut som en av det eventyret som vi drømmer om, men denne øya pakker mer varme enn bare naturskjønnhet. Lakshadweep tiltrekker seg et stort antall turister, men selv under et slikt peer trykk er de innfødte her strengt bundet til sine tradisjonelle røtter. Å støtte et flertall av muslimsk befolkning, disse øyer feirer sine festivaler med pomp og storhet.

Islanders Hoved Festivaler:

4 mest populære festivaler å feire i Lakshadweep øyene

Eid-ul-Fitr:

En av de viktigste festivaler feiret her er Eid-ul-fitr. Med tilkomsten av den nye månen og slutten av Ramadan, egner Eid-ul-fitr mest til de innfødte som støttes av muslimsk religion, selv om det er en gratis festival for alle å melde seg på. Etter en dødelig måned med faste under Ramadan markerer id-ul-fitr adventen av lokal matflomning i markedet med alle sultne øyne som venter på den deilige tallerken som skal sendes videre. Dagen starter med litt tung bønn i moskeen etterfulgt av hilsener og utveksling av ulike retter og gaver som et symbol på kjærlighet blant kjære.

Se mer: Viktige festivaler av Andhra Pradesh

4 mest populære festivaler å feire i Lakshadweep øyene

Eid-Ul-Zuha / Bakri-Id:

Neste på linje kommer Eid-ul-zuha, eller bakri -Eid. Viser takknemlighet og tilbedelse til den islamske profeten Ibrahim for sin selvbærende offer of sacrifice for hans guddommelige herre. Som navnet antyder, krever det slakting av en bakri eller en geit som en del av denne religiøse rutinen. Senere ble kjøttidentifikasjonen distribuert blant de hengivne eller tilhengere som samlet seg, som anses å være fromme og rene. Alt begynner med å tilby bønn ved å samle på moskeen og deretter følger slaktingen. Denne festivalen gir også en slutt på reisen til Mekka, som er en hellig pilegrimsferd i den islamske tradisjonen.

MiladUlNabi:

En annen av den viktige festivalen som feires her er MiladulNabi. I 571 e.Kr. ble profeten Muhammad født og denne festivalen dreier seg om denne saken. Som en hyllest til fødselen utøser denne festivalen Muhammed, den store profeten, og feires derfor med rikelig utrygt liv. Feiringen engulerer rundt en serie leppestifterende fingerslakker, og mens kvinnens folk er opptatt med matlagingen og dekorasjonene, blir det dannet ulike møter og foreninger på forskjellige steder hvor de fremtredende personer lever preken, forkynnelsen og filosofien til stor profet og formidle dem blant mengden mens han hilser på ham og monumentaliserer sine dyrebare ord.

Se mer: Festivaler i New Delhi

4 mest populære festivaler å feire i Lakshadweep øyene

Muharram:

Da er det Muharram. Å være støttet av en betydelig mengde islamsk befolkning, Muharram feires på en stor måte. Tale går at barnebarnet til den store profeten Hazrat Imam Hussein og hans familie ble nådesløst slaktet i Karbala i Irak. Kjerneårsaken til feiringen engulfer seg rundt denne tragedien, men selv om det i utgangspunktet er en trist festival, hengivne og tilhenger gjør et godt eksempel på det n og står høyt i møte med slike smerter og tragedier, blir Muharram feiret med en kropp full av iver og et sinn fullt av spenning som folk folkemengder rundt visse melas med en morsom musikalsk kveld og litt fair trade shopping. På den annen side kledde folk seg i svart og gikk med hendene i en prosesjon for å betale respektfull hilsen til denne triste historien med sobs og gråt langs prosesjonen som uttrykker sin sorg på en så fryktelig sak.

Se mer: Jammu Kashmir Festivaler

Dette er paradis. Fra frodige strender med fredfulle solnedganger, til en fantastisk kultur fylt med god mat og en avslappet livsstil. Fra det strakte, frodige, grønne, tykke skogbruket til de klare, luftige sandstrendene, til det flotte utvalget av blomsterunderverk til de sterke innfødte tradisjonelle røttene, ikke glem å besøke Lakshadweep en gang i disse festivaler, og en ny helt gammel tradisjon, en nyere side til ellers turistattraksjonen kan ses.

Siden stedet har et flertall av muslimske befolkning, er festivaler som feires her også i henhold til den islamske kulturen. Måten folk feirer sine festivaler her midt i naturens nåde, og gud er så forbløffende som den eksklusive skjønnheten til selve stedet! Neste gang du besøker dette stedet, sjekk kalenderen for å se etter festivaler. Og hvis du går i løpet av festivaltiden, kan du ta del i den fortryllende festlige moroa!

Bilder Kilde: 1, 2, 3.

Leave A Comment

9 + 1 =