25 Halv og Full Moon Tattoo Designs and Meanings

Moon tatoveringer er veldig kul og vakker også. Når det kommer til feminine tatoveringer, utvikler månedatoveringen toppen diagrammet. De er populære og har vært relatert til forskjellige kulturer, myter og trosretninger. De står også som en representasjon av fantasi som eventyr er ofte forbundet med det. Det er tusenvis av tatoveringsmønstre å velge mellom, og har vært et svært populært etterspørsel blant kvinner. Selv om det hovedsakelig er damene som bærer denne tatoveringsdesign, har menn også begynt å blekk dem nylig.

Ulike typer Moon Tattoo Designs med navn og bilder:

Det er forskjellige typer månetatoveringsdesign fra at vi gir 15 beste tatoveringer med bilder og deres betydninger for deg. Nå kan du følge noe av ditt beste.

måne tattoo

1. Fullmåne med Tree Tattoo Design:

Måne and the trees

Japanske tatoveringer er noen av de vakreste tatoveringer, og dette er bare et annet eksempel på slike japanske tatoveringer. Mens nymåne tatoveringer er de vanligste, er denne en veldig forskjellig fra resten. Når du ser på det først, vil det forvirre deg med utseendet fordi det ikke ser ut som en måne i det hele tatt. Her ses grener av treet tydelig i månens lys og dermed er delen opplyst. Skuespillet viser månen ligger bak grenene, og så er grensene ikke veldig tydelige.

2. Moon Phases Tattoo Designs på halsen:

ansikter of the moon Tattoo

Månen er symbolet på ro og fred, og denne tatoveringen er en av de beste hvor den har funksjonene til alle ansikter av månen, inkludert en nymåne tatovering også. Her har månens ansikter blitt vist i riktig rekkefølge etter hverandre på en vertikal måte. Månen ansikter er gjort på baksiden av nakken, og dette er en annen faktor som gjør det enda mer attraktivt. Det er fordi tennene på baksiden av halsen er veldig enkle å flaunere.

3. Månen og The Raven Tattoo on Arm:

Måne and the raven

Denne nymåne tatoveringen har mye indre betydning hvis man ser det riktig med månens farge er blå og raven sitter på en gren bakfra som månen kan sees. Ravner er vanligvis fugler som er et parti av alle slags svarte praksiser, og dette gjøres selvfølgelig på de mørke nettene hvoretter nymånen kommer til syne. Så, denne tatoveringen skildrer litt spenning og mystikk med en slik scene.

4. Musical Note Moon Tattoo:

Musikalsk note moon Tattoo

Som vi tidligere har sagt, er du forkjølet for valg når det gjelder månetatoveringsdesign, og så presenterer vi enda et spesielt for musikkelskere. Akkurat som en månetatovering kan gjøres ved å danne et mønster med stjerner eller sommerfugler, kan denne vakre manen dannes ved å lage et mønster ut av en rekke musikknotater. Disse notatene er satt slik at det ser ut som en halvmåne, og fargene legges på en vakker måte til de ekstra mønstrene som er laget for å utarbeide designen.

5. The Lazy Cat Moon Tattoo for Female:

De lazy cat

En månetatovering skildrer ro, men hvem visste det kan brukes til å skape et sassy, ​​men elegant sett med mindre komplikasjon og enda mindre intrikativitet. Månen her er gitt fargen blå signifikant kjølighet i temperatur rundt den der katten i sin fritid har en fin hvile. Den hengende poten og den tilbakebetrukne halen antyder at kattens komfort er i nivå med de myke skyene som flyter forbi. Dette er også et glimrende for en tatovering på baksiden eller kanskje et bein tatovering.

6. Moon and Star Tattoo Design for Girls:

Stjerne and Moon Tattoo

Dette er en typisk idé for en månetatovering. Vi har alltid avbildet og sett nattehimmelen studded med vakre hvite glitrende stjerner rundt månen. De får himmelen til å se pittoreske og er veldig hyggelig i sikte. Selv som barn, trakk vi stjernen og månen i nærheten av hverandre. Dermed er stjernen og månetatoveringen en veldig kjent og enkel tatoveringsdesign. En rekke farger og design kan brukes til å gjøre tatoveringen ser fantastisk og nydelig.

7. Enkel Artistic Moon Tattoo Design for Back:

De decor

For en enkel tilbake tatovering sier ingenting det beste enn dette bare skåret månen, intrikat utsmykket med vakre mønstre som holder utseendet opptatt og viktig, slik at det overstyrer omgivelsene, men samtidig inneholder en subtil ydmykhet og ro som gjør det ser fredelig ut og rolig. Blomstermønsteret på den halve halvkule legger til designet.

8. Arm Moon Tatoveringer for kvinner:

Væpne Moon Tattoo

Månen er en representasjon av morskap. Det er også kjent å representere en mors natur, hennes egenskaper og hennes instinkter. De er en refleksjon av feminine følelser og forholdet en mor deler med barna sine. En veldefinert og godt formet månetatovering på armen er sikker på å bety alle egenskapene som nevnt ovenfor. De ser vakker, unik og veldig elegant ut.

Se mer: Guitar Tattoo Designs

9. Family Moon Tattoo på låret:

Familie Moon Tattoo

En familiemåne tatovering er veldig ironisk å se på. Det skildrer bildet av et par som sitter med babyen sin på en gul farget måne, selv om månens uttrykk er ganske ondt. Denne designen er ganske interessant og vil lett gripe oppmerksomheten til mange av vennene dine.

10. Small Moons Tattoo Designs på Belly Area:

Mage Moon Tattoo

Noen kvinner liker å gi sine tatoveringer et veldig sanselig utseende. Derfor finner de magen, spesielt rundt navleområdet som det perfekte stedet for deres månetatoveringer. Disse småmåne tatoveringer er sexy, beryktede og unike i utseende. Ulike mønstre kan brukes; alt avhengig av tatoveringsentusiastens valg.

11. Zodiac Half Moon Tattoo for Men:

Zodiac Moon Tattoo

Månen er tilbedt i forskjellige kulturer, spesielt i India, Kina, Hellas og Babylon. Egypterne har faktisk portrettert månen i form av en katt. Månatattoveringen har også blitt vurdert som et stjernetegn. Det er hersker av kreft og er forbundet med vann.

12. The Dark Half Moon Tattoo på nedre tilbake:

De simple half

Hvis du går for en enkel, ukomplisert tatovering, er den beste måten å flaunere en himmellegeme på, månen i nattlig aura omgitt av ingenting, men roen og det mørke. Kanskje dette er grunnen til at månen er best når den lyser mørkt i den skarpe mønstrede sekvensen. Det er aldri lett å jobbe intrikate linjer når plassen er liten, men kunstneren har skikkelig design mønstrene som forlater deler av huden utsatt for å legge en glød til månen.

Se mer: Spider Tatoveringer For Menn

13. Morphing Moon Tattoo Art:

De morphing

Ikke alle tatoveringer gjør det bra med enkelhet og for å bevise poenget her er en morphing av de to våre vennlige naboer, den mektige solen og den rolige månen, begge trukket i en sekvens hvor de ender med å fullføre hverandre. Blant de forskjellige indre betydninger kan man skildre verdien av styrke og fred samtidig, mens den andre kan bety overlevelse av de hardeste. Hvis du også tror dette er et unikt konsept for å bli inked på, kan du prøve det på en gang.

14. Tattoo Moon Tribal Design:

De tribal

Her er enda en vakker tatoveringsdesign lagt på tribalfundamentet hvor månen ser himmelsk ut med de svarte linjene buet opp og ned og danner en perfekt justering for månen. Man kan legge til en girly touch til den ved å legge til noen stjerner på siden.

15. Orange Color Moon Tattoo med Vine Rose:

De color mania

Vi har alltid kjent månen for å være rolig og nærende, myk og lett, men her i denne fargete tatoveringsformen gir kunstneren et nytt lys til månen som det basker i sin gyldne glød. Natten bak går en sti på månens halvmåne side, og en rose og en sommerfugl gjør rose enda mer tiltrengende.

16. Classic Moon Tattoo Design med Angel:

De classic fairy

Fairies og måne har en felles binding der hver finner den andre glitrende med kjærlighet og ro og til et slikt sted flyter feen der hun hviler seg på månens bryst med sine vinger i ro. Månen lyder og nærer henne, og det er akkurat det man kan skildre på tatoveringen med et signal fra denne vakre kunstverket. Den plutselige fargen på farge er å legge til en iver til tatoveringen.

17. Den himmelske elaborate Moon Tattoo med sølv stjerner:

De heavenly

Den sølvkaskende månen med sin milde spor av stjerner kan bare være den perfekte tatoveringen du ser etter. det myke sølvlyset blir forsterket av tribal kunstverk på baksiden som skildrer tribalblomstret fenomener på en forgrunn av sølvfylte himmellegemer.

18. Celtic Moon Tattoo Designs for damer:

De dark night

Her er en annen tatovering som passer for en jente der månen og katten er bemyndiget av en ledende sti av blomstermønstre. Hele er tatoveringen er laget pitch black gir av essensen av natten hvor den triste katten har tatt ly til månen.

19. Crescent Moon Tattoo on Leg:

Bein Moon Tattoo

Disse månetatoveringene er en representasjon av fantasi, moderskap, mysterium, transformasjon og kjærlighet. En benmåntatovering er sikret for å gi deg det fantastiske og tiltalende utseendet du ønsker. Du kan velge hvilken som helst farge og mønster du ønsker og gjøre tatoveringen ser strålende, lys og fargerik ut.

20. Moon Fairy Tattoo Design med stjerner:

Fe Moon Tattoo

En feemåne tatovering er ganske vanlig tatovering design. En pen ser feir på månen som drømmer og lurer på vil fungere som en refleksjon av eventyrene du leser som barn. Det er en fasjonabel design og har tjent ganske mye takknemlighet til nå.

Se mer: Joker Tattoo Betydning

21. Dragon Moon Tattoo on Chest:

Når det gjelder drage månen tatovering design du kan absolutt bortskjemt for valg med så mange forskjellige alternativer å velge mellom. Dette er en av de mest utrolige månetatoveringsdesignene med all detaljering av mønster og hale som flyter rundt månen.

Måne Tattoo Designs dragon

Dette er et symbol på en fare der det meste av månen er skjult av den sintdrakte kroppen som gjør himmelen mørk og månens utseende bløt. Slike vakre kunstverk er ekstremt imponerende, og de dekker brede deler av kroppen som også kamuflerer musklene i den aktuelle delen.

22. Fullmånedatoer på ryggradsområdet:

Full back moon tattoos

Vi har allerede nevnt tatoveringer hvor månens faser blir klare, men dette er enda en versjon av den forrige. Denne har imidlertid mindre antall ansikter av månen og er gjort på en mer realistisk måte. Også denne har en veldig realistisk rolle i det med detaljering av kratrene og det grove utseendet på månen som ellers er gjort for å se veldig jevnt ut som det egentlig ikke er.

23. Sol og månen Tatoveringer Design for par:

Sol and the Moon Tattoo

Det er alltid en månetatovering mening, og vi burde vite det før vi blir blekket fordi vi i det minste vil kunne forklare for andre hvorfor vi har valgt den aktuelle designen. Det samme er tilfellet med dette designet hvor på en underarm er gjort en vakker tatovering av en halvmåne med et ansikt og på den andre er det en sol. Dette viser kommunikasjon og også det faktum at månen og solen forblir i samme himmel, men bare en ses om gangen.

24. Moon with Wolf Tattoo Half Sleeve Design:

Dyr Moon Tattoo

Denne månetatoveringen er ofte forbundet med indianerne og dyrene. Et stort utvalg av dyr som ulver, coyoter, møll, leoparder, katter og mange andre har blitt brukt. Imidlertid er ulven det vanligste dyret. Denne vil virkelig gi deg et hardt og tradisjonelt utseende.

25. Butterfly Moon Tattoo Design på skulder:

Sommerfugl Moon Tattoo

En vakker ide for månetatoveringer er sommerfuglens tatoveringer. Konseptet med en pen utseende sommerfugl sitter på månen eller svinger rundt den er virkelig attraktiv og behagelig og utseende. Det er en av de mest fantastiske månetatoveringsdesignene for jenter som liker stjerner og sommerfugler.

Astronomiske figurer er svært vanlige når det gjelder tatoveringer, og månen er den vanligste etter stjerner i dette tilfellet. En normal månetatovering som betyr at du er blekket på kroppen din, ser så vakker ut og her har du så mange sammen.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

29 − 28 =