30 nye stiler av herreskjorte i mote for 2018 | Stiler på livet

Skjorten er en nødvendig og etterspurt type klær når det gjelder menns daglige antrekk. I markedet finnes varianter av skjorter som passer etter ditt valg. Menn er som utflukter, utflugter, strand turer etc. De føler seg bedre i skjorter enn T-skjorter. Bredt utvalg av forskjellige typer skjorter er tilgjengelig i henhold til ditt valg.

Mens du kjøper noen skjorte, trenger du ikke å bekymre deg for budsjettet fordi fra lave til høye priser, kan du velge flotte skjorter i budsjettet. For det meste foretrekker menn å handle med venner, så de kan også velge venner valg. Komfortabel skjorte som passer på skulder, bryst og armer enn T-skjorter. Ulike merker er tilgjengelige for skjorter, du kan velge fra en bred samling av presentable merker. Online shopping er det beste alternativet i denne typen tilstand, du får et godt alternativ på ett sted.

SKJORTER FOR MEN

På gammel tid brukte menn vanligvis enkelt type skjorter som lange hele og halve ermer. Den gangen var menn opptatt med å jobbe hele dagen, så de brukte skjorte med kombinasjon av fulle bukser. Etter noen år kom internasjonal vestlig slitasje i markedet med forskjellige varianter, mens skjorteskjørtet ble endret. De fikk gode alternativer i henhold til sesong og anledninger, Festslitasje, Vanlig slitasje, Uformelt slitasje eller designer slitasje typer skjorter tilgjengelig for menn. Menn bærer skjortedag inn og ut for å matche etterspørselen, det er mange typer og slags skjortedesign i markedet.

Skjorter til menn - Hot og Smart Looks

Her er 30 flotte skjorter for menn som "han" burde definitivt være klar over!!

1. Formelle Plain Skjorter med Hettegenser for menn:

Formell Plain Full sleeve shirt

Formelle skjorter i menns garderobe må sees, at menn liker å ha på seg skjorte mer vanlig enn i en egnet oppvekst. For å få et formelt utseende, har menn en full normal passende skjorte med et par formelle bukser og belter.

2. Formell Full Sleeve Slim Fit Menn Skjorter:

Formell Full sleeve Slim Fit Shirts

Slim fit skjorter brukes mest av ungdommer og menn som er involvert i å fremheve deres trenings trenede kropp. Slank passform anbefales vanligvis for menn med perfekt kroppsform. Denne skjorten passer skikkelig på skulder, bryst og armer. Menn som ser alvorlig på deres kondisjon, de foretrekker denne typen skjorte.

3. Causal Slim Fit menn Skjorter:

årsaks Slim fit Shirt

Uformelle skjorter kommer i mange fangstfarger som passer godt med jean eller et par chinoer. Den slanke montering vil ha en kroppsmessig effekt som brukes av små og mellomstore menn. Varianter er tilgjengelige i forskjellige størrelser. Merker er tilgjengelige i markedet også. Du vil få denne typen skjorter for unge i budsjettet.

4. Casual Half Sleeve Shirt for Men:

Uformelt Half Sleeve Shirt

Uformelle skjorter er mer vanlig slitt av alle aldersgrupper, siden det er sårt behagelig enn normale T-skjorter. Denne typen halskjede casual skjorter kommer i vanlig passform med design som kontrollert, kube eller til og med vanlig. Uformelt halv ermet vil være godt valg for daglig bruk. Hvis du planlegger utflukter eller shopping, kan du bruke dette med jeans eller bukser.

5. Jernfri Formell Herreskjorte:

Iron-Free Formal Shirt

I dette hektiske og travle livet ønsker menn å gjøre ting enkle ved å unngå å stryke skjorter hver dag, spesielt som er single. Denne typen skjorter er laget av bomulls- og syntetisk kombinasjon som bidrar til å hindre knusing av materialet og har fordelen av å gjenbruke den igjen.

6. Kontrollerte Formelle Halskjede Skjorter Herre:

Krysset av Formal Half Sleeve Shirt

Halvkollerte designte skjorter er en av de eldste designene som fortsatt er i trend. Halskjede skjorter kan brukes som daglige klær til klær og så vel som for enhver formell virksomhet. Denne skjorte mennene kan også brukes til regelmessig bruk. Kombinasjon med bukser vil passe på en annen merket skjorte. Halv mansjettpakker til fitness-menn.

7. Stripped Half Sleeve Shirt for Men:

Stripped Half sleeve Shirt

Dette er et annet design populært blant menn som også er en eldste design, men likevel populær blant middelaldrende mennmengder og høyt solgt i markedet. Denne designen er for det meste slitt som formell skjorte sammen med formell bukse og slips.

8. Kontrollert Formell Full-Sleeve Shirt Menn:

Krysset av Formal Full sleeve Shirt

Fullskjorter er også den mest foretrukne typen skjorte for enhver anledning. Først på listen er vanlige skjorter og den neste mest vanlige designen er det kontrollerte mønsteret. Kontrollene kan være av forskjellig størrelse og lengde. Det finnes mange farger tilgjengelig i denne designen.

9. Vår grønn farget skjorte menn:

Vår green Colored Shirt

Den pulserende fargen på grønt som passer godt til formene, er slitt rundt vårsesongen, det meste som samsvarer med klimaet. Denne vårgrønne fargen kan brukes som den formelle skjorten med full håndhylle eller halv hånd med sammenleggbare mansjetter.

10. Vanlige hvite linjer Skjorter til menn:

Vanlig White Linen Shirt

Linen skjorter er det mest behagelige materialet som brukes i sommersesongen. Dette materialet gir en rik og en royal finish. Den vanlige hvite fargen brukes mest til enhver anledning.

Se mer: Denim skjorte menn

11. Horisontell Stripped Half Sleeve Casual Shirt:

Horisontal Stripped Half sleeve casual Shirt

Horisontale striper passer godt for enhver farge og kroppsform. Denne fordelen gjør livet enkelt for menn. Gutta bærer den sammen med et par chinoer eller shorts. I løpet av sommeren er bomull horisontale strippet skjorte veldig vanlig.

12. Horisontale Stripped Formell Herre Skjorter:

Horisontal Stripped Formal shirt

Formelle horisontale skjorter vanlige i vanlig og slank passform. Slim fit skjorter er plukket av kroppsholdte menn. Menn som er highted, kan bruke denne typen skjorte. Formell skjorte som er nyttig for dem på kontormøte, seminarer eller daglig klær. Regelmessig slitasje er vanlig blant middels til stor kroppsform.

13. Vanlig knapp ned skjorte for herrer:

Vanlig Button Down Shirt

Den mest sett designen i klut showroom er den vanlige knappen ned skjorter. Forskjellen mellom normal skjorte er at krage stivhet opprettholdes hele dagen, siden liten knapp holder dem tett, som ses rundt siden av krageenden.

14. Checked Grandad Down Shirt:

Krysset av grandad down Shirt

For sommeren er denne designet kragen den beste som hjelper til med å forhindre utslett og kløe forårsaket av den normale kragen som klemmer nakkeområdet. Grandad krage er festet på kantene med knappesystemet.

15. Siste Branded Skjorter for menn:

Skrevet ut Shirt

Trykte skjorter er blant de første på listen for casual wear skjorter. Utskriften kan være av et hvilket som helst design, enten geometrisk, dyr skrive ut bildet av en kjent personlighet. Du vil få denne typen trykt skjorte i halve eller hele ermer, prøv denne skjorten med bukser eller jeans. Du vil sikkert få oppmerksomhet fra vennene dine.

16. Herre Full-Sleeve Plaid Skjorter:

Full Sleeve Plaid Shirt

Plaid skjorter er de mest komfortable skjorter ved siden av sengetøy på grunn av mykheten i materialet. Plettede skjorter er kryss-tverrgående linje design laget av tartan stoff, designet med Flannel materiale som er et mykt materiale fra brønnen. Det er nå en dag laget av ull, Syntetisk fiber materiale.

17. Vanlig Denim Jean Skjorter til menn:

Vanlig Jean Shirt

Enhver form for jean materiale er alltid sett i menn og kvinner garderobe. For menn uten et par jean liv, start ikke. Med det designet designerne jeansmaterialet i en skjorteform som vanligvis brukes som casual og semi-casual outfit.

18. Trykt Jean Gents Skjorter:

Skrevet ut Jean Shirt

Utskrift på jean er en vanskelig oppgave, men designere har brakt ut mange antall skjorter med enkle trykkdesigner. Designene kan være av dyredruk som hestutskrift. Brid print og også honningbi-utskrift. Størrelsen på utskriften for herreskjorte er liten til middels.

19. Patcharbeidet Jean Shirt for Men:

Lapp worked Jean shirt

Patch arbeid design er veldig enkel designet skjorte som selv kan lage meg hjemme med en enkel patch designet. I markedet er det veldig attraktive designede lommer eller patched hånddesign som passer godt med rippet jean-effekt.

20. Hot Look Faded Jean Shirt:

Bleknet Jean Shirt

Blek jean eller den bleke jean-effekten er i trend blant den yngre generasjonen. College går gutter eller menn kan bruke denne typen jean skjorter til utendørs utflukt. For vintersesongen kan menn også foretrekke denne t-skjorten. Denne blekningseffekten gir et dobbeltfarget utseende som gjør det mer enestående og attraktivt i en mengde.

Se mer: Svart skjorte mønster

21. Duo farge skjorte Man:

Duo color Shirt

Doble fargede skjorter kan også være uformelle fargede skjorter på grunn av design og utsikter. Fargekombinasjonen kan være subtil og høyt fengende. Fargen på toppen er forskjellig fra bunnen av skjortematerialet

22. Gents Trykt Mansjettskjorte for Office:

Skrevet ut Cuff Shirt

Mansjettknappen er en viktig del av skjorten som gir et mer tiltalende utseende når det fremheves ved å gi en kontrastfarve eller en trykt design. Den trykte designen kan være av farget linjer eller farget geometrisk utskrift som fremhever ren skjorte.

23. Branded Collar Twisted Shirt:

Snipp twisted Shirt

Trenden med å ha stive krage har endret seg til buet krage, som også forblir stiv selv om den er vridd. Endene på kragen krøller sidelengs og beholder samme posisjon. Denne typen krage designet skjorte brukes som formell slitasje skjorte.

24. Tradisjonelle Khadi Skjorter til menn:

khadi Shirt

Khadi-materiale er svært kompatibelt materiale om sommeren, noe som bidrar til å absorbere svette lett. Dette materialet gir en kjøleeffekt når den brukes. Fargene er generelt subtile med trefargede knapper i motsetning til den milde vanligfarget skjorte.

25. Skinnende skjorter for menn i bryllup:

Skinnende Shirt

Skinnende skjorter kalles også som bryllupskjorter laget av kanchipuram silke slitt av menn på enhver festlig anledning, spesielt under bryllupet. Denne typen skjorter er vanlige skjorter med full ermet kan også tilpasses som halv ermet.

Se mer: Vanlig hvit skjorte

26. Gentsskjorte med knapt lomme:

Skjorte with buttoned Pocket

Lommestilen er forsvunnet for å gjeninnføre lommemote mote, nå har designere tatt inn knapplommeutformingen. Denne designen blir ikke en mote, men bidrar også til å sikre verdifulle ting i lommen uten risiko for fallende.

27. Arm Green Camo Menn Mote Skjorte:

Væpne Green Camo Shirt

Hærens design er også veldig kjent med designte klær. Denne kamuflasjonseffekten av hærgrønn utskrift på en skjorte har en stor avhengighet blant menn. Denne trykte skjorten gir en dristig utsikt. Ungdommer ser vanligvis på seg denne t-skjorten for uformelt møte.

28. Paisley Print Vanlig passform Skjorte:

Paisley print Regular fit Shirt

Dette er en typisk utskrift av persisk opprinnelse. Denne utskriften har et vegetabilsk formet motiv i en dråpedesign. Denne designen er trykt i stedet for vevet for hånd. Denne utskriften går bra med et syntetisk materiale. Denne typen skjorte brukes som semi-casual festdrakt langs et par jean.

29. Menns Satin Cloth Skjorter:

sateng Shirt

Menn som liker skinnende men en moderne outlook designet skjorte, så er sateen skjorter den beste. Sateen skjorter er vanligvis vanlige med stive mansjetter og hengende krage design. Denne typen skjorte er også brukt til mange anledninger, spesielt under mottakspartiet.

30. Overdimensjonerte skjorter for gutter:

Oversized Shirt

Ungdommer som er i å ha en kul fyr utseende. Så denne overdimensjonerte skjorter som har et fallende skuldermønster og lengden faller nedover hofta er den som skal tenkes på. Denne typen skjorte er paret opp en rippet jean.

31. Broderi Stil Herreskjorte:

broderi Shirt

Broderte skjorter er i dag kombinert med designet mansjettskjorte eller duo-farget skjorte som gjør at trenden ser mer trendy ut enn en enkel broderte skjorte. Designene kan være enkel linje eller en sommerfargeutskrift eller kan til og med skrive en gang navnet på skjorten.

Menn kan få forskjellige valg i hans utvalg av skjorter, mennene får det beste utseende med kombinasjon av blå eller svarte jeans. Bukser er for godt valg for skjorter. I stedet for T-skjorter får man komfortabel følelse med t-skjorte. I hvilken som helst sesong menn kan velge etter eget valg, skjorter er også hyggelige for daglig bruk.

Branded skjorter hovedsakelig i høyere pris, men i budsjettet ditt vil du få gode alternativer i lavt budsjett. Foretrekker kjøpesenter eller online shopping for skjorter, der får du varianter i skjorter med størrelser. Herreskjorte vil alltid fortsette å vokse opp, men menn der ute bør fortsette å oppdatere den nyere trenden og holde seg på sporet med den moderniserte tiden. Å følge den tradisjonelle klæren er også en viktig faktor som kan vises ved å ha en skinnende pattu skjorte eller en khadhi ren skjorte for enhver festlig sesong.

Prøver å lage din newline av skjorte kolleksjon ??? Deretter fortsetter du legge til en mansjettdesignet skjorte eller en kontrollert grandad ned skjorte i listen.

Leave A Comment

6 + 2 =