35+ Designer Skjærebluse Halsdesign, Ideer og Mønstre | Stiler på livet

Kvinner foretrekker designerbluse mye, og det er derfor i denne artikkelen, vil vi diskutere om noen flotte designbluse mønstre og design. Blusen kan være av ulike typer. De kan være lange kutt, høy nakke, full ermet, ermeløs, etc. Selv om alle er forskjellige, klarer de alle å imponere nesten alle kvinner der ute.

Designerblusene kan noen ganger være sported med vanlige sarees, og de kan gjøre hele det enkle utseendet så storslått. Det er skjønnheten i designerbluser, og når du får hånden av det, vil du ikke ha på seg noe annet. Hvis du er ute etter noen designerbluser med flotte nakkedesigner, vil denne artikkelen være perfekt for deg.

Contents

Topp Designer Bluse Designs:

Her er de 39 beste designerbluse-designene som du definitivt vil sport.

1. Wedding Designer Blouse Design:

35+ Designer Skjærebluse Halsdesign, Ideer og Mønstre | Stiler på livet

Hvis du er på utkikk etter designerbluse bilde, så er denne en av sannsynligvis en av de flotteste de der ute. Den har et veldig attraktivt mønster på baksiden, og hele blusen ser ut til å være matchende og bære den samme stemningen i hele designet. Blusen vil bli en av de flotteste brudebluser av all tid. Selv om du ikke er bruden, vil du fortsatt kunne forkynne skjønnheten i denne bluse ved bare å være den attraktive gjesten.

2. Den siste brude kolleksjonen designerbluse:

Designer blouse designs2

I tilfelle du trenger noen designerbluse bilder, er det her veldig bra. Dette bestemte bildet avslører den attraktive og unike skjønnheten i denne bluse. Det virker som noen har malt på et lerret. Blomstertilbehørene og de bakre blonder-designene gjør blusen til ekstremt tiltrekkende. Hvis du er villig til å sporte dette designet på et bryllup, så er du en heldig og smart kvinne. Blusen vil være egnet til sport med en vanlig saree eller til og med med en attraktiv fancy designer saree.

3. The Alluring Neck Design og Brystdesign Bluse:

Designer Blouse Designs 3

Denne blusen har noen virkelig gode og fasjonable design på brystdelen og på nakken. Blusen er trolig en av de fineste indiske klærne fra hele tiden. Mønsteret på ermene er veldig attraktivt, og det røde mønsteret på brystdelen er også verdt å nevne. Faktisk er bunnfarge på brystpartiet rødt. Designet er nesten en gylden farge. Uten tvil kan dette designet sies å være en av de fineste designbluser fra hele tiden.

4. The Golden Handwork Designer Bluse:

Designer blouse designs4

Hvis du er ute etter en flott designerbluse, så vil dette være et ganske godt valg. Det er en av de mest favoriserte designene til blusemakerne / designerne. Det gyldne mønsteret på baksiden sammen med blonderlignende design er veldig attraktivt og blonder kommer også med noen vedlegg som forkriser hele designen. Hvis du vil sport noe trendy og tradisjonelt gammel skole samtidig, så er denne bluse trolig det perfekte indiske klærelementet for deg.

5. Den Røde Alluring Neck Designer Bluse:

Designer blouse designs5

Hvis du er forelsket i rødt, så kan dette sies å være en av de fineste bluser av all tid. Det attraktive mønsteret som gjøres på denne bluse, gjør det annerledes enn de andre der ute og gir det en vakker glød.

6. Festlig design på designerbluse:

Designer blouse designs6

Denne bluse vil være perfekt for festlige anledninger, og det glitrende mønsteret som gjøres på halsdelen av denne bluse gjør det egnet til å bli sportet på nesten alle fester og familiehendelser. Ermene er også veldig godt dekorerte og på grunn av det er allure, kan dette blusestykket hevdes å være en av de beste designerbluse-modellene fra tid til annen.

7. Front og bakbilde av Party Designer Blouse:

Designer blouse designs7

Hvis du skal delta på en fest, så vil denne blusen være perfekt for deg. Den kommer med et forlokkende mønster gjort på ryggen og foran på blusen, og det er hovedattraksjonen til denne designeren indiske kvinner klær.

8. Den flerfarget designerbluse:

Designer blouse designs8

Her kan vi se en veldig vakker bluse som sporter flere farger i forsiden og baksporten et enkelt blonder mønster. Blusen går hånd i hånd med en vanlig saree. Den ble designet kun for det formålet.

9. Den svarte behagelige designerbluse:

Designer blouse designs9

Denne blusen skal bare brukes med en svart saree, og fargen og materialet i blusen vil bli veldig godt uttrykt med en vanlig.

10. Den gyldne forlokkende mønster designerbluse:

Designer blouse designs10

Denne spesielle gylnebluse kommer med et virkelig fantastisk mønster på frontpartiet. Baksiden av blusen har også det samme attraktive mønsteret og for å være så behagelig samtidig, er dette en av de beste nye designerbluser som kommer inn på markedet akkurat nå.

11. Den røde tradisjonelle ser blusedesign:

Designer blouse designs11

Dette er en av de beste gamle skolens bluser som en kvinne kan bære i 2k17. Blusen kommer med en blanding av farger og blonder mønsteret på baksiden, og den ermeløs designen gjør det ganske behagelig å ha på seg og kan derfor brukes på den indiske sommertiden.

12. Designerbluse for festlige arrangementer:

Designer blouse designs12

Blusen er egnet for vanlige sareer. Mønsteret på ryggen og ermene er trolig den primære attraktive funksjonen om denne bluse.

13. Den brune designerbluse:

Designer blouse designs13

Denne brune designerbluse har en gylden preg på den, og den vil være egnet for alle kvinner der ute som tilhører alle aldersgrupper.

14. Silver Designer Blouse:

Designer blouse designs14

Hvis du har behov for en designerbluse som passer til de glansete sareene, er dette en av de fineste fasjonable indiske klærne for kvinner der ute.

15. Halter Neck Pink Designer Blouse:

Designer blouse designs15

Denne spesielle halter nakke designer bluse er noe verdt å nevne. Det viser et veldig vakkert mønster i hele blusen og halsdesignen gjør det spesielt attraktivt.

16. Gul Designer Bluse Design:

Designer blouse designs16

I tilfelle du er på utkikk etter flotte designerbluser, kan dette vise seg å være et flott syn for deg. Det gule mønsteret som gjøres på det, blåser alles hjerter og det kan bære med nesten alle lyse saree som du liker.

17. Den enkle indiske designerbluseutformingen:

Designer blouse designs17

Denne spesielle designerbluse-sporten er et veldig bra svart mønster gjort på midtpartiet på baksiden av blusen. Den vil være egnet for de svarte enkle sareene. Disse er den spesielle designerbluse som skal bæres av de enkle sareene, slik at de ser mer attraktive ut enn de noen gang kan med en enkel bluse.

18. Den gule trekanten åpner designerbluse:

Designer blouse designs18

Dette er en veldig unik utseende designerbluse som kommer med et flott mønster gjort på ryggen. Den har et veldig vakkert mønster, og hele blusen passer til designet som er gjort i ermene. Den smarte designen som er gjort på ermene er sannsynligvis en av de fineste ting som er introdusert til denne bluse som gjør at den ser så attraktiv ut.

19. Den gyldne ermeløs designerbluse:

Designer blouse designs19

Her har vi en veldig søt designerbluse som gjør med en enkel tanke i tankene, at den må brukes som en festbluse og bæres spesielt av tenåringer og unge kvinner. Stroppene eller vedleggene har et annet design enn resten av blusen, og den kan sportes med både en designer og en vanlig saree.

20. Den røde korte designerbluse:

Designer blouse designs20

Mange kvinner synes å hevde at disse bluser er kort bluse. Uansett, du ringer dem, du kan absolutt ikke unngå et faktum at de er veldig attraktive. Denne spesielle bluse kommer med et forlokkende mønster gjort på midtpartiet og på resten av kroppen også. Brystdelen har en annen design enn den resterende delen av blusen. Hele blusen har en av de beste designerblusemønstrene, og forhåpentligvis vil alle kvinner der ute, like det.

21. Blomster Designer Bluse:

Designer blouse designs21

Denne blusen vil bli som en drøm som kommer i oppfyllelse for mange kvinner der ute. Bluse kommer med et veldig iøynefallende design gjort gjennom hele blusen. Blomsterkonstruksjonen gjort på blusen har blitt oppfylt med mange farger, og denne spesielle funksjonen gjør den til en av de fineste fargerike bluser også. En av de beste tingene med denne blusen er at den kan sportes i nesten alle årstider, og hele mønsteret til denne indiske kvinneklæringen ser ganske behagelig ut på nesten alle årstider.

22. Den fargerike designerbluse for fester:

Designer blouse designs22

Her har vi en annen flott bluse som igjen sport en rekke farger. Disse fargene gjør hele materialet slitesterkt og kvinner vil bli imponert ved å se på designen i utgangspunktet. Designet omfatter noen glitrende samt glitrende materialer festet til den og blusen kan hevdes å være en av de fineste designbluse mønstrene som du noensinne kan be om.

23. Den kunstneriske indiske blusedesignen:

Designer blouse designs23

Dette er en av de vakreste bluser som sporter slik kunstnerisk mønster på den. Den kunstneriske designen har blitt gjort ved hjelp av noen forbløffende farger. Blusen ser ut som den som er diskutert i punktnummer 21, men har en annen farge helt. Blusen kan ganske enkelt bli båret ved bryllup og andre festlige anledninger.

24. Den bedårende designerbluse:

Designer blouse designs24

Dette er en av de flotteste blusene som jenter vil definitivt ønske å sport. Det vil være mer egnet for jenter i alderen mellom 18-30 i stedet for modne kvinner. Det ser ut som om en engel gjorde denne bluse og forlot den til den verdige. Hvis du vil bære det indiske utseendet på en date, hva kan det være bedre enn denne bluse?

25. Designer Bluse Med Alluring Neck Design:

Designer blouse designs25

Dette er en av de søteste bluser av all tid som følger med et slikt design. Mønstrene som er gjort det er så overbevisende at noen vil bli forelsket i det. Den bakre blonder mønster gjort på det er ganske vakkert og du vil bli forelsket i dette, når du ser det for første gang. Designet er så attraktivt at nesten hver jente vil ønske å sport det.

Se mer: Designer Saree Blouses Patterns

26. Den forbløffende bluse med vakkert halsdesign:

Designer blouse designs26

Dette er trolig en av de beste skulder- og nakkeutformingene som du har sett i en bestemt bluse, ikke sant? Det sporter en virkelig vakker metallisk fargedesign på skuldrene, og det er hovedattraksjonen til dette utseendet. Denne bluse vil se ganske fristende ut med en vanlig saree og også med en fancy.

27. Langermet Designer Bluse:

Designer blouse designs27

Dette er en av de flotteste blusene i markedet akkurat nå som følger med et så nært design som er gjort på ermene. Ermene og den lange halsen er sannsynligvis en av de mest attraktive egenskapene ved denne bluse.

Se mer: Designer bluse mønstre for baksiden

28. Den røde ovalen tilbake åpningsblusen:

Designer blouse designs28

Baksiden av blusen tilbyr en av de beste kunstneriske utsikten over håndlaget skjønnhet. Det er en av de beste tradisjonelle indiske bluser for sarees, og skjønnheten vil tiltrekke kvinner mot denne blusen og vil overtale dem til å bære den.

29. Den siste designerbluse:

Designer blouse designs29

Hvis du vil gå med trenden, så vil dette være en av de beste stylingkammeratene du kan sport med en saree. Den bakre delen som frontsporteret er en forlokkende gylden prikkemønster. Ermene har imidlertid et annet mønster på ermene. Tekstilmaterialet er forskjellig på den delen.

30. Den tradisjonelle South Indian Blouse:

Designer blouse designs30

Denne blusedesignen ligner på en rekke South Indian bluse design og designen er attraktiv nok til å imponere nesten hver og veldig saree lover der ute.

31. Pink Designer Blouse:

De Pink Designer Blouse

Denne bluse ser helt søt ut. Den leveres med speillignende vedlegg som er gjort på forsiden sammen med noen glitrende materialer festet på samme base. Blusen vil være egnet for en saree som kommer med en lys og nykter farge. Hvis du leter etter noe stilig så vel som tradisjonell, så vil dette bli den beste designerbluse med fantastisk nakkedesign. Nakkeutformingen er hovedattraksjonen når det gjelder designerbluse og basert på at selv om dette er en av de beste designerblusehalsdesignene.

32. Bryllupsseremoni Blusehalsdesign:

De Wedding Ceremony Blouse Neck Design

Leter du etter noe stilig og unik denne bryllupsåret? Vel, dette er en av de fineste delene av indisk tradisjonell skjønnhet. Basen fargen er rød som ser hellig ut og med det er det noen floral design gjort på nakken, ryggen og på ermene også. Bare se på det, og du vil ikke ha nok nok ord til å sette pris på skjønnheten i denne bluseren. Bruk den med noe som kommer med en melkaktig hvit eller grå farge som bare da blusens skjønnhet ikke vil blande seg med sareen, og folk vil kunne sette pris på skjønnheten i den.

33. Designer Blomster Bluse Design:

De Designer Floral Blouse Design

Se på nakken av denne blusen, og du vil bli overrasket. Blusens bak og nakke er så fantastisk at folk vil finne det veldig kult. Ryggremmønsteret gjør det ser ganske moderne ut. Sammen med alt det, viser blusen et tradisjonelt blomstermønster, som indiske kvinner synes å elske. Siden du lager noe indisk, bør du huske verdiene og arven til den rike kulturen. Og denne bluse er perfekt fra det scenariet som det skildrer stilen sammen med kulturen (blomsterdesignet). Kvinner vil ønske å ha på seg det bare ved å ta et glimt på nakken av designerblusen.

34. Den Ovale Åpen Designer Bluse:

De Back Oval Opening Designer Blouse

Siden designeren er den nye stemningen i disse dager, bør du sørge for at du ikke viser noe annet enn det beste. Denne tilbake oval-åpningsbluse er en av de fineste når det gjelder designerbluser. Blusehalsen viser et hvitt iøynefallende mønster på et svart lerret og for alle de rette årsakene, kan denne spesielle designerbluse hevdes å være fineste i denne kategorien akkurat nå.

35. Den søte designerblusehalsdesignet med bakvedlegg:

De Adorable Designer Blouse Neck Design with Back Attachments

Dette er en av de vakreste på listen, men det er som de forrige, det er enestående. Blusen har fantastisk broderi gjort på nakken. Ermene er også veldig godt dekorerte og baksiden av blusen har visse kjære vedlegg. Dette er trolig en av de fineste bluser noensinne, og det viser et fantastisk mønster gjennom hele kroppen som gjør den så unik.

36. Den svarte blusehalsdesignen:

De Black Blouse Neck Design

Dette er sannsynligvis en av de vakreste svartblusehalsdesignene du noensinne vil komme gjennom. Designet er veldig fristende, og sannsynligvis vil alle elske det.

37. Den gule blusehalsdesignen:

De Yellow Blouse Neck Design

Leter du etter noe eksklusivt blusehalsdesign? Her er noe som vil blåse i tankene dine. Den sporter et flott mønster og blonder på baksiden gjør det ser mer attraktivt ut.

38. Den gyldne blomsteblusehalsdesign:

De Golden Floral Blouse Neck Design

Det er en vakker design gjort på nakken og resten av kroppen også. Dette er uten tvil en av de flotteste bluser som faller under nakkekategorien.

39. The Colorful Neck Blouse Design:

35+ Designer Skjærebluse Halsdesign, Ideer og Mønstre | Stiler på livet

Hvis du er ute etter en fargerik bluse design, så er dette en ganske god en som kommer med forlokkende mønstre gjort på det også.

Denne artikkelen får oss til å føle hvor dypt designutseendet er innebygd i vår fasjonable livsstil. En designerbluse gir uten tvil et flott utseende til selv den reneste av sarees. Tanken er å plukke de beste og prøve dem i dag!

Leave A Comment

71 − 68 =