20 beste hjemmelagde skjønnhetstips for tørre lepper | Stiler på livet

Damer betaler normalt mer oppmerksomhet på sminke for sine lepper enn å ta vare på dem. Å ta vare på lepper er svært viktig fordi de er sensitive. De har et veldig tynt beskyttelseslag som ikke inneholder svettekjertler eller mye oljekjertler, og det gjør det tørt opp.

Huden på leppene dine er mye tynnere og mer følsom enn den på ansiktet ditt, og det er et ganske naturlig fenomen som det regelmessig kan tørke opp. Imidlertid er tørre lepper og chaffing ganske ubehagelig, og det er derfor å bløtgjøre dem opp er et must i listen.

Skjønnhet Tips for Dry Lips

Skjønnhetstips for tørre lepper hjemme:

Vintertider er verste for lepper som de tørker opp lett og sprekkene er smertefulle og skader ansiktets skjønnhet også. Her er de 20 beste hjemmelaget skjønnhetstipsene for tørre lepper.

1. Vanlig bruk av lip balms:

Lip balms fungere som et beskyttende lag på tørre lepper. Lips balsammen beskytter mot de harde solstrålene om sommeren og fra den kalde tørkingen av vintrene. Et tynt lag gjør leppene fettete og gir et skinnende utseende. Noen ganger hjelper den unike kombinasjonen av solkrem, fuktighetskrem og leppebalsam også.

bruksområder of Lip Balms

2. Å vite riktig leppebalm:

Det er veldig viktig å velge dine merker for leppebalsam og også hva den inneholder. Lip balms som er beriket i peppermynte komfort de lekkede leppene. Lip balms som har ingrediensene av naturlig olje, spesielt olivenolje, kan fungere som et veldig fint middel for å kurere tørrhet. De har en tendens til å vare lenge og holde leppene sunne. Fargerike leppebalmer er ganske konkurranse om leppestifter. Farger som rød og rosa er vanlige, og det gjør at leppene dine ser pen ut mens du helbreder dem.

3. Unngå åndedrettsvern:

Unngå Breathing from Mouth

Åndedrett fra munnen gjør at leppene føles tørre på grunn av at luften kommer inn. Fuktigheten i luften er en viktig grunn til at leppene tørker opp. Mer enn deg puster inn urenheter når du puster fra munnen, slik at det ikke er gunstig.

4. Unngå å leke lepper:

Licking Lips

Mange tror at slikke lepper gir en midlertidig tilfredsstillelse, men det er feil og bør ikke praktiseres. Når du licker leppene dine, kommer du tilbake til tørre lepper i løpet av en stund, og hver gang det blir tørrere enn før. Unngå å bite også, som ikke hjelper, heller, det gjør at leppene bløder. Ha alltid en balm hendig.

5. Ikke bekymre deg med eksfoliering:

lepper Exfoliation

Fjerning av lepper er vanlig og må ikke være en grunn til bekymring. Når leppene eksfolierer, betyr det bare at den døde huden kommer ut og den nyere huden erstatter laget av leppene dine. Bare peal ut laget som kommer ut og det blir bra innen få dager.

6. Vannforbruk:

Drikker water woman

Drikke tilstrekkelig vann er gunstig for hele kroppssystemet. Selv lepper er glade med at du drikker vann fordi den måten fuktigheten gjenvinnes på. Tvert imot slikker leppene også fuktighet, men det bør ikke praktiseres fordi det gjør det tørt opp enda mer og gjør sprekker fremtredende. Dette er en av de beste og enkle skjønnhetstipsene for tørre lepper.

7. Unngå skadelige stoffer:

Unngå Harmful Materials

Når leppene tørker opp og danner sprekker, er det svært viktig å holde det vekk fra forskjellige matvarer og ting. Unngå leppestifter som gjør sprekken smertefull. Unngå tannkrem til å berøre leppene når du børster som det fører til tørrhet også. Hvis du har varm eller krydret mat, bruk en skje slik at den ikke berører leppene og gjør den brennende.

8. nekte røyking:

Nekte Smoking

For å beholde leppens skjønnhet må du definitivt bli kvitt den vanlige vanen med å røyke fordi det ikke bare gjør leppene tørke, men det gjør dem også svarte og stygge.

9. Olivenolje:

oljer for face

Hver kveld masserer leppene dine med olivenolje før du sover. Dette er det beste naturlige middelet som vil kurere leppene dine innen noen dager og gjøre det kissbart som før. Dette kan gi naturlige og vakre lepper.

Se mer: Skjønnhetstips for sommersesongen

10. Multi Vitaminer:

Spise good vitamin foods

Vitaminer tar vare på din sunnhet helt. Å ha riktige grønnsaker, frukt eller tilskudd av vitaminer, ville holde kroppen din frisk og leppene dine fuktet.

11. kjære

Honning 9

Honning regnes som naturens naturlige healer. Denne gyldne nektar brukes ofte mye i parabolen søtningsmidler og hjemme rettsmidler for å kurere huden som anti sopp og anti bakterielle egenskaper reversere og reparere skadede celler legge fuktighet og en varm glød til ansiktet ditt. Det samme kan sies for leppene som du sammenkalker hjemmelagde tips for tørre lepper ved hjelp av en selvtillit laget honning sitron leppebalm.

12. vaselin:

hjemmelaget Beauty Tips for Dry Lips Vaseline

Petroleumjelie er den beste løsningen for gjentatt tørking av lepper, spesielt for de vanlige dagene når du holder i fuktigheten for lenge, er det ganske vanskelig å opprettholde. Dette er for alle de travle bier som aldri virkelig kan ta ut den ekstra tiden for å ta vare på seg selv riktig. En praktisk vaselinbeholder kan hjelpe deg med å holde leppene myke og klumpete selv i de verste situasjonene.

13. SPF for leppene:

Lærene dine er nesten alltid utsatt for sol og vind eksponering som er spesielt hvorfor leppene dine trenger det beskyttende sløret hver gang du går ut. Også å være tynnere enn den andre huden, tiltrekker leppene dine og samler mye giftstoffer, og derfor anbefaler vi deg igjen for å beskytte de vakre puckerne ved å bruke en høy SPF-beskyttelse og ikke bare noen annen balsam når du går ut.

14. Glyserin:

Tips for tørre lepper hjemme blir ikke enklere enn dette. Alt du trenger er en flaske glycerin som du kan benytte deg av i nærliggende kosmetikk- eller apoteksbutikk og en periodisk rutinemessig bruk av glyserin til leppene dine minst to ganger om dagen.

15. Velg dine produkter forsiktig:

Ikke alt kosmetisk produkt gels godt med deg, og det er noe du trenger for å holde øye med. Selv det beste av merkevarene er kanskje ikke kompatibelt med huden din, og det er derfor, når du velger leppeprodukter, du trenger å vite hvilke som kan tørke dine puckere lett ut.

Se mer: Hjemmelaget Skjønnhetstips for lepper

16. Rose Petals:

Her er en annen skjønnhetstips for tørre lepper. Roseblader ikke bare myker lepper, men gir også farge til det. suge kronblade i en bolle med melk før du la en pasta av dem og bruke som en leppebalsam.

17. Kjærnemelk:

Smør melk eller melk krem ​​er spesielt kjent for å myke selv den tøffeste av huden rundt albuene, så hva gjør at du tror de ikke kan hjelpe leppene dine når de blir tynne og tørre? Bare bruk dem som en leppebalsam og hold leppene dine kashmir myke.

18. Aloe Vera Gel:

Aloe vera gel juice

Aloe gel beriket i en cocktail av vitaminer og essensielle næringsstoffer er enda en mirakel healer for både hud og hår. Her kan du kjøpe aloe gel i sin ferdige form og bruke den som en balsam for å reversere skadene mens du holder den smidig. Ingen tvil om aloe vera gel er en av de beste og perfekte hjemmelagde skjønnhetstipsene for tørre lepper.

19. Se på dietten din:

Zesty chicken meatball

Her er enda et tips for tørre lepper hvor dietten spiller en viktig rolle i hvor godt hydrert leppene dine er. Spiser for krydret eller varmt en diett hver gang tørker ut munnen din og selvfølgelig dine lepper koblet til den. dette er grunnen til at hvis du lider av tørre leppeproblemer, er det best at du unngår krydret og til og med for salt en godbit hver gang.

20. Forvask Rituell:

Nå, hver gang du vasker ansiktet ditt, skiller et lag av den øverste huden seg ut som en død hud slik at laget nedenfor for nå kan dukke opp. Siden leppeskinnet er ekstremt følsomt over å vaske ansiktet ditt i sommertiden, kan det føre til overdreven lepptørking. Det anbefales derfor at du bruker en leppebalsam på dine lekkede lepper før du vasker ansiktet for å hindre fuktighetstapet fra leppene dine.

Her i denne artikkelen beskriver listen ovenfor alle tipsene og hjemmelaget triks for å lage leppene. Vakkert, smidig og plump uten å investere for mye på denne behandlingen..

Se mer: Skjønnhetstips for jenter

Bildekilde: Shutterstock

Leave A Comment

+ 46 = 48