4 mest effektive yoga asanas for depresjon Stiler på livet

Yoga er nå vitenskapelig bevist å være en av de beste måtene å kvitte seg med depresjon og en angst. Yoga består hovedsakelig av asanas og pusteøvelser. Dette hjelper personen til å rense sitt eget underbevisste sinn og å kvitte seg med all den negative energien. Man føler seg mer trygg og ser på livet fra et annet synspunkt.

Asanas hjelper samtidig kroppen til å holde seg i form og være fri skadelige sykdommer. Regelmessig praksis av yoga hjelper kroppen å redusere hormoner som kortisol og adrenalin. Dette frigjør dem øyeblikkelig fra angstfølelsen og får dem til å føle seg mye mer komfortabel i samme miljø. Folk lærer nye teknikker for å møte det samme problemet og å se på det fra vinkelen.

Legene har selv akseptert det faktum at yoga er en mye mer sunn måte å redusere stress enn å forbruke antidepressiva medisiner. Slike piller kan gi øyeblikkelig lindring, men er ikke bra i det lange løp der som asanas og pusteøvelser ikke bare hjelper en til å være positiv, men gir også en enorm mengde mot til å møte problemet og også for å innlede.

Vanligvis ser gamle mennesker med familieproblemer eller arbeidsproblemer, samt studenter med studielast, seg så svakt at det virker som de mangler sjelen selv. For dem kan yoga vise seg å være en av de beste måtene å rejenuvate seg selv på. Sterke pusteøvelser vil gi frisk oksygen til hodet og vil hjelpe dem å kvitte seg med det spenne ansiktet. Surya namaskar kan også hjelpe dem til å føle seg mye mer energisk. Dette skjer hovedsakelig fordi hjernen er så opptatt med å gjøre noe annet som det glemmer å tenke eller bekymre seg om de daglige problemene. Full bakbøyning og broposer kan også tjene formålet.

I tillegg til alle de fysiske fordelene hjelper yoga også en til å analysere seg riktig. Dette betyr at personen lærer nye ting om seg selv og nye teknikker for å håndtere situasjonen. Det samme miljøet virker som et bedre sted, og den gamle personen ser ut som en ny.

Åndedrettsøvelser derimot vil hjelpe personen til å konsentrere seg og tenke på problemene som skjer tålmodig. Imidlertid må man konsentrere seg fullt ut om ens åndedrag og holde strømmen på gang. Dette har to fordeler. For det første vil det hjelpe oksygen å reise til hele kroppen, spesielt hodet og for det andre vil det gjøre personen rolig og fri for stress.

Noen få yogaformer for depresjon har blitt nevnt nedenfor-

Yoga Asanas for depresjon:

Salabhasana:

4 mest effektive yoga asanas for depresjon Stiler på livet

man må ligge på magen og holde hendene på sidene ved å løfte både hender og ben. Dette hjelper kroppen til å ta inn oksygen og frigjøre den fra depresjon, gass, blære og ryggsmerter.

Se mer: Ansiktsøvelser for kvinner

Balasana:

4 mest effektive yoga asanas for depresjon Stiler på livet

Når du er stresset helt eller føler deg for lav, kan du sitte knelte ned og legge hodene sine på gulvet med hender på begge sider. Dette gir lettelse til depresjon veldig raskt og rejeruvates sjelen.

Se mer: Ulike Yoga-stillinger

Bridge Pose:

4 mest effektive yoga asanas for depresjon Stiler på livet

denne asanaen kan praktiseres ved å løfte opp lår- og mageområdet ved å holde føttene og hendene på gulvet. Hendene må holdes fast på gulvet og i en avslappet posisjon. Denne posen er også en fin måte å la positive vibber komme inn i sinnet og for å få en til å føle seg bedre.

Se mer: Yoga å kurere forstoppelse

Viparita Karani:

4 mest effektive yoga asanas for depresjon Stiler på livet

personen må ligge flatt på ryggen med armer som hviler på begge sider og løfter bena opp i luften. Dette er en fin måte å slippe stress på og ikke føle seg deprimert lenger. Man kan holde seg i den posisjonen så lenge som mulig.

Se mer: Hvordan redusere stress ved yoga

Alle ovennevnte teknikker for yoga for depresjon kan hjelpe en til å frigjøre stress og føre et ikke-depressivt liv vellykket. Men man må bare være positiv på alle teknikkene og følge dem regelmessig for å få de beste resultatene.

Bilder Kilde: 4, Lukkermateriell (1, 2, 3)

Leave A Comment

− 3 = 2