30 forskjellige hestehale frisyrer | Stiler på livet

Hestehalsen har startet siden skolen og fremover, og har vært et trygt alternativ til alle oss jenter. Ponytails fremfor alt ville aldri gå ut av stil, og jeg vil fortelle deg hvorfor. Ponies har vært en av våre første frisyrer når håret var for kort til å flette det godt eller for lenge for å holde det åpent. Ponytails var den eneste redningen i de travle morgenene da den vingede eyeliner tok opp hele tiden, og hårpleie ble etterlatt. Fra hjemmet beslutningstakere til de travle kvinnene prøver å passe sin tid innenfor kontorplaner, har ponytails eksistert i lang tid nå.

Hestehale Hairstyles

Nok en gang kommer ponytails til eksistens når vi ser etter et trygt alternativ for det viktige kontoret, møtes og under jentens natt når behovet for å se bra ut, har helt usurped din tid, du kastet håret i en hestehale og forlot raskt. En ting som er så ønskelig om ponnier, er de enkle måtene gjennom hvilke så mange variasjoner kan opprettes ved hjelp av triks og tips som kryper opp ermet. Her har vi en liste over noen av de beste hestehale ideene som du kan implementere for å krydre ditt daglige utseende.

Har du en dårlig hårdag? Vi står overfor det på et eller annet tidspunkt, så det er ingenting å gråte for høyt. Det du kan gjøre er å få håret ditt opp og gå, gjør en pony vri og se hvordan du "wow" verden.

Ponni hairstyles - Main

Hvorfor en pony hale?

  • Lett å håndtere hele dagen lang
  • Du trenger ikke å bry deg om håret forstyrrer ansiktet ditt
  • Du kan fokusere på arbeidet ditt og andre oppgaver
  • Den sitter pent og stille
  • Er en stil uttalelse

Alt du trenger er en liten mousse eller en styling gel, vi foretrekker naturlegemidler, og tricket til å binde en ponyhale kommer gjennom.

1. Bun på siden:

30 forskjellige hestehale frisyrer | Stiler på livet

Samle alt håret ditt ved hjelp av en børste til et hjørne eller en side. Bruk et bånd for å holde det sammen og la ponnien falle. Hvis håret er mer enn skulderlengden, få en bolle ferdig. Chic, lett, håndterlig og veldig stilig, sier vi

2. Pony flettet:

30 forskjellige hestehale frisyrer | Stiler på livet

På begge sider av hodet, samle alt håret ditt og ta det på baksiden, men i nærheten av nakken. La det henges løs og falle med de resterende, holde det i tak med et bånd eller en skrumpe. Perfekt for en kveld ute, når du egentlig ikke har tid til å dukke opp håret ditt

Se mer: Easy Messy Ponytail Hairstyles

3. høy og slank:

30 forskjellige hestehale frisyrer | Stiler på livet

Komb alt håret ditt, hver del av det fra basen til kronen, sidene og kanten til kronen. Ta et band med samme farge som håret ditt, ta bandet til kronen og fest håret ditt. La håret falle rett som om det var en vårflod fra hodet på hodet.

4. Ballong Pony Hale:

ballon ponytail

Også kjent som PRINCESS JASMINE-utseendet, knytt alt håret til baksiden av hodet med et bånd for å sikre nesen. Nå i forskjellige lengder griper en haug og festes med et bånd, vil midlet automatisk oppblåse og gi den formen av en ballong.

5. Flettet ponny:

30 forskjellige hestehale frisyrer | Stiler på livet

På begge sider gjør du to plasser, tynne og lange. Nå kam håret i midten og ta begge stedene til å taper i midten på baksiden av hodet. La håret falle lavt og la flettene danne en sammenflettet knute i midten.

Se mer: Side hestehale frisyrer

6. Lady GA-GA Bow:

30 forskjellige hestehale frisyrer | Stiler på livet

Samle alt håret til kronen og binde med et bånd. Ta to forskjellige seksjoner fra nesen på begge sider, og ta dem til toppen av hodet ditt i et halvt sirkulært mønster. Fest endene med pinner for å holde dem stående hele dagen. Rask og enkel!!

7. Slank og lav:

30 forskjellige hestehale frisyrer | Stiler på livet

For en rask løp til matbutikken, ville du ikke ha tid til å hengi seg til hår dressing. Det du da kan gjøre er å fange alt håret i en haug, ta et bånd til nakken og vri den rundt de lange låsene. La resten falle over skuldrene til livet og av deg.

8. rotete og lave:

30 forskjellige hestehale frisyrer | Stiler på livet

Få rett og slett stygg og lekfull med rotete og lave utseende. Du trenger ikke engang å kamma håret ditt for dette, og likevel vil det se fabelaktig ut som noensinne. La alt håret ditt kammert til siden, la baksiden av håret, som er et eget avsnitt som skal knyttes til nakken. Fronten skal bli gelert og flatt eller bølget. Stilig og elegant, men snakker fortsatt fritt.

Se mer: Søte hestehale frisyrer for kort hår

9. Pony Crown:

30 forskjellige hestehale frisyrer | Stiler på livet

Nesten på linje med en bolle, men ikke ennå, når du kaster håret inn i en hestekrone på kronen, la det ballongen inn i en ball, hvorfra trekk ut noen tråder for å falle over hodet. Det gir auraen til en lunefull fontene også. Perfekt for en kveld ute med venner eller en cocktailfest.

10. Beach Girl:

Hestehale hairstyles 10

Samle alt håret som du ville for en hest i hestene, la sidene av håret være løs og fri. Ta de frie sidene nå og krølle det langs håret i midten der en ponyhale allerede eksisterer, vri krøllene litt for et uklart utseende, og voila du er klar for pyjamafesten.

11. La oss gjøre halvvridningen:

30 forskjellige hestehale frisyrer | Stiler på livet

Halvvridningen er enkel og enkel. La håret i midten falle rett og lavt, mens sidene skal samles fra templet til midten. La det være ubemerket!!

12. Awesome Triplets:

30 forskjellige hestehale frisyrer | Stiler på livet

Del håret i fire seksjoner, to på siden, en foran og en på baksiden. La håret på baksiden falle løs. Samle sidene og lag to plasser hver. Ta plass på siden til forsiden, der det løse, rakte håret faller over ansiktet ditt. Samle dem alle jeg en rund gjeng, bruk en pinne og hold det rotete blikket over kronen. Dette er et semiformelt utseende etter dager når du ikke har tid til å vaske og tørke.

13. Den drunken løse ponyen:

30 forskjellige hestehale frisyrer | Stiler på livet

Ingen tid til å vaske og tørke, bruk den berusede løse ponyen til å se deg gjennom dagen. Du trenger ikke å kamme håret ditt, med dine våte hender samler alt håret til siden, høyre eller venstre. La håret bli bundet til en lavtliggende knute, nær øret, og la håret falle når du setter et bånd for å sikre det. Du er klar til å slå veien.

14. Twins:

30 forskjellige hestehale frisyrer | Stiler på livet

Fantastiske tvillinger på hodet, perfekt frisyre for den skolen jente ser. Ja, uskyldigheten til å ha to ponyhaler på begge sider av hodet kan ikke undervurderes. Gå videre og prøv dem, spesiell pajamasfest.

15. The Triplets:

ponni hair

Ønsker å være litt mer ung i hjertet, gjør en ponyhale på begge sider av hodet, og en på kronen. La dem tre henge løs, du kan bruke fargerike tilbehør for å gi dem en elegant touch.

16. Gjør det lengre:

annerledes ponytails1

Alle disse tider har du tenkt på hvordan du skal dyrke en lengre og sterkere ponni, og alle de gangene du ventet på at håret ditt skal vokse lenger, vil alle være verdt det nå når du ser dette fantastiske trikset for å vokse ponnien lenger uten å måtte vente for det. Trikset her er segmentet håret i to deler, slik at en del er nå på toppen av den andre. Fest en pony på begge delene og ruff opp håret for et bedre utseende.

17. hertuginnen pony:

annerledes ponytails2

Dette er en klassisk nederlandsk og tauflettet ponytail frisyre, der i stedet for å inkludere flettet sammen med hodebunnen, lager vi vridde taufletter som skiller seg ut fra kronen til nede. Begynn med å adskille frontlåsen i to og deretter tau flettet den og fortsett å legge til bånd og hår mens du går ned. På slutten samler du håret og ponyen opp.

18. Tie Wrap:

annerledes ponytails3

Dette er en enkel hestehale, men hva gir en ny smak til dette utseendet er viklingen eller slipset som går så bra med hårfargene. Man kan ofte feil det som et hår slips, men sannheten bak det er ganske enkelt og enkelt. Dette er en ny stil som har blitt mye brukt til mange formål. Når ponyen er bundet, ta en hårlås fra den nedre hestehale og pakk den rundt slipsen. Pass på at du pinker den også.

19. Wrap Around:

annerledes ponytails4

Begynn med å segmentere håret fra midten. Nå knytt håret på den andre siden til en myk side pony. Med resten av håret på den andre siden begynner du å svinge håret slik at du ender med tre vendinger fra den siden. Når du snurrer, holder låsene seg på å legge dem til sideponyen og klemme dem.

20. De subtile båndene:

annerledes ponytails5

Et enkelt tilbehør tales tusen ord, og her har vi akkurat den riktige typen tilbehør som støtter din enkle hestehale. Med de travle morgenene er alt du trenger å gjøre, å samle håret ditt, knytte en enkel hestehale og deretter legge til et enkelt bånd i slipsens ende for å gjøre ponnien mer søt.

21. Wrap In:

annerledes ponytails6

For å få denne hestehale frisyren begynner med å snitte håret inn i en to. Hvis du har et ekstra par hender som hjelper deg, ville dette utseendet være mer pent og fremtredende. Når håret er skilt, begynner du å vri og rulle håret fra begge sider. Konverger dem i nakken der du knytter ponnien. Du kan da bruke wrap around frisyre også.

22. Diagonal Look:

annerledes ponytails7

Gjennom bruk av myke franske fletninger er her en vakker ponny frisyre som barnet ditt kan velge på på skoledagen. Hele håret er laget i franske fletter, men før dette ble en sidelås holdt separat. Når hele håret er ferdig begynner du å samle håret og lage en ponni av det. Det ekstra håret kan nå brukes diagonalt.

23. The Roped Braid Pony:

annerledes ponytails8

Begynn å bare knytte håret til en vanlig ponni. La frontlåsene miste om nødvendig, og så begynn å svinge ponny inn i tauflettet. Skille håret inn i to og begynn å vri dem begge individuelt. Når hele det er ferdig, vri dem sammen og fest det med et slips.

24. Loophole Pony:

annerledes ponytails9

For dette må du knytte en lav ponni som helst ikke er for tett og ikke for å miste. For å få denne utseendet, start med den lave ponyen og sett inn fingrene fra underen og skape en passasje eller et hull rett over håret. Ta enden av din ponni og løp den gjennom hullet. I motsetning til bildet her trenger du ikke å bunke det, men sørg for at du vifter ut løkken.

25. Fishtail Braid Pony:

annerledes ponytails10

For å gjøre en fishtail fletning, begynn med å segregere håret i to deler. Ta nå en streng fra ytre siden og bland den inn med den indre siden av den andre halvdelen. Bruk nå den andre delen og gjenta prosessen. Begynn imidlertid fra kronen eller midtveien, og avslutt flettet i nakken din. Pony resten av håret.

26. Sideflettet:

annerledes ponytails11

For å få denne utseendet, begynn å blande flettet med ponnien. Du kan velge fransk stil fletting eller bare normal fletting. Start fra et hjørne av hodet og fortsett helt til siden. Før dette vil du kanskje velge en liten buff på forsiden. Nå når flettet er ferdig legg det til hestehale. Du kan til og med ønske å fortsette flettet gjennom hele ponnens lengde.

27. Bobleponyen:

annerledes ponytails12

For å få nøyaktig samme utseende, begynn å sette et hårbånd på hodet ditt. På denne måten blir alt håret ryddt, slik at du nå kan arbeide fritt i din egen plass. Begynn nå med en enkel ponni og bruk innpakningsmetoden. Fortsett det samme gjennom hele ponnens lengde med slips og wrap-metoden. Til slutt. Avslutt utseendet ved å farge håret for å legge til bobler.

28. Blandingen og kampen:

annerledes ponytails13

Start med fransk styling håret ditt og bland det opp med en rekke tilbehør. Den beste delen om denne frisyren er evnen til å matche den med en rekke forskjellige attires samt ansiktsformer. Blanding og matching har alltid vært en del av tilpassede frisyrer, som i synet på alle ferdige frisyrer er det beste fordi det gir deg mulighet til å lage et bånd med frisøren din, som ikke har noen pre-laget frisyre. Blandingen og matchen kan brukes til alle anledninger og kan brukes opp eller ned som du ønsker.

29. Fishtail Look:

annerledes ponytails14

Denne frisyren er perfekt for yngre jenter fordi den har en veldig barnlig følelse til det, selv om frisuren kan brukes av eldre kvinner også. Tilbehør ser bra ut med fiskens hale frisyre. Det er ganske unikt som ingen andre sommer opp gjør er spesielt som denne. Det tilbehør du kan bruke på dette opp gjør er helt fantastisk, og det er testamente for at langt hår er det beste utseendet en kvinne kan trekke av. Fishtail-utseendet vil helt sikkert forårsake en stor bevegelse i alle tilfeller som du ønsker å besøke når som helst.

30. Den omvendte pony:

annerledes ponytails15

Den komplekse inverse pony brukes mest i bryllupet på grunn av sin evne til å frykte hver motstander. Den komplekse inverse flettet tar ganske lengre tid å fullføre og krever omfattende vedlikehold for å opprettholde, men på slutten av dagen er det en flott frisyre å gå med. Den komplekse inverse pony er en absolutt morder frisyre for enhver annen formell anledning også. Frisuren krever litt omfattende arbeid for å gjøre som enhver annen invers hestehale, men det krever lite eller ingen vedlikehold. Du kan få tilgang til denne frisyren med noen bånd eller klipp av vårt valg for å få det til å se enda bedre ut. Den inverterte hestehale er et fantastisk testament til det store utvalget av ponytails som du faktisk har tilgjengelig for deg. Du kan jobbe med et stort antall alternativer på grunn av mengden av underkategorier i en frisyre og på slutten av dagen vil du helt sikkert finne frisyre som passer dine ansiktstyper, og som vil sortere ut alle dine formelle og sosiale behov. Så ta deg tid og velg klokt for å oppnå det beste utseendet.

Bilder Kilde: Shutter lager

Leave A Comment

+ 23 = 29