30 forskjellige typer Salwar halsdesign med bilder | Stiler på livet

Den ene klæren som aldri unnlater å imponere er utvilsomt Salwar Kameez med den slående dupattaen. Det være seg Bollywood kjendiser som går rødt teppe, motemodeller, bryllup, fester, vi ser mange kvinner flaunting utrolig salwar kameez med elegant design, nakke mønstre, designer arbeid etc. Salwar kameez er den mest komfortable, men svært moderne i følelsen. Salwar Kameez har reist generasjoner etter generasjoner med stor tillit og flair med forskjellige stoffer som silke, bomull, sengetøy, nett osv. Men hva gjør salwar kameez ser fantastisk ut med hint av sensualitet er halsdesign. Med forskjellig tillegg på som paljetter, blonder, zardosi, steiner etc. og med fantasifulle og kreative nakkeutformninger, er salwar kameez virkelig betydelig.

salwar neck designs

Nyeste og vakre Salwar Suit Neck Design for kvinner i India:

Vi vil glide igjennom topp 30-hals design av salwar-drakt til damer.

1. Square Neck Design:

Torget Neck

Det er en kostbar kostyme eller en designer dress, en firkantet halsring har stoff som kan få en kvinne til å se wow og viser en kvinne tynnere også. Dette fungerer best med kvinne som har små nakke og smale skuldre for å fremheve petite rammen, nakke og krageben. Bomullstoffet passer best for firkantede nakke i både foran og baksiden av salwar-drakten. Høye hæler og minimalistiske smykker fullfører utseendet på den firkantede halsen salwar.

2. Scoop Neck:

kule Neck

Deep U nakke i salwar er egnet for kvinner med smale skuldre og en liten byste linje. Stoffet til det samme kan være chiffon, georgette og ting som det. Skjøt halsen er det som gjør at man ser ønskelig og sexy ut. Litt mer for å fremheve sexigheten kan være lange jhumkas eller etniske danglere med pent gjort hår for å være i rampelyset. Man er sikker på å bare rocke denne scoop neckline stilen.

3. Halter Neck:

Halter Neck salwar3

Påvirket av indo-vestlige kulturer er halterhalser den mest oppsiktsvekkende måten å vise de dristige siden for kvinner. Disse går bra med spaghetti stropp. Halter nakke topper kan doble opp som kurtis også uten dupattas. Utseendet er lett å bære med ungdommer for et friskt, men stilig utseende. Salwar er vanligvis churidar og passer som leggings.

4. V hals:

V Neck4

Den stilige V-halsen gjør at den ser slank ut og brukes mest for høgskole og kontorbruk. Match den med tette churidar, leggings eller rette bunner, og man kan se ut som en diva. V-halsen kan aldri gå ut av mote. Denne stilen passer til mange kvinner, og alle kan bære av denne V-halsen.

5. Asymmetrisk hals:

asymmetrisk Neck

Denne unike designen som i asymmetrisk hals er veldig viktig i dagene. Denne asymmetriske nakke fungerer godt med de fleste stoffer og mønstre, stiler og broderier. Dette er en sikker skutt hit for en unik stil uttalelse selv med tradisjonelle salwar kameez. Denne halsen brukes på forskjellige måter i henhold til stoffet, lengden på drakten, bakstilen, designen etc..

6. Collared Neck:

krage Neck

Inspirert av krageformet antrekk for menn, er den collared halsen også populær og er kjent for sin minimalistiske, ikke-følelsesmessige stil. Denne nakne halsen slår elegansen. Med litt broderi, stein eller sequin-arbeid på forsiden, kan du fremheve halsen i halsen med stor volum.

7. Båthals:

Båt Neck

En av de beste måtene å fremheve den vakre kragebenet er denne båthalsstil salwar. En er sikker på å være sentrum for attraksjon i dette antrekket. Denne halsen kan flaunted med nåde og sjarm. Dette er en av de trygge designene når man ser gjennom et katalog. Denne salwar hals design er perfekt for materialer som chiffon, crepe eller georgette.

8. rund hals:

Rund Neck

Rund hals har en unik sjarm med både moderne, men tradisjonell appell. Den runde nakke passer alle og er mest elegant, men enkel også. Rund hals kan gjøres enkelt i stoffer som bomull, silke, etc. Det ser også utrolige ut med ermeløs kameez.

9. U hals:

U Neck9

Denne rette A-linjen salwar kameez i offwhite og black har høydepunktet som U-halsen med mange knapper og et høyt snitt i midten. Halsen har også en svart rør og de tre fjerdetrekkene har også arbeid i geometriske mønstre. Også U-halsen fungerer best i nesten alle stoffer.

10. Mandarin krage hals:

Mandarin Collar Neck

Svært lik og nær halsen er disse mandarin halsbåndsmønsteret. Den mest interessante delen er at man ikke trenger noe tilbehør på tvers av nakken. Denne lyse fargerike oransjakken med mandarin krage er vakker med den flytende sorte trykte palazzoen. Dette kan også brukes til sans dupattas; ellers må dupattene festes på bare én side.

Se mer: Skjørt Type Salwar

11. Brodert hals:

brodert Neck

Kraftig broderi på halsen i en salwar ser nydelig ut og gir en designerfølelse og ser dyr ut. Den fine og egentlige detaljering i broderiarbeidet forbedrer den generelle skjønnheten i drakten. Høydepunktet er det store broderiet, og bare store øredobber vil ta vare på tilbehørsdelen. Stoffene kan være sateng, silke, crepe, bomull etc.

12. Salwar Halsdesign med Front Dori:

Nakke design with Front Dori

Dori er en tråd som brukes til å knytte med knuter med store anheng eller perler. Vanligvis brukes dori på baksiden, og dette mønsteret er veldig kjent med bluse og til og med salwars også. Men den fremre stilen Dori-halsen er veldig forskjellig og unik. Halsen skiller seg bare ut og salwaren har en designerfølelse og reflekterer rent håndverk.

13. Deep Slit Neck:

Dyp Slit Neck

Som navnet antyder, er det spalten i nakken som er ganske dyp, men ser elegant og sjarmerende ut. Halsen er dunket dypt, men sluttet seg til midtbanen som splitter igjen på åpningen til slutt. Perfekt for ethvert etnisk salwar for den klassen og nåden.

14. Spalt rund hals:

Dele Round Neck

Kvinner som elsker å bare ha runde nakke, kan ha en variasjon med denne rund halsen, men med en splitt for den ekstra sjarmen. Disse ser fantastisk ut på salwars med arbeid på nakke til navle. Man kan ha den runde nakken, men få alle rosene med dette splitteeksperimentet. Ser fantastisk ut alltid på off-beat salwar stykker.

15. Sweetheart Neck:

Sweetheart Neck

En ser ung og nydelig ut med denne flotte halsen. Sweetheart neckline er identifisert av de to kurvene som taper ned bustlinjen som danner halsmønsteret. Denne spesielle nakke ser best ut i tre fjerdedeler og ermene. Den søte nakke kan ha broderi som kan bringe det beste ut i salwar-drakten.

16. Crew Salwar Neck Designs:

Mannskap Neck

Svært nær rund hals er mannens nakke som passer til nakken litt mer. Kvinner kan vanligvis flaute denne crew neck salwar dresser eller kurtis i cocktailpartier, kvelden feiringer etc. Ungdommer velger denne stilen i deres Salwar Kameez design generelt i Nord-India. denne nakken fremhever dressen godt rett fra nakken.

17. Nøkkelhull hals:

Nøkkelhullet Neck

Man kan ikke gå glipp av denne fantastiske nakken som aldri klarer å stenge stilen man velger. Vanligvis utsmykket i fester, kveldsklær osv. Er disse nøkkelhulletringene hvor linjene konvergerer i nakken foran under kragebenet som danner et nøkkelhullsmønster. Det kan også ha strenger festet eller knapper for å markere funksjonen mer.

18. Lukket hals:

Lukket Neck18

Lukket hals eller bandhgala er en av de beste måtene å bare være sentrum for attraksjonen. Denne bestemte lukkede halsen i nyanser av gylden kobber og svart med gyldne knapper er bare høydepunktet i drakten. Det gylne trådmotivet over hele drakten øker utseendet på drakten og de lange ermene gir en ekstra dimensjon til salwaren.

19. Cape Style Neck:

Kappe Style Neck

Det meste i mote og høyt trending er disse cape stilen necklines for anarkalis og lange salwar dresser. Kjendiser og til og med mange sosialtjenester er flaunting dette elegante og kongelige utseende. Det er en lagdelt følelse på den som gir den mer eleganse og ser stilig ut. Cape-halsen er utsmykket med mange pyntegjenstander, broderi, sequin-arbeid, etc. For å få drakten til å se himmelsk ut. Denne fersken georgette cape stil anarkali er sikker på å snu mange hoder.

20. Piping Placket Neck:

Piping Placket Neck

Ferske i trend og design er disse mest stilfulle rørspennehalsen i salwars. Dette mønsteret er interessant med kontrasterende rør over halsen og gir et lite snev av sensualitet. Skiltet mønsteret er for å legge til kontraststoffer eller designdesign på halsen med rør.

Se mer: Leggings Salwar

21. Angrakha hals:

Angrakha Neck

Angrakha nakke er wrap og slips nakke mønster. Svært lik innpakning og binde et håndkle rundt, er denne angrakha-stilen. Veldig mye i trenden i Vest-India; er denne unike nakke og salwar-kjole kalt angrakha-drakter. Dupattaen kan bli dyttet i denne drakten for å få følelsen av nakken og lengden på båndene. Båndene holdes vanligvis diagonalt på siden i stedet for midtpunktet.

22. Jewel Neck:

Juvel Neck

Denne spesielle halsen trenger ikke noe smykke akkurat som navnet antyder. Nakken er så utsmykket og tung at det føles som å ha tunge og lagdelte smykker. Denne spesielle evige blå kurven er med brodert tung hals i georgette stoff. Jewel neck kombinerer vakkert for å gi et tonet men stilig utseende uten tilbehør.

23. Queen Anne med Scoop Neck:

Dronning Anne with Scoop Neck23

For alle de jentene og unge kvinnene, som ønsker å blende alle sammen i en hvilken som helst funksjon, kan de lagre denne super sexy og glamorøse Queen Anne-halsen for å få ekstra oomph. Utforsk denne sexy nakke med kongelige farger paret med antikke ferdig arbeid som Meenakari, Kundan etc. For det kongelige Hennes høyhet eller dronning følelse. Videre kan bakmodellene være dristige, ryggfrie for kvinner som er komfortabel med det eller kan ha nettduk med dori og paljetter eller pendants.

24. One Shoulder Salwar Neck Designs:

En Shoulder Neck

En skulderkjoler er veldig vanlige og veldig mye i trend også. På samme måte kan eksperimentering med en skulderhals i salwardrakter være for kvinner som ikke er veldig komfortable med stroppeløse hals. Man trenger ikke en dupatta for denne drakten, og hele utseendet kan forbedres med kameez og dets design. Denne stripete oransje kameez gjør en titt høyere.

25. Høy hals:

Høy neck

Igjen en klassiker, er det høye mønsteret som gjør at man ser høyere og slankere ut. Halsen er vanligvis laget i stoffer som bomull, glimmer, satin etc. slik at nakken kan holdes intakt. Denne spesielle gule og røde churidar skiller seg ut med trykt dupatta. Vanligvis er salwaren en churidartype.

Se mer: Salwar Kameez Topper

26. Rørhals:

bakgrunnsmusikk Neck

Den gamle og fortsatt i mote er den røde halsen. Salwar kameez har denne kontrastfargede pipingen for et godt forbedret utseende. Også man kan legge rundt knuter, knapper, bånd etc. for et ekstra sjarmerende utseende. Man kan være komfortabel med denne halsen for enkelhet mens du har på seg og utseendet det gir.

27. Stroppløs nakke:

stroppeløs Neck

Sexiness og dristighet kombinert i en hals kan være disse stroppeløse halsene. Disse kragebenene kan flauntes godt med disse halsene. Salwar-drakten må passe perfekt i bysteområdet for å få denne utseendet riktig, noe som er ekstremt viktig. Dupatta kan brukes tett i nakken eller ta en stikkord fra gamle tider, kan knyttes til en bue eller knute på halsen.

28. Peter Pan Neck:

Peter Pan Neck

Inspirert av karakteren og hans følelsesmessige følelse, lyder denne Panasonic designen litt tegneserieaktig, men passer best for kvinner med noen form for kroppstype eller -funksjoner. En perfekt blanding av krageformet skjorte med den tradisjonelle rund halsen, klaffen kan være av noe materiale som brokade, sateng, etc. eller kan kontrast i solide farger i henhold til utskrifter i salwardrakten.

29. Spaghettihals:

spagetti Neck

Dette er en av de dristige, men tidløse nakkealternativene som er tilgjengelige. Dette er et varmt favoritt nakke mønster og regulerer moteverdenen. Det er ikke så lett å bære dette utseendet, men hvis det er riktig montert og skreddersydd pent, er det opprettede utseendet magisk. Man bør passe på å investere i stroppeløs indre slitasje for å få det perfekte ooh la la look.

30. Illusion Neck:

Illusjon Neck

Illusion neckline er den ene fantastiske halsen designet av designere ved å feste nettet eller noe annet tynt tynt stoff til den originale halsen. Også den komplette tingen er også vunnet over salwaren med matchende dupatta. Denne illusjonsnakken ser veldig dyr og stor ut med forskjellige bruksstoffer av stoff og designmønstre.

Bare ved å gå gjennom halsdesignkatalogen hos skredderne, kan man få fantasien til å løpe høyt med tallet på nakkedesign. Utvalget av halsdesign i en salwar i henhold til ens ansikts-funksjon og kroppstype, bidrar til en helt ny dimensjon til drakten. Nakkeutformingen og mønstrene kan være høydepunktet i salwar-drakten.

Leave A Comment

8 + 1 =