25 beste hjemmemedisiner for behandling av muskelstamme | Stiler på livet

Hva er muskelstamme:

Blant de vanligste problemene, er en av dem muskelkrisen. Ser på undersøkelsene, er muskelbelastning en av de mest utbredte som folk klager over. Det er mer muskel stress i enkle termer og fører til problemer som betennelse, hevelse og smerte i det berørte området. Men den gode nyheten her er at uansett hvor ubehagelig muskelbelastning er, kan du få lindringen ved bruk av noen naturlige, sikre og effektive hjemmemekanismer. Den eneste ideen er å følge hjemmet daglig, for å få synlige utfall.

muskel strain

Naturlig hjemme rettsmidler for muskel stamme behandling:

For brukernes brukervennlighet, er denne veiledningen nedenfor en helsemessig med de beste hjemmemedisinene for behandling av muskelbelastning. Sjekk dem ut og velg. Det er bundet til å gi perfekte resultater og få frihet fra muskelsmerter.

1. Ta riktig hvile:

Ta Proper Rest

Ved å gi kroppen og det berørte området ordentlig hvile, gir du det tid til å helbrede og kurere. Dette bidrar til å behandle muskelbelastningen på en enkel og uanstrengt måte. Jo mer du gir det hvile, desto raskere blir det behandlet.

Se mer: Hjem rettsmidler for nyre steiner

2. Hold deg hydrert:

Å ha gode mengder vann sammen med andre sunne væsker sikrer bedre blodsirkulasjon i kroppen, samt behandling av muskelstivheten som forårsaker belastningen. Det er mange måter å drikke 10-12 glass vanlig og filtrert vann kan hjelpe til med muskelbelastning.

3. Isbehandling for muskelstamme:

Is

Ta en pose full av isbiter og legg den gjennom et håndkle på det berørte området. Dette bidrar til å gjøre området dumpe til hevelse og smerte og gradvis hjelper til å lindre belastningen på musklene. Det bør gjøres i 15-20 minutter og flere ganger om dagen.

4. Opphev området:

Ethvert område med muskelbelastning kan holdes forhøyet spesielt under søvn om natten. Dette vil sikre god behandling til smerte av muskler, ømhet og belastningen på musklene. Det er en godt undersøkt ide og gir fantastiske resultater i løpet av et par dager.

Se mer: Hjem Remedy For Tap av appetitt

5. Stretching:

stretching

En mild måte å strekke musklene på bør konsulteres med en profesjonell. De vil veilede deg på strekkøvelser som kan følges for å forbedre blodsirkulasjonen til området, samt for å behandle stivheten med riktige bevegelser. Stretching er et trygt og effektivt hjem rette.

6. Kalsium- og kaliuminntak:

vitamin ca and k 1

Kalsium og kalium er to av de essensielle næringsstoffene som bør økes i kostholdet i løpet av muskelstammen. Disse næringsstoffene bidrar til å styrke bein, muskler og ledd. Det hjelper sikkert med å oppnå målene.

7. Hvitløk Oljemassasje:

Hvitløk Oil

Forbered litt hvitløkolje hjemme ved å koka knust hvitløk med olivenolje. Dette bør masseres på det berørte området minst 2 ganger daglig. Du kan enten gjøre det selv hver dag eller ellers leie en profesjonell til formålet. Sammen med å forbedre blodstrømmen hjelper det også med å kurere betennelsen.

Se mer: Slik fjerner du cellulitt

8. sesam olje og pepper:

sesamfrø Oil and Pepper

En spiseskje pepperpulver i sesamolje kan brukes på muskelbelastningen for å få de rette behandlingsmulighetene for problemet. Dette bør brukes hver dag uten feil før krisen går ned.

9. Krydderolje for muskelstamme:

Clove Oil

En annen av de effektive hjemmemedisinene kommer i form av klypeoljeapplikasjon på muskelbelastningen. Dette kan blandes med en liten bærerolje og påføres musklene. Gjør dette 1-2 ganger om dagen for å få resultatene på om en ukes tid. det gir sikkert fantastiske resultater.

10. varmt bad:

Varmt Bath

Det sies at hvis engang en dag har gått videre etter skaden, kan is ikke være til nytte for muskelbelastning i ryggen. For dette må du påføre varme som igjen vil bidra til å øke strekkraften i musklene på baksiden. Du kan suge eller sitte i et bad med varmt vann. Imidlertid må gravide kvinner avstå fra å gjøre dette for å forhindre abort eller fødselsskader.

11. Massasje kan kurere muskelstamme:

25 beste hjemmemedisiner for behandling av muskelstamme | Stiler på livet

En av de beste muskelstambehandlingen er massering av lemmen som er skadet. Det er en veldig god ide å fortelle din partner eller den som forblir med deg i familien eller rommet for å la deg ligge med ansiktet ditt ned og bakover kan de gni ned delen slik at smerten sprer seg jevnt og reduserer i stor grad.

12. Meditasjon:

Meditasjon

Det er et bevist faktum at bekymring for smerte gjør det enda mer smertefullt. En av de beste hjemmemedisinene for muskelbelastning er å meditere etter at du har gjort det på grunn av massasje. Du må sitte sakte og prøve å slappe av og slutte å tenke mer om smerten. Dette vil gjøre ditt sinn så vel som musklene slappe av og gi deg litt lettelse.

13. Aspiriner:

aspirins

Ta i to aspiriner som en behandling for muskelbelastning fordi smerten noen ganger må nedbrutt før ytterligere diagnose kan gjøres. Det anbefales at etter å ha gjort nødvendig førstehjelp, kan du bare ta inn aspirintabletter og prøve å hvile på en skikkelig måte uten å legge mye stress på den smertefulle delen av kroppen.

14. Pute:

Pute

Dette er som den vanligste behandlingen for å forhindre muskelbelastning i ryggen og brukes mest til personer som må sitte og jobbe i lange timer eller kjøre i lene seter. De fleste av disse siddearrangementene kommer ikke med putekomfort, men det anbefales at du holder en pute bak midjeområdet for mer komfort.

15. Svømming Behandling For Muskel Stamme:

Svømme

Mange eksperter mener at svømming er en god behandling av muskelbelastning for alle. Det sies at svømming for en liten stund og å ta de nødvendige sprangene og bevegelsene i bassenget, kan gi ryggen den nødvendige strekningen som den trenger og dermed lindre smerten i ryggen. Svømmestrekningen er veldig bra for ryggen uansett.

16. Bøying Øvelse:

Bøye Exercise

Dette er en vanlig øvelse for å lette en skadet tilbake. For dette må du holde begge hendene rett på begge sider og hold ryggen rett og bare bøy knærne. Du må bare forestille deg at du har noe på hodet ditt, og du må balansere det og hindre at det faller ned.

17. Bæreobjekter:

Bære Objects

Når du prøver å løfte opp en tung gjenstand, må du sørge for at du løfter den og holder den nær kroppen din. Pass på at du ikke lar det henge fra hendene dine, fordi du på den måten vil skade skuldrene dine og komme tilbake enda mer. Selv om du skal løfte et objekt fra en høyde, bør du sørge for at du hviler på hodet slik at lasten er balansert på hele ryggmargen.

18. Vektproblemer:

Vekt Issues

Du må holde en god koll på vekten din fordi for mye vekt kan føre til store ryggproblemer. Selv vekt ubalanser som vektøkning på odde steder kan føre til enorme smerter i ryggen, så det er svært viktig å holde på klokken hele tiden.

19. Epsom Salt For Muscle Stamme:

Salt epsom

Dette er som et mirakuløst middel for muskel trekker og stammer. Med riktig følge av denne behandlingen kan du se de gode effektene på bare en uke eller to. Det du trenger å gjøre for dette er bare å ta litt Epsom salt og bare bland det med badvannet du skal bruke. Pass på at vannet er varmt og bad det godt med det. Epsom salt kan redusere smerter av muskler.

20. Apple Cider eddik:

eple Cider Vinegar

Apple Cider eddik er et godt middel til utallige problemer og en blant alle er denne. Du må ta omtrent to teskjeer eplecidereddik og bland i et glass kaldt vann. Til dette må du legge til honning og litt mynte og lage en enkel sammensetning som du må drikke regelmessig.

21. Yoga:

yoga

Dette er en måte du kan forvente sikker skudd resultater fra. Prøv å øve yoga og pranayam tidlig om morgenen hver dag for en strekning i musklene dine. Blodsirkulasjonen i kroppen din øker også på grunn av dette, og du vil føle deg mer frisk og energisk. Yoga er en av de beste hjemmemedisinene behandling for muskelbelastning.

22. Unngå søppelmat:

Skrot Food

Ikke bare når det gjelder muskelstammer, men også andre ganger, er det bedre å unngå all slags junk food. Dette er fordi de bare øker vekten og har nesten ingen næringsfaktor i dem. Som følge av dette øker vekten din og gir deg også mange smerte- og muskelproblemer.

23. Ikke gjør over øvelsen:

fysisk exercise

Det er sant at noen form for fysisk trening regelmessig trengs for kroppen, men du må sørge for at du ikke strekker musklene dine for å gjøre det. Trening er bra, men over trening er veldig skadelig for kroppen din, og du må alltid være sikker på det.

24. Slutte å røyke og alkohol:

røyking and Alcohol

Dette kan være litt overraskende for deg fordi du må alltid ha lest at røyking og drikking bare påvirker de andre kroppsdelene og ikke musklene. Faktum er imidlertid at muskler er en integrert del av alt som blir påvirket på grunn av impulsiv røyking og alkohol, så det er bedre at du begynner å unngå dem fra dette øyeblikk.

25. Akupressurbehandling for muskelstamme:

akupressur

Sammen med massasje akupressur er en fin måte å berolige muskelforsterkninger. Trykket påført av ekspertene på de helt korrekte delene av kroppen gjør at du føler deg mye bedre. Trykket på de følsomme punktene på riktig måte fungerer veldig bra. Du bør imidlertid ikke prøve disse alene.

Vi får muskelforstuinger veldig ofte på grunn av mange grunner, så nå vet du muskelbelastningsbehandlingen og sammen med det bør du også prøve og opprettholde en veldig sunn livsstil.

Leave A Comment

− 3 = 2