30 nyeste design i bluser for kvinner i India 2018

Vel, du har endelig funnet en gullgraver her. Sarees er en av de mest essensielle antrekkene til indiske kvinner i disse dager. Det fremmer femininitet, seksualitet og god nåde også. Gjennom alt, er den eneste tingen som er ansvarlig for å ta sareen et hakk høyere, den elegante bluse. Uansett skjønnheten i sareen, er det ingenting å sammenligne med hvor fantastisk en flott bluse med perfekt passform kan være. Bluser i disse dager kommer med mange alternativer for deg å velge mellom. Netto, blonder, chiffon, silke hva ikke. Likevel er designene så mange også. Polka prikker, sjekk, collared, båt, ryggfri. Nedenfor er noen alternativer for deg å utforske og eksperimentere med stilen din.

30 Latest Designs of Saree Blouses in Women's Fashion 2017

Kvinner siste blusedesign i 2018 med bilder:

Her deler vi en ny samling av nyeste mønstre i blusedesign for designer sarees av indiske kvinner.

1. Full-Sleeve Circle Neck Bluse:

SISTE BLOUSE DESIGN-Circle Neck Blouse

Vel, når du tenker på nyeste bluse design for indiske kvinner, er dette en av de beste du vil finne der ute i markedet i dag. Høyt på etterspørsel, vil dette nye blusemønsteret spare deg både tid og problem med å forklare alt ekstra arbeid som trengs for skredderen din.

2. Kinesisk modell Collared Blouse Design:

Siste Blouse Designs-Chinese Collared Blouse

Blant den nyeste indiske blusedesignet, har denne vært et ganske nytt varmt element i markedet. Det gir deg en veldig etnisk følelse med en moderne tilnærming. Hva gjør blusen sympatisk er det ikke noe som de har sett så langt eller er vant til. Legg merke til hvordan de rene klærne har blitt samlet sammen og syet opp høyt med kragen som en grunnleggende vinterkimono- derav navnet.

3. High Neck Blouse For Designer Sarees:

Siste Blouse Designs-High Neck Blouse

Selv når du velger enkle blusehalsdesign, gir dette designet deg en ekstra løftestang. Selv om det ikke ser ut til å være sant, er det tilfellet, og dette blusemønsteret får deg til å se perfekt, selv uten det høye speilet arbeidet eller halsen sjarm. Prøv dette siste blusemønsteret.

4. Peplum Style Bluse Designer:

Siste Blouse Designs-Peplum Style Blouse

Det er ingen overraskelse at peplum-modellenbluse er her på listen over de siste sareeblusdesignene. Det har vært en stigende trend siden Hollywood-kjendiser populariserte den, og nå er India ikke langt fra å eksperimentere med sine tradisjonelle kjoler. Gå dristig med farger og velg denne siste blusedesign

5. Knotted Blouse Pattern:

Siste Blouse Designs-Knotted Blouse

Hva kan være bedre bluse design der for deg når du vil legge til en sensuell stemning på en date natt? Den dekker litt av ryggen mens du fortsatt forlater noe til fantasien. Dette nye bluse designmønsteret er inspirert til å se trendy og klassisk.

6. Tube Style New Look Blouse:

Siste Blouse Designs-Tube Style Blouse

Se på hvor vakker den srilankanske skjønnheten ser ut her. Blant de nyeste blusemønstrene, er denne nye stilbluse designen her for å bli. Selv om det først var begrenset til bare high-end-parter, er disse dager, selv alminnere, sett sportslige dette utseendet på mini-feiringer. Denne nye bluse-designen er varm og sensuell.

7. skjorte stil siste designer bluse:

Siste Blouse Designs-Shirt Style Blouse-7

Denne siste bluse modellen er inspirert av skjortemodell, med et tillegg av blomster, det er vanligvis ikke tilfellet. Denne skjortemodellbluseen kan brukes med noen vanlig skjorte som passer godt. Dette gir deg et veldig vilt formelt utseende, som om du er klar til å bryte det tradisjonelle utseendet fra både østlige og vestlige ender ved å bringe dem sammen.

8. Siste One Shoulder Blouse:

Siste Blouse Designs-One Shoulder Blouse

Med den ene skulderbluse-designen for halv saree, ser du ikke på deg i moteavdelingen. Snakk om det til dine kolleger, og de vil beundre hvordan du holder tritt med mote trender godt. Eller du kan overraske dem ved å sporte en med en gang også.

9. Svært sleeved siste blomstermønster:

Siste Blouse Designs-Sheer Sleeved Blouse

Når det kommer til damer nyeste bluse design for designer sarees, er det så mange alternativer for deg å blande og matche. Når det gjelder denne, er det for kvinner bevisst på deres vekt, men hvem vil også være i stil. Dette vil få deg til å se bra ut - ingen deksler som trengs. Prøv denne siste bluse stilen som er nettet med full ermet.

10. Cape Style Blouse For Sarees:

Siste Blouse Designs-Cape Style Blouse

Her ser du Jacqueline Fernandez sportende en blusehalsmodell som ligner den vanlige kappen. Denne designen ble først populært av Anamika Khanna, og den har vært på høy siden.

Se mer: Grense Bluse Back Neck Designs

11. Bodysuit Designer Bluse:

Siste Blouse Designs-Bodysuit Blouse-11

Denne er en helt annen bluse enda en gang, kombinere to forskjellige aspekter av den vestlige slitasje og indiske tradisjonelle antrekk sammen. Vel, utfallet ser absolutt ut til å glede seg for øyet, gjør det ikke?

12. Stilig Bra Style Bluse:

Siste Blouse Designs-Bra Style Blouse-12

Hvis du er sikker på å være i din egen hud, og du elsker å delta på fester, viser din Indian Style fusion med denne siste designerbluse. Se på hvordan Bipasha klarer å imponere oss alle med den glammen. Din tur nå!

13. Jakke Style Blouse For Tradisjonelle Sarees:

Siste Blouse Designs-Jacket Style Blouse

For vintrene er denne nye modellen bluse design som en drøm som går i oppfyllelse - derfor er designet et must på den nye garderobeskiftet. Dette gir også forskjellen i din stil uttalelse siden det raser markedet akkurat nå. Dette er virkelig kreativ og nyeste motebluse.

14. Full hals dekorert bluse:

Siste Blouse Designs-Neck Ornamented Blouse

Hele "hoppe tilbehør" tingen fungerer bra med dette designet siden broderiet på nakken er perfekt. Designet er perfekt, er det ikke?

15. Korsett Stil Saree Bluse:

korsett Style Saree

Hvis du er en gammel filmfanatiker, vil ingenting gjerne mer enn denne bluse modellen for lehengas. Og nå som det har vokst seg så populært, er det på tide at du tar motekvoten tilbake i tid. Denne siste bluse designen for ryggen er lang og er brodert med tungt arbeid.

16. Asymmetrisk Beskjær Toppbluse:

Siste Blouse Designs-Asymmetric Crop Top Blouse

Dette er mer av en moderne bluse i de siste blusedesignene for sarees. Du vil elske hvordan den lange formen for uplanlagt design ser ut som et sluttresultat. Dessuten er det så mye å elske om det øverste, siden det er multifunksjonelt.

17. Butterfly Cut Back Neck Bluse:

Siste Blouse Designs-Butterfly Back Blouse

Denne siste bluse-designen er unik i alle forstand og ideell for kvinner som er redd for bølgende fett fra ryggen. Blusen tar vare på det siden sentrum er bredere avstand som du kan se. Så hver gang du vil flaute ryggen, ikke bekymre deg!

18. Asymmetrisk Back Blouse Look:

Siste Blouse Designs-Asymmetric Back Blouse-18

Denne siste blusen er som den som tidligere ble vist når det gjelder å være ikke så symmetrisk. Designet her er imidlertid fokusert på ryggen, og dermed er blusen unødvendig å si ideell for anledninger som ekteskap, fester og best slitt med silke eller bomullsserier som vanligvis krever at ditt fremre design forblir skjult.

19. Stilig Uformet Bluse Mote:

Siste Blouse Designs-U Neck Blouse-19

Blusen som vises her, fokuserer på kroppsformen til en person. Hvis du er en høy kvinne, vil denne bluse passe deg best. Dessuten kan den bæres med en hvilken som helst mulig saree-type, bare bra. Mest brukt til å ha på seg med designer sarees, vil denne bluse gi deg alle rosene i verden.

20. Tre kvartals tradisjonell bluse:

Siste Blouse Designs-Three Quarter Blouse

Bare da du trodde tre fjerdedeler var ute av mote, er denne bluse en påminnelse om at det fortsatt er veldig mye i scenen. Blusen har alt bra om seg selv. Fra design til hele tradisjonell essens, er den perfekt for eldre kvinner og unge voksne.

Se mer: Beste samling av ferdige bluser

21. Potjakke:

Siste Blouse Designs-Pot Sleeved Blouse

Dette nåværende siste blusehalsmønsteret er unikt i seg selv med det faktum at det ser vakkert utover og passer for tradisjonelle hendelser i India. Det er rett og enkelt som du kan se, men det ser fremdeles annerledes ut på grunn av ermene, ikke sant? Den pottjakkebluse er også kjent som puffhylser til mange i det nye begrepet, men det har eksistert i Sør siden for alltid nå og har re-emerged som en trend.

22. Choli stil mote bluse:

Siste Blouse Designs-Choli Style Blouse

Denne bluse som du ser her er i hovedsak en choli stilbluse og best slitt med designer sarees. Selv om silke sarees vil gjøre lik rettferdighet til dette stykket, undrer du ikke noe!

23. Glittery Blouse For Designer Sarees:

Siste Blouse Designs-Glittery Blouse

Dette blusemønsteret er nydelig og vil trekke oppmerksomhet fra hvert hjørne av rommet. Bortsett fra det, vil denne blusedesignen få deg til å se nyeste fra de andre på grunn av den trendy stilen og den generelle designen. En ting å forsikre deg om er imidlertid at du ikke bærer denne blusen på vanlige familiefunksjoner eller formelle feiringer siden det er kuttet ut for fest blues.

24. Seamless Saree Bluse Design:

Siste Blouse Designs-Seamless Blouse

Hvis du blir ubehagelig om blusenesømmen din gjennom din ikke-plissede saree, er denne siste blomsterkonstruksjonen din beste innsats for å se perfekt uten å prøve for hardt. Se på hvor enkelt utformingen av sareen er, men det ser så sofistikert ut over. Den passer også til nett sarees hvor du ikke kan dekke sømmen på blusen din med plater.

25. V hals modell bluse:

Siste Blouse DesignsV Neck Blouse-25

V-nakkebluseet er en fasjonabel funksjon som alle trygge kvinners garderobe skal inneholde. Det er så nytt og urbane og er ganske nytt på motemarkedene. Utviklet med en vri, vil det la deg se ut som en diva, rett ut av en garderobe makeover. Vi kan nesten se at denne blusedesignen vil bli inkludert på din slitebilde. Denne bluse kuttet vil komme til din redning. Det er så perfekt, spesielt hvis du er modig og har ingenting mot å eksperimentere. Enhver farge vil se nydelig ut i denne kuttet.

26. Strikket ryggblomstermønster:

Siste Blouse Designs-Stringed Back Blouse

Hver bluse du tror vil få deg til å skille seg ut, vil denne være på den listen. Helt fasjonable, og begrenset for kvinner trygg på sin egen hud, er denne bluse fantastisk nydelig. Like stilig og smakfull for de som beundrer motefølelsen, vil du snart se deg selv i et nytt lys med denne bluse som kan sammenføyes med nesten hvilken som helst saree for å være presis.

27. Av skulderbluse for jenter:

Siste Blouse Designs-Off Shoulder Blouse

Har du en krageben som alle rundt deg enver og ønsker de hadde? Vel gode nyheter venter deg med denne bluse fordi denne er alt i ett perfekt for deg, og lar deg flaute din stil uten å prøve for hardt. Et godt lyst kjede bør være et riktig valg med denne bluse typen sikkert siden det vil trekke all oppmerksomhet til nakken din. Planlegger å prøve dette siste blusemønsteret?

28. Trendy flerfarget bluse:

Siste Blouse Designs-Multicolored Blouse

Etter å ha sett så mange Bollywood Queens prøv denne blusedesignen på med en vanlig saree, har du endelig bestemt deg for å gi det en tur. Bluse tilbake hals design for siste sarees listen må ha dette på det på grunn av sine unike egenskaper. Det er vanligvis ikke veldig dekorativt fordi fargen trekker all oppmerksomhet. Vel det er bundet til, er det ikke?

29. Tilbake Peter Pan Collar Blouse:

Siste Blouse Designs-Back Peter Pan Collar Blouse-29

Denne er en unik blanding av de gamle vintage skjorter og de siste saree bluse designene. Hvis du er trygg nok, kan du enkelt trekke dette av og gjøre alle rundt deg misunner deg. Pass på at du ikke overdriver tilbehør. Mens du kanskje har sett dette rundt på forsiden, er dette bak. Når alt kommer til alt, hvorfor skal du være tilbake uten tilsyn utenom halsen hver gang?

30. Siste brudebluse:

Siste Blouse Designs-Back Embellishment Bridal Blouse-30

Denne er den siste bluse designen som skal brukes på noen fest. Det er ikke bare nydelig, men har også en svært detaljert, intrikat murverk. Det er steiner av alle størrelser lagt til for å få stylingen gjort riktig. Tungt dekorative, de små steinene på blå gir blusen et unikt utseende. En intrikat, sentral blomsterkonstruksjon har blitt ledet ut akkurat midt i blusen, noe som gjør at du spiser opp stilkvoten din.

Se mer: Håndbroderi-design for blusehals

Vi kan bare håpe at i slutten av denne listen med topp 30 nyeste blusedesigner har du notert alle mønstrene du har likt til. Ikke bekymre deg! Disse designene vil helt sikkert få deg til å skille seg ut i mengden som ingen andre. Før du vet det, vil disse siste blusedesignene for sarees få deg til å være stjernen i byen så trendy og i mote for tiden. Så gjør deg klar for all oppmerksomhet med denne nye blusedesignen.

Leave A Comment

61 + = 68