25 forskjellige typer truser for kvinner | stiler på livet

Truser er slitt av de fleste moderne kvinner fra alle verdenshjørner. Kvinner har forstått at trusser beskytter sine delikate deler av kroppen. Mødre insisterer også på at deres døtre skal bære truser for å være hygienisk.

Annerledes Types of Panties for Women

Derfor er truser en viktig del av klærne. Selv om truser ikke er utsatt for offentlig, er det mote for dem også. Dermed er det mange design, stiler og forskjellige typer truser å velge mellom. Her er topp 25 typer truser:

Se mer: Truser i kort størrelse.

Ulike typer truser:

Se på topp 25 damer truser typer forskjellige modeller som er veldig komfortable.

1. Boy Shorts Style:

Gutt Shorts Style

Dette elementet ble gjort ligner menns truser. Disse truser er rektangulære på lårene. Denne gjenstanden har lavkuttede ben og brukes under monterte klær. Denne spesielle gjenstanden er laget av lacy materiale. Rosa foran og bakmateriale. Begge sider av rosa materiale, det er svart mesh blonder grenset med svart elastisitet. Denne trusse kan brukes under salongslitasje og badedrakt.

2. Calvin Klein Boy shorts:

25 forskjellige typer truser for kvinner | stiler på livet

Dette elementet ligner guttens shorts. Den har lav midje, dekker frem og tilbake kroppsdeler betydelig godt. Underkanten slutter nær øvre lår. Materialet som brukes til å lage trussene er svart. Selskapets logo - CALVIN KLEIN er foran. Denne logoen er skrevet i hvitt som grenser til den svarte fargen. Snittet på trusset er veldig behagelig, selv om det er hip-hugging gutt-shorts stil. Dette paret kan brukes til treningsstudioet. Også dette kan brukes under kjøring og jogging, spesielt av kvinner som er i sport.

3. Hanky ​​Panky V- Front Boys kort:

Hanky PankyV- front boys short

Stil av denne artikkelen er kjent som gutter kort. Dette skyldes at fronten ikke er laget av fremtredende trekant. Også, man kan ikke lage materialet på baksiden. Full panty er designet med ett kontinuerlig materiale. Denne trusse er laget med hvitt nett og selvfarget blomstersporbroderi. Som et resultat ser denne trusse seg veldig viktoriansk ut. Damer og kvinner kan bære dette med kjoler, skjørt til enhver anledning.

4. Classic Briefs:

Classic briefs

Denne varen er en ganske rosa panty. Det er en selvfloral design i det sentrale stykket av materialet. Begge sider av materialet er helt vanlige. Elegant design av denne trusse er implisitt. Strømpebuksen ser nydelig ut som dekker mest og har et høyt midjebånd. Panty ser ekstremt behagelig å bruke. Strømpebuksen er kjent som Granny Panties. Disse truser kan brukes med jeans.

5. Vanlige truser Elskelige -3:

Regelmessig Panties Lovable -3

Dette elementet er tilgjengelig i et sett på tre. Disse er vanlige truser for daglig bruk. Disse er rene bomullsblomstrede trykte truser. Farger inkluderer himmelsblå, rosa og lilla. De lilla har hvite og oransje blomster. De har svarte elastiske grenser.

6. Fransk kutte truser:

fransk cut panties

Denne varen er svart i fargen med en svart ramme laget av blonder på toppen. Strømpebuksen når over midjen. Strømpebuksen er kuttet i den nedre regionen nær bredeste lårområde. Derfor er disse delene ikke dekket. Siden denne trussetypen er vanlig, bruker damene ofte det hele livet. Strømpebuksen kan brukes jevnlig med høy midje, skjørt og kjole.

Se mer: Ulike String Truser.

7. Hipster:

Hipster

Denne varen er kongeblå i fargen. Front- og bakmaterialet som dekker de private delene holdes av strenge. Det er to matchende strenger som krysser over det fremre solgte materialet. På begge sider er det tre strenger foran og tre fra baksiden. Dette er elastiske strenger, slik at de holder materialene godt. Designet kalles hip-huggers fordi midjebåndet er på hofter. Også trussene har lavt kuttben mens de sitter under midjen. Men denne trusse er veldig behagelig. Strømpebuksen kan brukes med jeans og skjørt.

8. Hipster Bikini:

Hipster bikini

Denne varen er en Scarlett blå stylet hipster bikini stylet truser. Strømpebuksen er laget av mørkblått lacy materiale. Det er en hvit bue på bikinibuksen. Det er også et smalt band som forbinder den trekantede fronten til baksiden. I disse bikini-stilene dekker materialet på baksiden bunnen ganske bra.

9. Thongs:

thongs

Denne varen er ganske fersken rosa farget og gjennomsiktig. Den midterste er har kuttet broderi av to store røde roser. Matchende fersken rosa tynne bånd er til stede på hver side for å holde hovedmaterialene. Stilen ser veldig sexy ut siden trusse er omtrent tre inches under livet. Panty dekker ikke mye på baksiden. Forsiden er imidlertid dekket med en trekantet lapp. Sidene på trusset er på hoftebenet. Thongs er fascinerende når kvinner og damer går på bryllupsreise. Denne trusse kan også brukes med spesielle kjoler og skjørt.

10. Strappy Crotch Less Panty:

Strappy crotch less panty

Denne varen er laget av svart blonder, svart elastisk materiale og svart trekantet stykke klut. Det er noen små messingfargede ringer for å legge til stilen. På baksiden er det to svinger. Hver av disse strengene går over hver kinn på baken. På den nedre midjen er det fem elastiske strenger for å holde trusset. Disse fem strengene møtes på begge sider av den trekantede, mørke kluten. Denne trusse er så sexy at enhver kvinne eller dame kan bruke dette til å lokke sin elsker.

11. G String:

G string

Denne varen er laget av sort trekantet materiale med en bue som dekker fronten. Passer denne bue, tynn oransje ribben bonshold trusset. På baksiden er det ikke mye materiale som dekker buttområdet. For- og bakmaterialer er direkte forbundet med den lille snorremmen. Materialet sitter i området mellom de to kinnene. Denne G-strengen dekker det minste minimum. Dam og kvinner kan ha på seg disse truser med strandslitasje og solbading.

12. C-streng:

C-streng

Denne varen er kongeblå i fargen. Formen på trusse er C-form og dermed navnet. Denne trusse har ingen strenger, dekker det minste minimum. Den klemmer bare rundt de nødvendige private områdene. Fronten er dekket, men baken er helt utsatt. Således er trusset veldig sexy og sjarmerende. Denne trusse er faktisk den nye alder badetøy i bikini form. Kvinner og damer kan bære denne trusse som stranddrakt for badetøy, soling og lounging.

13. Kontroller:

Kontroll Briefs

Denne gjenstanden er laget av materiale som har leopardhud utskrifter. Strømpebuksen har høye hofter mye over midjen. Strømpebuksen er en god kontroll brief. Strømpebuksen har en elastisk linje. Øvre delen når opp til navlen. Denne trusse er behagelig og bidrar til å legge seg i magen for et jevnere utseende. Beste tid til å bruke denne trusse er etter graviditet. Også dette kan bli slitt med skjørt eller kjoler.

Se mer: Menn som har på seg truser.

14. Skin shorts:

Hud shorts

Denne varen er brunfarget. Interessant det er laget av mykt elastisk materiale. Strømpebuksen dekker bukregionen og kan trekkes nær navlen. Den nedre regionen når forbi de øvre lårene godt inn i midten av lårene. Strømpebuksen er veldig behagelig. Også, siden magen kan bli gjemt i, er det bra for kvinner etter graviditet.

15. Tanga slitasje:

Tanga wear

Denne gjenstanden er laget av gjennomsiktig rosa materiale. På den fremre triangulære delen er det broderte mørkere rosa og himmelsblå roser. Rosa bånd er tilstede på begge sider og har elastiske grenser for å holde trusen. Stilen på disse trussene er veldig europeisk. Dekningen er veldig fornuftig. Bakdekselet er mer enn thong men mindre enn bikini. Denne trusse kan brukes av kvinner og damer som badebukser, badedrakt og lounge wear.

16. Lace Detailed Panty:

Blonder detailed panty

Stilen av trusse er bikini som betyr at fronten er godt farget med trekantet klut og ryggen er også godt dekket. Denne varen er rosa i farger med rosa farget blonder. Det er også en rosa farget bue. Denne trusse kan brukes med kjoler og skjørt.

17. Jockey Peach Blossom Bikini:

jockey peach blossom bikini

Denne stilen er bikini panty. Derfor dekker trekantede og bakre materialer de essensielle delene av kroppen. Forsiden og baksiden er koblet til hverandre gjennom et smalt bånd. Andre egenskaper ved denne gjenstanden inkluderer - det er langt under marinen og beina er kuttet høyt over lårene. Denne Jockey bikini kan brukes av kvinner og damer med jeans, kjoler og skjørt.

18. Scarlet Kiss:

Scarlet Kiss

Dette elementet er også en bikini som må binde på to sider med svarte strenger. Forsiden trekantet og bakmaterialet er skarlagen rødfarget. Det er et svart nettdesign på midten av både trekant og klut. Grensen er også laget av matchende svart farget elastikk. Denne bikini-stilte trusset kan brukes med kjole, skjørt, jeans, strandtøy og badetøy.

19. Rød Brasil:

rød Brazil

Denne varen er i brasiliansk stil. Materialet som brukes er skarlet lacy med solid rød farge. Det er to brede lacy og bølgete band. Disse kobler den øverste midten av det fremre triangulære materialet med bakmaterialet.

20. Vanlig brasiliansk kutt brasiliansk kort:

Regelmessig Brazilian Cut Brazilian Brief

Denne varen er fantastisk, flerfarget med flere nyanser av blått. Det er seks strenger på hver side. Alle strengene og det fremre triangulære materialet passer godt sammen. Denne trusse er et eksempel på en typisk brasiliansk bikini. Designet dekker de essensielle delene av kroppen. Kvinner og damer ser attraktive og glamorøse ut. Denne trusse kan brukes som badetøy og strandtøy.

21. One Side Knot Brazilian Brief:

En Side Knot Brazilian Brief

Dette elementet er veldig attraktivt i himmelsblå farge. For- og bakstykker av materiale dekker de viktigste kroppsdelene. De er koblet til et blått bånd. Endene på båndet kan bindes i en enkelt på høyre hofteben. Denne stilen av trusser er også en annen brasiliansk stil. Kvinner og damer ser oppsiktsvekkende og nydelige i denne trusse. Dette kan brukes som badetøy og strandtøy.

22. To side Knot brasiliansk Brief:

To side Knot Brazilian Brief

Denne varen har burgunderfarge som base med heklet design av forskjellige fargetoner. Klart trekantet materiale har sirkulært heklearbeid med vekslende rosa trådarbeid. Heklefarger inkluderer oransje, rosa og blå. Frontmaterialet holdes sammen av tre burgunderfargede strenger. Disse strengene er koblet til for å danne en enkelt streng foran og en fra baksiden. Endene møtes på hver side av hoftebenet hvor de kan knyttes på begge sider. Også de viktigste strengene har matchende rosa dusker som legger til stilen. Denne trusse er også en brasiliansk bikini. Dam og kvinner ser elegant og sofistikert ut. Denne trusse kan brukes som badetøy og strandtøy.

23. Tease High:

Plage high

Denne trusse ble designet av Calvin Klein. Festenes stil er veldig lik Hipster-kort. Imidlertid er trusselen uvanlig lang nå nær navlen. Det trykte materialet ser ut som leopardens hud. Mellom den nedre delen og det øverste bredbåndet på to inches er det et centimeter med åpent kutt eller mellomrom. Øvre bånd og nedre del er forbundet med smale bånd. Det er brun elastisk og svart kant. Dette kan brukes under mote mens du bruker kjole eller skjørt.

24. Funksjoner Hipster Briefs:

Egenskaper Hipster briefs

Dette elementet er laget i trang stil, men det har funksjoner i hipster. Materialet som brukes til denne trusse er gulfarget nett i for- og bakre områder. Strømpebuksen dekker de essensielle delene av kroppen godt. I det fremre triangulære materialet er det delikat broderi med hvit og gul fargetråd. Denne trusse kan brukes av kvinner og damer med kjole, skjørt, jeans.

25. Trykk på bukser:

Tap pants

Denne varen er laget av marine blå silke og blonder. Den øvre delen er ren. Den nedre delen nær lårene avsluttes med to til tre inches av blonder med bølgete endinger. Disse truser er kortere de andre buksene. Trendy stil ser ut som fransk shorts med midje som dekker ryggen og bekkenet. Denne trusse kan brukes som damer shorts, nattøy og fritidsklær av damer og kvinner.

Etter å ha gått gjennom denne artikkelen kan man konkludere med at mange alternativer er tilgjengelige. Her kan enhver kvinne eller dame velge mellom forskjellige typer truser.

Leave A Comment

82 − 78 =