25 Mesmeriserende og nyeste Maang Tikka Designs | Styles At Life

Ekteskap er en ny begynnelse av både bruden og brudgommen. En naturlig glød vises automatisk på ansiktet av bruden med tanke på den enorme kjærligheten som kommer til å komme i hennes nye liv. Den indiske bruden spesielt og andre bruder også kle seg veldig vakkert. Bruddet på en brud slutter ikke med tung antrekk og sminke, men smykker spiller en viktig rolle. Maang tikka den fremste ornament er en av de integrerte smykker slitt av alle bruder. Og i dag er det ofte slitt ved andre anledninger også. En enkel eller utformet kjede med en vakker brosje i den ene enden og en hårnål i den andre enden er den enkleste utformingen av en maang tikka.

alle-typer-of-nyeste-maang-tikkas

Maang tikkaen er slitt på pannen og mest motevert slitt som dekker hele hodet. broken faller på midten av pannen. Midt på pannen anses å være stedet for "ajna" en av chakrapunktene i menneskekroppen. Chakraet på pannen betyr bevaring. Dette punktet på pannen har en betydelig effekt på det menneskelige sinn. Kvinner bærer tikka eller bruker sindoor i midten av pannen og gir betydning for tradisjonen.

Ulike typer Maang Tikka Designs:

Velg det beste valget da du har en rekke maang tikkas-

1. Enkel Diamond Maang Tikka Design:

diamant-maang-teeka-en

Maang tikka i seg selv er kjempebra smykker. Og når den plasseres på pannen, forsterker bruden sin skjønnhet. En enkel, men enestående design slitt på en liten anledning av tikka er en enkel gylden kjede med et anheng på pannen, ser utrolig nykter på ethvert antrekk. Her har midten tikka en rubin diamant i bladformet kutt og omgitt av små hvite diamanter.

2. Tradisjonell Rajasthani Maang Tikka:

rajas-maang-teeka-2-

Rajasthani Maang Tikka i en enkel form har en utformet eller til og med vanlig kjede som er hekta med hår på den ene siden, og den andre enden som er på pannen, er festet til et rundt en utformet anheng som kalles borlo / borla. Borla navngitt er avledet av fruktjujube, formen ligner frukten. Tikka-duskets skjønnhet gjør bruden bare elegant og lamorøs.

3. Kundan Bridal Maang Tikka:

kundan-art-maang-teeka-3

Kundan kunst er godt kjent i indiske smykker. Kundan-arbeid er en ny form for smykkerutforming hvor i diamanter og perler er preget på metalloverflaten på ornamentet, slik at det ser nydelig ut. Maang tikka ser fantastisk ut når det kommer en touch av kundan arbeid. Kundan arbeid tikka passer best med antrekkene til den indiske sareen og dressing.

4. South Indian Bridal Maang Tikkas i gull:

Sør-indiske-manng-teeka-4

Den sørlige indiske maang tikka-designen kombinerer med to sirkulære brosjer på begge sider av frisyren. Hoved tikka har tre tråder vakkert utformet. En festet på ryggen i håret og resten to er utvidet mot begge ører. Den sirkulære brosjer er symbolisert som månen og den andre som sol. Den er slitt som solens og månens velsignelser på bruden og brudgommen.

5. Punjabi Maang Tikka Designs:

punjabi-maang-teeka-5

Punjabi stilen er også veldig vakker. Tikkas er for det meste formet i store runde former som dekker nesten halvparten av pannen. Vanligvis tidligere pleide de å bære den faktiske tikka-designen, men utviklingen av nye design de tok med et nytt design som passet best med salvar kameez og choli i Punjabi-bryllup. Utsikten til tikkaen gir deg ikke plass til bindi på pannen. Men det eneste stykket tikka alene tjener alt behov for hodepynt.

6. Heavy Bridal Gold Maang Tikka Designs:

brude-maang-teeka-6

Brudene ser nydelig ut når de er vakkert kledd med tradisjonelle ornamenter. Maang tikka er et must med en brud. En maang tikka med tykke utformede tråder med diamanter eller polka design eller full gull arbeid er en varm favoritt blant alle. Rubin diamanter lagt i design av tikka dress godt med den røde bruden saree av bruden. Selv om bruder i forskjellige stater og land har sitt eget hode dekorasjons ornamenter. Det er en stor forskjell i utseendet og designene og til og med å gjøre på hodet smykker av alle stater og land.

7. Maang Tikka med sidestrenger:

side trengs maang-teeka-7

En sidestrengmaang tikkas er en ny stil av å bære tikkaen. Sidestrengen maang tikka har en vakker utformet bros i midten av pannen og flere tråder er bundet bak hver side hvis øret. Det gir faktisk et elegant utseende. Pakistansk brud og til og med arabiske damer har en jhumar slags pynt som de har på siden av hodet som henger på pannen og øret.

8. Single Strand Maang Tikkas Gold Design:

enkeltkjedet-maang-teeka-8

En enkelt streng tikka er den nest enkleste tikkaen av designene. Tikkaen er designet med en brosje som henger i forgrunnen, og de to enkle trådene er ledet mot begge ørepartier. Strengene er dekorert på mange kunstige måter. Her kan du se tikka make med polka design laget med kundan arbeid. En enkelt streng tikka er også veldig ofte valgt i gulllegering. Utseendet til gull tikka er også veldig verdifullt. Utformingen av tikka laget i gull er veldig liten og liten i utseende.

9. Dauni Double Strand Maang Tikka for Girls:

dauni-double-strand-maang-teek-9

Dauni strandmaang tikka har to tråder overskredet mot begge øreendene. Måten å ha på seg, teller mye. Du kan lett løsne og henge strengen og hekte den bak øret og de andre to strengene hekta på topphodet i frisyren. Det gir et vakkert utseende til frisyren også.

10. Multi-kjeden Maang Tikka Designs:

multi-kjedene-maang-teeka-10

En multi-chain tikka kommer i forskjellige design. Vi kan se i både enkelkjedet design og også i utformet med diamanter og perler. Strengene er festet fra pannen til topphodet på frisyren. Hele frisyren er vakkert dekorert med tikka-strengene.

Se mer: Diamond Maang Tikka

11. Skjult Maang Tikkas i gull:

skjult-maang-teeka-11

En skjult maang tikka betyr at det ikke er noen kjede som er hekta på midten av frisyren, eller hvis det er en kjede, er den skjult under frisyren. Brosjuren er bare sett på midten av pannen. Denne måten å fikse tikka på, er søt og unik.

12. Maharashtrian Maang Tikka:

maharashtrian-maang-teeka-12

Den Maharashtriske bruden bærer en tikka ledsaget av et tradisjonelt smykkestykke som tradisjonelt kalles mundavalya. Det samme er slitt av Gujarati darbar bruder der de kaller det moriyo. Marathi brude tikka er for det meste designet med perler som de har et betydelig utseende og mening med smykker design og dets farger.

13. Tradisjonell Maang Tikka med Hijab for muslimske bruder:

hijab-maang-teeka-13

En tikka vist fra hijab ser pusten ut. Skjønnheten hos arabiske damer i tradisjonell utseende er fantastisk. De arabiske brudene bærer maang tikka på pannen og dekker hodet med hijaben. Tikkaen er for det meste valgt å være stor og dekker nesten hele pannen. Arabisk tikka er for det meste laget i rent gull, utsmykket med ekte perle steiner.

14. Floral Designer Maang Tikka:

floral-designer-maang-teeka-14

Her er en vakker og fancy å se tikka mest brukt til skjønnhetskonkurranser. Tikka er laget med blomstrete hvite perler festet på en måte å lage en floral design. Modellen forbedrer hennes nådige utseende med en floral tikka på hodet dekorasjon. Ekteskap på kystområdet er også glad i å dekorere bruden med blomster smykker. Denne designen av hode smykker vil være den beste for bruden.

15. Pearl Maang Tikkas:

head-band-maang-teeka-15

På kveldene av sharad poonam den indiske fullmåne natten når de fleste damer fort for ektemenn. De har på seg et antrekk i ren hvit farge. En perlehvit beaded tikka med flere tråder og et hvitt brosemotiv i bladform eller ellers ser fantastisk ut på bruden. Perler regnes som et symbol på renhet. Hvitheten av perler anses å være ren og verdifull.

Se mer: Gold Maang Tikka Designs

16. Head Band Maang Tikka Design for rund ansikt:

head-band-maang-teeka-16

Et hodebånd er en form for hodedekorasjon som ligner på en tikka. Forskjellen i et hodebånd er at det er innredet smykke laget av myrmateriale eller metall, og det er helt bundet på hodet. For og bak begge deler. Jenter bærer hodet bandet for å gi et ekstraordinært utseende. Det er mest brukt i mote turer eller fester.

17. Tiara Maang Tikka:

tiara-maang-teeka-17

En tiara tikka er også et av de moderne smykker som er slitt på noe antrekk for å dekorere hodet og frisyren. Den unike designen gnister og dekker nesten pannen og halvparten av hårstilen. Taira tikkas er laget i andre metaller enn gull. Du vil mest se i kobberbronse eller beaded materiale.

18. Rabari Maang Tikka i sølv:

rabari-maang-teeka-18

Rabari er et rajasthani tribal samfunn. Ornamentene til folket er veldig ganske tunge og i rent, tungt sølv. Her er en enkel design av maang tikka slitt av rabari damer i vanlige dager. En sølv utformet kjede. Det er hengende trinklets i mellom kjeden og en borla-design på pannen. Det er to sidehenger jhumar på sidene av pannen. Det er en veldig gammel tradisjon og gammelt ornament i rabarier.

19. Kashmiri Sølv og Gull Maang Tikka Design:

Kasjmiri-maang-teeka-19

En kashmiri tradisjonell jente vil bli sett i et vakkert hodepynt kjent som kanadør. Ata-Hor og Deji-Hor. De vanligste kashmirbrillene er slitasje. Hodetrekk er laget av sølv og gull noen ganger og besat med dyrebare edelstener. Hodetrykket er halvcirkulært i form og er slitt på pannen som dekker nesten halvparten av det.

20. Bulgarsk hodet Tikka Design:

bulgarsk-head-maang-teeka-20

Bulgarske kvinner er veldig glad i ornamenter. Hodet smykker er også en veldig kunstnerisk i Bulgaria. Vanligvis hodet ornamenter er mynter formet og laget i sølv legering. Den bulgarske tradisjonelle slitasje er veldig naturlig og fantastisk utseende.

Se mer: Bridal Maang Tikka Designs

21. Jente i Oman som bærer tradisjonell Tikka:

jente-i-oman sterkt-tradisjonell-teeka-21

Omani-jentene har en vakker antrekk i seg selv. Den tradisjonelle maang tikkaen som bæres av omani-jenter er spesialdesignet. Tikkaen er slitt litt på toppen av hodet. Tikkaen er laget i tre eller fire sirkulære mønstre. Og midten av tikkaen har et annet vedlagt motiv i bladform. Hele smykker stykket er laget av sølv legering og laget med symbolske design og gemmed med dyrebare edelstener.

22. Sølv arabisk Maang Tikka:

arabic-maang-teeka-22

Et arabisk hodebarn er også en vakker slags tikka som dekker nesten hodet og pannen til damen. Det fantastiske utseendet på hodet på slitasje er fascinerende. Hodetrykket er laget med kjeder hengende anhengsmynter. Andre lange kjeder bidrar til å dekke øret og bakhodet. Smykker er helt laget med sølv eller gull legeringer. Noen ganger brukes andre metaller som kobber og bronse også til å gjøre hodet på slitasje.

23. Kutch Silver Maang Tikka:

kutch-sølv-maang-teeka-23

Kutch smykker har gjort et annet sted i smykker å lage. Klærne og tilliten til kutchi-kvinner kan ses selv fra smykker. Bortsett fra nesen er tikkaen også en stor ressurs som kutchi-kvinnene har på seg. Disse typer maang tikka er laget med tung sølv legering, nesten vei halv kg. Designet er laget med tykke kappede kjeder og faller som mønstre. Bruk av tunge veier i daglige rutiner er ikke et stykke kake. Men utseendet på kutchi tikka er kjempebra.

24. Tibetansk hodet Tikka Tilbehør:

tibetian-head-teeka-tilbehør-24

En tibetansk jente har ca. 10 til 15 kg veie smykker. Hodet ornament av tibetanske hode smykker er laget av turkis korall og rav. Det tradisjonelle utseendet på hodebaren dekker nesten hele hodet på damen som ser veldig kunstnerisk ut.

25. Unikt Beaded Black Hair Tikka:

unik List-hår-teeka-bohho-25

En veldig trendy kjole på hodet, og det ser også ut som tikka bæres av damer på spesielle fester og seremonier. Her er et vakkert hode tikka laget med sorte perler strenge med metalltråd. Utseendet er veldig etnisk og dristig. Jenter kan bære slik tikka på lange skjørt med en tettsittende t-skjorte. Løse bukser og kurta passer også best sammen med slike smykker.

Det er mange intrikate og tankebrytende design i maang tikka og hode smykker. Bruder valgte deres valg av maang tikkas i henhold til deres antrekk og holdning. Brud med fet natur elsker å ha stor utsagn. De vil gjerne ha en stor design av maang tikkas som kan dekke hele frisyren også. Effekten av en slik tikka er elegant. Mens mange jenter med en sjenert natur vil definitivt elske å ha på seg en enkel, men iøynefallende design av tikka på pannen som fascinerer brudenes skjønnhet.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

96 − 86 =