21 Kunstnerisk påfugl (Mor) Mehandi Designs Prøv ut våre valg

En av de vakreste fuglene vi alle vet om, er påfuglen, vår nasjonalfugl. Deres blanding av intense farger og deres fjærmønster er fascinerende for så mange av oss, at vi kunne elske hele dagen. Denne grunnen gjør påfugldesignen mer ettertraktet og populært valg blant de mange ulike designene som er tilgjengelige. Mønstrene og viktigst er innsatsen tydelig reflektert etter vask og tørking. Selv om det ikke er noen spesielle grunner til hvorfor en påfugl er valgt som valg, er vårt beste gjetning at det er et populært valg på grunn av sin strålende utstilling av fjær og den rene skjønnheten til fuglen. Også når du er trukket på mehandi, ser fuglen vakker og grand ut. Men det som er viktigere å vite er hvilke motiver som går bra med designen. For å få en vakker design ut av det, må man huske på de milde vanskelighetene i designet sammen med hvilke motiver som skal brukes og når.

Her kan du se på noen av Peacock Mehendi-designene du kanskje vil prøve. Den nyeste trenden på dette designet bruker påfuglen som et sentralt design og rundt det, noe som gjør motivet større og bemerkelsesverdig. Du kan ha påfuglen i midten av håndflaten, med litt blomstermaske rundt den eller til og med bringe en blanding av arabisk berøring til det.

Nyeste og enkle påfugl Mehndi Designs for viktige seremonier:

Når du er i tvil, hopp til en påfugl mehandi design! Vi vet forvirringen når du må bestemme en mehandi-design. Men hva om vi fortalte deg kunne endre de tradisjonelle påfugldesignene til noe mer intens? Ta en titt på hva vi har å tilby.

Her er de 21 toppmøte mor mehndi-designene for hender, ben og rygg å velge mellom og prøve denne bryllupsåret.

1. Den sentrale utformingen:

21 Kunstnerisk påfugl (Mor) Mehandi Designs Prøv ut våre valg

Det kalles den sentrale påfugl mehendi design av en grunn. Designet har påfuglen i håndflaten med motiver som strekker seg til armene. Den intrikate designen med tykke og lyse nyanser av mehendi vil bringe det beste ut av arbeidet. Ingen spesiell design, den løper rent på kreativitet og er en godbit for øynene. Den er tegnet med svart mehendi, slik at designen skiller seg ut mer fremtredende. Designet er ideelt for bruder.

2. Minimalistisk design:

21 Kunstnerisk påfugl (Mor) Mehandi Designs Prøv ut våre valg

Hva med en endring som holder din mehendi ikke så innviklet? For de som leter etter noe veldig enkelt og ikke så komplisert design, er dette vårt forslag. Designet har en enkel påfugl på håndflatene, og snakker motsatt side på begge sider. Det er gjort med brunt mehendi og ser veldig trendy og attraktivt ut. Motivet er generelt floral og mørkere nyanser på fingeravtrykk. Dette er noe du definitivt bør prøve.

3. Den enkle

21 Kunstnerisk påfugl (Mor) Mehandi Designs Prøv ut våre valg

Her er en annen enkel for bena dine. Denne designen er for enkel og enkel å tegne. Den brukte mehendien er brun og har fuglen i midten av føttene, med motiver vekk fra påfuglen. For å fullføre utseendet, brukes en kompatibel neglelakk. For de av dere som leter etter noe for enkelt på bena, er det en å prøve.

4. Tilbehørsdesign:

21 Kunstnerisk påfugl (Mor) Mehandi Designs Prøv ut våre valg

Denne foten tilbehør design er inspirert til å se stilig ut. Designet faller på siden av føttene, på begge benene. Designet er vakkert, lite og er veldig unikt i partiet. Den er tegnet med en svart mehendi, med påfugl på toppen etterfulgt av motiver under. Hva med å prøve dette ut for beina dine?

5. The Complete Peacock Design:

21 Kunstnerisk påfugl (Mor) Mehandi Designs Prøv ut våre valg

Her er en vakker påfugl mehendi, som viser påfuglen, sammen med fjærene, strakte seg ut full. Designet er tegnet med en brun mehendi, med svarte nyanser hvor det er hensiktsmessig og har motiver over føttene. Mehendi er sikker på å forlate deg i ærefrykt når det tørker ut.

6. Små design:

21 Kunstnerisk påfugl (Mor) Mehandi Designs Prøv ut våre valg

Denne er virkelig enkel og liten! Den har et bilde av påfuglen på midten med en brun mehendi, som ikke har noen motiver. Det er ment å være liten og enkel og er virkelig stilig i den forstand. Du kan prøve dette enten i hånden eller i armene.

7. En enkel påfugl Mehendi Design:

21 Kunstnerisk påfugl (Mor) Mehandi Designs Prøv ut våre valg

En enkel påfugl mehandi design langs dine skrifter og underarm med en sti av vintreet blader på hånden din ser også bra ut. Påfuglen har et tydelig hode med noen krøller og et kunstig øye. Kroppen har en oval som form med mye intrikat detaljering gjort i den.

8. En elaborate påfugl Mehndi Design:

21 Kunstnerisk påfugl (Mor) Mehandi Designs Prøv ut våre valg

En forseggjort påfugl med spredt vinger er en av de beste mehndi-designene. Mens den intrikate detaljering legger til sin skjønnhet som markerer individualiteten til denne spesielle designen. Den lange påfugl-mehandi-designen på ryggen ser mer pen og forseggjort ut.

9. En brude påfugl Mehandi design for hender:

21 Kunstnerisk påfugl (Mor) Mehandi Designs Prøv ut våre valg

Bridal mehendi design er generelt svært komplisert ettersom de har mye detaljering. Det er bedre å velge de beste og moderne brude Mehndi-designene som passer til bruden. Denne Peacock mehandi-designen er den nye trenden for denne bryllupsåret. De er stilige og vakre, som gjør at hver brud ser best ut i sin form. Den tradisjonelle og uunnværlige delen av vår kultur, mehandi har gjennomgått et hav av forandringer.

10. Palm Circular Peacock Design Mehndi:

palme-sirkulær-Peacock-design-10

En liten og enkel påfugldesign med en sirkulær design gir et vakkert blikk for små anledninger. Den runde kurven gir et bedårende utseende med prikker innenfor. Peacock Mehendi design passer best med antrekk som har lignende sirkulære arbeid. Denne designen passer også til bruder som fyller opp din fulle håndflate med fantastiske design.

11. Center Mehndi Design Peacock:

center-påfugl-mehendi11

En påfugldesign i Mehandi når den er plassert i sentrum, ser utrolig omgitt av forskjellige buede og løvrike motiver. Designet har to påfugler bundet i et blad, som representerer bruden og brudgommen. Derfor er det en perfekt brude Mehendi design. Designet kan også endres ved å plassere en påfugl og en erthøne med svarte brune nyanser for et glamorøst utseende på designer lehengas.

12. Curvy Peacock Feather Mehndi Design:

krøll-Peacock-fjær-konstruksjon-12

En påfugl Mehendi design laget med kun fjærene gir et fantastisk utseende. Designet når det er laget med svart Mehandi sammen med skygge gir et fantastisk utseende på etnisk slitasje. Denne designen går bra med gull eller sølv buede håndsmykker som gir et fantastisk utseende på bryllup. Blomstermønster kan legges til dette for å forlenge designet opp til underarmen.

13. Påfugl på arm:

Peacock-on-arm-13

Mehandi design av påfugl gir et fascinerende utseende på armen. Det er trukket på armen som om påfuglen sitter på tregrenen. De buede kantene av fjæren legger til sin skjønnhet. Fjærene er trukket med klart øye i midten, omgitt av en fin linje av linjer som gjør designen elegant. Denne designen går bra med alle slags kjoler og vil alltid være favoritt Henna design for kvinner.

14. Farge Bordered Mehandi Peacock Designs:

farge-grenser-påfugl-design-14

En vakker indisk mehandi design med påfugl i den og grenser fargerikt for å gjøre det mer attraktivt. Den grønne fargen ligner på en påfugl som skiller halsen og ansiktet på påfuglen fra den buede fjærdesignen. Det er den nyeste trenden for bruden og også blant tenåringsjentene. Disse fargene gir skjønnhet til designet som gir aortisk utseende.

15. Tribal Peacock Feather Design:

tribal-påfugl-fjær-design-15

Tribal design av mehandi er ganske kjent for å ha et stilig blikk over fasjonable etnikker eller trendy vestlig slitasje. Tilsvarende en tribal påfugl mehendi design med en enkel fjær design er fantastisk å bære. Fjæren bæres på baksiden med en lengde til fingrene. For å legge til sin skjønnhet, kan den også gjøres med farger og steiner rundt. En tribal påfugl kan også utformes på forsiden av hånden for å gi et fullstendig blikk av påfuglen.

16. Påfuglfjær Mehendi Design:

påfugl mehandi designs

Påfuglens skjønnhet er i sine fascinerende fjær som har et øyepunkt med forskjellige farger arrangert kunstnerisk. En påfugl sprer sine fjær når det regner og danser grasiøst fanger oppmerksomheten til folk rundt. Mehndi-design med påfuglfjær er utmerket å se på. Disse fjærene er også symbolske for den indiske gudherre Krishna som alltid har påfuglfjær på hodet.

17. Gujarati Peacock Mehndi Design:

21 Kunstnerisk påfugl (Mor) Mehandi Designs Prøv ut våre valg

Gujarati Mehndi-design er generelt ekstravagant og ekstremt forseggjort. Mai av dem har vakre påfugler satt blant en rekke blomster og blader. Disse designene er fantastiske å se på og vanskelig å lage. Men all den innsatsen som kreves for å perfeksjonere denne designen er verdt det endelige resultatet.

18. En påfugl med en kvinnes ansikt innenfor det:

EN Peacock with a womans face within it

Mehndi-design har bilder av menn og kvinner sammen med dyr. En nyskapende og unik påfugldesign er en som inneholder et kvinners ansikt i pacockens kropp. I denne utformingen er hovedoppstillingen av påfuglen tykk og fremtredende, som deretter fylles med intrikate detaljer. Når disse detaljene tar form av en vakker kvinnes ansikt, gjør designen enda mer utrolig.

19. En lang enkel Mehndi påfugldesign:

21 Kunstnerisk påfugl (Mor) Mehandi Designs Prøv ut våre valg

En enkel påfugl med sin lange fjærede rygg som strekker seg langs hånden gjør en fantastisk kunst. Denne mehandi påfugldesignen inkluderer ikke for mange supplerende elementer som gjør påfuglen mer tydelig. Dermed er designen enkel og ikke veldig rotete.

20. En krøllet påfugl Mehandi Design:

21 Kunstnerisk påfugl (Mor) Mehandi Designs Prøv ut våre valg

Påfugler kan gjøres på to måter; enten med sine fantastiske fjær spredt seg bak dem eller med sine fjær krøllet under dem. De behandler øyet på en av måtene. En krøllet påfugl har et svingete ansikt og nakke og kroppen er som en gigantisk oval med mye detaljering gjort.

21. En praktfull påfugl Mehendi Design:

21 Kunstnerisk påfugl (Mor) Mehandi Designs Prøv ut våre valg

Mehndi påfugl henna med to til tre påfugler, godt arrangert sammen på baksiden av kroppen ser fantastisk ut. På grunn av sin store overflate, kan designen gjøres stor og kan til og med gå til nedre rygg. Påfuglene med bh masse spiraler og kurver gjør for en utførlig og komplisert design.

Mehandi-designene har endret seg med tiden og gir fantastiske konturer. Men påfugldesign i Mehendi har alltid vært ganske iøynefallende i noen form. Påfuglene er symboler for kjærlighet, og de er derfor mye brukt i brudekjoler. Bortsett fra kjærlighet symboliserer de også åndelighet, visjon, kongelige, inspirasjon og mye mer som er ganske effektive for en ny begynnelse i livet.

Peacock Mehndi-designene som er vist ovenfor, passer for enhver type, for eksempel Palm Mehendi, Hand Mehendi, Arm Mehendi, Back Mehendi og Arabian Peacock Mehndi Designs (موقع قران التصاميم) etc. Mehendi-designet har påfugl i det er nå berømt med forskjellige farger og fargerike diamant steiner eller klistremerker.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Leave A Comment

5 + 5 =