3 dagers detox diett | Stiler på livet

Ønsker du å starte 3 dagers detox diett, men har ikke mye informasjon? Ikke bekymre deg! Vi er her for å hjelpe deg. Detoxing trenger ikke å være en dystre chore. Et enkelt renseprogram kan øke din energi, styrke immunforsvaret, og gi deg sunne måter å leve hele året rundt. En mini-detox kan skape kroppen for et langsiktig kosthold, raskt eller som en del av en egnet livsstilsmetode. Det er hyppige forskjeller på 3-dagers detox-plan, fra hele matrengjøringsdieter, til juicespyler og 3-dagers vannfasthet. Således, for tiden i denne artikkelen, forteller vi deg om 3 dagers detox diett.

3 day diet

Detox er en feilfri naturlig prosess. Faktisk avgifter kroppen din seg selv som den går om sin virksomhet. Du må vite at i mat og drikke tar vi så mange slike komponenter som er skadelige for kroppen vår. Din detox plan må opprettholde organer og systemer som helt sikkert nøytraliserer og eliminerer giftstoffer. Bestemmelsen bakhand dette programmet er eliminering av frie radikaler og forurensende stoffer som aktiverer problemet til hyppige systemer i kroppen vår. Videre, for de som aldri har skyllet eller fastet, er en tre-dagers rensing trygg. Med omsorg for 3 Day Detoxification Diet Program kan energinivået forbedres, så vel som kroppens systemer kan beskyttes. Som en effekt føles kroppen ufarlig, lys og passform.

3-dagers detox diett:

Nå, under har vi nevnt fullstendig informasjon om 3 dagers detox diett plan, og de er som følger;

1. Dag 1:

Frokost: hageferske fruktsalat med lett yoghurt og havre.

Lunsj: Jakkepotet toppet med tunfisk og søt maisblanding, servert med yoghurt og salat

Matbit: en håndfull usaltede nøtter eller gresskarfrø.

Middag: Søt og surt stek med ris. Prøv en blanding av ferske grønnsaker som løk, peppers, baby søtt mais og sopp. Klipp dem, og øk deretter noen hermetiske ananas: ananas, tomater, tomatpuré. Bland dem alle sammen og tilsett deretter honning og hvitvineddik. Kok og kok til sausen har satt. Du kan garnere med brun ris.

Se mer:  Fettyre diettmeny

2. dag 2:

Frokost: Naturlig mysli laget av havre, frø, nøtter og tørket frukt servert med lys yoghurt.

Lunsj: lage noe hjemme: guacamole fra avokado, sitronsaft, fersk chili, tomat og hvitløk. Garnér med frisk grønnsaksalat

Matbit: 100g vanlig popcorn.

Middag: Potet og bønne crockpot. Fang en stekepanne og tøm en spiseskje olivenolje. Kok litt hvitløk i den, og legg deretter til gryte grønnsaker, som løk, gulrøtter og. Ikke stek for lenge. Når det er gyllen, legg kylling potet og stek i noen minutter mer. Forbedre fersk vegetabilsk lager, svart pepper og bønner. Det spiller ingen rolle hvilken type, det er bare viktig hvis du liker det. Koker og kok til gryterettene.

Se mer:  Diettdiagram for skjoldbrusk pasienter

3. dag 3:

Frokost: Grøt tilberedt med vann, søtet med honning og med et belegg av lys yoghurt. Bananskiver

Lunsj: hjemmelaget tzatziki. Bland naturlig yoghurt, hvitløk og agurk og sitronsaft og assistert med grønnsaksalat og havrekaker.

Matbit: 100g frisk skogsfrukt som bringebær, blåbær, bjørnebær og jordbær.

Middag: Overopphetet laks med dekkpotet. Bake en laksfilet og bistå med en jakke potet og dampet grønnsaker eller salat salat.

Etter slutten av kostholdet startes den gode spisevanen og fysisk bevegelse for å elske det langsiktige friske livet. Bestemmelsen bak dette programmet er fjerning av frie radikaler og toksiner som utløser problem til forskjellige systemer i kroppen vår. 3-dagers detox-dietten er virkelig en av de forskjellige rengjøringsprogrammene som kan oppnås.

Fordeler med 3 Day Detox Diet:

• Overhaling av alkalisk balanse i kroppen din.
• Vekst i energi og kraft.
• Deprimert kolesterol og blodtrykk.
• Bedre mental klarhet.
• Stramming av huden din.

Så dette er 3 dagers detox diett, og jeg håper du liker denne artikkelen og finner den informativ. Hold deg i form!

Se mer:  Diabetes Diagram

bildekilder: lukkermateriell

Leave A Comment

− 1 = 2