25 Topp og Beste Branded Kurtis Collection For Ladies | Stiler på livet

Ser nydelig ut er drømmen til hver kvinne. Så hvis du er ute etter noe trendy og fasjonabelt i kurtis, ta en titt på disse fabelaktige og designer kurtisene for enhver anledning om partiet på hva du vil ha noe unikt klær eller en spesiell anledning der du vil se etnisk og tradisjonell ut. Arbeider damer kan du også finne noen fruktbar samling for daglig kontortur. College jenter som har mani til å se stilig og trendy vil også finne her de beste og fasjonable samlinger. Den topp merkede, fasjonable og stilige kurtis gir deg den perfekte antrekk som du alltid vil være.

Branded kurtis har blitt en stil uttalelse gjennom årene. Hver kvinne drømmer om strømpe hennes garderobe med disse flotte designene fra kjente merkevarer. Noen av dem er eksklusive samlinger og kan forbedre din følelsesstil.

Best Branded Kurtis Collection For Ladies:

Her avslutter jakten din med de 25 beste merket kurtisene for noen anledninger,

1. Simple Straight Kurtis:

Enkel Straight Kurtis

Leter etter daglig slitasje kurtis og de beste kurta-merkene, så gå for rett en. Disse er enkle i utseende og veldig behagelig i slitasje. Bomullsstoffet gjør dem behagelige og enkle å bære. Disse kurtisene gir deg enkel antrekk og viser at probene som kalles enkelhet, er den beste policyen. Du kan finne dem i alle størrelser og alle farger. Dette kommer i ren, trykt, blomstret og brodert eller mange flere. Disse kurtisene er lett tilgjengelige i markedet og online shopping nettsteder som Amazon, Flipkart, Limeroad, Jabong etc. Så gå og få dem.

2. Asymmetrisk Hemline Kurta:

asymmetrisk Hemline Kurta

Disse svært etterspurte og topp kurta merkene kurtis ser veldig spennende og fasjonable ut. Tekstilet er laget av viskose, gir dem mer stil og øker komfortnivået opp til merket. Du kan bære dem med leggings og palazzos. Disse er tilgjengelige i flere farger og multi-design i markedet. Så hvorfor venter på å kjøpe og gjøre samlingen din unik.

3. Side Slit Kurtis:

Side Slit Kurtis

Sidecut kurtis, tillegget til fashion verden av kurta merkevarer gir et nytt utseende til kvinner. Kurta med om det er vanlig eller blomstretrykk har sideskåret, er ferdig med de tre fjerde ermene. Du kan bære dem med leggings og jeans. Den grove franske stilen flettet med steinørringen og høye hæler gjør en stil med dem som gjør deg mer glamorøs.

4. Shirt Style Kurta:

Skjorte Style Kurta

Office wear eller college wear disse kurtis viste seg å være en av de mest ønsket og foretrukket en. Disse skjortene kommer kurta ser veldig fasjonable og stilige ut. Den korte lengde merkede kurti samlingen ser fantastisk ut med jeans. I dag er trenden til disse kurta veldig virale med palazzos og tre andre bukser. Den fasjonable, ujevne bunken med fasjonable glass og øredobber gir deg mer college og studious utseende.

5. Kort lengde Kurtis:

Kort Length Kurtis

Ønsker å bære vestlig med tradisjonell, så gå for korte kurtis og jeans. De fleste av jentene i India elsker å ha på seg designer merkede kurtis med jeans. Sletten, floral, broder, etc. design er tilgjengelige i disse kurtisene. De er lett tilgjengelige i markedet og online markedsføring nettsteder også.

6. Triangle Kite Kurtis:

Triangel Kite Kurtis

Dette er en annen moderne apprise i den tradisjonelle merkede damen kurti. Den sleeveless lange trekanten form kurtis ser fantastisk ut og stilig. De er passende å ha på med leggings og jeans. De nye og nyeste trendene gjør din trendy samling mer modish.

7. Cape Branded Kurtis:

Kappe Branded Kurtis

Den helt enestående og opp til markkurtisene får deg til å føle seg trygg og fantastisk alltid. Georgette stoffet tre fjerdedeler kurta ser fasjonable og storslåtte. Det de vet hvem som bærer det, teller. Spesielle anledninger type kurtis er meget nyeste design med fantastisk designer samling. Bruk dette og følg uniktheten gjemt inne i deg.

8. Chikan Work Kurtis:

Chikan Work Kurtis

Lucknow chikan kurtis er kjent for sin eleganse og design. Disse er veldig enkle og komfortable å bruke kurtis med komplette håndarbeidbroderier på bomullstøy. Så om sommeren fyll din samling med lette, stilige kurtis. Damene sjekk ut disse online nettstedene også som chikanwala.com for å få noen rabatter.

9. Spaghetti Strap Kurta:

spagetti Strap Kurta

Strap kurtis er designeren og stilig trend blant damer. Disse er sommervennlige kurtis. Og hvis du vil besøke noen strandområder, så gå for dem. De ser ikke engang perfekt ut, men gir deg et fantastisk utseende. Denne er lett tilgjengelig i markedet eller online shopping nettsteder som Amazon, Alibaba, Jabong, etc.

10. Punjabi Kurtis:

punjabi Kurtis

Punjab er kjent for mange ting, men klær er mest ønskelige av kvinner i flere tiår. Den vakre Punjabi kurtis ser fabelaktig ut når den bæres. Du vil finne gode merkede samlinger i henhold til din form og størrelse også. De er tilgjengelige i markedet og online shopping butikker også. Ta en touch av Punjab i din kurtis og vær den nye punjabanen.

Se mer: Designer Long Kurtis

11. Long Pompom Kurta:

Lang Pompom Kurta

Den rayon bomull kurtis er lang i lengden med pompom ser mer tradisjonelle og stilige. Dette er stilig og stilig ser veldig sassy ut. Bruk dem med legging og jeans. De er tilgjengelig på markedet veldig enkelt. Disse er topp merkene av damer kurtis du kan finne online også. Mange online markedsføring nettsteder selger dem på noen rabatter også. Få litt lang mønster for festlig sesong så gå og få den nye samlingen av de beste kurti-merkene.

12. Halsdesign Kurtis:

Nakke Designs Kurtis

Halsdesign ser mer stilig og trendy ut. Enten de er brodert eller trykt hals er veldig designer. Disse kjoler er godt designet med det beste stoffet. De er tilgjengelige i forskjellige mønstre, design, størrelse og farger. Disse kvinners kurtis-merkene er svært etterspurt. Disse er nymerkede kurtis.

13. Ermeløs Branded Long Kurtis:

uten ermer Branded Long Kurtis

Disse kurtisene trenger ingen introduksjon. Disse er godt utformet; Siste merkede kurtis med unike samlinger vil gi deg målløs. Disse lange kurta med gulltrykk ser utrolig ut til å ha på seg. Disse raske lange kurtisene er laget av viskose, bomull, lysekrone, silke osv. De lange slitkurtisene er ermeløse og gir deg etnisk og ny stil. Den må kjøpe kurtis vil definitivt forsterke garderobeets herlighet.

14. Long Branded Kurtis:

Lang Branded Kurtis

Branded lange kurtis ser alltid fasjonable og trendy ut. De er lett tilgjengelige i hvilken som helst farge eller størrelse, enten i full størrelse eller i liten størrelse eller i middels størrelse. Samlingen av kort med tre fjerde ermer ser attraktive ut med jeans og bukser. Disse er rett hemming med forskjellige design gjør deg nydelige damer. Så prøv dem og få glammen.

15. Dobbeltslag Branded Kurta:

Dobbelt Layer Branded Kurta

Dette er de nyeste og brennende designene av kurtis. Damer disse dobbeltlags kurtis vil definitivt tiltrekke deg å kjøpe og ha på deg. Disse kurta har to lag med kluter. Den første er lang og ermeløs og den andre er kortere enn den første med tre fjerdedeler. De er veldig trendy og stilige. De kommer i bomull, lysekrone silke, viskose osv.

16. Branded Ryon Designer Kurta:

branded Ryon Designer Kurta

Disse er godt designet kurtis du kan bære for enhver anledning om det er ekteskap, funksjon, festival og en annen spesiell anledning. Du kan bære dem med leggings, palazzo og bukserbukser. Disse komfortable merkede kurtisene har utmerket passform og nyeste design.

17. Siste W Brand Kurtis:

Siste W Brand Kurta

Som kurtis-merkene sier W for kvinner, ja damer, dette er bare for deg. Den nyeste, merkede og designer kurtis fra W gir deg eleganse med stil. Disse ermeløse W-merkevarene er lange og stilige. Du kan bære dem med bukser, palazzo og leggings. Så bruk dem med et par hæler, lange øredobber og palazzo, så du får gode komplementer. Kombinasjonen fungerer bra for alle tilfeldige hendelser. De er en av de beste merkene for damer kurtis.

18. Branded Flared Kurtis:

branded Flared Kurtis

Disse er flared branded kurta for damer. Designer-choli festet med lang flakket ren bomullstøy ser veldig ikonisk og fasjonabel ut. Disse kurtisene kan brukes med legging. De tre fjerde ermene og broderte og trykte choli ser veldig sjarmerende og vakre ut. Det ser nydelig ut på et par bukser også. Denne merkede kurtien er bare riktig for den tiden også.

19. Front Cut Kurtis:

Front Cut Kurtis

Den fremre spaltkurtis ser ut som fristende og glans. Du kan bære dem med legging, palazzo, bukser og jeans. Disse er for kvinner av alle størrelser og alle aldre. Det er den perfekte stilen for enhver anledning. Dette er den beste stilen for college å gå jenter og kontoret går kvinner. Disse er fulle ermer kurta ser veldig trendy ut. Denne merkede lange kurti ser veldig elegant og vakkert ut.

20. High-Low Kurtis:

Høy lav Kurtis

Dette er den nyeste merkevaren kurtis. Disse er tre fjerdedeler, er kurtis kort lengde fra forsiden, men lang i lengde fra baksiden. Den vakre halsen design og hale kutt hi-low kurtis er veldig ny trend i moteverdenen. Dette er helt merket kurti som kommer høyt i budsjettet for festslitasje.

Se mer: Topp festdrage Kurtis

21. Etnisk Branded Tunika Kurtis:

etnisk Branded Tunic Kurtis

Goethinic med disse nyeste tunika kutis damene. Gjør garderoben din spesiell og trendy. Så gå for tunika samling. Disse kurtisene er egnet til å bære med legging, jeans, bukser og palazzos. Det stilige etniske utseendet passer for spesielle anledninger som fest, festivaler, etc. Menn kan gi dette til sin kone på jubileumsdag; Dette er en virkelig enestående unik gave til sin sjelevenner.

22. Jacket Branded Kurtis:

Jakke Branded Kurtis

Disse full-sleeves merkede bomull kurtis er den tradisjonelle stilen av klær. Disse er de beste kurti-merkene, og som vil være meget egnet til å bære med Patiala salwar, legging, palazzo og bukser. Dette ser veldig stilig ut for kontorets formål. Bruk dem med jeans gir deg uendelig sjarm. Dette er det svært krevende utseende i dag, og jenter bærer dem ofte også for en fest. Dette er nyttig for sommersesongen også, hvis jenter liker å prøve nye ting, så kan de også bruke denne på college.

23. Frock Style Kurta:

kjole Style Kurta

Den svært trendy når som helst slitasje merkede kurtas for damer er veldig varmt og trendy i disse dager. Den vestlige kontakten med desi-stil gir dem mer fasjonable og komfortable utseende. Du kan bære dem med jeans og leggings. Kurtis laget av bomullsstoff med tre fjerdedeler. Du kan bruke dem hele dagen med stor komfort. Slike nydelige beroligende farger legger til kurtiets enkelhet.

24. Anarkali Branded Kurtis:

Anarkali Branded Kurtis

Den komfortable og tradisjonelle anarkali kurtis mistet aldri sin eleganse og trend. De er alltid i mote linje og gjør plass i de fleste kvinners garderobe samling. Du kan bære dem med jeans og laggings. Disse rayon bomull kurtis ser veldig etnisk og stilig hele tiden. Det kan brukes på noen av de svarte leggings. Dette er bare riktig for de tilfeldige hendelsene.

25. Denim Branded Kurtis:

Denim Branded Kurtis

Den aller siste og stilige denim er nå i din kurtis. Denim kurtis er svært etterspurt i dag. Selv en annen kvinne kan du finne hvem som har denim kurta. Disse ser bra ut på å ha med hvite legging og hvite palazzos. Bruk dem med høye hæler, ryddig, høy utseende flett og lange øredobber. Denne er merket kurta som du vil få som per ditt budsjett også, dette er veldig nyttig i vintersesongen for damer.

Prøv noen av disse alle merket kurtisene og fyll garderoben din med en stilig og trendy samling. Stoffet og størrelsen vil være deres mens du velger noe av merkevaren. Disse vakre settet med branded kurtis kan velges online. Avhengig av anledningen kan du prøve noen av disse fantastiske designene fra kjente merkevarer. Den passer til alle etniske og uformelle hendelser. Det er noen vakre sett med kurtis med blomsterutskrifter og tradisjonelle design som vil hente komplimenter for din følelsesstil.

Disse er alle milde vaske kurtis med all slags størrelse. De er lett tilgjengelige i de fleste utstillingslokaler og online markedsføring nettsteder som Flipkart, Snapdeal, Jabong, Craftsvilla, Alibaba, Amazon etc. Så gå for dem damer.

Se mer: Siste indiske Kurtis

Leave A Comment

62 + = 69