27 unike latinske babynavn med betydninger | Stiler på livet

Latinske navn høres så bra ut. De er fylt med komplekse alfabet, og de blandingene gjør det så komplisert og interessant samtidig. De er ganske fancy også, og nesten alle liker å ta disse navnene. Hvorfor velger du folk latinske navn? Hva er unikt og spesielt med disse navnene? Latin er et klassisk språk fra Romas gamle imperium. Latin har inspirert andre språk som italiensk, spansk og fransk. Religion påvirker i stor grad navnekonvensjonen for babyer. Det er kjente navn, favorittnavn og tradisjon som skal opprettholdes når du velger et navn for den lille. I dag har TV-serier, filmer og globalisering banet vei for å tilpasse ulike kulturer og navn over hele verden.

Latin er et av de eldste og eldste språkene i denne verden. Det ble ansett som et døde språk til en av forskerne bestemte seg for å nevne planter på latin. Engelsk ble hentet fra latin (et av språkene). Det har blitt ansett som det mest innflytelsesrike språket i den vestlige sivilisasjonen og har forandret menneskets liv. Så, å velge et navn fra denne opprinnelsen, gir deg de beste og unike navnene. Med andre ord, legg til liv og mening til babyens navn å velge fra det eldste språket som er kjent.

Latin baby names

I denne spesielle artikkelen vil vi snakke om noen av de beste latinske babynavnene og betydningen der ute.

20 Populære latinske babynavn for jenter og gutter:

1. Abantiades:

Latinsk opprinnelse, et unikt navn for en baby gutt.Dette er et ganske klassisk navn og det kommer med en vakker mening. Abantiades betyr "etterkommer av Abas". Navnet er noe som alle latinske barn vil ha navn på med hvis de hadde den meningen å forstå. Klart er det en av de beste latinske navnene der ute akkurat nå.

2. Acastus:

Fra den greske mytologien kommer Acastus, en av de mytologiske latinske baby guttene navnene. Navnet finner den opprinnelse i den grønne kulturen og kommer med en ganske god mening. Acastus betyr "en argonauts". Det kan sies å være et av de fineste navnene til alle latinske babyer der ute.

3. Ess:

Et angelsaksisk guttnavn, navnet Ace er ganske fredelig, og meningen er også av samme natur. Navnet ess betyr "enhet". For det meste på grunn av meningen, kan dette navnet sies å være et av de fineste navnene til latinske babyer der ute.

4. Achaeus:

Dette er et unikt latinsk navn for en gutt. Ordet Achaeus danner et vakkert navn for de grønne barna, og det ligner en ekte grønn. Det er et godt latinsk navn og brukes ganske ofte av det latinske folket. Selve navnet er så utrolig at andre mennesker vil bare kalle dette navnet bare for den vakre uttalen.

5. Achilles:

En gutts navn fra den grønne mytologien beskriver Achilles som en av Troys fineste krigere. Han var en sann trojansk og var et dyktig menneske. Det ville være en stor ære for en latinsk baby å bli navngitt av dette navnet. Hvis du leter etter et godt latinsk navn, så kan dette sies å være det for deg.

6. Achivus:

Denne latinske baby guttens navn er et vakkert latinsk navn for nyfødte. Navnet er ganske gammelt og har blitt brukt ganske ofte. Betydningen av navnet er "en gresk". Vanligvis er de greske babyene navngitt på denne måten.

7. Achillides:

Hvis du er på jakt etter et av de fineste latinske navnene noensinne, kan dette være den rette for din lille gutt. Ordet Achillides betyr "etterkommer av Achilles". Det er igjen et av de mest prestisjefylte navnene til alle de latinske barna der ute.

8. Achates:

Leter du etter et gresk navn for babyens gutt? Dette er flott og meningsfylt navn. Dette var en flott figur i den gamle grønne mytologien. Det er et navn som er lik Gud, og det er en stor sak for barnet, hvis han heter dette.

9. Balbina:

Denne babyens jente er av italiensk og polsk opprinnelse. Betydningen av navnet Balbina er "sterk" og det anses å være et av de fineste navnene til barna der ute. Hvis du leter etter noe som høres ekstremt godt for ørene, så si dette høyt for barnet ditt.

10. Balen:

Dette er et annet flott navn for den latinske nyfødte gutten. Navnet betyr sterkt, og det gir mye personlighet til barnet. Balen er et arturisk legendenavn.

11. Adria:

Etter å ha diskutert ganske mange gutter latinske navn, har vi gått inn i kvinnene. Adria er et vakkert navn for alle latinske jenter der ute, og det betyr "kvinne fra Adria" Adriatiske havregionen som også betyr "mørkt".

Se mer: Irske navn for baby

12. Adrienn:

Dette er enda et godt navn for de latinske babyjentene. Navnet er så forbløffende sammen med meningen (kvinne fra Adria) at alle vil elske å ringe det høyt. En dame med dette navnet vil være ganske selvsikker fra en svært ung alder.

13. Alba:

Alba er et veldig godt navn for jentene. De latinske jentene er vanligvis hvite når det gjelder hudtone, og det er derfor dette navnet (Alba = hvitt eller rettferdig) vil være helt passende for de latinske jentene. Enhver forelder vil være villig til å navngi barna sine ved dette navnet (baby jenter).

14. Kaarina:

Dette er et av de mest brukte latinske navnene noensinne. Betydningen av Karina er "ren". Navnet er så fantastisk sammen med meningen at alle latinske menn der ute vil være glad for at kvinnen blir navngitt på denne måten.

15. Waiola:

Et latinsk opprinnelsesnavn for en baby jente og meningen med dette navnet er "violet blomst". Det er klart at det er et av de mest imponerende navnene noensinne, og den som er navngitt på denne måten, finner den egnet til da. Hvis du tenker på å ha et godt navn, så kan dette være det for deg.

Se mer: Koreanske babynavn med betydning

16. Walentyna:

Et av de mest mytiske navnene er her for de latinske babyjentene. Navnet har en tung betydning knyttet til den og spesielt for uttalen, kan det sies å være en av de fineste latinske navnene til jenter noensinne.

17. Wanda:

Navnet er knyttet til Vandal-stammen, en stor østtysk-stamme, og anses å være en av de beste navnene til de latinske jentene der ute. Hvis du er villig til å gi barnet ditt et av de beste navnene noensinne, kan dette være det beste for henne.

18. Sabah:

Det kan sies å være den mest brukte latinske jenta navnet på alle tider. Navnet har en vakker mening (enten) og hovedsakelig på grunn av det indre, noe som betyr at navnet er så mye brukt. Hvis du er ute etter noe helt fristende, så kan dette være det rette for barnet ditt.

19. Sabra:

Betydningen av dette navnet er Sabra kaktus. Hvis du leter etter et av de mest unike navnene på latinsk språk som ikke er så mye i bruk, så kan du nevne din kjære datter med denne. Det anses å være et av de fineste navnene til latinske babyjenter.

Se mer: Arabiske gutt baby navn

20. Sachi:

Sachi betyr "velsignet barn". Navnet er ganske noe og vil være bra for alle baby jenter der ute. Navnet er ofte brukt, og på grunn av den vakre uttalen anses det å være et av de beste navnene til latinske barn.

Latin baby navn for tvillinger:

Lilliana og Evelina:

Et latinsk opprinnelsesnavn for en baby jente som betyr "Lily". Dette navnet er utbredt og er et av de mest favorittnavnene som er gitt til en jente.

Evelina er en variant av "Evelyn" som betyr "liv". Det regnes som en av de mest stilige og moderne baby navnene til jenter. Det er også en form for det gamle tyske navnet Avelina og ble berømt av Fanny Burneys roman, "Evelina".

Adrianna og Mariana:

Mariana, er et latinsk opprinnelsesnavn for et jentebarn som betyr "stjerne i havet eller nåden". Det er også en form for Mary og Marianne. Dette navnet er i stil og har blitt ansett som et trendy navn for en jente.

Adrianna er av latinsk opprinnelse og et vakkert navn for en baby jente. Det betyr "fra Hadria". Det betyr også "mørkt" og refererer til Adriaterhavet. Hvis jenta er hard og kompetent, er dette en apt for henne.

Romersk og luna

Roman er et latinsk opprinnelsesnavn for en gutt som betyr en "statsborger i Roma". Mange hellige har fått dette navnet. Dette er et veldig fasjonabelt navn for en gutt. Hvem kjenner ikke "romersk" fra raske og rasende serien?

Luna er vakker latinske navn for en jente betyr "månen". Det er et av de andre navnene for gudinnen til månen, artemis. Dette navnet blir stadig mer utbredt og er et stilig navn. Hvis babyen din liker å være sentrum for oppmerksomhet og er midtpunktet i din verden, passer dette navnet best til jenta din.

Victor og Nova:

Victor, som betyr "mester" er av latinsk opprinnelse og et godt valg for en baby gutt. Det betyr også "erobrer". I kristendommen er det vant til å symbolisere Kristi seier over døden. Det er også et populært navn for en helgen. Navnet er mindre konvensjonelt, men stilig.

Nova er et latinsk navn for en baby jente. Nova betyr "ny" eller "ung". I astronomiske termer er Nova en stjerne som frigir enorm energi og blir ekstremt lys. Historisk har Nova vært et favorittvalg for de fleste foreldre.

Marcus og Silas:

Marcus er et latinsk opprinnelsesnavn for gutter. Det betyr "dedikert til Mars". I den greske mytologien er det en avledet form av "Mars", fruktbarens Gud etter hvem vårmånedens mars ble kalt. Marcus har vært en tilbakevendende favoritt og har fått popularitet gjennom årene.
Silas er av latinsk opprinnelse og et navn for en baby gutt. Det er en kort form av Silvanus fra Bibelen, som betyr "skog eller skog". Silas i Bibelen (en misjonær som fulgte med Paulus) betydde "tre eller den tredje".

Benedict og Dominic:

Dette latinske opprinnelsesnavnet for en gutt Benedikt betyr "velsignet". Dette navnet har vært veldig vanlig blant paver og brukes mest av romersk katolikker. Det er avledet fra "benedictus" som betyr "velsignet".

Dominic er en baby gutt navn av latinske opprinnelse. Betydningen av dette navnet er "Herre". Dette navnet er vanligvis gitt til en gutt født på søndag kalt "Herrens dag". Dominic er et elegant navn for en liten baby gutt.

Latinsk opprinnelse, amerikansk navn:

Natalie:

Natalie er et veldig kristelig navn for en baby jente. Det er av latinsk opprinnelse, avledet fra "natale", som betyr "bursdag" eller "bursdagen til Kristus". Dette er et veldig fasjonabelt navn for jenter og var lyst til Amerika av kjente skuespillere og sangere som Natalie Portman, Natalie Cole og Natalie Wood for å nevne noen få.

Bennett:

Bennett er en gutt som heter fransk og latinsk opprinnelse. Dette er en annen form for Benedict som betyr "velsignet". Noen av de berømte ikonene med dette navnet er Bennett Miller, Tony Bennett og Bennett Jackson.

Denne artikkelen har vakre latinske navn for baby jente og latin baby gutt navn som du kan velge mellom. Leter du etter et navn til babyen din, kan være en lang oppgave, og vi har forsøkt å gjøre denne morsomme prosessen og litt enklere. Gratulerer med ankomsten av ditt lille bunt av glede. Håper navnene, betydningen og opprinnelsen vil hjelpe deg med å velge det beste navnet til barnet ditt. Å velge babyens navn er en engangsaktivitet i foreldrenes liv. Vi håper du gjør ditt beste, og vi var til hjelp.

Bilder Kilde: Shutterstock

Leave A Comment

78 − 76 =