20 Siste Designer Salwar Suits Designs for Womens | Stiler på livet

Salwar kameez er den mest praktiske og populære antrekket som har vært i bruk siden flere tiår, og selv i moderne tid er dette en av de mest søte antrekkene for både arbeidende kvinner og hjemmebrukere. Siden dette er en av de mest ettertraktede antrekkene til kvinner, har de skreddersydd og designet dette antrekket mer sjarmerende og lukrativt gjennom intrikate broderi og stilige kutt. Ingen tvil designer salwar kameez ser stilig og fasjonabel ut og kan brukes på alle turer av livet.

Designer Salwar Suits

Vakker og attraktiv Designer Salwar Suit Collection i India

La oss se på topp 20 design av designer salwar kameez for damer

1. Designer Anarklai Salwar Suits:

Designer Anarklai Salwar Suits1

Designer anarkali er en av pusten og vakre dragene som passer til enhver anledning og hver kroppsform. Denne salwar kameez har en tettsittende passform på bustlinjen og strømmer langs midjen til bunnen. Disse draktene ser fortryllende og veldig stilig ut når de brukes til noen kveldsfester.

2. Red Velvet Designer Salwar Kameez:

rød Velvet Designer Salwar Kmeez

Denne typen lyse røde fløyeldrakter fanger alles oppmerksomhet. Den lukkede halsen med vakkert, intrikat kuttet arbeid på halsen med plissert churidar gjør salwar-drakten til å være eksklusiv og designer. Minimal tilbehør vil være perfekt å bære med denne drakten da dette antrekket gjør oppmerksomheten lett.

3. Stilig Churidar Pattern Designer Salwar Suits:

stilig Churidar Pattern Designer Suits3

Denne typen stilige design tettsittende drakter gjør at du ser stilig ut og smart når du er slitt. Den brede halsen fremhever torsoområdet, det vakre, intrikate lappearbeidet på bunnen av kameez og tung dupatta med plissert churidar fremhever kostymen, slik at du ser stilig og sexy ut når du er slitt.

4. Georgette Purple Designer Suit:

Georg Purple Designer Suit

Georgette-stoffet har et fint fall på kroppen, og dermed får kroppsdelene dine til å virke sexy og varmt. Denne designpakken har fantastisk sølvarbeid i midjelinjen og på kantene med kurti med gjennomsiktige ermer, noe som gjør hendene dine synlige. De små motivene som henges på dupatta, gjør at denne drakten er tiltalende og pen når den er slitt.

5. Red Bridal Resham Work Designer Suit:

rød Bridal Resham Work Designer Suit

Som hver kvinne ønsker å virke eksklusiv på sin spesielle dag, har designeren derfor utformet fascinerende dress for bruder for deres bryllupsdag. Denne røde drakten er designet i nettduk med unikt broderi og motiver som er preget, slik at det virker som tradisjonelt og himmelsk, det beste antrekket for den spesielle dagen.

6. Designer Long Salwar Kameez Design:

Designer Long Salwar Kameez Design

Denne typen lange papegøye grønn salwar kameez er veldig populær og gjør kjolen elegant og stilig når den er slitt. Selvutformingen på kurti sammen med snørebånd på kantene og dupatta sammen med plissert churidar gjør at du ser ut som elegant og fasjonabelt når det brukes til enhver anledning.

7. rund hals designer salwar dresser:

Rund Neck Designer Salwar Suits

Den mest unike og vanlige nakke mønster er rund hals. Designeren har gitt dette antrekket et nytt utseende ved å lage små, intrikate rør rundt halsen og i midjen også. De små kulehjulene som henger i taljen med tråd gir et designer-utseende til antrekket og gir dermed et fantastisk utseende når slitt.

8. Sizzling White Net Designer Salwar Suit:

sizzling White Net Designer Salwar Suit

Stoffnettverket har et fint fall på kroppen, slik at du kan vise kurvene dine. Den fantastiske kombinasjonen av hvit og gnistrende oransje gir en gnist til antrekket, noe som gjør at du virker nydelig når den bæres til noen kveldsfester eller noen klubber.

9. Broderte designer Salwar Kameez-drakt:

brodert Designer Salwar Kameez Suit

Disse typer broderte salwardrakter er der siden årtier, men designerne har gitt denne kjole et nytt utseende ved å bruke fargerik tråd og kunstnerisk broderi over hele kurti. Den vedlagte halsen gir en stilig og royal touch til antrekket og gjør deg klar til å rocke festen av ditt utseende.

10. Ermeløs Designer Salwar Suits Design:

uten ermer Designer Salwar Kameez Design 10

Denne typen designer ermeløs kurti og arbeidet på den skiller seg ut. I denne svarte fargekurten gir det tunge arbeidet på en skulder og i bunnen av kjole sammen med arbeid på dupatta en drakt et nydelig og tiltalende utseende.

Se mer: Palazzo Salwar Kostymer

11. Jacket Style Designer Salwar Suits:

Jakke Style Designer Salwar Suits

Denne typen jakke stil designer salwar passer loos fantastisk og fantastisk når slitt. Den intrikate broderi gjort av jakken og på håndleddet sammen med på buksene øker utseendet på utvalget. Lagene som hopper fra midjen med det stilige kuttet fra fronten, ser bare fantastisk ut når de er slitt.

12. Designer Cotton Salwar Kameez for Girls:

Designer Cotton Salwar Kameez for Girls12

The cotton salwar dresser er veldig trendy og populær blant kvinner, de er veldig praktiske å bære og vedlikeholde også. Designeren har gitt denne bomullstøyen ny utseende ved å designe blomsterprinter mot kantene og snørene nederst og på dupatta og gir dermed et oppsiktsvekkende utseende.

13. Indo Western Designer Salwar Suits Design:

Indo Western Designer Salwar Suit Design

Denne typen dhoti-stil salwar har antall plater som kommer fra fronten og går tilbake sideveis, slik at U-formene ser ut til å passe. Det fabelaktige arbeidet på bunnen av dhoti og på kurti gjør denne designeren til et perfekt indo-vestlig utseende der det er sammensmelting av noen design av både kulturen.

14. Trykt Designer Salwar Suit Design:

Skrevet ut Designer Salwar Suit Design

Trykt salwar kameez er svært vanlig da de også kan brukes daglig. Men på disse draktene har designeren graced det vakre trådbroderiet på nakken, noe som gir det et eksklusivt utseende. Bunnene er av buksestil, der i små knapper er utformet, og får deg til å virke ekstra vanlig når du er slitt.

15. Kinesisk kragehals designer Salwar dresser:

kinesisk Collar Neck Designer Suits

Denne typen kinesiske krage nakke designer drakter ser sofistikert. Speilet arbeider på kragen og i mellom kurti med floral broderi og lange ermer fremhever utseendet på drakten. Zari-lappen arbeider mot toppen av kurti gjør denne drakten veldig stilig og moteriktig når den bæres til noen fester, klubber og til enhver spesiell anledning også.

Se mer: Fancy Salwar Kameez Designs

16. Party Wear Designer Salwar Kameez Kostymer:

Parti Wear Designer Salwau Kameez Suits

Denne typen lang festdrakt blå designerdrakt med høye nakke gir et nytt og annerledes utseende til brukeren. Fusjonen av oransje og gylden over hele draktene gir et eksotisk og fantastisk utseende til antrekket. De gylne flettene i nakken, ermene og nederst på kurtiet med plisset oransje churidar gir det flotte utseende når det brukes til noen fester eller enhver anledning. Den skyggefulle dupattaen gir mer nåde til salwar kameez.

17. V hals designer salwar dresser:

V Neck Designer Salwar Suits

Denne typen dype V-nakke designer passer flott ut. Disse typer nakke gjør det mulig å vise frem ditt sexy torso-område. Suiten har eksotisk broderi over kurti og de vakre snørene preget på halsen og i midten gir et ekstra og smart utseende til antrekket. Den plisserte churidar sammen med dupatta fullfører utseendet på drakten og gjør at du ser elegant og stilig inn i mengden.

18. Casual Wear Designer Suit Design:

Uformelt Wear Designer Suit Design

Som salwar kostyme anses å være den mest komfortable antrekk for alle kvinner så de elsker å ha på seg denne kjole på casually, også daglig. Designeren har gitt denne drakten et nytt utseende for å infisere nye blokker i kurti og kombinasjonen av pastellfarger gir og praktfull utsikt til brukeren.

19. Angrakha Style Designer Suits:

Angrakha Style Designer Suits

Disse typer angrakha stil designer dresser er populære og ser kongelig ut når de er slitt. I utgangspunktet var denne typen antrekk orm av kongelige domstoler, men nå har den blitt trendy i kvinnelige folkemusikk. De to klaffene overlapper hverandre med tråder skreddersydd for lukking sammen med små henger i bunnen av tråden, gir antrekket et magisk og sizzling utseende. Antrekket gjør at du ser tradisjonelle, men moderne når den brukes på noen anledninger.

Se mer: Salwar Kameez Pictures

20. Designer Silk Salwar Kameez Designs:

Designer Silk Salwar Kameez Designs

Silke stoff gjør en person til å se kongelig og elegant, og hvis drakten blir designet av en designer, forbedrer det utseendet på kjolen med mange bretter. Kurti er delt på to halvdeler, en del med vakker broderi og den andre er trykt med korte ermer med snørebånd skreddersydd på slutten, gjør fargen så fantastisk og annerledes enn andre. Den skyggefulle hvite og rosa dupattaen gir mer utseende til brukeren og på drakten også, og dermed en perfekt dress for alle kvinner.

Designer salwar kameez hvis slitt når du vil elske å bære dette komfortable moteverket på daglig basis. Designer-draktene gir mer skjønnhet og glam til ditt utseende, da de har forskjellige kutt og bruk av tilbehør som knapper, kjeder og belter gjør det til å virke trendy og se ekstravagant ut. Den stilige ermet og halsen er skreddersydd fra den normale og ferdige salwar kameez_. Så å ta stilig, fasjonabel utseende, få alltid en designer og flaut din stil.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

Leave A Comment

4 + 1 =