25 beste naturlige hjemme rettsmidler for hoste Stiler på livet

Kjenner du de vanligste helseproblemene du er utsatt for? Er du klar over den ene helsekrisen som også forekommer blant barn, unge voksne og eldre mennesker? Svaret på disse spørsmålene er hoste. Det er en av de mest utbredte problemene som folk klager over over hele verden. For å sikre at det er riktig behandling av dette ubehagelige problemet, trenger man ikke bare å få en profesjonell kontroll, men også følge noen hjemmemekanismer som kan bidra til å feste resultatene.

Hjem Remedies For Cough

Denne veiledningen er rent dedikert til noen av de 25 beste hjemmemedisinene for hosteproblemer som kan brukes til behandling av hoste. Velg mellom 1-2 fra listen og sørg for at du bruker den regelmessig til problemet går ned.

Beste naturlige hjemme rettsmidler for hoste:

1. Honning Hostesirup:

25 beste naturlige hjemme rettsmidler for hoste Stiler på livet

En av hjemmelaget oppskrifter for å behandle hoste er å lage honning sirup hjemme og konsumere den daglig. Enten honning kan tas som en teskje to ganger om dagen, ellers kan den blandes med sitronsaft og kokosnøttolje for å få resultatene. Det vil sikkert gi deg maksimale fordeler.

Se mer: Hjem Rettsmidler for hudallergi

2. Varm dusj:

dusjing Woman

For å behandle overbelastning i brystet og i halsen, er det best å ta en varm dusj. Dette vil hjelpe til med å kurere hosten perfekt. Det bør gjøres 2 ganger om dagen om morgenen og om kvelden. Det vil gi umiddelbar lindring av hoste symptomer også.

3. Ha væsker:

Drikker water woman3

Sammen med å sikre 10 glass vanlig vann hver dag, er det viktig å ha mange andre sunne væsker der det er bekymring for hoste. Dette vil bidra til å tynne ned slim og gi riktig kur mot å hoste om et par dager. Du kan inkludere supper, te og fersk fruktjuice.

Se mer: Hjem Rettsmidler for astma

4. Timme te:

timian Tea

Forbered en kopp timiante ved å koge timianblader i en kopp vann og strekke den. Dette bør tas lunkent med litt honning for ekstra fordeler. Det er en perfekt måte å sikre en hoste rette hjemme på en trygg og effektiv måte.

5. Marshmallow Wonders:

marshmallow Wonders

Forbered en kopp marshmallow te ved å koke tørket urt av marshmallow med vann og deretter ha det minst en gang om dagen. Dette bør gjøres på en rutinemessig basis til problemet faller helt. Det er et godt hjem rette for krisen.

Se mer: Hjem Rettsmidler For Kald

6. ingefær for hoste:

25 beste naturlige hjemme rettsmidler for hoste Stiler på livet

De anti inflammatoriske egenskapene til ingefær og de medisinske egenskapene gjør det til et perfekt naturlig produkt for mange helseskader, inkludert hoste. Du kan trekke ut juice fra ingefær og ta 1 teskje med honning eller ellers grate ingefær og ta det med i oppvasken. En kopp ingefærte kan også tilberedes.

7. Dampglass:

Vicks vaporub

Dampgull er lett tilgjengelig i markedet og kan holdes hendig. Dette hjemmet kan brukes på brystet og på halsen for å få en lettelse fra hosten. Det bør gjøres om natten før du treffer sengen. Noen kamferpulver kan legges til for bedre resultater.

8. Luftfukter:

Bruk a Humidifier

Mange ganger hoster er årsaken til tørr luft forårsaket spesielt i vintersesongene. Det beste som kan gjøres her er å bruke en luftfukter i rommet som gir fuktighet til luften. Det hjelper i behandling av hoste for kur.

9. Lakris:

Lakris

For behandling av betent og irritert hals som forårsaker at du hoster, er det beste å bruke lakridsrotform som lakrisskrem er laget. Det letter verten. Du kan holde lakris candy i munnen for formålet.

10. honning og sitron:

Honning and Lemon

Begge disse elementene er selvstendig også gode hjemmemedisiner for hoste og honning er helt i listen selvfølgelig. For å få medisinen til å gjøre det, må du bare blande honning og sitronsaft i et glass varmt eller varmt vann og bland godt vann til alt er blandet veldig bra. Nå forbruker denne blandingen sakte. Det vil berolige halsen din.

11. Hvitløk fjerner hoste:

Hvitløk 2

Dette er også et alder gammelt hjem rette mot hoste, og du kan inkludere hvitløk så mye du kan i din daglige diett for å holde unna symptomene på hvitløk. Først og fremst kan du koker 3-4 fedd hvitløk i vann sammen med litt oregano og ha denne økologiske teen. Alternativt kan du bare knuse litt hvitløk, bland med honning og konsumere den.

12. melk og honning

Melk and Honey Combo

Den allerede deilige kombinasjonen av melk og honning er også en måte å hoste behandling hjemme, og dette er bare mer enn noen gode nyheter. Også den gode delen er at blandingen av en skje med honning i et glass melk ikke engang tar mye tid å helbrede problemet. Bare ta det om natten, og du vil finne magiske resultater neste morgen.

13. Cayenne å overvinne hoste:

Cayene Pepper

For å lage de beste hostehjemmet i form av en naturlig hostesirup, spiller cayenne pepper en stor rolle her. Du kan ta litt cayenne pepper og bland med litt ingefær, honning, vann og eple cider eddik. Bland denne løsningen godt og konsumér den minst tre ganger daglig til din hoste er fullstendig helbredet.

14. Gulrøtter bli kvitt hoste:

Gulrøtter

Karoteninnholdet i denne vakre røde grønnsaken er meget effektiv som en av hjemmemedisinene for hoste. Det er veldig enkelt å kurere tørr hoste med gulrøtter. Bare ta 2-3 gulrøtter og bland deretter litt vann og lag en juice ut av det hele. Drikk nå denne juice 3-4 ganger om dagen. Du kan også legge til en liten mengde honning til denne juiceen. Gulrøtter er en av de beste naturlige hjemme rettsmidler for hoste problem.

15. Druer:

druer

Druer er et naturlig hjem rette mot hoste og det kan bli fortært veldig lett uten å blande noe. Bare bruk hele druer for å fjerne slim som forårsaker hoste. Du kan også lage frisk druesaft ved å legge til litt vann og konsumere det noen ganger hver dag. Du kan også legge til litt honning for ekstra fordeler og smaker.

16. mandler:

mandler

Dette er en veldig interessant løsning fordi det bare ikke virker som om du bruker noen form for medisin med feilmatching av ingrediensene. Du må bare ta omtrent et dusin mandler og suge dem i vanlig vann over natten. På neste morgen bare spenne vannet og lage en jevn pasta av mandlene. Til dette legg litt smør og konsumere dette noen ganger hver dag.

17. varmt vann gurgling:

gargling

Dette er en av de vanligste hjemmemedisinene for hoste som etterfølges av alle minst én gang. Du må bare ta varmt vann og bland litt salt i vannet. Nå bare gurgle med dette vannet til det er varmt og spytte det ut. Gjenta prosessen med ett fullt glass vann.

18. Rosiner:

Rosiner

Kan du forestille deg at noe så velsmakende som en karamellisert rosin saus kan være et effektivt middel for å forhindre sure symptomer? Det er imidlertid sant. For dette må du suge rundt 100 g rosiner i vann og deretter lage en fin pasta av dette. Nå blandes i en panne med sukkerkaramell og lagres ordentlig. Ha en skje med dette hver dag før du går ut.

19. svart pepper for hoste:

svart pepper

Akkurat som vi allerede har lest på steder som krydret mat bidrar til å tynne den slimete som forårsaker kaldt, influensa og overbelastning, er enkel svart pepper også svært effektiv i herding vanlige hosteproblemer. Ta litt pepper og litt honning i en kopp og hell i veldig varmt vann. Bland så godt sammen til flakene er spredt. Bruk nå denne løsningen minst to ganger om dagen.

20. Apple Cider eddik:

eple cider vinegar

Dette er et slikt middel som vil få deg til å føle at du har medisin fordi det ikke smaker godt i det hele tatt, men det er definitivt veldig effektivt. Bare ta litt eple cider eddik og bland med en kopp varmt vann. Bland godt og drikk denne blandingen minst to ganger hver dag til du er helbredet.

21. Grønn te:

grønn tea

Grønn te er en type som fungerer som en engel for noen. Det er fordi grønn te-funksjoner i listen over mange rettsmidler for forskjellige plager, lidelser og problemer. Også her spiller grønn te en viktig rolle i å kurere tørr hoste. Ikke glem å legge litt honning til grønn te.

22. Kanel:

Kanel sticks

Dette kommer til å være det enkleste av alle rettsmidler fordi kanel forbrukes i noen form viser seg å være en varm substans og dermed bidrar til å sørge for tørre hoste symptomer. Bare ta litt varmt vann og dypp en kanelpinne i det eller noe knust kanelpulver og la godheten fylle. Drikk det etter en tid. Gjenta etter behov.

23. Gurkemeie for hoste:

gurkemeie spice on a wooden spoon, isolated on white background

Denne ingrediensen kan brukes på en rekke måter å kurere hostesyndrom. Her skal vi snakke om de vanligste to. Først kan du koke en kopp vann og deretter legge til noen gurkemeie, kanel og honning til dette vannet og drikk det som te eller bare løs opp gurkemeie og honning i varmt vann og få løsningen.

24. Linfrø:

Flax Seeds

Dette er et veldig effektivt hjemmemedisin for hoste, og du kan lage en permanent urtemedisin med dette. For dette må du sette 2-3 ss hørfrø til litt vann og koke og redusere godt. Nå kom ned til romtemperatur og lagre riktig. Bare ta en halv kopp av denne løsningen og drikk den når det trengs.

25. Anisette:

anisfrø tea

Dette er enda en urteoppløsning for å helbrede hoste og sot slimhinder relaterte hostesyndrom. Bare kok litt vann med 2-3 skjeer anised og lage en krydret te og nå konsumere det pent etter å ha tappet det for en stund.

Hoste er et enda mer problematisk problem enn vanlig røyk og rennende nese. Disse er dermed noen av de beste hostehjelpemidler for deg å velge mellom.

Leave A Comment

+ 51 = 57