25 Moderne Design av Tank Tops for menn og kvinner

Tank toppene er veldig komfortable. Enkelheten i avslappende form av tank tops gjør alltid en til å føle et øyeblikk av fred og ensomhet. Folk elsker å ha på seg topper i morgen og kveldstid. Stranddrakt kan også være perfekt med tanketopper. Menn og kvinner foretrekker også tanker mens de trener på treningsstudioet. Det finnes forskjellige design i tanker som avviger fra materiale, design, farge, søm og størrelse. Kvinner elsker å ha på seg skinnformede tøfler som strekker seg og gjør dem til å føle seg slanke. Når det er løse tank tops designer også søt for kvinner som får dem til å se funky og steinete. Trykte og laced detaljerte tank tops er andre designer tank tops for damer og unge kvinner som elsker å smigre på stranden. Sequin topper er det morsomme på disco type tanketopper som rocker gulvet. Crop tank topper og lange tank topper er fortrinnsvis valgt av folks etterspørsel.

tank tops

Å velge en sexy løs tank top for kvinner kan være en god del å se anstendig med. Det er også viktig å være avgjort på forhånd ved å ha best match innerundertøy. En sports bh for løse tanker i svart er det som må være. Kvinner som bærer rene tanker, vil uten tvil være dristige nok, og vise sin kroppstaktikk med tillit. Mens menn har et trendy, sexy utseende med musklene, som glir gjennom rene tanker eller svette tanker.

Uformelt for arbeidsdagstanker er designet med tungt tykt materiale som kan kobles sammen med skulder eller jakker som passer fint sammen med den ermeløse tanken. Kvinners og menns jeans tank tops ser galte kul på menn og kvinner med hipster-utseende. Vintertanker er laget av ullmateriale som gir mykhet til kroppen. Menn og kvinner på jobb ute på treningsstudioet kan enkelt trene med det behagelige materialet på tanketoppene.

Tank Tops for Teenage Girls og Boys:

Her er en samling av nyeste trendy design i tanker til jenter og gutter.

1. Kvinners løse tankoverdeler:

Løs Women Tank Top

Løse tanker med trykte nasjonale flagg er for det meste slitt for å få et morsomt, kjølig utseende. Kvinner kan elske USA-baggetopp med to rippede jeans for å få en rockstjerneutseende. De løse utseende klærne av kvinner må kjøpe en indre for toppen. En ren bh eller indre er nødvendig for å bli slitt inne i en løs tank.

2. Chic Lace Backless Tank Tops for Women:

Chic lace backless tank top

Chic blonder, backless tank tops for kvinner er klassisk morsom kjærlig stil. En nydelig lakkert hengende blonder tank topp ser helt ut for perfekt feminint antrekk. For en backless tank top, må kvinner ha på seg gjennomsiktig bh for å føle seg komfortabel med tanken. En nakkerem bh virker best med tilbake mindre halter stil tank top.

3. Sexy Heart Shape Crop Tank Tops for Girls:

sexy heart shape crop tank top

Sexet hjertekutte skjærebrett ser fantastisk ut på unge jenter. En avlingstank for jenter ser alltid utrolige ut med mini shorts. Unge jenter med slank kropp kan ha et slikt mønster. En åpen, åpen hjerteformet kutt ser utrolig søt og stilig ut. For en slik designer tank top, trenger kvinner å gå indre mindre også, eller ha en nakkerem bra for bedre fitness.

4. Sequin Tank Top Kvinner:

Sequin tank top

Sequin tank tops er det morsomme flatterende type antrekk som skal brukes på fester og diskotek. En lang tank top for jenter sequined med sølv paljetter "kan bæres alene gir et sexy utseende. Sequin topper ser fantastisk ut på dansegulv. Kvinner går til høsttopper med silkepynt med shorts eller flatterende skjørt.

Se mer: Cute Crop Tops

5. Ladies Flowy Style Tank Tops:

flowy tank top

Flowy damer tank tops er fluffy smigrende stil topper. Å ha en bluss på hemmet beveger tanken seg fritt på taljenlinjen. En uregelmessig flared hem kort til midje linjen ser nydelig på revet jeans.

6. Tassel Fringe Tank Top Kvinner:

dusk fringe tank top

Ladies tank tops kan være fantastisk med enkel transformasjon i design og stil av mønsteret. En frynse dusk på hemlinjen kan gi en smigre se på ditt utseende. For et ungt og morsomt kjærlig utseende kan du også ha et så godt mønster med dusker på baksiden også.

7. Chiffon Sexy Beach Tank Tops for Women:

chiffon sexy beach tank top

Sexy strandtanker for kvinner har et stort antall stilarter som kan velges med personlig valg. En løs stor stropp svart tank topp er en du vil ha for et sexy utseende. Skulder- og ryggløs i svart og på den solfylte dagen på stranden skinner huden godt.

8. Cage Tank i Mint Top:

Bur tank in mint top

En strappy tank top på ryggen er en sexy forførende design. En fersk farge i mynte med en burstropp tilbake mindre tanketopp for jenter er trendy og ny på motestilen. Sexinessen som kikker fra stroppene er fantastisk.

Se mer: Womens Sheer Topper

9. Vintage Beach Tank Top Short:

Årgang beach tank top

En undertøy stil tank topp med dekket hals ser fantastisk ut. En vintage design, men noensinne grønne mesh-topper for kvinner, kan være fantastisk antrekk for en dag på stranden. En mini tank top eller bluse form tank top for en strand dag er et perfekt valg.

10. Kvinners hekletank topp:

Hekle tank top

En hekletank for unge jenter kan også se fantastisk ut på en uformell dag. Den heklede kvastfingeren og et designerarbeid ser fantastisk ut. Mini shorts eller skjørt ser feilfri ut med toppen. Den fange tingen om hekle er at den legger særlig vekt på kunstarbeidet og floral design laget med hekle, bringe feminint antrekk til damen.

11. En Camisole Tank Top Long:

EN camisole tank top

En camisol tanketopp for kvinner kan være fantastisk designet og sy med bomulls jeans farget stoff. En stropp og lomme tank top ser fantastisk ut med jeans og shorts også. Den flerfarget toppen kan se rike og også anstendig som dekker pent en del av hele kroppen.

12. Kort Animal Print Tank Top:

Dyr print tank top

Et dyreutskriftstøy er alltid forførende og vill i utseende. En dame med skarpt utseende og sexy antrekk kan velge en dyreutskriftstank som kan gi henne et morderikt utseende. Leopard utskrifter eller cheetah print ser drap hvitt slangen hud utskrift og zebra utskrifter er mest vanlige.

13. Dobbeltsjiktet topper:

Dobbelt layer tank top

Et dobbeltlags tank topp i blått er en du trenger å se smiger på dine hvite bukser. Et rett lag og et tverrsnittslag på toppen i chiffongmateriale ser en flatere formgivning. De dobbelte lagene gjør et fluffy utseende. Og selv slanke jenter kan ha volum til utseendet deres.

14. Hipster Tank Top for Girls:

Hipster tank top

Hipster-antrekk er alltid anerkjent for sitt kule, raske utseende. Stilen er funky og grov. Hipster tank tops for jenter er lange og baggy fra hemmet; Noen har uregelmessig hemlinje som lenger fra siden.

Se mer: Tee Top For Woman

15. Ermeløs Backless Tank Top:

uten ermer backless tank top

En ryggfri og ermeløs veske for jenter designet med stropper er en fantastisk design. Det elegante blikket på strappy back ser øyefarging. Kvinner med tiltalende natur kan tiltrekke seg mange med en ryggfri tank som dette.

16. Designer Crossed Back Tank Top:

krysset back tank top

En kors bred stropp tilbake designet jente tank top ser fantastisk ut i sjøgrønn farge. Parret med hvite bukser øverst gjør utseendet spektakulært. Formålet med en designer tanketopp kan godt bevist når du må avsløre tatoveringer laget på baksiden.

17. Treningsbukser for menn:

gym tank top

Gym tanketopper har også en rekke design. Løse menns tank tops og skinnsyke-svette tanketopper er berømte design i gym-topper. Det avhenger av valg av mennesker. Gymtanker er generelt brede fra mansjettkutt og standard halslinje.

18. USA Bag Menns Tank Top:

USA bag men’s tank top

Tykke stropp tanker til menn med USA-tag på toppen er to lag med en utskrift av design på den. En slik tank top kan brukes på morgen gange som passer godt til en joggedrakt. Slike enkle og elegante design av tank topper kan brukes selv om vinteren ettersom materialet er tykt. Menn som har lette skjorter, kan også ha på seg en tanketopp inne i skjorten for å gi en tykk tone til skjorten som bærer over.

19. Menns blokkerte fargetanker til strand:

menn block colored tank top

Blokker print fargede tank top for menn er sexy å se topper som menn kan bære hvor som helst men best passer på stranden dag ut. Paired med shorts, en spaghetti stropp tank top med en fargekniv er det en mann kan se fantastisk inn.

20. Menns skjorte tank topp:

menn sheer tank top

Menn i rene tanker ser flott ut med sine seks ebb kroppsbygg. Den rene tanken til menn gjør utseendet varmt og legger vekt på den godt preparerte kroppen. Kroppsbyggerne og sportsaktige mennene kan sikkert ha slike topper i garderoben deres for å tiltrekke seg seerne til de sexy, godt bygget kroppens muskler.

21. Designer Tank Tops for Men:

menn designer tank tops

Designer tank tops for menn er fantastiske design som er laget med tykt materiale som lakk eller lær eller jeans og bomull som kan formes i en bestemt form. Knappet nakke krage og løse kutt på ermene gjør et design utseende. Designer tank topper i menns hjørne er også Greco tank topper som har dype nakke som lavere til brystet og gi spesielt preg til pectoral muskler. Slike topper bæres spesielt av kroppsbyggere og vektløftere.

22. Hettegenser for menn:

menn mesh tank top

En mesh tank top for menn er en designer naken stil tank top. Menn med en godt bygget kroppsform kan vise sine ebbs med mesh tank tops. Det er også forskjellige farger, hvor de svarte og gråfarger ser best ut. Disse mesh tank tops har løs vev på materialet som har hull størrelse netto som gjør det ser nesten naken ut. Slike designer tank tops er valgt å se stilig i skjorteløs, men ikke nakent utseende.

23. Cartoon Print Tank Top Menn:

menn cartoon print tank top

Cartoon print tank tops kommer for både menn og kvinner. Den sexy utseendet på menn med søte kreasjoner er alltid attraktive for det motsatte kjønn. Tegneseriefigurer på menns tøfler ser alltid søte ut.

24. Trykte Tank Tops for Teenage Boys:

menn printed tank top

Bikere med et kult steinete bilde vil sikkert elske å ha på seg løse tanker med trykte bilder på dem. Svart og hvitt utskrifter eller utskrifter med flagg eller villdyrs ansikter ser grovt ut og gir en sportslig innvirkning på guttene. Spesielt syklisten ser fantastisk ut på disse tankene.

25. Menns skjegg tank topp:

menn comfy tank top

Skjulte tanker er laget spesielt med elastisk materiale med en unik søm som ser dynamisk ut på mennsfiguret. En sleeveløs veske med høy nakke ser fantastisk ut for en treningsøkt. Hvite farger er for det meste valgt blant menn, men solide farger ser også fantastisk ut på menn.

Tank tops er casual topper eller sier skjorter som er ermeløs og er laget uten ermer. Bruken av tanktoppene brukes generelt av menn og kvinner, gamle alderen og unge. Hovedformålet med å ha på seg tanken er når man går på tur, trener eller på stranden. De tynne lette stoffene i tankplaggene gjør personen til å føle seg lett og komfortabel. Best for sommerdags tanker føles friske som de er en god idé å holde en kul og stilig også. Mens du arbeider i treningsstudioet, gjør du at du føler deg komfortabel mens du løfter vekten. Mens yoga-delen også er tankene føle seg fleksible og komfortable.

Å bruke tanketopper utendørs kan være litt annerledes enn treningsdesignet. Spesielt stoff tykt eller designer materiale tank topper kan passe godt sammen med designer kule bukser. Menn kan også bruke mesh tank topper som markerer sine muskler og kroppsdrag. Kvinner med en sexy kroppsstruktur kan se fantastisk ut med lavtanker eller laced tank tops. Sequin tank tops for kvinner er også iøynefallende og varmt valg for de som er klare til å danse gulvet.

Leave A Comment

22 − = 19