25 nyeste indiske smykker halskjede sett design for damer

Har du et kunstnerisk bøyd sinn så vel som en lidenskap for smykker? En måte at du kan nyte kjærlighet til smykker, er å gå med de forskjellige halssmykkesettene. Hvis du bruker et halskjede sett med øredobber, er det ikke en moderne dekk. For mer enn noen år siden ble folk sett på seg de forskjellige kategoriene av kjede sett laget av gull, diamant, rubin, sølv og platina som pryder wearers.

Det er et bredt spekter av smykker av smykker som vil bli laget av perler og gull. Det er også noen enkle og elegante design med solitaire anheng og intrikate mønstre som også med uendelige muligheter for spesielle anledninger. Bortsett fra dette er smykker sett av gull og sølv et raseri blant alle dagens motebevisste kvinner!

halskjede set

Enkle design av halskjede sett for kvinner:

I dag med den raskeste og nyeste utviklingen av internett, kan du få mange design og stiler av halssmykke sett design som kan være en perfekt gave til kjæresten din eller slektning. Her kan du få de 25 beste designene av kjedesett som et perfekt tilbehør som passer til enhver anledning. Disse deigns vil gjøre brukeren ser elegant og elegant ut og dermed vise kreativiteten og personligheten til personen. Også, disse designene vil høye accentuere skjønnheten til personen i alle aldre og av enhver stil.

1. Terracotta Ganesha Halskjede Set med Jhumka:

terrakotta Ganesha Necklace Set with Jhumka -1

Dette terracotta Ganesha halskjedet med matchende Jhumka anses å være et unikt og ekstra vanlig kunstverk fra de berømte designene i templets smykker. Dette har et anheng med et Ganesha anheng som vil bli tilbedt av de indiske gudene. Håndskulptørt design med bakt leire for hardheten til smykkebrikken, dette kjedet er også utrolig lett og hypoallergen

2. Gudinne Lakshmi Halskjede og øredobber:

Gudinne Lakshmi necklace set -2

Denne gudinnen Lakshmi halskjedet settet vil være veldig hyggelig å ha på, da dette vil stole på rikdom, formue og velstand. Dette var det helt unike og inspirerte halskjedet satt med gudinnen Lakshmi anheng i et håndskulpturert mønster. Malet med ugiftige farger og patentert akrylmaling gjør halsen mer holdbar.

3. Påfugl Design Halskjede Set:

påfugl necklace set -3

Det er ulike halssmykke sett design. De mest standardkjedeformede designene kommer i terrakotta-design med påfuglfjærdesign som er laget med attraktiv farge. Denne halskjedet sett glides med pyntende påfuglhals vil gi det myke og delikate utseendet. Denne halskjedet sett er et flott stykke til anledningen og bryllupet bærer. Det er en justerbar krok tilgjengelig; Dette gir et trendy og stilig utseende.

4. Palm Beach Pearl og Crystal Gold Halskjede Set med Bangles:

Palm beach pearl and crystal gold necklace set with Bangle -4

Det gule gullkjede som er vist ovenfor ble gjort vakkert med rikheten fylte røde rubinstein som kan smykkes med armbåndet. Dette smykket ble laget av et klassisk 14 karat gult gullmateriale. Hvis du bruker dette kjedet, vil du legge til skjønnhet til brukeren ved å legge til en brist av strålende rød farge i din daglige garderobe. Hvis du er moteavhengige, vil dette være det beste valget for garderoben din.

5. Brude Sølv Halskjede Set med Øredobb:

Brude silver necklace set with earring -5

Brude sølv kjeder til kvinner er noen veldig vakre utvalg av smykker som alltid spenner noen. For det beste valget av smykker til et spesielt formål, kan sølvkjede sett være det perfekte valget. Denne brude sølv kjede sett er laget av sterling sølv og dekorert med full av friske hvite steiner, noe som gir en attraktiv utsikt for hele ditt utseende.

6. Fashion Diamond 3-Piece Halskjede Set:

Mote Diamond 3-piece necklace Set -6

Denne elegante sjarmerende stilen Fashion Diamond 3-delers halskjede ble omtalt med et svært detaljert designet blad og parret med matchende pinner i ditt valg av design. Dette gir et elegant og mer iøynefallende utseende mens det er forbundet med en tynn kjede. Dette er også tilgjengelig i en rekke design, på sølvfyllingskjede. Dette er et herlig og beste valg for brudepiker, og du kan bruke dette halskjedet.

7. Gull blomsterkjede sett:

Gull floral necklace set -7

Gull blomstermønster kjede sett ble laget i en blomst design vil bli blendende i utseende når slitt av wearers ved alle anledninger. Topaz blomsterformet anheng er en ekstra skjønnhet som gjør dette til et perfekt komplement til mange varianter av antrekk ved å gjøre brukeren mye mer forbedret i utseendet og utsikten.

8. Rhinestone Diamond Halskjede Set:

Rhinestone diamond necklace set-8

Diamantkjede sett ble laget på en måte som bare fullfører elegansen som hver kvinne ønsker å uttrykke på sine spesielle anledninger. Diamantkjede sett vil passe for alle slags kvinner som ønsker å forbedre sin skjønnhet. Elegant og vakkert diamantkjede sett ble laget med diamant steiner og gir det flotte, fantastiske utseende til andre.

9. Tradisjonell myntdesign halskjede satt i gull:

Tradisjonell coin design necklace set -9

Enkelt Geometrisk avrundet kjede satt sammen med to fem runde anheng, og suspendert på en gullfylt kjede. Dette gullrundede kjedet er et enkelt og vakkert stykke som er perfekt for å gi til en spesiell person eller som gave til kjære. Denne halskjedet gir et enkelt og elegant utseende til nakken din, og passer for enhver anledning. Du kan også bruke denne kjeden for bruk av deler.

10. Open Heart Diamond Halskjeder Set:

Åpen Heart diamond Necklaces set -10

Diamantsmykker snakker om solens varme og hjertets lidenskap. Denne 4-lags kjedeformede designen vil gi deg stolt og populær design blant annet halskjeder. Vakkert og godt kvalitetslagret halskjede sett gir det unike utseende. De 4 lagets gullkjeder består av diamant steiner som er pakket med en tynn kjede.

Se mer: Gull Designer Halskjede

11. Pearl Set Halskjede med Øre Hengende:

Perle set necklace with ear hanging -11

Perlekjede sett er veldig kjent for sin naturlige farge og deres kvalitet. Kvinner elsker å ha på seg perlekjede sett. Glamorøse brude perlekjede sett er utstyrt med ferskvannsperler kjede og dekorert med sølv steiner; kjedet av kjedet inneholder perle med steiner som gir en elegant utsikt over brukerens hals.

12. Turkis halskjede sett:

turkis Necklace set -12

Denne stilige turkis halskjede kobberbelagt grønn farge kjede sett vil vise frem de pulserende grønne fargekarver i en avrundet kutt som ble strøet sammen på en lengre streng. Denne halskjedet sett var høyt sikret med en 14 karat gul gull hummer klo lås. Dette kan brukes med alle antrekkene fra casual salwar til et perfekt bryllupskostyme, da dette ble vakkert fremstilt i et elegant utseende.

13. Moderne sølv kjede sett:

Moderne Silver necklace set -13    

Sterling sølv kjede sett er allsidige stykker som kan brukes til spesielle anledninger og daglig bruk. De er utstyrt med unike personligheter og design. Denne sølvkjede settet var ornamentert med turkise steiner som gir et moderne og trendy utseende; Dette kan være et perfekt tilbehør for enhver form for antrekk.

14. Amber Crystal Halskjede Set:

Rav crystal necklace set -14

Unik Amber krystall kjede sett designet med små rødfarge steiner og forbundet med tynne hvite steiner på omrisset området som gir den unike utsikten. Denne halskjedet sett kan gjøres med avrundet design; låsen er designet med sterling sølv. Du kan bruke dette røde fargekjede settet til noen bryllupsceremonier som gir et unikt utseende enn andre.

15. Gul Gull Svart og Grå Fargesett Halskjede:

Gul Gold black and Grey color set necklace -15

Gult gull svart og grey fargesett halskjede er designet med selektiv og matchende farge stud er faktisk en designer kunst. Disse unike designet sorte kjede sett inneholder utformingen av svarte steiner og hver eneste stein er laget utheving. Dette gir mer attraktivt og iøynefallende utseende enn andre kjedeoppsett.

16. Party Wear Forgylt Halskjede Set:

Parti wear Goldplated Necklace Set -16

Dette er et av de perfekte festkjede settene som er designet med kundan steiner og design. Dette kan være en håndlaget fest slitasje sett som kan dekoreres med en rekke glitters og steiner. Denne halssmykke sett design kan være designet med forgylt kjede og ferdig med svarte perler som gir et perfekt tradisjonelt utseende til wearers.

17. Enkelt og fristende halskjede sett:

Enkel and enticing necklace set -17

Denne enkle og fristende diamantkjede settet ble laget med diamant steiner og anhenget dekorert med unike steiner. Du kan også bruke dette anhenget med din normale kjede. Denne diamantkjede settet er gjort veldig vakkert og det er stilig endte. Denne diamant anheng er farge mindre som gir den beste klarheten.

18. Gull og hvit sirkel øredobber og halskjede sett:

Gull and white Circle Earrings and necklace set -18

Rundformet anheng halskjede sett er laget av amerikanske steiner, i en matt hvit skyggelagte steiner. Mønsteret er identisk på forsiden og baksiden. Denne elegante halskjedet settet vil legge til elegansen til hvert antrekk. Du kan bruke dette halskjedet til vanlig bruk samt spesielle anledninger.

19. Brude Hvit Diamant Halskjede Set:

Brude White diamond necklace set -19

Diamantkjede sett er den unike en fra andre smykker samlinger. Det finnes varianter av stil og design er tilgjengelig med amerikansk diamantkjede sett som ble designet med rød diamant og en perfekt finish. Dette diamantkjede settet er et perfekt tilbehør for fest og bryllupsfunksjoner. Du kan gi denne kjolen til enhver brud, som er en perfekt gave til deres bryllupseremoni.

20. gull og diamant halskjede sett for bryllup:

Bryllup collection Gold diamond necklace sets -20

Denne håndlaget halskjedet sett med to matchende øredobber en av de populære stilene er nydelig nakkekjede. Du kan bli overrasket over å høre at kjede halskjeder har eksistert i svært lang tid. Dette er et unikt håndlaget element fra sølvbelagte materialer sammen med krystallene og diamantstenene. Denne kjedet sett har den komplekse designen, og den kan brukes av kvinner til alle anledninger fra bryllup til fester.

Se mer: Platinum halskjede design

21. Curb Link Halskjede Set:

Curb link necklace set -21

Å velge riktig brudekjede sett er bare viktig som å plukke den rette brudekjolen fordi den skildrer et komplett bilde, et generelt utseende. Det er forskjellige typer brudekjede sett for en brud å vurdere. Denne helt Curb link halskjedet sett er veldig populært blant alle halsset sett design. Dette kan utformes med et forkrommet mønster som gir et stilig utseende.

22. Abbey Style Emerald Halskjede Set:

kloster style Emerald necklace set -22

Abbey stil Smaragdkjede sett ble laget med sjeldne New Zealand smaragder. Dette er et flerfarget abbey stil halskjede sett og assosiert med små friske smaragder, og det kan være tråd innpakket med kobber tynn avrundet kjede. Smaragd på kjedet gir et spesielt utseende til settet. Denne typen høykvalitets kjede sett vil virkelig bringe nåde og eleganse til brukerens.

23. Lilla Farge Halskjede Set:

Purple colour necklace set -23

Denne ekte lilla farge perlekjede settet ble laget av mørke lilla steiner og ender med den perfekte finishen. Du kan velge forskjellige lengder. Denne halskjedet sett er en perfekt match for mote kvinner i alle aldre.

24. Gold Leaf Motif Halskjede og Øredobber Set:

Gull Leaf Motif Necklace and Earrings Set -24

Denne bladhalskjede settet ble avsluttet med en polert overflate som var den virkelige attraktive delen av dette kjedet. Hvert blad er 100% unikt og gjør det til en flott gave til en venn eller brudepike! Dette blad halskjedet sett med øredobber er et perfekt tilbehør for din type antrekk. Kjede kjede sett er utbredt for tenårings jenter og alle aldre av kvinner. Varianter av halskjede sett er tilgjengelige i markedet og som er laget for den pulserende utseendet til personene.

Se mer: Menn Halskjeder

25. Deco Art Necklace Set:

Deco art Necklace set -25

Art deco halskjede sett var veldig kjent fra tidlig på 1920-tallet, som var gullbelagt i magenta lilla fargen, vil virkelig gi den sofistikerte utseende når den brukes ved enhver anledning. Også dette var festet med det elskelige matchende magenta organza-båndet som vil la brukeren justere på seg når det trengs. Du kan få mange farger med denne versjonen av halskjeder.

Halskjede sett er den gode måten å tiltrekke seg andre mennesker. Med enorm konkurranse og mote trender, er folk mer tiltrekker seg med halsset sett design. Halskjede sett er det perfekte valget for kvinner i alle aldre og for enhver anledning. Spesielt indikerer det personlighet og humør. Det gjør at du ser energisk og fantastisk ut. Du kan velge dine egne kjedeoppsett design som ikke bare viser kreativitet, personlighet og humør; men er godt innenfor dine kommersielle begrensninger.

I denne artikkelen er forskjellige halssmykkesettede design anskaffet. Det er nye og trendy halskjede sett design er tilgjengelig i markedet. Du kan gjøre små justeringer av de tilgjengelige i butikkene når det gjelder valg av halskjede sett, da det ikke er mangel på valg. Du kan velge ditt beste halskjede sett design og nyte enhver anledning med dette halskjedet sett.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

7 + 3 =