39 uker graviditet – symptomer og fosterutvikling

Det er nesten tid og det er på tide å gå. Så mye som du er spent, er babyen også ganske ivrig etter å komme ut og det er et godt tegn. Barnet er ganske voksen nå og er på hodet og er bare ute etter øyeblikket, når moren endelig skal få litt håndkontakt med ham (antar at det er en gutt). Du bør være klar for første fôr, siden babyen kommer hjem. Du har sikkert tatt godt vare på babyen for nå, og det er på tide å se frøet plantet tidligere vokse ut det er det første bladet og sakte bli en plante i levetiden. Det er et følelsesmessig øyeblikk for moren. De vil føle seg ganske rart den dagen når babyen vokser opp til å være en velfungert pjokk, og de vil huske det øyeblikket, da de var svært små og gjemt inne i magen.

39 weeks pregnancy

Hva å tenke på denne uken:

ta litt tid og gi deg den beste omsorg og prøv å nyte de siste øyeblikkene for å være gravid. Det har vært ganske en tur og nå er dere begge klar. Ta litt tid med partneren din, og han bør ta vare på deg som vannet kommer til å bryte et øyeblikk. Barnet blir levert innen en uke, og du vil kunne se ditt vakre barn for første gang foran øynene dine. Øyeblikket vil være wort capturing eller innspilling. I de siste par ukene bør du ha fulgt riktig diett, som det skal hjelpe nå.

Se mer: Laxatives mens gravid

Fosterutvikling av babyen:

 • Vernix Caseosa: Dette er stoffet som babyen vil kaste ut. Det har vært å beskytte babyens hud i så lang tid. Dette blandes med atomvæsken og blir til en melkeaktig og blek utseende substans.
 • Hud: Barnets hud vil bli veldig tynn og fuktig. Det er derfor babyen trenger sot å bli hydrert i løpet av de første månedene etter at den har født seg. På dette tidspunktet vil hudens ytre lag avstøpes automatisk og stedet vil bli tatt av helt ny og sunn hud som vil bli formet under.
 • Hår: På dette tidspunktet bør håret generelt tenkes, og det vil også være synlig. Dette er en av de viktigste punktene når det gjelder fosterutvikling og bør holdes i tankene. Håret på babyens hode spiller mye.
 • Skallen bein: Selv på dette tidspunktet, kan ikke skjelettbenene være helt smeltete og det er ingenting å bekymre seg for. Dette er ganske vanlig, og mange babyer har denne typen et problem. Dette vil faktisk tillate babyen å passere komfortabelt gjennom fødselskanalen i løpet av arbeidstidspunktet. Mange mennesker synes å lure på hvorfor babyens hode tar form av kjegle like etter fødselen. Vel, dette er grunnen.
 • Lengde og vekt: Barnet skal være nesten 50 cm langt, hvilket er maksimumsgrensen for de generelle sakene. Barnets vekt er vanligvis ikke mer enn 3 kg. Disse blir funnet ut når barnet er født som han eller hun blir nøyaktig målt.
 • Andre detaljer: neglene på babyen går vanligvis utover fingertipsene på dette punktet, men de vil fortsatt være veldig veldig små. Du venter bare på dine søte, små avkom tålmodig.

Symptomer og overvinne dem:

 • Kvalme: Dette er et av de vanligste symptomene som en gravid kvinne står overfor på denne tiden. En av de beste måtene å hindre disse dårlige følelsene i magen, tar små måltider om gangen. De hjelper og har vist seg å være en av de mest effektive måtene for å utrydde slike tarmproblemer. I stedet for å spise et stort måltid og deretter ha en annen etter 5 eller 6 timer har små hver annen time.
 • Vannlekasje: Dette er en av de tingene som mange kvinner ser i filmene, og de legger seg i den posisjonen og star tenker på hva som vil skje med dem. Ifølge undersøkelser er mindre enn 18% kvinner de som står overfor en slik vannpause, og selv om du gjør det, vil det ikke være et plutselig rush av væske. Du bør ikke få panikk på den tiden og forsøke å nå paramedicanlegget så snart som mulig.
 • sammentrekninger: Hvis du opplever Hicks sammentrekninger, bør du begynne å spore dem. Dette er trolig den eneste måten å overvinne dem på.
 • Baby Drops: det er ingen måte å overvinne dette da babyfallet er ganske vanlig. Barnet vil flytte til underdelen av magen og naturlig vil du føle et økt trykk og vekt i den aktuelle delen.
 • Belly cramps: Disse buk- eller låresmerter er ganske vanlige, og hvis de ikke blir tatt vare på, kan disse også øke. Se lege eller konsultere legen din. Hvis ikke medisinering, så kan det være noen andre måter som ekspertene vil veilede deg med.
 • De tidlige arbeidstegnene: Oppkast, fordøyelsesbesvær, osv. Vil overtale deg til å gjøre hyppige løp på badet. Vedlikehold av foreskrevet diett kan hjelpe deg med dette.
 • Stramming av livmoren: I løpet av 39-ukers perioden vil livmoren stramme og det er noen bekkenbevegelser som gjør at du kan være mer fleksibel og avslappet.

aktiviteter:

Dessverre vil det for barnets skyld være mange restriksjoner. Bevegelsene dine vil bli begrenset ettersom du er nesten på arbeidscirkelen. Begrenset vandring, unngår mentalt stress, legger nulltrykk på bekkenet og bukregionen, osv. Er noen av dem. Det vil bli abdominalprøver laget for å spore bevegelsen til babyen på dette punktet.

Kosthold og trening:-

Kosthold:

På dette tidspunktet vil du ha mat som vil indusere arbeidskraft. Samtidig må du spise godt også. Her er noen matvarer som vil hjelpe.

 1. Castor olje:  Ifølge de fleste kvinner ser dette ut til å fungere, og du kan definitivt prøve det ut. Det påvirker tarmene og hjelper også med riktig tarmfunksjon. Det hjelper også med problemene som livmoren din opplever.
 2. Noe Spicy: På dette tidspunktet kan krydret mat faktisk være nyttig. Disse matvarene er veldig gode når det gjelder å opprettholde riktig helse som eddik, aubergine osv.

Trening:

Riktig trening er nødvendig på dette tidspunktet. Klemmer er en god måte å ringe arbeidet på. Squats hjelper med arbeidskraft og reduserer stresset av leveransen. Hvis du utfører squats på riktig måte, så vil den åpne bekkenområdene og la barnet komme ned mye bedre enn de pleier å gjøre. Du trenger ikke å røre kettlebells eller dumbbells, og du trenger ikke å utføre noen form for øvelser som vil gi press på magen. Bare gjør noen noen knep og det blir alt.

Intercourse i løpet av uken:

Morselskapsløvene dukker opp, og dette er et tegn på at du langsomt beveger deg i arbeid, og du vet ikke engang når vannet har brutt. Du må ta godt vare på kroppen. Sex kan hjelpe til med arbeid på dette tidspunktet. Det fikk deg her i utgangspunktet, gjorde det ikke. Å lage søt kjærlighet vil ikke skade noen, og selvfølgelig vil ikke noe kjærlig kjærlighet skade. En ting må holdes i tankene, det tar godt vare på at samleie ikke skal skade barnet på noen måte. Det ville være en skam da. Unngå orgasmer og ikke bekymre deg for penis som berører babyens hode, da det ikke skjer. Dermed er det
kan sies at du er en gå for samleie økter i løpet av 39 ukers periode.

Se mer: Hvordan gjøre kvinner lykkelige

Tips for å overvinne stress under 39 uker Graviditet:

Stress er ganske vanlig i løpet av denne tiden, og du vil sikkert stå overfor noen. Det kan sies at stress ikke er dårlig i det hele tatt i løpet av denne tiden. Som du ønsker noen nye og raske endringer i livet ditt, kan de føre til noen bivirkninger, og en av dem er overdreven stress. For mye stress kan gjøre deg komfortabel, og det kan også være skadelig for deg. Hvis du føler noen mentale stressproblemer, så er det på tide at du begynner å ta deg rundt på alvor og ring en profesjonell for å hjelpe deg med å håndtere det. Annet enn det, er familien din alltid med deg for å støtte deg mentalt, selv om det meste av det fysiske stresset må tas av deg.

 1. Ryggsmerter er et vanlig symptom på stress under graviditeten. De hormonelle forandringene kan også utløse overdreven stress. Unngå noen negative livsminner og tenk på de positive tingene. Det hjelper alltid.
 2. Outing rutine er en av de beste måtene å håndtere stress. Siden er beina dine intakte, bør du ta noen familieferie økter eller til og med inkludere venner. Få av svangerskapet vibe som du har gått gjennom mye i de siste månedene.
 3. Riktig treningsrutine synes også å være nyttig. Du kan sjekke ut noen meditasjonsrutiner. De ser alltid ut til å jobbe under svangerskapet.

Medisinsk behandling og kontroller:

Vanlige eller alternative kontroller kreves. Hvis du vil ha litt ekstra hjelp, så kommer legen alltid til nytte. Når det gjelder medisinske behandlinger, er det den tiden, vil metode for prevensjon bli avgjort. Symptomene vil også bli bestemt og medisiner vil også bli gitt.

Kontrollene vil inkludere kontroll av riktig kroppsvekt og blodtrykk av den gravide kvinnelige og hjertet vil også bli bestemt på dette tidspunktet. Dette er et ganske viktig øyeblikk, og det bør tas vare på at alle typer medisinske undersøkelser og tester blir gjennomført på riktig måte.

Kald og influensa er en av de vanligste sykdommene under svangerskapet (39 uker). For det kan Robitussin bli benyttet. Hvis du har noen kalde og hoste problemer om natten, er Suppressant en god medisin for den tiden. For en vanlig hoste vil Vicks ren hostesirup være nok. Og i tilfelle din kroppstemperatur er over 100 ° F, så bør Tylenol benyttes, som også vil takle alvorlig smerte og vondt.

Alle disse legemidlene har vist seg å være nyttige, og disse sikkert hjelper deg med å løse problemene som du kanskje står overfor under 39-graders graviditet.

Tips og forholdsregler:

Dette er noen tips eller gjøremål som vil hjelpe deg med din 39-årige graviditetsfase.

 • Bor Hydrert: Å holde kroppen riktig på dette tidspunktet hjelper til med å utrydde noen alvorlige symptomer. Dette er sannsynligvis en av de beste måtene å holde seg i form i løpet av denne tiden.
 • Riktig dosering av medisiner: Selv om du er foreskrevet med medisiner for å redusere fysisk og psykisk stress, ta riktig dosering. Ikke ta overflødig, når smerten øker eller de kan ha noen bivirkninger.
 • Riktig søvn: på dette tidspunktet er det nødvendig med god søvn. Jo mer du hviler, babyen vil også. Derfor, for barnets skyld, ta riktig hvile i denne perioden.
 • Si farvel til frykt: Det er en sjelden ting, da de fleste mødre er glade og glade for å komme på dette stadiet. Derfor er dette en forholdsregel. Frykt er elementet som vil drepe spenningen og tro det eller ikke, det kan være dårlig for deg. Så, farvel å frykte så snart som mulig.

Se mer: 40 uker Gravide symptomer

Det er høy tid nå, og babyen din kan være ute noe minutt. Hvert øyeblikk vil opphisse deg nå, og med bukser med lykke, bør noen forholdsregler og regler holdes i bakhodet. Fakta som diskuteres i denne artikkelen er helt relevante angående 39 grader av graviditet, og vil hjelpe deg med å håndtere denne fasen.

Leave A Comment

19 − = 16