25 Best Peacock Rangoli Designs | Stiler på livet

Påfugl er Indias nasjonalfugl. De ser veldig levende og fargerik ut. Men de gjorde også mye i Rangolis i India. Peacock rangoli design er veldig attraktive i stedet for andre rangoli mønstre. Peacock rangoli mønstre definitivt gi grand titt på din funksjon eller anledning. De fleste av folket gir betydning for påfugl rangoli design når de har familiefunksjon eller andre festivaler.

Beautiful Peacock Rangoli Designs Med Bilder:

Her er listen over 25 beste Peacock Rangoli Designs med bilder for alle typer funksjoner og andre festivaler som Diwali, Dussehra og sankranti.

1. Enkel Peacock Rangoli Design:

påfugl rangoli designs

Det er en utmerket påfugl rangoli design. Denne rangoli har fargerikt bilde av en påfugl med attraktive farger av blått og gult. Den er laget med en hvit bakgrunn for å forbedre fargen på påfuglen. Kontrastene til rangoli er pent opprettet. Det er mange detaljering rangoli mønstre som dette påfugl bildet også.

2. Påfugl Rangoli Kolam Design:

påfugl Rangoli Designs 2

Dette er også en veldig fargerik rangoli design av påfugl. Dette simpelthen mesmerizes med sitt første syn på seeren. Denne rangoli-kunst er en kombinasjon av dristige og levende farger. Fargene som følger med er gule, rosa, grønne og blå som fullfører den livfulle påfuglen. Designet har mindre detaljer som trenger ekstra praksis og tålmodighet for å gi det et så godt utseende. Dette er en vakker kolam rangoli design. Grensen til den røde blomsten øker hele utsikten over rangoli.

3. Påfugl Rangoli Med Lilla Bakgrunn:

påfugl Rangoli Designs 3

Dette er igjen en veldig vakker og fargerik påfugldesign som er laget som rangoli. Fargene er veldig attraktive og lyse. Den lilla bakgrunnen som brukes her gjør rangoli ser veldig unik og lys. Dette er ikke mye vanskelig å prøve, men typen og tonene av fargene som brukes gir det det beste utseendet. Kontrasten av den røde grensen med denne lilla bakgrunnen er rett og slett fantastisk og løfter opp hele bildet.

4. Påfugl Rangoli Designs For Diwali:

påfugl Rangoli Designs 4

Denne påfuglens rangoli-design er for lys og fet. Dette er bare perfekt for enhver festival anledning. Du kan lage denne gratis hånden påfugl rangoli for enhver festival som Diwali, Dasara, etc. for å få fantastiske komplimenter. Bruken av lilla og oransje farge er fascinerende. Men de hvite designene gjør at den ser enda mer nykter ut. Dette ser ganske vakkert ut med flotte, lyse farger.

5. Påfugl Rangoli-design for nybegynnere:

25 Best Peacock Rangoli Designs | Stiler på livet

Dette er veldig vakkert og enkelt rangoli design. Dette viser fantastiske og fargerike fjær som er dristige og levende i farge. Denne påfuglkransen design er veldig enkel å lage, som de er laget med de stiplede. Dette kan gjøres selv av nybegynnere. Bare litt øvelse, og du er der for å få komplimenter som venter på deg. Det er en av de enkle påfuglblomstene med prikker.

6. Attraktiv påfugl Rangoli:

påfugl Rangoli Designs 6

Dette er litt forskjellig fra dem alle. Dette har nesten alle farger som vi kjenner. Den gule bakgrunnen er bare utmerket som løfter hele påfuglen. Denne påfugl rangoli design inkluderer farger som oransje, gul, kongeblå, rød, grønn, rosa og lilla. Hovedattraksjonen er de vakre fjærene som er laget bare litt i hjørnene, men er veldig attraktive.

7. Lett og fargerikt Rangoli Design:

påfugl Rangoli Designs 7

Ikke alle påfuglens rangoli design er skjønt. Dette er den enkleste og vakreste påfugl rangoli. Dette kan også gjøres av nybegynnere også. Denne designen har lyse farger, god ramme og god flyt. Alle disse er ikke komplekse å lage. Dette er også et veldig godt mønster av rangoli design av påfugl.

8. Påfugl med trommer Rangoli Design:

herlig rangoli designs

Dette er en unik rangoli-design av påfugl. Dette er laget med alle naturlige nyanser hvis påfugl. Den har alle levende og dristig farge for å gi det et naturlig utseende på påfugl. Den mest skildrende egenskapen til rangoli er den etniske trommen laget av rød og gul farge. Dette gir en god kontrast til hverandre. Dette rangoli mønsteret har mye detaljering. Den svarte grensen gjør at den ser enda mer tiltalende ut. Dette er en av de perfekte rangoli-designene av påfugl for konkurranse.

Se mer : Free Hand Rangoli Designs

9. To påfugler som vender mot hverandre:

påfugl Rangoli Designs

Hva en livlig nyanse av denne påfuglen rangoli! Dette mønsteret er ganske enkelt veldig tiltalende og nydelig. Fargene som brukes i denne rangoli er veldig lyse og dristige. De brukes veldig strategisk for å gi dette en fantastisk effekt. Her i dette bildet står de to påfuglene mot hverandre. Her setter påfuglene seg på en rosa lotusblomstring.

10. Påfugl Rangoli med tema:

25 Best Peacock Rangoli Designs | Stiler på livet

Blant temaene til dyr og fugler er påfuglen den mest likte. Ta en titt på denne overbevisende etableringen, og du vil forstå hvor mye kompetanse, fokus, tålmodighet og hengivenhet er nødvendig for dette.

11. Påfugl Rangoli med fjær ut:

25 Best Peacock Rangoli Designs | Stiler på livet

Her er en annen vivacious påfugl rangoli design med sine fjær ut. Måten sin fjær og hale er designet er virkelig vakker. Valget av farger er også bemerkelsesverdig.

12. nydelig par av påfugl Rangoli design:

25 Best Peacock Rangoli Designs | Stiler på livet

Denne nydelige rangoli-designen viser et par påfugl. Dypblå og lyse rosa farger har gjort den enestående. Alle andre nyanser er også klokt valgt for å gi designet et eksklusivt utseende. Alle dine festivaler som Diwali, Vinayaka Chavithi og Pongal vil gjøre lysende med denne typen peacock rangoli art.

13. Blå farget påfugl Rangoli:

25 Best Peacock Rangoli Designs | Stiler på livet

Blå er fargen på denne fengslende påfugl rangoli designen. Kroppen, fjærens endepartier og bakgrunnen er skyggelagt med kongeblå. Hvis du tror at de andre fargene som brukes her er for kjedelige, gå med eget valg.

14. Big Peacock Rangoli Design For Diwali Festival:

25 Best Peacock Rangoli Designs | Stiler på livet

Denne påfugl rangoli design er ultimate for Diwali feiring. Det er to påfugler laget rundt et badekar som inneholder blomster, samt flytende lysdioder. Konseptet er ekstraordinært og designen er tankegang. Du kan prøve denne typen peacock rangoli design for konkurranser.

15. Fargerik påfugl med trommer Rangoli:

25 Best Peacock Rangoli Designs | Stiler på livet

En annen fantastisk peacock rangoli er her. Ideen om fuglen er veldig fin, formen er trukket vakkert og farger er valgt forsiktig. Du kan gjøre ovennevnte rangoli med blomster, enten trommer eller påfugler som også vil være veldig fine å se og imponere også.

16. Begynnerpåfugl Rangoli Designs:

25 Best Peacock Rangoli Designs | Stiler på livet

Hva kan være vakrere enn denne nydelige påfugl sitter på grenen, når det gjelder å lage påfugl rangoli design? Fokuset er på hver fjær i fuglens hale, og du må være veldig forsiktig under opprettelsen. På dette bildet kan du se blomstene på grenen som også gjør utseendet mer overbærende.

17. Floral Peacock Rangoli:

floral-påfugl-rangoli17

Floral påfugl rangoli er laget med blomsterblader sammen med farger. Blomstrets naturlige nyanser gir et veldig realistisk utseende til rangoli. Duften av disse blomstbladene gir også en beroligende og forfriskende lukt. Farger brukes vanligvis til å gi en bakgrunn til kronbladene i disse rangolisene. Noen ganger er disse rangolisene opprettet ved hjelp av bare blomster og kronblade for å gi en estetisk aura til rangoli. Blomster som morgenfrue, rose og jasmin er de mest populære kronbladene i slike rangoliser.

Se mer: Rangoli Designs for Diwali

18. Rangoli med flere påfugler:

Rangoli-med-flere-peacocks18

Mange rangoli design bruker påfugler til grenser, i stedet for en sentral design. Påfuglen trukket i slik rangolis er mindre i størrelse og bruker ikke mye farge. Men de gjør rangoliene ser veldig levende og elegante ut. Antallet påfugler som brukes i disse rangolisene, avhenger av størrelsen på rangoliene som er tegnet. Selv om påfuglene kanskje ikke er det sentrale designet, men de fortsatt spiller en enorm rolle i å gjøre rangoliene visuelt bemerkelsesverdige. Generelt er påfuglene trukket i disse rangolisene identiske, men påfugler av forskjellige størrelser kan brukes til å formidle en kunstners synspunkt.

19. Kundan Motif Peacock Rangoli:

Kundan-motiv-påfugl-rangoli19

Disse designene er laget på et stykke papir eller papp. Spesialiteten til disse rangoli-designene er at de kan gjenbrukes for flere anledninger. Forskjellige påfugldesigner kan opprettes ved å bruke forskjellige nyanser av kundan steiner. De mest populære påfugldesignene bruker grønne og blå kundan steiner. Disse designene er enkle å lage og de trenger ikke rydding senere. Ved hjelp av denne teknikken kan ulike påfugldesignes skapt med forskjellige farger, stiler og størrelser. På grunn av gjenbruk av disse designene, er de veldig populære blant folk som ikke har tid til å lage rangolis for hver festival.

20. Enkel Elegant Påfugl Rangoli:

enkle elegant-påfugl-rangoli20

Det er mange måter å designe en påfugl rangoli. I motsetning til andre kompliserte design, kan påfugldesign skapt enkelt, så vel som vakkert å bruke to eller tre forskjellige farger. Fordelen med disse designene er at de ikke spiser mye tid, men ser fortsatt veldig pen ut på dørstokken. Disse designene er enkle nok til å bli opprettet av en nybegynner og fremdeles pen nok til å fange seerens oppmerksomhet og fantasi. Det virkelige trikset bak å skape en av de enkle, men elegante rangoliene er å bruke de riktige fargene. Uansett, hvor enkelt ser rangoli ut, med riktig fargevalg, vil det fortsatt se ekstraordinært og forlate deg i ærefrykt.

21. Gratis hånd påfugl Rangoli:

free-hand-påfugl-rangoli21

Gratis hånd påfugl rangolis er en av de tøffeste typene rangolis ble opprettet. De er opprettet uten hjelp av noen instrumenter, derav navnet. Mens du lager disse rangolisene, kaller kunstneren først det opprinnelige designet og legger deretter fargene i henhold til deres krav. Kunstnere har friheten til å skape ulike design og former. Noen ganger kan disse designene være spesifikke, men til tider kan de være helt tilfeldige. Slike frie hånd påfugl rangolis gir en kunstner friheten til å uttrykke seg ved å skape en upåklagelig visning av farger og design.

22. Svart og hvit påfugl Rangoli:

svart-hvitt-påfugl-rangoli22

Denne typen rangoli er laget på en svart marmorplate eller svart papp. Slike rangoli bruker kun hvitt pulver til design. På grunn av den svarte bakgrunnen ser rangoli seg visuelt tiltalende. Slike rangoli er enkle å lage og kan opprettes med minimal hvitt pulver. Disse rangolisene bruker sjelden en eller to forskjellige farger for å ytterligere forskjøre påfugldesignen. Noen av disse rangolisene har intrikate design innebygd i påfuglen. Disse mønstrene bidrar til å visuelt forbedre utseendet på rangoliene. Slike rangolis er veldig populære blant alle rangoli-elskere på grunn av deres enkelhet og kontrastfylt design.

23. Beaded Peacock Rangoli:

beaded-påfugl-rangoli23

Disse rangolisene er laget med perler av forskjellig størrelse og farger. Disse rangolisene kan være tidkrevende, men det ser visuelt tiltalende når de er opprettet. Farger brukes bare for å gi en bakgrunn til designet. Perlene gir forskjellige nyanser og nyanser når de blir utsatt for forskjellige belysninger, noe som gjør rangoliene mer levende. Disse beaded skapelsene er utsøkte og hjelper til med å fange oppmerksomheten til seeren. For å få mest mulig ut av denne rangoli, sørg for å ha egnet belysning for å utfylle utseendet. Kunstnere kan eksperimentere med perler av forskjellige størrelser for å perfeksjonere det visuelle utseendet til rangoli.

24. Symmetrisk påfugldesign:

symmetriske-påfugl-design24

En av de mest trukket påfugl rangoli er den symmetriske rangolisen. Geometri er grunnlaget for å skape en av disse utsøkte rangolisene. De er veldig enkle å lage som de hovedsakelig tegnes ved hjelp av prikker og linjer. På grunn av rangoliens symmetriske karakter er disse rangolisene vanligvis små i størrelse og har minst to påfugler. Selv om designen er ganske enkel, er det fargesystemet som bringer rangoliene til livs. Ved å bruke riktige fargekombinasjoner kan disse rangolisene bli høydepunktet av noen festligheter.

25. Mural Peacock Rangoli:

veggmaleri-påfugl-rangoli25

Mural peacock rangolis bruker flytende farger i stedet for pulverfarger. På grunn av dette forblir rangoli uforstyrret og elegant, selv etter lang tid. Disse er ekstremt populære og nyttige på steder som er virkelig blåsige. Disse rangolisene bruker en kontrasterende tone i farger for å fange seerens øye. Disse er en svært populær i Sør-India. Når fargen tørker opp, kan den bare vaskes bort. De trenger ikke rengjøring etterpå. Den kan opprettes av alle. Det faktum at det ikke bruker mye tid til å lage en slik rangoli, gjør det til en veldig populær type rangoli for nybegynnere og perfeksjonister.

Ovenstående Peacock Rangoli design gjør festivalen din og funksjonen mer fargerik og forlokkende. Du kan også foreslå din egen peacock rangoli design med oss ​​og kommentere også.

Påfugler er en levende fuglefugl. De brukes som et symbol på eleganse. De er en metafor til den livlige skjønnheten til våre festivaler. På grunn av deres utsøkte farger, er påfugldesign en stift blant rangoli-skapere. Påfugl rangolis er en integrert del av en tradisjon som har blitt utført i årevis over hele landet.

Påfugl design er lett å lage for alle. Pass på at du bruker lyse farger for å gjøre ditt rangoli ser livlig ut.

Bildekilde: 7.

Leave A Comment

+ 15 = 16