25 siste mote lange topper for tenåringer | Stiler på livet

Langt før Kristus har lange topper blitt brukt siden lenge i historien. Disse topper ble først introdusert av grekerne. Deretter var lange topper på mote i Roma. Romerne introduserte de lange tosene til bysantinerne. I mellomtiden brukte tyskere og keltikere det samme. De lange topper som ble populært brukt i disse dager var faktisk i form av tunikker.

Disse tungene eller lange topper var klær. Disse dekket fra nakkeområdet til de øvre lårområdene. Disse kan være av lengden opp til kneet og ende før anklene. Dermed når disse toppen øvre lår, knær eller halvveis på skjelbenet. Tunika har gitt opphav til interessante lange topper for jenter, kvinner og damer.

Lange topper er ekstremt populære fordi de kan brukes som formelle eller uformelle slitasje. Vanligvis er disse lange toppene slitt over jeans, leggings, bukser og andre. Lang topper ser attraktive ut, så de som bruker dem, anses smart, elegant og fasjonabelt. I løpet av denne moderne tid sværer selv damer fra svært konservative bakken, lange topper. Veldig seriøse motedesignere har stor interesse for å produsere lange topper.

Siste Fashion in Long Tops for Teenage Girls

Forskjellige typer lange topper for kvinner:

Her er de topp 25 flotte designerkjolene i lang størrelse med stilige halser.

1. Støyende mai hvit tunika topp i lang:

Støyende May White Tunic Top

Denne varen er en lang, flytende tunika type topp som er snøhvit i fargen. Dette kan brukes med et par mørke svarte bukser med et lærbelte. Stilen er veldig uvanlig, så det er veldig interessant. På hver side av denne lange øverste tunikken er det en splittelse. Spaltingen er laget på en slik måte at lærbelte er tydelig synlig. Lengden på denne tungen stopper ikke bratt, men fortsetter til den nesten når knærne.

2. Plus Size Long Line Maxi Top:

Lang linje maxi top

Produktet med buet ermeløs er mest egnet til å ha på seg når det er varmt. Den lange toppen er mest behagelig å ha på seg over et par blå jeans. Den nederste kanten på toppen når knærne. Basen fargen på den lange toppen er hvit. Det er interessante topp til bunn ujevn striper. Brede linjer med lysebrune og tynne røde linjer utgjør de interessante stripene. Både rød og brun er godt matchet fordi de blander seg veldig bra.

3. Full Sleeves Denim Ladies Long Top:

Lang top for women

Denne gjenstanden ligner en lang skjorte med krage, fire knapper og en frontlomme. I virkeligheten er denne skjorten veldig uvanlig designet i to kontrastfarger. Forsiden av skjorten er denimblå i farge og materialet ligner denim. Mens farge på materialet som brukes på baksiden, er enten mørkblått eller svart. Lengden på forsiden er kortere enn baksiden, slik at den ser fasjonabel ut. Lang topp kan brukes med kontrasterende hvite jeans eller matchende blå eller svarte jeans.

4. Summer Long Tops for Women:

Sommer long top

Denne varen er laget av ren hvit bomull og ser fantastisk ut med svarte leggings. Trenden på denne toppen er veldig interessant på grunn av den uvanlige designen. Venstre side av denne toppen er mye lengre enn høyre side. Dermed møter den nedre delen ikke i en sirkel som de fleste tradisjonelle topper. Nakkeområdet er avrundet.

5. Azul Ladies Long Top Collar:

Azul Long top

Denne varen er azulblå i fargen. Den har knapper på toppen. Det har også en typisk runde på bunnen. Den lange toppen er ren over og enkel. Til tross for å være et enkelt element, ser man elegant når man bærer med et hvitt par jeans.

6. Mary-May White Long Top:

Mary-mai white

Denne varen er hvit i fargen. Den har knapper hele gjennom fra topp til bunn som dekker hele lengden. Det er plass for et belte. Derfor kan man bruke et lys til mørkt brunt lærbelte. Lengden på toppen når etter hofter. Man ser veldig sofistikert ut med vanlige blå jeans, spesielt om sommeren.

Se mer: Designer Tops Bilder

7. Lyserød Lacy Top Lange Størrelse:

Lacy on top and plain white

Dette elementet er vanligvis kjent som en kurti. Det er vanligvis slitt over jeans av moderne indiske kvinner. Toppen når midten av lårene. Denne toppen er solid hvit i farge. Nakkeområdet over brystet og ermene har imidlertid garn med hvit blonder. Kniplingen er sannsynligvis maskinbrodert.

8. Kvinners lange løse topp:

grå top

Denne varen er gråfarget, splittet på begge sider mot enden av toppen. Stil nederst er forskjellig fra det som generelt sett er observert. Nær bunnen har for- og baksiden store U-former. Nakkeområdet er bølget med dypstøping V. I tillegg er det knapper og en streng for å stramme rundt midjen. Dette bidrar til å forme toppen som er løst slitt.

9. Fancy Women's Top Full lengde:

Fancy women’s top

Denne gjenstanden er laget av materiale som er lappeteppe av flere kuttstykker. Det er en krage rundt halsområdet. Toppet kan åpnes hele veien gjennom. Derfor er det knapper for å feste toppen. Denne toppen kan brukes med alle kontrastfargette jeans. Beste fargen som faktisk går, er de blå blekede jeans.

10. Lang stripet topp for høst og vår:

stripet top for fall and spring

Denne gjenstanden er flott å ha på høsten og våren når temperaturen er kald. Materialet i denne varen ser varm ut. Hele ermene ende i svart, lett elastisk materiale. Det er blå strenger for å binde kragen rundt halsen. Disse anleggene holder ut den kalde vinden. Faktisk er denne toppen attraktive striper med like tynne bredder av svart og rosa. Striper løper over kroppen. Denne toppen ser bra ut med svarte strømpebukser. Top når lårene. Det beste er å bære denne toppen med varme leggings.

Se mer: Topper for kvinner

11. Tradisjonell indisk Kurta lang:

Indian kurta

Denne varen er laget av marineblå fargede med små hvite, trykte blomster. Det er en veldig søt kurta som vanligvis brukes med laks rosa farget churidar. Laksrosa har blitt brukt sjenerøst til å bryte monotonien av marinefarge. Laks rosa farget bånd har blitt brukt på V-hals og foran knapper. Også, samme fargede bånd har blitt brukt på slutten av tre fjerdedeler ermer. I tillegg er det laksrosa i nærheten av den nedre en tomme fra hemmet.

12. Siste lange topper for jenter i liten alder:

Lang tops for teenage girls

Dette elementet er definitivt ment for jenter og tenåringer. Disse nye lange toppene er tilgjengelige i svart og rosa, eller gul og blå. Basen fargen er enten svart eller blå. Designet er i rosa for svart og gult for blått. Design er krøllet abstrakt design. Resultatet ser veldig interessant ut på barn. Disse elementene kan brukes over hvite jeans, shorts eller bukser.

13. Stilig Stripete Long Tops for Girls:

stripet long tops for girls

Denne varen finnes i hvit base med brede røde eller blå striper. Lengden på toppen når øvre lår. Mest fashionable stil som barn liker er halve ermene. De har åpninger nær skuldrene. Halsen er rund, men stilig. Denne toppen kan brukes på sommeren over shorts eller jeans.

14. Lang mødre topp for damer:

Lang top for ladies

Dette elementet er behagelig for kvinner og damer som forventer. Den kan brukes til å slappe av i salongen. Toppet er ikke stramt spesielt den nedre delen. Paret som leveres, kan trekkes for å justere til ønsket størrelse. Toppen er laget av materiale som har store kontroller av grunn- og brune farger. Det er omtrent fem knapper foran. Det er også en krage og en bred V-halslinje.

15. Kvinner Fasjonable Checked Long Top:

Krysset av long top

Denne varen er veldig stilig og fasjonabel. Materialet er laget av små svart og hvite sjekker. Dessuten har nakkeområdet og de åpne frontglassene større svarte og hvite sjekker. En enkelt glidelås festet toppen fra halsen til livet. Resten av forsiden er åpen. Denne designen ser sexy og oppsiktsvekkende ut.

Se mer: Topper for menn

16. Langermet langermet skjorte for kvinner:

kvinners long sleeve long top

Denne varen er et godt eksempel på sofistikert sportswear. Fargen på toppen er lys gråaktig hvit med to-tre inches av brede blå bånd. Disse er til stede en over brystet og to rundt hele ermene. Toppen har en avrundet nakke. Varen er bra for å gå jogging og kjøre.

17. Stilig lang topp for tenåringer:

stilig long top for girls

Dette elementet er hva hver tenåring fancy. Toppen har materiale som ligner leopardhud på lommen. Det samme materialet er også på ermene og de når opp til albuene. Hoveddelen er laget av materiale som har solid, lys gul farge. Stilen er også veldig interessant. Lengden på toppen er kort og når toppen av lårene foran. Mens på baksiden, dekker lengden omtrent hoftene.

18. Veldig lange polka prikker:

Polka dots top

Denne varen er laget med svart base og store hvite polka prikker. Lengden på toppen når halve låret. Toppen kan brukes ved å krysse over venstre side over høyre side. Et belte som er utstyrt med toppen, må binde for å feste materialet. Det er lignende strenger på kanten av ermene som når albuene.

19. New Women's Long Top Design:

Ny women’s top

Denne varen er laget av gul farget materiale. Toppen er ikke for løs eller for stram. Det er brunt båndarbeid nær kanten av toppen. Også, det er samme brune farget belte Brown piping brunt belte rundt midjen. Den gule fargebasen er utmerket fordi på baksiden er det en forseggjort design laget av mørk brun fargetråd. Designet er laget av blader, planter og kurver. Denne toppen går veldig bra mørke bukser.

20. Designer nye lange topper for lange damer:

Lang top for ladies -20

Denne varen er veldig interessant og elegant. Materialet kan være hvitt med selvdesign eller hvit med mørkegrå og svart design. Begge har identisk stil. Toppen har en rund hals. Ermene er forbi albuene fordi de er trimmet i invertert V for å matche den trykte designen. Også den samme stilen blir lagt merke til på den nederste kanten av toppen. Hver av disse inverterte V inneholder en slags floral design.

21. Siste Girls Net Top Long:

Siste girls top

Dette elementet er noe hver tenåringspike ville elske og gjerne ha. Materialet er laget av nett og over det er det blonder mønster brodert. Dette mønsteret er laget med hvit farget maskinbroderi. Kanten er også pent blandet med kurvene i designet. Dermed er det ingen plutselig etterbehandling fordi designet fortsetter for alltid.

22. Dame brodert topp med hele ermer:

Siste long tops in Ladies fashion

Dette elementet er tilgjengelig i svart på svart bakgrunn eller hvit på svart bakgrunn. Den hvite på svart var mer interessant fordi designen er helt lacy.There er grense broderte rør for beskyttelse av lacy broderi. Nakke på begge topper er interessant fordi ryggen er lengre enn fronten som er dypere.

23. Batwing Long Sleeves Top:

Batwing long sleeves

Denne varen kan brukes som sportswear. Vanligvis er halsen avrundet. Det er brede diagonale striper i blått og hvitt. Disse når opp til overlårene. Materialet på toppen er lik T-materiale. Disse toppene kan brukes med jeans eller shorts og brukes til å gå på gym, løpe og jogge.

24. Indian Kurta Long Tops for Women:

Indian kurta -24

Denne varen er laget av smaragdgrønn farget materiale. Den har bredere gyldne grenser på kanten av de lange ermene. Det er også gylne band i nakkeområdet. I tillegg er det en grense på den nederste kanten av toppen. Det er splitter på begge sider av toppen. Kurta ser elegant ut når den brukes i uformelle eller formelle anledninger. Den brukes vanligvis med churidar.

25. Batwing Leopard Printed Top Long:

Batwing Leopard Printed top

Denne varen har spesielle hele ermer som ligner kuldefløyene. Også disse ermene ende i varmt elastisk materiale. Leopardtrykket er tilgjengelig i to nyanser mørk sjokolade på lysebrun og mørk sjokolade på mørk brun. Materialet ser veldig varmt og koselig ut. Sikkert, denne toppen passer for høst og vår når temperaturen er nippy.

Vi konkluderer med den ovennevnte diskusjonen at det finnes mange typer nye kvinner lange topper tilgjengelig. De er spesialdesignet og produsert for jenter, tenåringer, kvinner og damer. Noen av disse topper kan brukes under uformelle og formelle anledninger.

Bilder Kilde: 4.

Leave A Comment

24 − = 22