20 bilder av Katrina Kaif uten sminke | Stiler på livet

Hvor ofte har du sett TV-personlighet Katrina Kaif på TV-skjermen og gått gaga over henne. Ja denne britiske indianfilmpersonlighet er det vi skal snakke om i dagens artikkel. I sine tidlige tenåringsår begynte hun med en liten småbymodelleringskontrakt etter å ha flyttet fra steder til steder.

Til slutt da hennes modelleringskarriere blomstret, etablerer hun seg i underholdningssiden 3 verden, hvor i 2004 hennes utseende i en Telugu-film tjente sin vei til Bollywood-suksess. Helt siden da har hun vært ustoppelig i sin vei til suksess. Med de voksende årene fikk hun mer kommersiell suksess. Denne engelen ansiktet skuespillerinne langsomt mestret ferdighetene til en Bollywood suksess ved feilaktig bestått Item nummer danse tester og nå er hun en internasjonal kjendis velkjente for hennes lykkelige utseende og beskjedenhet.

katrina kaif without makeup

På skjermen over lagene i et dalt opp ansikt skinner og personlighet hver personlighet. Alle ser feilfri ut med moderne moderne klær og frisørene, det lyse tilbehøret og det oppgjorte ansiktet. Dette er bare en annen blending av hjuls verden. Men hva skjer når disse kjendiser konfronteres med den virkelige verden, sans deres sminkeartister venter bak kameraene for berøringer. Dessverre, selv kjendiser trenger en pause fra de konstante kamerahjulene og dermed her er artikkelen for Katrina Kaif uten sminkeutseende.

Katrina Kaif uten sminke ser ut:

Katrina Kaif Bollywood skuespillerinne ser vakker, nydelig ut med stor skuespiller evne. Har du noen gang tenkt på hva hun ser ut uten kosmetikk eller sminke?

1. Filmvisning:

De movie screening

da Katrina dukket opp på settene 'Ek Tha Tiger' for hennes filmvisning, så vi henne sans sminke og ble straks overrasket og overrasket over hvor pen og feilfri hun så. Grasiøst å bære av en avskjæret hestehalehale, holdt hun utseende med hvit frillskjorte og rocket seg.

2. Profesjonelt utseende:

Profesjonell look

Selv om hun er morsom og kjærlig til tider, når det gjelder arbeid, har Katrina fått sin profesjonalitet, og derfor ser hun fantastisk profesjonell ut i sitt alvorlige ansikt med en tett bun og en myk hvit skjorte. Med nærbildet kan du se hvordan hun fortsatt klipper hennes klare hud og vakre puckere.

Se mer: Bilder av kjendiser uten sminke

3. Familie middag:

familie-middag

Mens hun filmet hennes film Dhoom 3, tok Katrina litt tid til å tilbringe en fredelig dag med nære og her er et bilde av middagsformen den dagen hun satt ved siden av henne, kanskje, og selv om hun fra fjern avstand ser seg dalt opp på Lukk inspeksjon hun ble sett sminke mindre og likevel grasiøs og vakker som hun alltid gjør.

4. Trøtt øyne:

Trett eyes

Vi vet alle at livet til en kjendis er hektisk og planlagt. De har en streng rutine der de må følge tauene og diagrammene de har blitt regissert og samtidig klarer seg å se feilfri. Her er en seksjon der Katrina ikke trenger noen innsats i det hele tatt. I dette bildet, selv om hun ser sliten ut med skråtende øyne, vet denne skuespillerinne danseren hvordan han skal se de beste sansene, en sminke av sminke.

5. The Bubbly Traveler:

De bubbly traveler

På vei ut av flyplassen, er Katrina her fotografert alle smiler og bobler da hun tar seg ut. Igjen er hun kledd i sitt normale selvbilde uten sminke som er tydelig formen hennes bilde. men selv med en enkel hvit te og pony, fortsetter Katrina å se nydelig og glam.

6. Viften skudd:

De fan shoots

Kledd i en blå og hvit tunika Katrina her på dette bildet står for et bilde med sine favorittfans. Det er ikke en skygge av sminke i ansiktet hennes, men ved utseendet av det vil du fortsatt bli blendet av hennes eleganse og skjønnhet, selv om hun har en normal tilbake frisyre og en normal nok tunika.

7. Tradisjonell antrekk:

De traditional attire

Igjen ser vi feilfri her er Katrina Kaif i et av hennes tradisjonelle skjerf og kulturelt antrekk å se opp på jakt etter noe. Her er det uunngåelig fra hennes utseende at hun ikke har sminke på, og det er surrealistisk for oss å tro at en kvinne bak kameraets glam vil fortsatt se denne feilfri.

8. Car Shot:

De car shot

Dette er en av de mange ganger da vi var privilegert å få et blikk inn i Katrinas ekte verdensside, fremfor alt hennes skjermmaske. Sitter i en bil sannsynligvis avsted til et sted, har Katrina en vanlig front bang hestehale uten sminke i ansiktet hennes. Hennes dukke ansikt her forteller oss hvordan en pen kvinne vil alltid være enda fantastisk uten hennes sminkepose praktisk.

9. Tempelbesøket:

De temple visit

Da Katrina besøkte det gylne tempelet i Amritsar, fotograferte paparazzi henne i hennes kulturelle klær, og så på tradisjonell som hun brukte hennes skjerf for å dekke hennes forside i respekt. Den hvite, enkle kaifbrunen passer til hennes plettfrie utseende da hun fortsetter å blende oss.

10. Den Vanlige Jane:

De plain Jane

På en av hennes mange hendelser hun deltar, var Katrina kledd i hennes uformelle blå jeans hvite tee med håret trukket tilbake i en hestehale. Selv uten den ekstravagante frisøren og pulverlakk sminke, klarer hun å se fantastisk avslappet og elegant.

11. Fan Selfie:

Fan selfie

Dette er en annen av hennes vifterfotoskudd, hvor hun sitter søt ved siden av hennes fan, flaunting hennes perfekte porselenhud uten at det er et snev av sminke. Sporting en normal slitasje tilbake hestehale hår gjør, Katrina sikkert vet å gel i med den vanlige mengden og likevel se fremragende.

12. Av kameraet ser ut:

De off camera look (2)

På settene til hennes siste film Dhoom 3 tok støpene i Chicago en pause fra det strenge arbeidet, og det er da Katrina ble lagt merke til å blande seg inn i andre med sitt enkle, nørde utseende. Hun flaunts et stort glass og trekker håret tilbake pent. Bak skjermen, selv sans sminke, ser hun beundringsverdig ut som noen gang.

13. Den morsomme Selfie:

De funny selfie

Her viser hun sin dystre side i dette bildet, her er en annen Katrina Kaif de-Glam selfie hvor hun slår en morsom pose. Selv uten et snev av sminke i ansiktet hennes, kan man lett se hvordan adoring og fantastisk hun ser ut. Hun klipper hennes feilfri hud og naturlige rosa puckere som hun går, klikk klikk med telefonen.

14. På Mumbai flyplass:

katrina-kaif-uten-makeup-14

Dette bildet av Katrina Kaif ble tatt på Mumbai flyplass, hvor hun ser strålende og vakker ut uten å sminke. Hun ser fantastisk ut med navy tunika, svart farge leggings, og en matchende brun farge støvler. Uansett er hun en vakker utseende som lar håret sitt i åpen stil og bærer en svart fargetaske. Hun ser jævla nydelig og stilig ut med sin enkle, naturlige skjønnhet.

15.At Ajmer Mens Skyting Rajniti:

katrina-kaif-uten-makeup-15

Dette bildet ble fanget da hun hadde besøkt Ajmer for å tilby den religiøse chadaronen, mausoleet til Sufib-saint Khwaja Moinuddin Chisti. Dette ble tatt da hun dro dit for å be om suksess for et nytt prosjekt av filmen Rajneeti. Hun så enkelt ut med en hvit farge tradisjonell salwar kameez og en rød farge chunni. Det er det perfekte bildet av Katrina Kaif uten sminke.

16. Farhan Akhtar's Birthday Party:

katrina-kaif-uten-makeup-16

Katrina Kaif ser ut som en Barbie dukke selv etter å ha ikke på seg sminke. Dette bildet ble fanget mens hun gikk til bursdagsfestet til Farhan Akhtar sin bursdagsbase. Hun så elegant og enkel på seg med en gul flytende kjole det også uten sminke. Hun er en jenta av helt nydelig.

17. I Movie Ek Tha Tiger:

katrina-kaif-uten-makeup-17

I filmen er sminke et must for å se vakkert ut på skjermen, men Katrina Kaif bare spikret det ved å ha ingen sminke i en scene av filmen Ek Tha Tiger. På dette bildet har Katrina Kaif en kort hvit kjole med en brun jakke over den og skjerf slitt rundt. Håret er ganske enkelt åpent og gir et veldig realistisk utseende. Ingen høye hæler ble lagt til med hvite lerretsklær ble slitt av henne og gjorde henne til å se ekstremt vakker ut.

18. Katrina Kaif Sjeldne Bilde Med Ingen Makeup:

katrina-kaif-uten-makeup-18

Dette bildet av Katrina Kaif ble tatt på sitt eget sted for å leve. Dette ble tatt når hun var med sine søsken casually uten sminke. Alle hennes familiemedlemmer lignet det samme med den feilfri huden vakkert. Hun var aldri ser pen ut med hennes hudfarge.

19. Med søstre:

katrina-kaif-uten-makeup-19

Tilbringe tid med familien er vakker. Dette bildet av Katrina Kaif sier det samme, hun nyter med sine søstre. Dette er et spesielt bilde av henne da hun tok det med sine søstre med et ærlig øyeblikk med dem. Dette bildet syntes å være veldig fornøyd med sine søstre.

20. Katrina Kaif med turisme minister i Rajasthan:

katrina-kaif-uten-makeup-20

Dette bildet var veldig spesielt for henne da dette ble tatt med reiselivsministeren i Rajasthan, Bina Kak. Dette ble tatt på den tiden da hun gikk for å få ministerens velsignelse på tidspunktet for "New York" -filmutgivelsen i 2009 da ministeren handlet med Katrina Kaif i filmen Maine Pyaar Kyun Kiya.

Bollywood nydelig skuespillerinne Katrina Kaif var veldig kjent og damn sikker på at hun ikke trenger noen introduksjon om henne. Hun ble kjent etter hennes første pause i Bollywood film Boom. Selv om hun ikke gjorde noe hardt arbeid mot karrieren, ble hun bedøvet av hennes blikk av fansen hennes og pannet av kritikerne. Hun var en hard arbeidstaker og ga aldri opp for de lettere tingene da hun lyktes over filmindustrien og prøvde de vanskeligere og utfordrende rollene. Hun er definitivt en crowd puller som hun kan bli prydet med sitt flotte utseende. I virkeligheten hater hun å ha sminke for hennes hud og ansikt som hun elsker å være enkel og attraktiv.

Leave A Comment

4 + = 14