25 nye kurtihalsdesigner for 2018 i India | Stiler på livet

Kurta er en viktig del av kvinnens daglige slitasje. De er ganske allsidige som de kan blandes sammen og bæres med jeans, skjørt, patialas, salwars og leggings. Det er mange design og mønstre tilgjengelig i markedet for deg å velge mellom. En kurta med en interessant halsdesign kan endre utseendet ditt og skape en stor innvirkning.

En kurta er komplett i stil når du lager en flott halsdesign for den. De listede halsdesignene gir deg et bredt utvalg å velge mellom. Her er noen variasjoner i nakkeutformingen som hjelper deg med å velge den rette for materialet ditt og selvfølgelig anledningen. Så gjør deg klar til å få massevis av komplimenter for ditt fantastiske valg av halsring.

Siste Kurti Halsdesign Mønstre Med Ny Trend Og Stil:

La oss finne her med nevnte topp 15 forskjellige kurti nakke design katalog med bilder som vil gi en ide om kuta nakke design for kvinner.

1. Boat Neck Kurta Designs:

Båt Neckline Kurta Design

Her som foreslått av sitt navn, er denne kurta halsen design utformet som en båt. Det ligner en U-formet halsringe; men det har en mindre kutt og gjør skulderen din større. Disse kurthi nakke mønstrene er gode for kvinner med alle slags ansiktsformer og mest egnet for kvinner med liten bustestørrelse. Det er imidlertid ikke ideelt egnet for de som har brede skuldre eller en kort hals.

2. Sweet Heart Neck Kurta Design:

Søt Heart Neck Kurta Design

Siden halsen ser ut som toppen av hjertet, kalles den som en søt hjerte hals. Denne typen kurti hals stil har en tendens til å passe alle kvinner - det være seg form, størrelse og kroppstype. Den er ideell for kvinner med liten eller stor byste linje. Når kvinner med en liten byste linje har denne typen hals, gjør det dem til å virke mer kurvete.

3. Square Neck Designs for Kurtis:

Torget Neckline Kurta Design

Disse er vakre nakkeutforminger for kurtis som har en tendens til å forlenge en kort nakke og også smalere skuldrene. Skulderen har en tendens til å se bredere ut. Kvinner som har et firkantet ansikt bør unngå denne typen halsring. Denne halsen komplimenterer kvinner med pæreformede kropper. Kvadrathalsede kurtas går bra med palazzo bukser.

4. V Neck Design For Kurtis:

“V” Neckline Kurta Design

Denne kurti nakke modellene er "V" formet. Lengden kan variere fra en kort "V" til et stup "V". Stupet "V" skaper et veldig vellykket utseende. Her ser nakken ut litt lenger, og det skaper også en slankende effekt. Denne typen halsbånd ser bra ut på personer med liten hals og rund eller firkantet ansikt. "V" -ringet passer til hverandre - en liten eller stor bustestørrelse. Personer med langt ansikt bør unngå denne halsen.

5. Scoop Neckline Kurta Design:

kule Neckline Kurta Design

En Scoop-hals er ingenting annet enn en dyp "U" -formet halsringning. Nakken har full kurve som er dyp og har en stor bredde. Den passer til personer med smale skuldre og også personer med liten buste. Det ser også bra ut på personer med kort nakke eller et langt ansikt. Hvis du har en skinny personlighet eller har et smalt ansikt, bør du unngå denne typen halsdesign for kurtis.

6. Nøkkelhull Halsslag Kurta Design:

Nøkkelhullet Neckline Kurta Design

Navnet er inspirert fra nøkkelhullet til en lås som det danner et lignende mønster. Dette mønsteret har et hull i nærheten av kragebenet. Det er en veldig distinkt stil og ofte valgt også. Halskanten møter i midten som danner et hull like under kragebenene. Denne stilen er unik og all oppmerksomhet er fokusert på halsen. Denne halsen på halsen er et veldig godt valg for kvinner med ømme hals.

7. Halsdesign for Kurtis med krage:

krage Neckline Kurta Design

Vanligvis er halsringet populært med skjorter og jakker. Imidlertid er trenden med å ha en collared halsring for kurtas i vogue. Disse nakken er egnet for tungt kroppslige personer. De kan brukes med korte kurtis og Patiala eller Dhoti salwars.

8. Off Shoulder Neckline Kurta Design:

Av Shoulder Neckline Kurta Design

Dette er en god hals for kvinner i alle former og størrelser. Imidlertid passer den best til kvinner med et middels bygget og en gjennomsnittlig bustestørrelse. Hvis du har en tendens til å ha våpen, bruk en stjal eller sjal for å dekke armene dine. Hvis du liker å gå ut til festen med høy profilerklæring, kan du prøve denne for ditt valg.

9. Høy hals med blonder Kurta Design:

Høy Neckline with Lace Kurta Design

Denne kurti nakke design med blonder var vanligvis slitt i løpet av vinteren å wade av kulde, men det har nå blitt en hit blant vanlige antrekk også. En høy hals med blonder har en tendens til å få deg til å se mye yngre og selvfølgelig stilig. Bruk to kontrasterende farger for å gi et slående utseende.

10. Collared Scoop Salwar Kurta Halsdesign:

krage Scoop Necklines Kurta Design

Denne er en veldig stilig kombinasjon av mandarin krage og en Deep U-Neckline. Mandarin krage er funnet på nesten alle etniske kjoler, kurtis og salwar dresser. Denne typen hals er egnet for kvinner med brede skuldre. Det er en uformell slitasje og passer også til slitasje på kontoret. Dette er det beste tilbehør som passer til denne utformingen av halsen til kurti er et delikat kjede med anheng og lange øredobber.

Se mer: Black Neck Designs Of Blouse

11. Asymmetrisk Neckline Kurta Design:

asymmetrisk Neckline Kurta Design

Asymmetrisk halsring er veldig mye i dag, spesielt med designerbrikker. Du kan ha mange variasjoner og kombinasjoner av mange design i en hals. Du kan også ha forskjellige kombinasjoner av broderi, knapp arbeid, lappeteppe etc. Men du bør passe på å ikke overdrive kombinasjonene på ett stykke. Man må være forsiktig når man velger design som det skal utfylle bustestørrelsen. Velg et design som passer best på materialet.

12. Peter Pan Trykt Kurti Halsdesign:

Peter Pan Collar Neckline Kurta Design

Disse er de beste nakkedesignene til kurtis som gir deg en delikat og petit utseende. Den har en flat krage med avrundede kanter. Det er en typisk vestlig lang kurti hals design, så man må unngå å bære den med salwar eller en dupatta. Halskjeder er ikke påkrevd å bli slitt som halsen kan miste sin sjarm. Bruk den og du får den fantastiske søte 16-tittelen.

13. Crew Neckline Kurta Design:

Mannskap Neckline Kurta Design

Denne typen hals er inspirert fra en T-skjorte hals. Det er veldig nær halsen akkurat som en T-skjorte. Denne halsen kan pyntes med kundan og zardosi arbeid, eller til og med vanlig broderi arbeid vil se nydelig ut. Og indo-vestlig stylet kurta vil se fantastisk ut med denne halsen og en perfekt stil for kvinner som har lange, slanke halser. Bruk dupatta på den ene siden for å unngå å skjule halsen.

14. Halter Neck Kurta Design:

Halter Neck Kurta Design

Dette er en svært elegant halsringe. Det er stylet for å vise skuldrene. De møtes på baksiden av skulderen ved hjelp av stropper som kan knyttes på baksiden av nakken. Du kan velge å dekke ryggen helt eller halvveis. Dupatta bør unngås med denne halsen som det ødelegger showet. Fest håret ditt til en bolle eller en fransk knute for å forbedre elegansen.

15. One Shoulder Neck Line Kurta Design:

En Shoulder Neck Line Kurta Design:

Denne typen halsbånd etterlater en skulderbar. Det har en tendens til å gi prominens til skuldrene og kragebenene. Du kan bære utmerkelige halskjeder for å vise frem sin skjønnhet. Store skulderkledde kvinner bør unngå denne typen hals. Det gir flott utseende på dette antrekket, du får gode kommentarer sikkert.

16. Pentagon Neckline Kurta Design:

Pentagon Neckline Kurta Design

Dette er en dyp, femkantet formet hals. Du kan kombinere en mandarin krage som går i en pentagon hals eller bare holde en vanlig en - begge har et stilig utseende. Denne halsen ser fantastisk ut med en dupatta. Kvinner med en liten bustlinje bør unngå pentagon-halsen, da det får dem til å bli flate.

17. Queen Anne V Neck Designs for Kurtis:

Dronning Anne Neckline Kurta Design

Det er en veldig populær hals for brudekjoler. Det har imidlertid en tendens til å vise spaltning. Det kan ha en Pentagon eller en Deep V Neckline. Personen som bærer denne typen hals skal være ekstra forsiktig med den type innvendige slitasje du velger. Denne Queen Anne-halsen har en tendens til å trekke oppmerksomheten mot overkroppen.

18. Cowl Black Kurti Halsdesign:

Cowl Neckline Kurta Design

Tidligere brukte bare gensere en Cowl Neckline. Over en periode har denne typen halsbånd også utviklet seg i kurtas. Det er ekstra stoff som draperes rundt halsen som er festet til kjolen. Det ser ut som et skjerf rundt halsen. Dette er svært egnet for kvinner med store byster som draperne dekker brystet. Det går bra på små busted kvinner som det legger til volum. Bruk bare øredobber som halsen trenger ingenting å bli slitt på.

19. Bertha Collar Kurta Halsdesign:

Bertha Collar Kurta Neck Design

Bertha Collar var fremtredende i den viktorianske perioden og ble gjenopplivet på 1940-tallet. det er en bred, rund krage som er slitt med en lav hals. Vanligvis er materialet som brukes til Bertha-kragen, blonder. I dag brukes harde stoffer som jute eller khadi som base. Du kan prøve ut denne kragen med Anarkali og tem den med blonder leggings. Dette er en perfekt halsring for tunge kjoler som brukes til bryllup og mottakelser.

20. Angrakha Ermeløs Kurti Halsdesign:

Angrakha Neck Line Kurta Design

Denne er et perfekt stykke for å rocke motemiljøet. Kurta har en overlappende halsring som flaunts din feminist. Det ser veldig bra ut med to tonede farger og har et spellbinding utseende. Det er en uformell slitasje og college går jenter elsker å ha det som det er behagelig og trendy. Kvinner med stor bustlinje bør unngå denne nakkelinjen.

Se mer: Vakker Trykt Kurtis

21. High Neck Kurti Design:

Høy Neck Kurti Design

Kurta høy nakke og rygg hals design er ganske trendy som de gir et sofistikert utseende. Det legger til et vestlig preg på kurta og passer godt under offisielle møter og sammenkomster. Du kan sy en lang hals med lang slitasje og slitasje opp til midje og på jeans også.

22. Lukket Neckline Kurta Design:

Lukket Neckline Kurta Design

Denne lukkede halsen kurti er knust til toppen og ser inspirert av mennets kurta. Du kan legge til litt glamourøs berøring ved å legge broderi, paljetter eller knapper til nakken eller være enkel ved å holde den ren. En perfekt casual outfit og også et flott kontor slitasje for damer.

23. Rund halsdesign for Kurti med liten spalt:

Rund Neck with Small Slit Kurta Design

En vanlig nakkelinje er rund hals, men denne har en liten spalt som etterfølges av en rekke knapper. Det er uformell slitasje og brukes ofte av kontormedlemmer som det er veldig enkelt, men rikt på utseende.

24. Båthals kombinert med nøkkelhull på siden Kurta Design:

Båt Neck Combined with Side Keyhole Kurta Design

Dette er en utsøkt kombinasjon av en båthals og nøkkelhulls nakke for kurtis. Det unike ved dette designet er at nøkkelhullet er på den ene siden, enten til venstre eller høyre, så behagelig av brukeren. Hele nakke og nøkkelhull kan grenses med broderi eller kundan arbeid i henhold til mønsteret av det kappematerialet som brukes.

25. Rund Kort Kurti Halsdesign:

Rund Neckline Kurta Design

Rund, vanlig kurti nakke design er en av de vanligste nakke mønstrene. Det er bare en enkel kurve - enten dyp eller grunne. Denne universelle halsen ser bra ut på alle typer kvinner - enten det er ansiktskutt eller kroppsstruktur. Vanligvis er det runde kurtahalsmønstret foret med rør med kontrastfargen hvis kjolen er to tonet. Det er noen ganger etterfulgt av en tavle med broderi eller bare enkle knapper.

Nakkeutformingen av din kurta er en grunnleggende del som er synlig. Man bør være forsiktig når man velger mønsteret som det skal matche både - materialet og personligheten din. Hvis du velger riktig design, vil det få deg til å se vakrere og attraktive ut. Det finnes en rekke nakkedesigner som er en blanding av tradisjonelle og moderne stiler. Du kan vurdere en mandarin eller en V-hals på kontor slitasje; ellers kan du også velge en kurta med krage. Så fortsett å blande og samsvare med å lage din egen stil og være din egen fashionista. Hver kurta kan ha et annet nakke design som ser enkelt eller komplekst ut. Nakkeutformingen gjør stor forskjell på hele plagget. Du kan ha krage, dype nakke, båthals osv.

Se mer: Net Saree Bluse Halsdesign

Leave A Comment

3 + 3 =