20 fantastiske turiststeder å besøke i Nepal | Stiler på livet

Nepal er en populær turistattraksjon med åtte av de ti høyeste toppene i verden. Det er tusenvis av templer. Kathmandu-dalen, Nepals hovedstad har mer enn syv hinduistiske eller buddhistiske templer som er over tusen år gammel. Hvert tempelkompleks har større og mindre templer, bygget av en rekke forskjellige dynastiermonarker som en gang hadde hersket i Nepal.

Vakre Nepal Turiststeder å besøke:

Det er flere turistmål i Nepal med vakre steder og attraksjoner. Her inneholder vi 20 beste og fantastiske turiststeder å besøke i Nepal sammen med fantastiske sightseeingattraksjoner.

1. Kathmandu Valley:

Turist Places To Visit In Nepal

Kathmandu-dalen er ikke bare det politiske sentrum i Nepal, men også det kommersielle og kulturelle sentrum. Turister kommer for sin naturlige skjønnhet og historiske, holistiske sted. Det pleide å være et eget rike på en gang, og inneholder tre kjente byer, Kathmandu, Patan og Bhaktapur. De har forlatt en arkeologisk utstilling av templer, palasser, gårdsplasser og gater. På den annen side ligger dalen midt i grønne fjellskråninger og snødekte topper. Dalen er et viktig pilgrimssted for både hinduer og buddhister.

2. Pashupatinath:

pashupatinath_nepal-turist-stedene

Pashupatinath tempel er et hinduistisk tempel dedikert til Lord Shiva. Dette stedet ligger 6 km fra sentrum av hovedstaden. Templet ble bygget i pagodestil med glidetak og utrolig skåret sølvdører. Besøkende får lov til å se templet fra den østlige bredden av Bagmati-elven. De ikke-hinduer er strengt forbudt.

3. Nagarkot:

nagarkot_nepal-turist-stedene

Nagarkot ligger 32 km øst for Kathmandu. Hovedattraksjonen her er den østlige Nepalhimalaya, samt Mount Everest som kan ses fra dette stedet. Toppen av Manaslu, Ganesh Himal, Langan, Choba Bhamre og Gaurisankar, er alle tydelige synlige fra Nagarkot. Nagarkot er et av de mest berømte turiststedene å besøke i Nepal, noe som definitivt gjør deg ekstremt glad.

4. Annapurna Range:

Annapurna-range_nepal-turist-stedene

Annapurna-serien er et av de mest fantastiske stedene i Nepal for å besøke for sightseeing og nyt. Annapurna Range er kjent som "Range of the Gods" og gir en eventyrlystne opplevelse til alle turister. Det gir en himmelsk utsikt på grunn av sin naturlige skjønnhet med mange topper og isbreer. Folk går trekking for å få det beste av erfaring.

5. Lumbini:

lumbini_nepal-turist-stedene

Lumbini er et kjent pilgrimssted siden det var fødestedet til Buddha. Den lille byen ligger på de sørvestlige slettene i Nepal, og ruinene kan fortsatt ses. Området i parken er restaurert rundt Lumbini, som har rester av mange gamle Stupas og klostre. Det er noen steinstolper som ble grunnlagt av keiseren Asoka av Mauryan-dynastiet i 250 f.Kr. Disse har en innskrift om Buddhas fødsel.

6. Pokhara:

pokhara_nepal-turist-stedene

Pokhara er en by i nærheten av Kathmandu. Denne destinasjonen er den tredje største byen i Nepal. Det er inngangsporten til Annapurna-stigningen, et punkt stopp ved foten av Himalaya. Det er vanlige trekkingsturer som vanligvis tar mer enn 25 dager med reise. Byen er kjent for de vakre innsjøene. Phewa-sjøen gir panoramautsikt over snødekte Himalaya.

7. Phewa Lake:

20 fantastiske turiststeder å besøke i Nepal | Stiler på livet

Etter en natt i Kathmandu, er vår neste stopp mot Upper Mustang Pokhara, bare en halv times flytur fra Katmandu med nydelig utsikt over Himalaya hele tiden (sitt på høyre side av flyet). Pokhara er nest største by i Nepal, men i motsetning til hovedstaden Kathmandu, er det ganske løst bygget opp og har fortsatt mye grønt rom. Turistområdet ligger langs nordkysten av Phewa-innsjøen. Annapurna-området i nord ligger kun rundt 28 km fra sjøen, og innsjøen er kjent for refleksjonen av Machhapuchhre-fjellet og andre fjelltoppene i Annapurna- og Dhaulagiri-områdene på overflaten. "Width =" 604 "height =" 375 "/>.

Phewa Lake er den nest største innsjøen som er sentrum for attraksjon i Pokhara. Den østlige kysten er en favoritt hangout for reisende, og de fleste hoteller, restauranter og håndverkbutikker finner du her. Phewa innsjø er en av de mest elskverdige turiststedene i Nepal for å se sammen med severdigheter.

8. Chitwan nasjonalpark:

Chitwan-nasjonal-park_nepal-turist-stedene

Chitwan National Park er en av de største eiendommene i landet. Det ble blitt erklært som verdensarvsted i 1984. Det har et unikt økosystem med en internasjonal berøring. Tikauli-skogen som ligger ved Rapti-elven ligger ved foten, og er mytologisk kjent for å ha betydning i Mahabharata.

9. Patan:

patan_nepal-turist-stedene

Stedet Patan er kjent for å være strenge i deres religiøse praksis. Gatene er i rutenettet og har overlevd fra tid til annen. Distriktet er ganske pent lagt ut og har plass de brede gatene har blitt brolagt mye mer omhyggelig sammenlignet med de andre kongelige byene. Det er to hovedakser av Stupas som er de viktigste stedene her.

10. Langtang nasjonalpark:

Langtang-nasjonal-park_nepal-turist-stedene

Langtang nasjonalpark har skoger fulle av eik og furuskog gjennom sub-alpine enebær. Det er mange dyr som pandas, muntjakker, muskus, himalaya bjørner, apekatter, etc. som er turister er mest sannsynlig å komme over.

Se mer:  Steder å se i Hong Kong

11. Dhulikhel:

dhulikhel_nepal-turist-stedene

Dhulikhel ligger i en høyde av 1600 meter fra havnivå. Det er ca 32 km fra hovedstaden. Beliggenheten er fantastisk på grunn av sin utsikt over Himalayan-områdene, og det er fra Cho Oyu i øst til Himalchuli i vest. Det gir en fantastisk utsikt over soloppgang og solnedgang, som er den viktigste turistattraksjonen.

12. Dave Falls:

davis-fall_nepal-turist-stedene

Daves faller kalles også Patale Chhango. De ligger i den sørlige flanken til Pokhara-dalen, og bekker her strømmer fra Fewa-sjøen og kollapser deretter og stikker nedover fjellet inn i en dyp gage, krysser over mange potholes.

Se mer:  Dubai Steder å besøke

13. Boudhanath:

boudhanath_nepal-turist-stedene

Boudhanath er en stupa ligger 11km fra sentrum av hovedstaden. Det er en av de største i verden. Den står stille med fire par øyne i fire kardinalretninger. Disse betyr en rettferdighet og menneskelig velstand. Det er kjent å ha blitt bygget av King Man Deva på forslag av gudinnen Mani Jogini. Arkitekturen står på en åttekantet bunn og er innebygd bønnhjul.

14. Bindhyabasini:

bindhyabasini_nepal-turist-stedene

Bindhyabasini er et religiøst tempel i sentrum av basaren. Det er en dedikert til gudinnen Bhagawati. Begrunnelsen er som parker og gir et pent piknikområde. Det er for det meste overfylt på lørdager og tirsdager når hengivne kommer til å ofre.

Se mer:  Thailand Turisme Steder

15. Janakpur:

janakpur_nepal-turist-stedene

Janakpur er mest populær og interessant turiststed i Nepal for å besøke. Janakpur ligger sør for Tarai, som ligger ca 22 km fra den indiske grensen. Byen er populær for sin gamle Maithili-kultur som har sitt eget språk og skript.

16. Hanuman Dhoka:

Hanuman-dhoka_nepal-turist-stedene

Den heter Hanuman dhoka på grunn av Hanuman-statuen som beskytter palasset ved hovedporten og "Dhoka" står for døren i Nepal. Slottet dateres tilbake til 1672 og har to museer som har bevart eiendommene til Malla-kongene som bygde palasset under sin regjering. Det er en av Nepals største historiske monument og beste steder å besøke i Nepal.

17. Kopan kloster:

Kopan-monastery_nepal-turist-stedene

Blant de mange turiststedene i Nepal er Kopan-klosteret en stor attraksjon for de vestlige utlendingene og har alltid en stor mengde. Det er et tibetansk buddhistiske kloster som ligger i utkanten av Kathmandu, Nepal. Oppkalt etter bakken Kopan som den sitter på, skryter den om det årlige månedlige meditasjonskurset som ble startet her.

18. Swayambhunath:

swayambhunath_nepal-turist-stedene

Swayambhunath er antatt å være den mest hellige blant de buddhistiske pilegrimsferdene, og er en religiøs arkitektur plassert på toppen av en ås i Kathmandu-dalen Nepal. En bratt serie av trinn nederst på bakken fører vei til toppen der en Stupa er til stede, og har en kubisk kuppel med Buddha-øyne som ser i alle fire retninger. Øverst på denne høyden er det beste stedet hvor man kan meditere.

19. Thamel:

Thamel_nepal-turist-stedene

Å være en blant de største turiststedene i Nepal, er Thamel det viktigste turist- og handelsnavnet i Nepal. Den har overfylte, smale veier fylt med små butikker, ulike typer leverandører, turister, biler og rickshaws. Thamel er også kjent for sitt natteliv med sine mange puber og klubber sammen med mange pensjonater og reisebyråer. Det er en pre-base camp for fjellklatrere.

20. International Mountain Museum:

internasjonal fjell museum_nepal-turist-steder

Fjellene i Nepal og fjellklatring har en egen historie. Alle Nepals arv vil gå tapt uten å bevare det, og det er derfor det internasjonale fjellmuseet ble til. Museet ligger ved fotsporene til The Himalayan-rekkevidde, og er en inngangsport til verdens høyeste topper og har en oversikt over alt som er relatert til det. Det er definitivt et sted å se i Nepal.

Selv om Nepal er et lite land i det indiske subkontinentet, er det hjemmet til den berømte Mount Everest. Det er en overveiende fjellklatring sted. Det er mange turiststeder å besøke i Nepal bortsett fra Himalaya.

Leave A Comment

34 − 31 =