20 enkle hjemmelagde skjønnhets tips for kjedelig hud på ansiktet

Kjedelig hud er et hudproblem som oppstår på grunn av uheldig hudpleie og også på grunn av usunn matforbruk. Bruke harde kosmetikk med jevne mellomrom forårsaker problem, da de har kjemiske komponenter som gjør at du ser pen ut en stund, men etterlater et dødelig merke, eller blir senere irriterende. Dette til slutt gjør huden skadet eller kjedelig.

kjedelig skin

Hvordan bli kvitt dull hud:

Har du noe som helst kjedelig hudproblem? Vær bekymret for det her. Vi sender 20 beste og enkle hjemmemedisiner og andre naturlige skjønnhets tips for kjedelig hud. Som vil definitivt overraske deg med ønskelige resultater med kort tidsperiode.

1. Rensing av hud:

Ansikt clean

Rensing er det første og viktigste skrittet for å gjøre din kjedelige hudkure. Rensing gjør ansiktet glød og fjerner også urenheter og olje fra ansiktet ditt. Gjør det to ganger daglig i begynnelsen. Rens huden din forsiktig som det ville gi deg en beroligende effekt og få deg til å føle seg avslappet. Tørk håndkleet forsiktig for tørking.

2. fuktighetskremer

fukte

Det er tilrådelig for alle vakre damer å ikke bruke mye kosmetikk for å kurere dullness, da de kjemiske komponentene skader huden mer og mer. En fuktighetskrem er alt du trenger for å gjøre huden din pusten. Du må fortsatt velge veldig nøye og prøve å konsultere en hudlege.

3. Melk:

Melk more

Melk er et nyttig middel for rensing og fungerer som en olje. Hvis du forsiktig vasker ansiktet med melk, vil det gi deg en vakker glød som vil vare lenge. Prøv å gjøre det en gang i hver alternativ dag for å gjøre dråpet ditt forsvunnet.

Se mer: Halspleie Beauty Tips

4. kjære

Honning diff

Honning fungerer som en god fuktighetskrem. Påfør rå honning direkte på ansiktet, og hold i ca. en time vil gi deg en beroligende og jevn hud etter vaskingen. Honning vil også gjøre huden din glød naturlig og raskt.

5. forbruker mat

forbruker food

Maten du spiser, har alltid en effekt på kroppen din. Du bør prøve å konsumere mer av laksfisk, linfrø, kål, valnøtter, etc. Disse er fettsyrer som er veldig sunne for å gjøre dull hudherding og forandre seg til klar og rettferdig hud fordi den øker kollagen og øker dannelsen av celler.

Se mer: Skjønnhetstips for tørre lepper

6. Ingredienser for å fjerne mørke steder:

Klar Dark Spots

Kjedelig hud bringer inn mange mørke flekker på ansiktet. Du kan bruke hvetemel, gurkemeiepulver og sitronsaft og bland dem som en pasta og påfør ansiktet til det tørker opp. Sitronsaft hjelper i å rydde mørke flekker og gurkemeie har alltid vært det beste middelet for å lyse oljeaktig hud.

7. mandler:

Mandel diff

Almondpasta er veldig effektiv til å behandle kjedelig hud. For det første må du suge noen mandler i en beholder og la den stå over natten. Neste morgen peel det ytre brune laget av mandlene og lim dem sammen med to ss melk. Påfør dette på ansiktet ditt og la det tørke i en halv time.

8. Miljøfaktorer:

Miljø Factors

Solstrålene er svært skadelige for kjedelig hud. Regelmessig bruk av solkrem er en nødvendighet for alle kjedelige skinnede kvinner, og de bør selv unngå direkte sollys, spesielt fra klokken 10.00 til 14.00. Det er viktig å kjenne SPF-nummeret som passer til huden din, så prøv å konsultere en lege på notatet.

Se mer: Hjemmelaget Skjønnhetstips for sommeren

9. Øvelse:

trening

Øvinger utgives alltid giftig og gjør huden din glødende. Du vil se bra ut og føle deg godt etter treningsstudio eller yoga. Øvelse skaper mer energi og ødelegger det ikke. Øvelser lar deg også få bedre søvn. Søvn er veldig nødvendig for alle; en vanlig uforstyrret søvn bidrar til å forhindre hudsløvhet også.

10. Vanninntak:

Vann Intake

Et riktig inntak av 8 glass vann hver dag er veldig gunstig for å beholde glød i huden. Vann reduserer toksin fra kroppen og fornyer også vevet. Dette er en av de enkleste og viktigste hudpleie. Vann holder huden ren og mindre sykdom utsatt, det bidrar også til å bekjempe tretthet.

11. spise frukt

Enkel Homemade Beauty Tips for Dull Skin-Eating Fruits

Ja, å spise frukt hjelper virkelig å få tørrheten av ansiktet ditt. Det er noen frukter som epler, granatepler, osv. Som bidrar til å stimulere blodstrømmen til ansiktet, slik at det skinner ganske lysere og kan lett hjelpe deg med å komme i form også. Å spise frukt kan sies å være en av de beste måtene å få en rettferdig hud ved å redusere tørrheten effektivt. Dette er en av de enkleste og mest effektive hjemmelagde tipsene for kjedelig hud som kan bidra til å få rettferdig hud permanent.

12. Olje rensing hjemme terapi:

Oliven oil CLEANSING

Å bli kvitt overflødig olje fra huden din kan hjelpe deg med å få en bedre hud ofte. Hvis du er lei av din kjedelige ansiktshud, bør du prøve følgende middel. Først må du ta litt olivenolje og bland den med tilstrekkelig mengde kokosnøttolje. Deretter masserer du sakte på ansiktet ditt og holder det som det er i ikke mindre enn 5 minutter. Ta nå en vaskeklut som allerede er gjennomvåt i lunkent vann og påfør det på ansiktet for å klemme oljen ut. Dette er en av de beste hjemmemedisinene for kjedelig hud og har fungert effektivt for mange kvinner over hele verden.

13. Unngå overflødig ansiktsrensing:

Enkel Homemade Beauty Tips for Dull Skin-Avoid Excess Face Cleansers

Man kan enkelt lage ansiktsrensere hjemme. De naturlige og selvfremstillede er mye bedre enn de kunstige som er tilgjengelige i butikkene. Hvis du bruker for mye kunstig laget ansiktsrensere, kan det redusere fuktighetsegenskapen i ansiktet og gjøre det tørt. Så det er bedre å unngå de kunstige ansiktsrensene når du prøver å bekjempe tørrfaktoren på huden din. Dette kan sies å være et av de beste tipsene for kjedelig hud og fungerer for både menn og kvinner.

Se mer: Naturskjønnhetstips for ansikt

14. Naturlig eksfolierende skrubbe hjemme:

Honeycomb EXFOLIATING SCRUB

Å forberede en slik skrubb er ikke en hektisk oppgave i det hele tatt. Man kan enkelt lage denne kremete eksfolierende skrubbe. Alt du trenger er honning og ostemasse. Ta en kopp ostemasse sammen med samme mengde honning og bland den til den danner en pasta. Påfør det på ansikt og nakke for å redusere tørrheten effektivt. Skrubbing av dette materialet på ansiktet slipper også huden og gjør den myk og glatt fra kjernen. Hvis du vil vite hvordan du skal behandle tørr hud, har du det. Dette er det beste hjemmet for kjedelig hud.

15. Banana Face Pack:

Enkel Homemade Beauty Tips for Dull Skin-Banana FACE PACK

Vet du hvordan du kvitte seg med kjedelig hud ved å bruke bananmaske? Banan ansiktspakke er så langt et av de perfekte hjemmet for å redusere tørrhet fra huden. Alt du trenger å gjøre er å mash en full moden banan sammen med 1 spsk honning og bland det godt. Masser ansikt og nakke med dette materialet, og det vil redusere tørrheten. Dette er så langt et av de enkleste og beste tipsene for kjedelig hud.

16. Avocado Face Pack:

Enkel Homemade Beauty Tips for Dull Skin-Avocado face PACK

En annen fantastisk naturlig exfoliator er avokado. Denne fantastiske frukten har mange fordeler. Det holder kroppen godt, både internt og eksternt. Ta litt avokadopulp og bland den med litt honning og rosevann. Forbered den blandingen godt og bruk den på ansiktet (du kan også bruke den på nakken). La det stå i minst 15 minutter, og vask det av med lunkent vann.

17. Sukker:

Enkel Homemade Beauty Tips for Dull Skin-Sugar

Nå har vi sukker, som er et av de beste elementene for å redusere tørrheten i huden og fukt og jevner huden også. Det kan eksfoliere huden godt. Alt du trenger å gjøre er å oppløse minst 3 ts sukker med melk (varm) og bruk den på ansiktet. Man kan også bruke den på andre kroppsdeler som hender, nakke osv. Det vil redusere tørrheten og dermed kan sukker hevdes å være en av de beste rettsmidler for kjedelig hud.

18. Tamarindmasse:

Enkel Homemade Beauty Tips for Dull Skin-Tamarind PULP

Tamarindmasse hjelper til med å bli kvitt tørr hud og holder ansiktet glatt og skinnende til enhver tid. Den leveres med fordelaktige fibre, vitaminer og antioksidanter som er gode for å redusere hudens tørrhet.

19. Tomat:

Enkel Homemade Beauty Tips for Dull Skin-tomato paste

Tomat, når den er blandet med fersken, gir en strålende blanding som hjelper til med å bli kvitt tørr hud. Du kan gjøre denne limen enda mer effektiv ved å holde den på ansiktet i minst 20 minutter. Det vil sikkert irritere huden, men det vil også vise seg å være ekstremt godt for huden. Du må lide litt for å se bra ut.

20. Malai Mix:

Enkel Homemade Beauty Tips for Dull Skin-Malai Mix

Dette kan bidra til å fjerne tanlaget som har avgjort på huden på grunn av de skadelige strålene i huden. Når du har brukt denne malai-blandingen, vil laget bli fjernet, og du vil føle deg godt fra innsiden av huden. Det vil gjøre huden frisk og gi den en langvarig glød. Dette er en av de beste ekspertene tips for tørr hud.

Ovenfor var noen av de beste hjemmebehandlingene for å behandle kjedelig hud. De beste måtene å redusere dullhet i huden er å gjøre huden frisk fra innsiden og bruke alle midler for å holde dullhet unna ved å holde det rett og fuktig på nesten alle tider.

Leave A Comment

19 + = 24