30 forskjellige typer nattøyskjole for damer i India | Stiler på livet

Bedtime er den tiden kvinner og menn helst vil være i sine mest komfortable klær. Koseligheten og varmen i nattdräkten gjør at man virkelig slapper av og slipper av spenningen av dagen. Annet enn å sove spesielt, elsker folk også å ligge rundt huset deres i paret favoritt pyjamas eller ligge tilfeldig på sofaen og se på TV med en pakke med popcorn.

Mangfoldiggjøring av nattklærne i henhold til kroppsmedlemmer, formdrakter, undertøy, sexy dameundertøy, behagelige pyjamas eller krølle opp koselige vinterdrakter, vi har brakt forskjellige design av nattøy kvinner vil gjerne ha for seg selv. Her kan du få ideer til å bruke en bedre tid på hva du kan være mer avslappende når du vil gå rett og slett, ha en kjærlighetsnatt eller en koselig lesetid.

nattøy for women

Kvinner Natttøy Kjoler:

Her er den siste samlingen av 30 beste og luksuriøse nattklær for kvinners komfort om natten.

1. Cotton Nightwear Kjole:

Bomull Night Gown

Bomull betraktes som et av de beste nattøya for kvinner, ettersom stoffet føles mykt og naturlig laget som passer til kroppstemperaturen. Denne nattdressen til kvinner er en kjole med ankellengde kan være både komfortabel og avslappende, ettersom løsningen med fri søm og freestyle gjør at man føler seg komfortabel. Kjoler kommer i forskjellige stiler. Du kan se med ermene og av ermet kjole også.

2. Cotton Nightwear Sleep Shorts for Teens:

Bomull sleep shorts night suit

Sleep shorts er en mest favoritt nattøy blant unge jenter. Den komfortable shortsen føles deg hjemme. Jenter med nydelig formede ben og vedlikeholdte lår kan se søte i shorts. Det myke materialet som brukes til nattesøvn shorts, er også tiltalende for å holde shortsen på, selv når det er lounger rundt huset. Nattdress til jenter er sydd for å passe godt og komfortabelt.

3. Girls Cute One Piece Natttøy:

søt one piece night wear

Denne kvelden slitasje kjole for damer er et en-delt lang nattøy for kvinner ser sexy så vel som behagelig å være på egen hånd. Unge jenter med formet kropp ser søtt ut i slik natt. Den mest tiltalende delen av nattetrekk er at den ovennevnte knelengden lar bena åpne og bringer ut alle girlyfølelser i rommet ditt.

4. Full Sleeve Nightwear:

Full sleeve night wear

Hvis du er en elsker av varm og koselig følelsesvenn. Hettegenseren og kroppsformet nattøy for kvinner designet spesielt for å holde kroppen helt innfestet til den myke natten, er best for slike kvinner. Den beste delen av en slik nattdrakt er at du kan til og med gå en tur inn i den eller til morgenjoga-tiden, en slik nattdrakt kan være den beste drakten for tiden.

5. Side Slit Cotton Nighty Slip:

Side slit cotton nighty slip

Med en myk og glatt følelse av en glid som beroliger myk til huden, føles det en behagelig nattkledning for kvinner som føles så behagelig under mink. Den ermeløse glidelåsen passer til kroppen din i henhold til formen. Den er også tilgjengelig i elastisk materiale som passer til enhver størrelse. Strimlene er brede nok til at du skal føle deg lett på skuldrene selv uten indre slitasje. Dette er en sexy nattkjole som du kan prøve.

6. Girls Cotton Nightwear Jumpsuit:

Bomull night wear jumpsuit

Jumpsuits med behagelig stoff er det nyeste nattøyet for kvinner er nå en dag veldig mye i. Sokkelmaterialet er tett og mykt til huden. Jumpsuits er de siste samlingene kjente blant kvinner for deres natttid. Den beste delen av jumpsuit nightwear er at den dekker kroppen uten å strikke elastiske belter for å håndtere pyjamas. Hele drakten henger behagelig på kroppen..

7. Checkered British Night Pyjamas:

rutete British night pajamas

Checkered print kvinner nattøy er mye valgt av de britiske kvinnene. Designet er øyeffekter og gir et klassisk utseende til brukeren. Bomullsmaterialet i slike nattklær er det beste. Nattdressen passer best med en skjorteformet topp og løse pyjamas for buksene. Buksene og toppen matcher i mønstre og er et toppdynert damer nattkjole.

8. Night Kaftans for Women:

Natt kaftans for women

Kaftans er også dagens nyeste nattdrakt for kvinner. Den distinkte utformingen av kaftans er veldig komfortabel om natten. De løse ermene og oversize slags design, gjør en til å føle seg fri med sin nattdrakt på. Det er kjole stil kaftaner samt topp og bunn to parret kaftan. Designet adskiller seg spesielt fra ermene på toppen. Med unntak av syet til formen på hendene er det bare løs å slippe fra skuldrene til hendene.

9. Blue Night Maxi for kvinner:

Blå night maxi for women

Maxi er den eviggrønne nattdrakten for kvinner fortsatt å være en varm favoritt blant kvinner siden aldre. Den lange kjole typen maxi er designet vakkert for å passe kjempeflott på kvinners figur. Maxis kommer i forskjellige mønstre strekkbare samt løs passform. Noen har belter på taljen mens noen har flåter fra midjen til bunnen. Lengden på maxi nightwear er til bakken som dekker føttene. Denne jentene nattklær er et annet populært nattklær av damer.

10. One Piece Bryllupsreise Red Nightwear:

En piece honeymoon red night suit

Bryllupsreise er et spesielt øyeblikk for alle kvinner. Den dyrebare tiden med kjærligheten er brukt, spesielt for å skape øyeblikk av kjærlighet, minneverdig for livet. Kjærlighetstiden med kjærligheten kan gjøres mer overbærende og romantisk med det spesiallagde luksus nattklær til kvinner for motivet til en kjærlighetsnatt. En rød fargelast skulderstrimmel og over kneet, brystpasset nattdrakt er uten tvil det beste valget for å forføre sin kjære.

Se mer: Nattkjoler for kvinner

11. Two Piece Wedding Nightwear:

To piece wedding night suit

Kjærlighetens øyeblikk er ikke begrenset til tiden. Man kan ha kjærlighet når som helst når de føler seg spesielle for hverandre. Den laced silkeaktig stoffet kvinner nattøy er forførende og attraktiv å gjøre en motstandsdyktig i å bli forelsket i. Denne kvelden kjolen til jenta er et todelt nattkjole, hvorav den ene er ryggløs strippet glidelengde til knærne eller enda kortere. Og den andre er en kappe kong lignende materiale som dekker skjønnheten til damen.

12. Three Piece Wedding Nightwear Kvinner:

Tre piece wedding night suit

Svart og rødt nattpleie for kvinner betraktes som varme farger for kvinner som vil elske for natten. Huden lyser ut av mørk rød og svart farge nattslitasje. De tre luksuriøse stykke nattklær har stripet topp og shorts i ett stykke og en glidelås lasset på brystdelen og en kappe som dekker de vakre designene i den indre delen.

13. Black Four Piece Wedding Nightwear Kjoler:

Svart four piece wedding night suit

Bryllupsklær for kvinner nattklær regnes som en av de luksuriøse nattdragene. Den svarte fargen der det er svært fornærmende blant dem. Den glødende huden fra de svarte utsnittene på nattøyet, forfører partiet sikkert. Man får fire fristende design for nattklær designet for å gjøre den første natten spesiell. Et par dameundertøy, to stykker stripet topp og shorts, helt laced likt gjennomsiktig og en endel topp laced med vakker bra shaper, dekket med en lignende laced skjorta som dekker skjønnheten inni den.

14. Awesome Wedding Collection Nightwear Kjoler:

Rått wedding collection night suit

Fet kjærlighets beslutningstakere elsker å gjøre kjærlighetslivet sitt frøkt og mer romantisk med sine antrekk. Det romantiske nattøyet som gjør natten går søvnløst er luksus nattøy for kvinner. En rekke stykkekombinasjoner av hver av dem som gjør damen mer sexy. Et par sexy undertøy, en stripet topp og skjørt, en strikket topp i en del, en glidelås som gjør at figuren ser utholdende ut, og en kappe som dekker dem helt, er en fantastisk nattdrakt. Prøv denne siste jentene nattklær.

15. Hvit Laced Nightwear Kjoler:

Hvit laced night suit

Fantastiske kutt og sømmer med snørebånd som dekker skjønnheten til en dame, svært allures for kjærligheten for natten. Den hvite fargerike nattdrakten til kvinner, se beundrende i måneskinnet. Et øyeblikk som er spesielt spesielt for kjærligheten til natten, kan gjøres mer minneverdig med et så klassisk sexy nattøy. De strikkede skuldrene og ryggen ser fristende ut.

16. Gjennomsiktig Sexy Nattøy for kvinner:

30 forskjellige typer nattøyskjole for damer i India | Stiler på livet

Fet kvinner, selvsikker med sitt utseende, velger det gjennomsiktige nattøyet. Zivam-kolleksjonene og jockey-designene er noen merkede nattøy for kvinner som er svært forførende og forlokkende for kjærlighetsnøttene. Par som trenger noe krydder i deres kjærlighetsliv, vil sikkert gå for dameundertøy som kan tenne sin lidenskap for kjærlighet i dem. Fordi svart er den nye kule!

17. Tre kvarters ermer Laced Nightwear for Girls:

Tre quarter sleeves laced night wear

Tre fjerdedeler ermer i damer nattøy er svært sjeldne i valg, men designet ser utrolige på unge jenter. Looker-jenter synes det er attraktivt å være i den laced, lyserøde, todelte nattedrakten. De tykke snørebåndene på slike design snakker høyt for design. Vi kan få laced nattøy i alle design.

18. Burgundy Drawstring Hoody, Women Nightwear:

burgunder drawstring Hoody, women night wear

Drawstring hoodies er noen siste nattøy for kvinner i dag veldig mye i motehusene. Kjendiser og høyt samfunns kvinner elsker å kle seg i hetter på kveldstid. Den myke huden beroligende stoff i hette gjør at man føler seg koselig i dem. Drawstrings hjelper dem til å passe riktig i nattøyet. Hettegenser passer godt med lange ermer med lange dekk. Den høye halsen gjør at du føler deg trygg fra kulde.

19. Komfortabel Splits Pajama Nightwear:

Komfortabel splits pajama night wear

Spyttede flåts pyjamas er en ekstra komfortabel bukse for sengetid. Toppen av slike pyjamiske nattøy er kort og passer til kroppen. Mykt silkeaktig eller nylonmateriale føles silkeaktig og beroligende på huden om natten. Kvinner nattøy kan være Heimlich med et slikt design. Silkematerialet vil ytterligere legge til komforten.

20. Beautiful Full Nightwear Dress:

Vakker full night dress

Nattdresser til kvinner er noen spektakulære design kvinner nattklær får en bling i samlingen. En slik lys ferskenrosa nattdress med baggy ermer og flared halve topp, har laced rundt hals og ermer med et lignende midje belte ser bare utrolig ravisk om natten. Kvinner med et kongelig valg av klær ville elske å ha en så god natteklær i deres tid.

Se mer: Graviditet Nighty

21. Summer Plus Size Nightwear for Women:

Sommer plus size night wear for women

Sommer spesiell pluss størrelsen natt slitasje for kvinner er veldig søt på kvinner kropp. Pluss størrelsen på en hvilken som helst type antrekk passer godt på tynne jenter som gjør at de ser tiltalende ut på en motsatt måte. En nylon eller silkeaktig materiale i slike nattøy øker sin skjønnhet mer.

22. Fullstendig kroppsdyktig natteklær:

Full body covering maternity night suit

Maternity-nattdrakter er spesielt syet store for kvinner å føle seg komfortable med magen. Skjortene er veldig egnet for en slik periode. Langskjorter i sokker eller ren bomull betraktes som beste nattøy for kvinner med baby-støt. Maternity night wears har justerbare belter også som kan hjelpe dem å gjøre deres nattdrakt til deres beste passform. De er komfortable bare ved utseendet av det.

23. Kvinner Winter Nightdress:

Vinter night suit

Den kalde og brisen av vinteren gjør at man kommer inn i teppene for en lang natt. Det blir vanskelig å holde seg ute av sengen og nyte litt kvalitetstid med familien. I så fall er vinterens spesielle varme nattklær det beste alternativet. Pels type fløyelsmønster pyjamas og full ermetopp er den ypperste ideen å tilbringe tid med familien uten å føle seg kald.

24. Kvinner Quilted Warm Pair Nightwear:

vattert warm pair night suits

Quiltet nattdrakt er vinter spesielt for kvinner og menn. Paired nattøy for paret, spesielt om vinteren, kan bli en grunn til å komme sammen. Quilted natt slitasje er fantastisk å bli kvitt en vinterkulde.

25. Fluffy Warm Pink Nightwear for Girls:

fluffy warm pink night suit

Fluffy women nightdresses er det sjeldne valget for unge jenter. Man kan se bedårende som dukker i så myk nattdrakt. Pelsen på slik nattklær er myk og veldig varm og gir en koselig effekt på brukeren.

26. Jenter Varm Fleece Kitty Cat Pyjamas:

Varm Fleece kitty cat pajamas

Varm fleeced nattøy for kvinner er et utvalg av unge jenter som liker å se små og frie. På samme måte kommer nattklær for slike jenter i veldig søte funksjoner. Hodestøyd tegneseriehett på festbare topper og søt utformet topp og bunn er øyeformende.

27. Kvinner Animal Print Nightwear:

Dyr print night suits

Dyreutskrifter er et utvalg av mange mennesker. Cheetah- eller tiger- eller zebrasutskrifter er noen av de aller beste dyrene på klærne. En kvinneklær av dyreprint kan være et valg av en dyrelsker. Man kan finne noen form for nattklær med dyreprints på dem. Materialet som brukes er for det meste silkeaktig og er behagelig å ha på seg.

28. Tegneseriefigur Nattøy for kvinner:

Tegnefilm character night wear

Tegneseriefigurer er ikke den eneste favoritt blant små barn, men noen søte, elskede unge jenter elsker å smilere med tegneseriefigurer rundt dem i sin private tid. Unge jenter elsker å ligge rundt i rommet sitt og gir seg også skjønnhetsbehandlinger. Slike tegneserier skriver nattklær, slik at de blir små og små.

29. Oversized Quoted T-Shirts for Nightwear:

Oversized quoted t-shirts for night wear

Sitat nattklær er de siste nattdrinkene blant unge jenter. Sitatene snakker spesielt om natt og drømmer eller noe relatert til senga. Søte bilder er også sett på slike nattklær. Kvinner foretrekker lange t-skjorter med anførselstegn i dem for å få dem til å føle seg mer elegant, selv om natten.

Se mer: Satin Nightdress

30. Navy Striped Capri Nightwear Kvinner:

marinen striped Capri night wear

Stripped nightwears er en annen design for kvinner nattøy. Mørke farger med utskrifter på den ser iøynefallende. Mens en Capri for bunnen er alltid behagelig blant kvinner og menn også.

Bortsett fra å ha en uformell design av natteklær, er det også tilgjengelige designerstykker som gjør at du føler deg spesiell og enestående selv i din private tid. Laced undertøy, strippet topper og enda mer tiltalende to stykker til enda syv stykker kjærlighet dresser for bryllupet natt er lett tilgjengelig for kvinner bare gift.

Leave A Comment

− 3 = 1