20 unike brasilianske babynavn og betydninger

Brasilianske navn er helt forskjellige fra det du har hørt til nå. Navnet er ganske interessant, og alle av dem høres ganske bra også. I denne artikkelen vil vi få noen av de beste brasilianske navnene til enhver tid som også kommer med imponerende betydninger.

brasilianske baby names

Vakre brasilianske navn for jenter og gutter:

De 20 beste brasilianske babynavnene diskuteres nedenfor og gir noen av de mest relevante informasjonene i all tid sammen med de fantastiske betydningene og opprinnelsen gjør dem så gode.

Brasilianske jente navn:

Her er en liste over noen av de beste brasilianske navnene til jenter som følger.

1. Abai:

La oss starte listen med et vakkert navn for de brasilianske jentene der ute. Dette er helt klart et av de fineste navnene til alle jentene der ute som er født i brasilianske familier. Abai betyr "elven Nilen".

2. Andresa:

Dette er et godt navn for brasiliansk baby jente. Navnet er ganske kraftig som selve meningen. Navnet Andresa betyr "sterk" eller "modig". Hvis du leter etter et godt navn for å nevne babyens jente med, så er dette et av de brasilianske babynavnene som noen gang kommer til å komme gjennom.

3. Branca:

Branca er et av de eldste navnene i henhold til den brasilianske babynavnet og er fortsatt brukt til å navngi babyens jenter i denne kulturen. Navnet er ganske fristende og nesten alle vil bli forelsket i det.

4. Canciana:

Dette er en av de beste brasilianske babynavnene hele tiden. Navnet har en flott uttale og meningen er ganske imponerende også. Navnet betyr noen fra Italia. Det er en fin måte å nevne alle brasilianske babyjenter på.

5. Corliss:

Corliss betyr "kindhearted" og har en engelsk opprinnelse. Navnet er egnet for de brasilianske babyjentene og er definitivt et av de fineste navnene som en forelder kan bruke for å nevne sin babypike.

6. Folade:

Folade er et av de mest prestisjefylte navnene i brasiliansk historie. Navnet er av ekstrem ære og er et av de mest aristokratiske navnene til enhver tid, og betydningen er ganske vakker også. Folade betyr "ære kommer" og spesielt på grunn av meningen at det er et av de beste navnene til brasilianske jentepenger.

7. Flavia:

Dette indikerer jenta med gult eller blondt hår. I Brasil er dette navnet ganske populært, og nesten brasilianske jenter er navngitt av det. Det regnes som et av de vakreste navnene til jenter i den regionen noensinne.

8. Fethee:

Betydningen av dette navnet er dommen, og for alle de fantastiske funksjonene om meningen (dommen) og måten å uttale dette navnet er ganske imponerende, er det nok å overtale nesten alle til å nevne sine babyer med dette navnet. Det hevdes å være et av de beste navnene til jenter (brasiliansk).

9. Dimas:

Navnet Dimas betyr "solnedgang", og hvis du leter etter et av de fineste navnene der ute, så kan dette være det rette for deg. Navnet er ganske fascinerende og vil være egnet for alle brasilianske jenter der ute.

Se mer: Spanske navn for jenter

10. Coloma:

Navnet Coloma vil være egnet for de fleste jenter der ute. De brasilianske babyjentene blir ofte kalt av det og det betyr "due". Betydningen gjør navnet så vakkert automatisk, at alle foreldre vil være villige til å navngi sin baby jente ved den.

Brasiliansk baby gutt navn:

Her er en liste over noen av de beste brasilianske guttene som følger.

11. Abilio:

Betydningen av dette navnet er "dyktig" og for alle de fantastiske grunnene kan dette sies å være et av de beste navnene til alle brasilianske baby gutter som skal navngis med et navn som kommer med en flott mening. Navnet definerer personen som heter her.

12. Eduardo

Du har sikkert hørt om dette navnet før. Navnet er ganske fascinerende og vil være egnet for de fleste brasilianske guttene. Navnet lyder godt i ørene og har en imponerende betydning også. Eduardo betyr "verge av velstand".

13. Francisco:

Navnet Francisco betyr noen som er fra Frankrike, og den er av portugisisk opprinnelse. Navnet er ganske fascinerende for alle kvinner der ute, og kan sies å være et av de beste navnene til alle guttene.

14. Eusebio:

Dette er et flott navn for de brasilianske guttene og for den anstendige betydningen og den utmerkede brasilianske atmosfæren, kan det sies å være et av de fineste navnene til nesten alle baby gutter.

15. Emerico:

Navnet Emerico betyr "arbeidskraften". Navnet er ganske interessant og regnes som et av de beste navnene som kan gis til en brasiliansk baby.

Se mer: Persiske navn for gutter

16. Drake:

Navnet Drake er et av de beste navnene til alle brasilianske gutter der ute. Navnet blir brukt ganske ofte, og på grunn av det er anstendig betydning, er navnet så vidt brukt at det overgår populariteten til den berømte brasilianske babyen som heter der ute.

17. Ernesto:

Navnet Ernesto betyr "kamp av døden". Betydningen er ganske mørk og det er derfor det brukes litt mindre i forhold til alle de der ute. Opprinnelsen til navnet relaterer det til de portugisiske navnene.

18. Fayre:

Navnet på navnet er nøyaktig det samme som navnet lyder. Betydningen av dette navnet er "rettferdig" og for det er flott mening, dette navnet er noe som kan sies å være helt passende for de brasilianske guttene.

19. Daysi:

Navnet betegner en blomst og en vakker en. Betydningen av navnet Daysi er "hvit og gul blomst". Navnet brukes av brasilianerne i stor grad for å navngi sine babyer. Betydningen er ganske bra også, og for de gode funksjonene dette navnet er noe som alle foretrekker å ringe ut.

Se mer: Nederlandske navn for jenter

20. Fethee:

Navnet Fethe betyr "dom" og det er et navn av høy ære. Det er et slikt navn som vil være helt egnet for alle brasilianske gutter der ute, og for denne fantastiske funksjonen om meningen og måten å uttale seg.

Følgende var noen av de beste navnene du noensinne vil finne for å navngi et brasiliansk barn. Navnene er så fantastiske at alle vil være villige til å tilby sine babyer med så vakre navn. Navnene er så forbløffende at nesten alle barn når de blir modne nok til å forstå betydningen av navnene, vil være stolte av foreldrene sine.

Bildekilde: Shutterstock

Leave A Comment

− 1 = 9