30 Kjente Kjendiser i Bollywood | Stiler på livet

Bollywood kvinnelige kjendiser! Jeg tror alle er kjent med dem, fordi i India er folk for det meste snakk om cricket ellers bollwood filmer og deres skuespillerinner. Mange er så galne om kjendiser, slik at de følger dem overalt, så vel som samlet all informasjon om deres favoritt kjendiser. Hvis du også er den, så ikke bekymre deg! I denne artikkelen har jeg gitt en liten beskrivelse om de kjente kvinnelige kjendiser av bollywood.

Bollywood er verdens største filmindustri, som her er de mest nydelige, så vel som forlokkende skuespillere kommer over året. Det antas at Bollywood skuespillerinner er akseptert over hele verden fra flere tiår. Bollywood er sprengning av skjønnhet samt sjarm. Indisk kino har gått gjennom en stor overgang i løpet av 100 år og bollywood har sin egen eneste samling av iøynefallende skjønnhetsdroner som har jobb veldig fast for å motta sitt rykte og følelse. De er ikke bare berømte for sin skjønnhet, men også for deres utøvende potensial samt talent som hjelper dem med å oppnå seier, så vel som berømmelse.

Så les denne artikkelen nøye for å vite om de 30 beste kjente kjendiser Bollywood. De er som følger;

Berømte kvinnelige kjendiser i Bollywood med bilder:

1. Katrina Kaif:

katrina Kaif

Som du vet at hun er en nydelig skuespillerinne og også første gang veldig kjent for sin slående rolle i filmen Boom. Etter det i sin bærer kommer forskjellige opp og ned. Hun spilte veldig godt i flere kommersielle pluss klassiske filmer som gir henne ære av fans. Hun er typisk kjent for hennes sexy utseende, vakre figur samt hudfarge. I løpet av et halvt tiår har hun oppnådd fantastisk seier, så vel som har vist seg å være stjernen. 2011 være et stort år for henne i utgangspunktet som av artikkelnummeret "Sheela Ki Jawani" siden filmen Tees Maar Khan som fortsetter årets Song. En av de mest ønskede kvinnene i Bollywood, har denne skuespilleren absolutt produsenter på rad, og kommer til å si på for deres neste pensel.

2. Deepika Padukone:

bollywood models female

Deepika Padukone er en Bollywood artist sammen med en modell. Hun er en annen skuespillerinne som har etablert en vellykket karriere på kort tid og har allerede utført i mange filmer. Denne høye kjendisen var tidligere en superster etter hennes første introduksjon Om Shanti Om av kongen av Bollywood Shahrukh khan. Den multitalentte skuespillerinnen er anerkjent for å ha jobb av jenta naboen. Hun er født 2. juni 1987 i Patna i India. Hun oppførte seg i ulike filmer som Race 2, Aarakshan, Cocktail, Houseful 2, Om Shanti Om, Yeh Jawani Hay Deewani, og mange flere. Hun er en festpike har en ultramodern figur i Bollywood, så vel som kjent for sammen hennes skuespillerkompetanse sammen med hennes skjønnhet, og har dessuten stjerneskudd av hitfilmer.

3. Priyanka Chopra:

Priyanka Chopra

Hun er en veldig kjent Bollywood-kunstner, og viser nå sitt talent i å synge også. Hun er den tidligere Miss World pluss en forbløffende filmskuespiller eller -modell. Hun kommer inn i Bollywood i 2002, senere enn å bli Miss World i 2000. Hun er ikke bare kjent, men har også en ekstremt vellykket filmkarriere; Hun skjer også med singelen, den øverste største betalte skuespillerinnen i Bollywood. Hun er også kjent for å være all-around kjendiser som spilte varierte roller. Hun oppførte seg i Dostana, Anjana Anjani, Fashion, Kaminey, etc.

4. Kareena Kapoor:

Kareena Kapoor

Hele tiden er hun blant de mest berømte samt sensasjonelle skjønnheten i Bollywood. Kareena Kapoor, også kjent som Bebo, er en flott og blendende indisk skuespillerinne og har en fantastisk karriere. Hun har pågått sin karriere i 2000 siden filmen Flyktning, og til nå har hun fullført mye flott film. Kareena har enorm fleksibilitet, har stress i et bredt spekter av hitfilmer ved at hun spilte et mangfold av roller. En forekomst av hennes mangfold består av det faktum hun har spilt i spennende opptreden utover komedier sammen med romantikkfilmer. Hun var virkelig Chammak Challo av 2011 av filmen R.A.O.N.E. I 2012 giftet hun seg med saif ali khan.

5. Rani Mukharji:

Rani Mukharji

Det er mange fans av Rani mukharji, men nå har hun ingen film. Nylig kommer hun med en film Mardani. I sin karriere oppnådde hun 6 filmprisutdelinger på grunn av hennes skjønnhet og hennes talent. Hun ble målt som den mest vinnende kjendisen til Bollywood. Dette er fordi hun utførte av topp skuespillere, produsenter og styremedlemmer. Hun hadde levert så mange hitfilmer. Hun er fortsatt singel, men hvisket til å ha band med Aditya Chopra.

6. Vidya Balan:

Vidya Balan

Hun er den nasjonale prisbelønte utøveren som ødela etiketten på hva en Bollywood heroine må være! Hun er mange ganger sett i like uten eller med sminke. Hun er muligens en av de mest tilpasningsfulle Bollywood-skuespillerne, pluss har kunnskapsrik rettferdig vellykket karriere i de nåværende årene. Ingen tvil om at hun er en ekstremt strålende skuespillerinne. Etter å ha utført i Dirty bilde blir hun en perfekt bollywood Diva. Hun har blitt tildelt fem Screen and Filmfare-priser, pluss en nasjonal filmpris.

7. Parineeti Chopra:

Parineeti Chopra

Parineeti blir målt som en ny versjon av Bollywood divas. Hun er søt og har et boblende bilde for publikum på svært kort tid. Hun blir tildelt som debutspiller i 2013 i tillegg synes nå å inkludere et sted som er oppmerksom på flere styremedlemmer og produsenter. Hun blir mest kjent etter filmen Shuddh Desi romance som samlet Rs. 46 crore på Box Office. Tenåringer har mye verdsatt sigarettrøyken Gayatri i Shudhh Desi Romance.

8. Madhuri Dixit:

Madhuri Dixit

Hun er født 15. mai 1967 i Mumbai i India. Hun er en av de ikoniske Bollywood celebrity pluss har styrt hjertet av ekstra enn millioner av fans. Hun har vært en av de fineste skuespillerinne i Bollywood, uavhengig av fengslende en pause i forhold til filmene, pluss de filmene hun har utført i, har alltid vært en seier. Hun fullførte et godt svar i 2007s Aja Nach Le, pluss ferske danser i en treffsang i Yeh Jawani Hai Deewani.

9. Bipasha Basu:

Bipasha Basu

Hun er den flotte bengalske kjendisen som har dukket opp i et stort utvalg av Bollywood-filmer. Tidligere enn å bli en vinnende skuespillerinne, har hun også vært en vinnende modell også. I løpet av 2008 er filmen Race blant hennes største lønnsomme treff, mens hennes andre treffer filmer som har drevet sin karriere. Derfor har hun anerkjent seg som en av de ledende bollywoodskuespillerinne.

10. Aishwarya Rai:

Aishwarya Rai

Hvem vet ikke om Aishwarya Rai Bachchan, er blant de mest stilige samt multitalented skjønnhetsdronene Bollywood. Hun er kjent for sin skuespilleriske ferdighet, så vel som for sin modelleringskarriere, og var den fremste indiske kvinne som viste seg å være Miss Word i 1994. Hun er alltid under oppmerksomheten i media for eksisterende singel av verdens mest flotte kvinner.

11. Anushka Sharma:

Anushka Sharma

Anushka er født 1. mai 1988 i Bangalor i India. Hun er en ung, strålende Bollywood-kjendis som startet sin karriere i 2008 av filmer Rab Ne Bana Di Jodi i løpet av 2008, og senere spilte hun i Band Baja Baraat i 2010 for at hun ble valgt til Filmfare-prisen for beste skuespillerinne i sammenfilmene. Til tross for å ha gått inn i Bollywood i det siste, har den vakre Anushka Sharma blitt ganske kjent på en ekstremt kort periode. Hun har vunnet hjertet av millioner av fans fordi alle hennes friske ytelser har ikke vært noe, men feilfri.

12. Nargis Fakhri:

Nargis Fakhri

Født i New York, USA ligger 20. oktober 1979 og hennes far er pakistansk mens hennes mor er tsjekkisk. Som hun fødte og vokste i USA, var hun for alltid en New Yorkian. Etter funksjonen på amerikansk neste toppmodell, lagde hun sin Bollywood-inngang med "Rockstar" mot Ranbir Kapoor. På grunn av hennes dristige utseende pluss fantastisk figur blir hun akseptert i Sørøst-Asia (spesielt i India), så vel som konsekutive blockbuster-filmer satte henne på listen over topp 30 kjente Bollywood celebrities. Hun spilte som en krigsreporter i den politiske thriller Madras Café med John Abraham.

13. Sonakshi Sinha:

Sonakshi Sinha

Hun blir raskt en av de beste bollywoodskuespillerinneene som avsluttet en svært vinnende inngang i 2010 motstridende Salman Khan i Dabaang. Hun gjør et merke i bransjen i disse dager ble født i Patna planlagt 2. juni 1987. Hun er en av Bollywood største hits i tillegg til å ha et fantastisk potensial for kommende suksess. Hun er kjent for en klassisk retrostil, ikke for en delikat prinsesseutseende. Dabangg-serien ga henne populariteten og satte henne i raden av elite-skuespillerinne. Hun er datter av den berømte skuespilleren Shatrughan Sinha pluss skuespiller Poonam Sinha.

14. Huma Qureshi:

Huma Qureshi

Hun er kjent for sin rolle i filmsekvensen "Gangs of Wasseypur" -serien. Denne lavfilmfilmen resulterte i et enormt kassakontoroppnåelse både av skuespillere og skuespillere. Hun oppførte seg i 2. brøkdel av denne sekvensen, pluss hennes rolle i filmen gir mye seier i filmen. Dessuten handlet hun også i filmer som ligner på Luv Shuv Tey Chicken Khurana, D-Day, etc..

15. Sonam Kapoor:

Sonam Kapoor

Hun er en veldig begavet indisk skuespillerinne som starter sin filmkarriere i 2007 av et mislykket utseende i Saawariya, og senere handlet hun i filmer som ligner på jeg hater Luv Storys, Aisha og Delhi-6. Hun ble født 9. juni 1985, den tidligere modellen er anerkjent som en av de mest stilfulle bollywoodkjendisene. Hennes vidtrekkende roller har for alltid mer enn hennes drapskjønnhet. Hun har hele tiden lykkes med å vinne våre hjerter ved sin tiltrekning.

16. Tabu:

Tabu

Remmember tabu, nylig utførte hun i haider, og hun er også en av de kjente kjendiser av bollywood. Hun ble født 4. november 1971 i Hyderabad, Andhra Pradesh, India. Hun er en ekstremt opptatt skuespillerinne, har dukket opp i over 70 filmer som hennes offisielle introduksjon i 1985s Hum Naujawan. I 2011 har hun en karakterdel i malayalamfilmen Urumi.

17. Kangana Ranaut:

Kangana Ranaut

Hun er en veldig begavet ung indisk skuespillerinne som startet sin jobb i 2006 ved å utføre en hovedrolle i gangster pluss var den beste opprettholde skuespillerinnen på bildet Mote i 2008, etterpå vises hun i Raaz, en gang i Mumbai og ikke noe problem. Hun ble født i 1987 ved siden av en familie uten noen form for handling. Hennes mor er en skole lærer, så vel som far var en fabrikk eier. 2011 er et stort år for henne, og hun spilte seg bra i alle filmene, for eksempel Tanu Weds Manu, Rascals, Double Dhamaal, Game og hennes ekstraordinære utseende i Ready, alle er Superb. Hennes opptreden er så aktiv og flott som helt tar hennes fans ved siden av humøret. Hun vinner to filmprispris for mote og gangsterfilm. Sammen med det vant hun IIFA-pris og asiatisk første filmfestivalpris for disse to filmene også. Deretter handlet hun på flere boxkontorer vellykkede filmer som Shootout at Wadala, en gang i Mumbai, osv.

18. Neha Dhupia:

Neha Dhupia

Hun var kjent for sitt dristige bilde med filmen som "JULIE". Neha blir aldri populær i hennes lange karriere i Bollywood. Hun er fortsatt singel. Hun er i en on-off-korrelasjon med squash-spilleren Ritwik Bhattacharya pluss det ble merket med venezuelansk jakten James Sylvester i 2011. Igjen sporer den etter hennes oppkobling av cricketer Yuvraj Singh, men hun sier at dette ikke er sant hvis hun bøter henne venn da hun vil la alle vite om ham.

19. Shraddha Kapoor:

Shraddha Kapoor

Hun er fra forhold til sterk Bollywood miljø. Hennes far er Shakti Kapoor, som er en kjent Bollywood skuespiller, identifisert for både hans negative og komedie roller. Hennes opptaksfilm var Teen Patti i selskap med Amitabh Bachchan. Men seier kom inn i hennes liv før "Aashiqui 2" mens publikum liker filmen bredt. Etter at vinneren av denne filmen hun lever blir beskrevet som Aarohi. Hennes far, Shakti Kapoor, hjalp henne ikke til å søke ut en film. Uansett hva hun er nå, er det helt utøvende potensial.

20. Tanushree Dutta:

Tanushree Dutta

Tanushree Dutta, et ganske godt anerkjent fornavn i filmbransjen. Hun er et annet eksempel sammen med ekstremt sjarmerende bollywood skuespillerinne, selv uten sminke! Hun gjør sin inngang med den vinnende filmen "Ashiq Banaya Aapne" ved siden av Emraan Hashmi. Men snart dro hun fra industrien og fremdeles ugift, dessuten arbeider spiritualisme

21. Soha Ali Khan:

Soha Ali Khan

Hun er søster til saif ali khan. Hun er i en hengiven rapport siden lenge med korrelerte skuespiller Kunal Khemu. Hun er nå 35 år gammel og forteller igjen og igjen at hennes stjernemor Sharmila Tagore gjentatte ganger forteller henne å knytte knuten, men hun synes ikke å være i tvil om bare datoen Kunal. Den 'Saheb Biwi Aur Gangster Returns' kjendisen, som er i et live-in forhold gjennom mannen hennes, kommer kanskje til å slå 40 for å slå seg ned.

22. Preity Zinta:

Preity Zinta

Hun var kjent for sin munterhet og dunklet smil. Denne nydelige skuespillerinne har mange treff i hennes rapport og ble målt som den vinnende skuespillerinnen for forsinket 90-tallet pluss tidlig i 2000. Hun er 31-årig kroket produsent av hennes 2013-film 'Ishkq i Paris'. Hun begynner å danse modell Marc Robinson pluss fremmedgjort neste år. Senere går hun i gang med Bombay Dyeing arving, industrialist Ness Wadia i 2005 for fremtiden de separerte i 2009. Akkurat nå er hun undertekne sitt produksjonsselskap PZNZ Media. Hun har mange saker gjennom hele karrieren hennes, med unntak av at hun fikk et sterkt forhold mellom forretningsmann Ness Wadia. Men flaks har andre planer pluss de brøt opp. Hun er ganske singel.

23. Sushmita Sen:

Sushmita Sen

Etter en rekke saker og hjerteslag, fant tidligere Miss Universe Sushmita Sen trøst i hennes to adopterte døtre - Rene og Alisah. Nylig ble det rapportert at skuespilleren daterer en Mumbai-basert hotelier Ritik Bhasin. Denne skjønnhetsdronningen har mange relasjoner før og etter å ha vunnet Miss Universe, men hun ble aldri hitched med noen. Hun adopterte to døtre og bodde fredelig med dem.

24. Jacqueline Fernandez:

Jacqueline Fernandez

Sri Lankas skjønnhet Jacqueline Fernandez, født 2. juni 1985, er en tidligere modell og skjønnhetsdronning som vant Frøken Sri Lanka Universe i 2006. Hun har mottatt en internasjonal indisk filmakademiepris for beste kvinnelige debut og Stardust Award for Lux Exciting New Face i 2010 , for hennes rolle i Aladin. I 2012 ga hun 2 store treff, nemlig Murder 2 og Housefull 2. I 2013 fikk hun berømmelse til en annen hit, Race 2.

Se mer:  Bollywood Actors Photos

25. Alia Bhatt:

Alia Bhatt

Hun er en datter av Mahesh Bhatt, samt en av de yngste superstjernene i Bollywood eller B-byen. Hun er en tenåring, og er heldig å ha jobb med Karan Johar i sitt første utseende. Hun har også hatt denne anledningen til de fylte å kjøpe i vår katalog. Den flotte jenta bærer et bilde av en søt, subtil jente. Ifølge liten rapport skal hun ta forfølgelsen våre hjerter gjennom neste utgivelse sammen med Ranbir Kapoor etter det året.

26. Ileana D'cruz:

26

Hun er en telugu-kjendis og har hovedsakelig kjøpt et sted i Bollywood. Hitten som Barfi og Phata poster nikla helten har forberedt henne mange elskere. Denne kjendisen er kjent for sitt herlige smil pluss slim-trim body med et skjøre bilde. Hun spilte også fint i 'Main tera hoon' mot Varun Dhawan i tillegg Glad Ending mot Saif ali khan. På den annen side er hun på et farlig punkt i karrieren sin.

Se mer:  Knelengde Kjoler

27. Asin:

Som i

Asin Thottumkal, født 26. oktober 1985. Hun fullførte sin skuespillerinngang i 2001 i malayalamfilmen Narendran Makan Jayakanthan. Fra den tid da hun har kommet til syne i mer enn tjue tamilske, har Telugu og Hindi-filmer pluss hennes fans fått henne til å gå som en ungdoms kvinne. Hun oppførte seg veldig bra i klar, Housefull 2 ​​gajni, og Bol Bachchan osv.

28. Kajol:

Kajol

Se nøye på hazel-eyed kjendis uten med sminke. Mens hennes normale prettiness er merkbar, hadde Kajol Devgan (Mukherjee) en vellykket operatør, men nå har hun ingen film nå. I 2012 animerte hun Årets Student i 2012 og Koochie Koochie Hota Hai. Kajol har i bruk mange tidspunkter blant prosjekter tidligere enn. Hun er sist sett i My Name Is Khan så vel som i We Are Family.

Se mer: Megan Fox Makeup Tips

29. Kalki Koechlin:

Kalki Koechlin

Hun er en nybegynner som fortsatte sin karriere i film i 2009 ved å utføre i filmen Dev. D som Chandarmukhi, fint året 2011 var ganske forbløffende for henne siden hun spilte i filmen Zindagi Na Milegi Dobara, Shaitan, Den jenta i gule støvler og min venn Pinto. Uansett hvilke roller hun har utført i film som hun utfører, er det alltid klart. Men hun handlet som en psyko-jente, trist Girl Friend, og mange andre roller som hun har forberedt, har hun utsatt evnen til sin handling.

30. Mallika Sherawat:

Mallika Sherawat

Hun er en dristig og glamorøs kjendis. Hun er en Bollywood-stjerne og prøver nå å lage den i Hollywood, Mallika. Hun synes å være mye som Angelina Jolie; borgere dessuten elsker henne ellers avsky henne. Hun utførte i drap fra hun ble berømt og Bin Bulaye Baraati, pyar ke bivirkninger, Politikk av kjærlighet, takk, Double Dhamaal, velkommen osv..

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29 og 30.

Leave A Comment

62 − = 52