20 beste brude frisyrer for langt hår med bilder

Så, din bryllupsplanlegging foregår, og du har nettopp fullført antrekket til den store dagen. Leter du etter den perfekte frisyren til å kompliment bryllupet ditt? Er de myriade bryllupshårene det vanskeligere for deg? Les videre for å avslutte alle dine bekymringer.

Brude Hairstyles for long hair

Gitt her er valget av topp 9 brude frisyrer for langt hår som er ekstremt imponerende. Når du velger noen av disse, må du sørge for at du velger en som smigrer deg og bidrar til at du ser vakrere ut på denne minneverdige dagen. Prøv noen av disse indiske brude frisyrene for langt hår til bryllupsåret og få utseendet nydelig.

Ulike Bridal Hairstyles For Long Hair With Pictures:

1. Lang flettet bryllup frisyre:

Lang Braided hairstyless

I de fleste sørlige indiske bryllupene må brudene knytte håret og ikke la det løsne. Denne flette frisyren er passende egnet da. For dette utseendet, gjør fletninger som ikke er løs eller stramme. Hvis flettene ikke har nådd ønsket lengde, kan du også bruke falskt hår for å få lengden. Tilpass denne flettet utseende med beaded tråder som er krysset rundt flettet slik at det ser mer fantastisk ut. Bruk en vakker maangtika for å fullføre dette flettet utseende.

2. Åpne lang krøllete frisyr:

20 beste brude frisyrer for langt hår med bilder

Dette er en enkel, men flott frisyre for bruder å være. Hvis du ikke liker håret ditt bundet opp, må du sikkert prøve ut denne åpne krøllete frisyren. Denne frisyren krever minimum tilbehør og er ferdig på nesten ingen tid. Dette krøllete utseendet er lett opprettet ved hjelp av styling kammer og hårspray. For å gjøre dette utseendet enda mer tiltalende, gjør et senterparti og ha en fantastisk maangtika.

Se mer: Brude frisyrer for kort hår indisk

3. Krøllete, sint, flettet frisyre:

20 beste brude frisyrer for langt hår med bilder

Denne rotete frisyren til bruder er veldig populær. Den rotete flettet stilen ser spektakulær ut på alle. Håret er denne stilen er flettet løst for å få det rotete utseendet. Klipp noen sideband og krøll dem opp for å legge til mer glamour til dette rotete flettet utseende. Smykke denne frisyren med fet maangtika og siden hengende hårtilbehør. Hvis du vil, kan du også legge til noen friske blomster.

4. Flower-Weaved Flettet Crown:

20 beste brude frisyrer for langt hår med bilder

Denne blomstervaude flettet kronen er raskt i gang med bruder. Denne frisyren gir bruden et moderne utseende som ennå er veldig rustikk og vintage. I denne frisyren er flettene laget og løst bundet på toppen av hodet for å danne en krone. I denne frisyren legges friske blomster sjenerøst til å gjøre det romantisk tiltalende.

5. Chignon Bun For Wedding:

20 beste brude frisyrer for langt hår med bilder

Dette er en karismatisk frisyre fra fortiden som blir stadig mer populær. Den pent bundet opp bun ser veldig stilig og sofistikert ut. Du kan utsmykke bunen med flotte hårtilbehør, friske blomster eller perler. Et slør kan også legges til denne Chignon bun frisyren for å glamme utseendet.

6. Coiled Curled Bridal Half Up Half Down Frisyre:

Halv Up Half Down Curls

Dette er en trend setting brude frisyre. Du må sikkert prøve ut denne halvdelen opp halvt ned frisyre til bryllupsdagen din. Denne frisyren har en krone på toppen med store krøller som faller løst på baksiden eller krøllet sammen til den ene siden. Fremhev dette utseendet med fargelagt blomst på den ene siden.

7. Flettet Chignon Med Vintage Krøller For Bruder:

20 beste brude frisyrer for langt hår med bilder

Den flettede chignon med vintage frisyre med krøller kan aldri gå galt. Hvis du er glad i hårboller, prøv denne frisyren som bruker chignon bun med liten vri. Her er bun laget med flettet hår og de tette krøllene gir det et vintageutseende.

8. Floral South Indian Wedding Frisyre:

20 beste brude frisyrer for langt hår med bilder

Hvis du elsker å ha på seg friske blomster på håret ditt, er denne frisyren ment for deg. Denne frisyren er tradisjonell blant sør indiske bruder og ser utrolig imponerende ut. I denne stilen er håret flettet lang og sammenflettet med friske kranser. Du kan også legge til noe glitrende hår utsmykking for å markere det generelle utseendet.

Les mer: Frisyre i Saree

9. Bikube tilbake med åpen, krøllete stil:

20 beste brude frisyrer for langt hår med bilder

Sist men ikke minst, denne bikube åpen krøllete frisyr kan gjøre noen brud ser vakkert enkelt ut. I denne frisyren blir håret åpnet med få smell på hver side. Bikube ser komplimenter den indiske bryllupet antrekk veldig bra. Fullfør dette utseendet med blendende maangtika.

Med skiftende tider har aura og stil av bruder også gjennomgått transformasjon. Bruder elsker å eksperimentere med nye frisyrer for å fullstendig forandre deres utseende på bryllupsdagen. Brude frisyrer har også endret seg, og disse er noen forskjellige, men stilige frisyrer for å-være-bruder.

10. lange krøllete ruller for bryllup:

brude hairstyles for long hair10

Dette er en halv opp-halv ned enkel frisyre, men laget for å se litt finere ut. Dette er en av de enkleste brude frisyrene for langt hår og det kan se pen ut på noen. Bare lage myke ruller og krøller på baksiden, og som en enkel halv opp-halv stil kan du klemme håret ditt.

Se mer: Indian Bridal Hairstyles

11. Enkel hestehale for langt hår:

brude hairstyles for long hair11

Dette er en enkel hestehale gjort litt bedre med liten krølling og det fine og blomstrete håret tilbehør. Dette er en fin frisyre for langt hår til bryllup, og noen kan gjøre det uten hjelp i det hele tatt. Bare dra alt håret på ryggen, og fest det med et hår slips og dekorér deretter med et blomstert band.

12. Flettet hårbånd med langt hår:

brude hairstyles for long hair12

Den veldig søte frisyren til jentene som elsker å holde det mykt og romantisk, dette er en av de sjarmerende brude frisyrene for langt hår. Du må kaste håret pent og deretter ta hår fra den ene siden over kronen og deretter holde fletning i et hårbånd og fest på den andre siden.

13. Enkel krøllete hårstil for bruder:

brude hairstyles for long hair13

Dette er en enkel hår ned brude frisyre for langt hår og er lett for alle. Du kan flaunt dette lett selv om du ikke er bruden til å være. Bare komp og pakk håret mot ryggen og klipp det opp og dekorere med en blomst på den ene siden.

14. Sidelagret bunke:

brude hairstyles for long hair14

Dette er en veldig myk og grasiøs stil som du kan dekorere med kjede tilbehør på motsatt side. Et pent tillegg til brude frisyrer for langt hår i dette må du ta hår fra den ene siden og deretter sikre seg som en bolle på den andre siden av nakken. Håret som er løs, er således delt inn i to deler og vridd og festet tilbake.

15. Disney Princess Style For Long Hair:

brude hairstyles for long hair15

Dette er en frisyre for langt hår til bryllup som du spesielt har sett Jasmine gjør i Aladdin. Her er håret midt på hverandre, og puffer er laget på begge sider og så fast på ryggen. Håret som er løs, kan da bli bundet i henhold til dette.

16. Twisted Low Updo Med Langt Hår:

brude hairstyles for long hair16

Dette er en veldig vanlig bryllupsstil for lange hårpiger fordi det er enkelt og det ser vakkert ut med noe antrekk du har valgt for den store dagen. Her er håret ditt skilt fra den ene siden og deretter laget i en lav og flettet vri som ender i en bolle på baksiden.

17. Krøllete afrikanske bryllup lange frisyrer:

brude hairstyles for long hair17

Dette er en rotete stil der jenta har krøllete hår og hun har gjort en veldig søt halv opp-halv stil. Hun har ytterligere prydet den med et veldig floral bånd for å sikre henne bolle. Dette er en typisk afrikansk stil som også er tilpasset av andre deler av verden.

18. Full Fishtail Braid For Long Hair Bride:

brude hairstyles for long hair18

Dette er en enkel og fin fiskestil-fletningstil. Den eneste forskjellen er at fiskens halefletting starter rett fra toppen av hodet og går ned til slutten. Du trenger bare å løfte opp alt håret og deretter lage en enkel fisk hale. Tykt hår er mer egnet for denne hårstilen.

19. Long Twisted Hestehale:

brude hairstyles for long hair19

Her i dette bildet er jenta blottet for alt tilbehør og har holdt det veldig enkelt, men veldig smart og pent. Hun har valgt en puslespillert ponyhale der hun ikke engang har brukt et hårbinding. I dette har hun laget en knute for å sikre ponyhalen.

20. Fossebrett:

brude hairstyles for long hair20

Dette er en vintage stil som fortsatt er populær for jenter som liker det mykt og grasiøst. Dette er en foss flett fordi den kaskader ned. Dette er bundet ved å ta små deler av håret fra begge sider slik at flettet ser ut til å bli gjort rett i midten av håret.

Når den store dagen allerede er ankommet, og du ikke vet hvordan du vil style håret ditt. Dette er når du kan ta hjelp av hver frisyre for langt hår til bryllup og se på ditt aller beste.

Leave A Comment

− 1 = 4