3 beste kanel ansiktsmasker å gjøre hjemme Stiler på livet

I dagens forurensning er vanlige hudforhold som du finner hos mange mennesker uansett alder og kjønn, akne og infeksjoner. For å unngå disse kan du ta forebyggende tiltak som ansiktsmasker, ansiktspakker osv. Akne oppstår når sebumkjertelen din hemmer mer olje enn nødvendig, tette ansiktsporer og utløse infeksjon som forårsaker akne eller kviser.

Den mest brukte ingrediens er kanel for ansiktsrelaterte problemer. Kanel har mange viktige egenskaper. Det er antibakterielt, anti-mikrobielt og anti-inflammatorisk i naturen. Dermed hjelper det med å redusere hevelse, irritasjon og rødhet i akne og infeksjoner.

Hvordan bruk Gjør kanel ansiktsmaske:

Følgende er Topp 3 liste over kanelmaske for ansikt,

1. Kanel Honey Face Mask:

Kanel Honey Face Mask

En honning kanel ansiktsmaske består av kanel og honning som hovedingrediensene. Som begge disse ingrediensene har antimikrobielle egenskaper, kanel og honning for ansikt er svært fordelaktig.

Nødvendige ingredienser: En spiseskje Rå honning og en teskje organisk kanelpulver for ansikt.

Metode for å forberede: Ta en blandeskål. Sett en teskje med pulverisert kanel i den etterfulgt av en spiseskje honning. Bland dem sammen og unngå klumper.

Metode til å søke: Ta en bomullspinne. Dukkert forsiktig i ovennevnte blanding og gjelder bare på akne berørte områder. La denne masken stå på ansiktet i ca 15-20 minuets. Deretter vasker masken av ansiktet ditt med varmt vann og forsiktig tørker ansiktet tørt med mykt håndkle.

Programfrekvens: Du må bruke denne masken minst to til tre ganger i uken i to uker på rad for synlige fordeler.

Hvorfor dette virker: Denne ansiktsmasken er medvirkende til å behandle akne- og infeksjonsproblemer som kanel har antimikrobielle og antiinflammatoriske egenskaper mens honning har en fuktighetsgivende evne.

Forsiktighet: Du må teste om du er allergisk mot kanel før du bruker denne masken, ved å bruke den i 10 minutter og deretter vaske av. Deretter må du observere sine ettervirkninger på 24 timer. Hvis du føler seg kløe eller irritasjon, bruk ikke denne masken.

Fordeler: Denne masken har honning og kanel som sammen eliminerer akne og hudormer. Mens honning også hjelper med å fukte huden din og fjerne arr og mørke flekker.

Se mer: Fordeler med honning og kanel

2. Kanel Honning Sitron Ansiktsmaske:

Kanel Honey Lemon Face Mask

En honning sitron og kanel ansiktsmaske består av sitronsaft sammen med kanel og honning. Som nevnt ovenfor har honning og kanel antimikrobielle egenskaper for å bekjempe mikrobakteriell infeksjon. Mens sitronsaft har naturlig bleking, reduserer den også mørke flekker og arr som honning.

Nødvendige ingredienser: To teskjeer ferskpresset Sitronsaft, en spiseskje Rå honning, en teskjeer pulverisert kanel, eller du kan også bruke kanelolje til ansikt.

Metode for å forberede: Ta en Mixing Bowl. Sett en teskje kanelpulver eller olje. Legg nå to teskje sitronsaft og bland det. Til slutt, legg en spiseskje honning og igjen bland det godt.

Metode til å søke: Ta en bomullspinne og dypp den i blandingen. Gjør det forsiktig på akne og infiserte områder. Dette kan tinge eller brenne litt på grunn av sin anti-infeksjonsvirkning. La denne kanelflaten stå i ca 15 minutter. Deretter vaskes den av med lunkent vann og klapp ansiktet tørt med mykt håndkle.

Programfrekvens: Påfør 2 eller 3 ganger i uken i 2 uker for best resultat.

Hvorfor dette virker: Denne masken virker hovedsakelig på grunn av den kombinerte virkningen av antimikrobiell kanel, fuktighetsgivende honning og blekemiddel sitronsaft.

Forsiktighet: Sitron og kanel kan ha brennende effekter hvis du har en sensitiv hud. Så gi en prøveforsøk til begge ingrediensene separat 24 timer før påføring.

Fordeler: Den kombinerte virkningen av sitron, honning og kanel, behandler akne, fjerner mørke flekker, eliminerer arr og fukter huden din.

Se mer: Fordeler med kanelpulver

3. Kanel Honning Yoghurt Ansiktsmaske:

Kanel Honey Yoghurt Face Mask

Denne ansiktsmasken består av yoghurt sammen med honning og kanel. Mens du allerede vet om de antimikrobielle egenskapene til honning og kanel, fungerer yoghurt naturlig som en exfolierende som den har melkesyre.

Nødvendige ingredienser: En spiseskje Rå honning, en teskje kanelpulver eller olje og en fjerdedel kopp yoghurt.

Metode for å forberede: Ta den fjerde koppen yoghurt i en blandeskål. Nå legg til en teskje kanelpulver eller olje og bland den. Legg til slutt en spiseskje honning og bland det godt.

Metode til å søke: Som de nevnte masker må du bare bruke denne blandingen på infiserte områder med en bomullspinne og la den stå i 10-15 minutter. Etter det må du vaske det av med varmt vann mens du masserer ansiktet i sirkulære bevegelser for eksfoliert effekt. Til slutt klapp ansiktet tørt med et mykt håndkle.

Programfrekvens: Påfør denne pakken for 3 dager i uken og totalt 14 dager i alle for å få de beste resultatene.

Hvorfor dette virker: Sammen med antibakteriell kanel og honning har yoghurt eksfolierende melkesyre for å fjerne din døde hud og arr.

Forsiktighet: Du trenger bare å gi en testforsøk for kanelallergi 24 timer før du faktisk bruker pakken.

Fordeler: Disse kanel ansiktsmasken fordeler inkluderer permanent behandling for akne, fjerning av død hud, mørke flekker og hudormer og også glattning av huden din på grunn av den kombinerte virkningen av honning, kanel og yoghurt.

Dermed må du ha observert at kanel er en av de beste ingrediensene for å behandle dine ansiktshudsproblemer, og derfor må du bruke den i ansiktspakker og ansiktsmasker. For maksimale fordeler som akne behandling, arr fjerning, etc. må du bruke den i ansiktsmaske med honning, sitron, yoghurt, etc.

Se mer: Kanel fordeler for hår og hud

Leave A Comment

+ 13 = 16