20 beste anti-soppsjampoer i India | Stiler på livet

Flass er en vanlig årsak til hårtap og mange andre hårrelaterte problemer både hos menn og kvinner. Det er ikke rart at flass irriterer oss alle. Flass kan skyldes ulike grunner som for mye tørrhet i hodebunnen eller overdreven olje i hodebunnen. Og flass forårsaker kløe eller flakhet hvis det ikke behandles riktig helt fra begynnelsen. Men vi vet også at hvor det er et problem, er det også en løsning. Det er samme sak med flass. I tillegg til alle andre metoder for å kvitte seg med flass, er en vanlig måte å behandle flass på ved bruk av anti-soppsjampo.

anti Dandruff Shampoos

Anti Sopp Shampoo:

Den anti skvette sjampo kommer i et bredt spekter lovende å behandle alle forskjellige typer hår. Og dette er grunnen til at du først bør finne ut grunnen til at du har flass og deretter shoppe for en anti flass sjampo. Fordelene med anti skrap sjampo er mangfoldig. I utgangspunktet er det ingen kur mot skæl og anti skrap sjampoer bare bidra til å forhindre det. Og vi vet alle at forebygging alltid har vært bedre enn kur. Ved hjelp av en anti-skum sjampo bidrar til å bryte ned flassene i flass, fjerne tørrhet eller overdreven oljeinnhold i hodebunnen og bidra til å fjerne forurensningene fra håret og dermed holde det rent.

Beste Anti Dandruff Shampoos tilgjengelig i India:

Her er en liste over noen av de effektive og beste sjampoene for flass som er tilgjengelige i India, som er tilrådelig å bruke hvis du lider av det vanlige flassproblemet.

1. Hodet og skuldrene Anti-sopphampo (Cool menthol):

20 beste anti-soppsjampoer i India | Stiler på livet

Det er en av de ferskeste og livligste sjampoene fra H & S-porteføljen. Det er intenst forfriskende og oppfrisker rent og etterlater håret 100% flassfritt. Den inneholder naturlig mentol for en kjølefølelse som stimulerer sansene.

2. Khadi Aloe Vera Herbal Flass Defence Shampoo:

anti dandruff shampoos2

Khadi aloe vera urte sjampo er beriket med naturlige ingredienser som neem, shikakai og andre for å hindre flass og også å styrke hår og fremme hårvekst. Ingrediensene som brukes i denne sjampoen, stiller også håret.

3. VLCC-flasskontroll sjampo:

anti dandruff shampoos3

Den anti skrap sjampo fra VLCC hjelper ikke bare å bekjempe flass, men også beskytte hodebunnen mot enhver form for infeksjon forårsaket av flass. Bruk av denne sjampoen gjør håret også skinn og holder det sunt. Dette er en av de mest effektive anti-sopp shampooene i India.

4. Khadi Neem og Aloe Vera Anti Dandruff Shampoo:

anti dandruff shampoos4

Den anti skvette sjampo fra Khadi er parabenfri som forhindrer kløe og irritasjon i hodebunnen. Denne sjampoen holder håret klart, rent og sunt. Denne sjampoen renser hårsekkene og støvpartikkelen helt fra hodebunnen og holder håret sunt og sterkt.

5. Schwarzkopf Profesjonell BC Hår Hårbunnsstrupe Control Shampoo:

anti dandruff shampoos5

Den anti skvette sjampo fra Schwarzkopf profesjonell BC kan brukes på alle hårtyper og består av sitrongressekstrakter. Bruk av denne sjampoen vil holde håret ditt skinnende og sunt. Denne sjampoen er også lett tilgjengelig i India. Det er en av de mest etterfølgende sjampoene for flasskontroll.

6. Biotique Bio Margosa Fresh Daglig Flass Ekspertise Sjampo:

anti dandruff shampoos6

Den velkjente merkede sjampoen for flasskontroll er Biotique bio margosa som bidrar til å eliminere flak og kløe i hodebunnen og dermed forhindre flass. Det eliminerer også tørrhet, og etterlater håret glatt og sunt og skinnende.

7. Himalaya Anti Dandruff Beroligende og fuktighetsgivende sjampo:

anti dandruff shampoos7

Himalaya anti-sopp sjampo kan bidra til å bekjempe flass rett fra årsakens røtter. Bruke denne sjampoen hjelper deg med å få et sunnere utseende hår. De fleste indiske kvinner har også brukt denne anti-skalsjampoen for sunt og skinnende hår også.

8. Matrix Biolage Anti Dandruff Shampoo:

anti dandruff shampoos8

Den anti flass sjampoen fra Matrix biolage er et profesjonelt valg. Det bidrar til å styrke hårrøttene, renser hodebunnen mens du arbeider for å forhindre flass fra håret.

9. Jovees Thyme And Tea Tree Anti Flass Shampoo:

anti dandruff shampoos9

Jovees er et merke som har alle sine produkter produsert av naturlige ingredienser. Foruten rengjøring av håret fra uønsket flass; det styrker også hårrøttene dine og holder håret ditt sunt. Dette er en av de mest populære anti-skalsjampoer i India, og det kan løse problemet med kort tid.

10. L'OREAL Profesjonell Elvive Anti Skandal Sjampo:

anti Dandruff Shampoos - L’OREAL Professional Elvive

En kombinasjon av sjampo og balsam, det er svært effektivt å fjerne flass og er en av de beste anti-flassschampoene i India. Bortsett fra fjerning av skrap, nærer det også hodebunnen.

11. Body Shop Ginger Anti Flass Shampoo:

anti Dandruff Shampoos - The Body Shop Ginger Shampoo

Dette er for personer med tørre scalps som denne sjampoen hydrerer hodebunnen, noe som gjør det lettere å fjerne flass, noe som ville vært ekstremt vanskelig når det var tørt. Denne sjampoen kjemper mot flass og fjerner kløe og frizziness fra hodebunnen.

12. Nizoral Anti Dandruff Shampoo:

anti Dandruff Shampoos - Nizoral Shampoo

Nizoral er en medisinsk anti flass sjampo. Tilstedeværelsen av den kjemiske ketakonazol, fjerner flass fra hodebunnen, og hindrer at den kommer tilbake i fremtiden. Det er foretrukket av de fleste leger og viser gode resultater på bare noen få dager.

13. Avon Natural Tea Tree og Thyme Anti Flip Shampoo:

anti Dandruff Shampoos - Avon Natural Tea Tree And Thyme Anti Dandruff Shampoo

Produsert av det ledende hud- og hårpleiemerket Avon, gjør tilstedeværelsen av naturlige ingredienser som te-tre og timian en lett å kontrollere flass, og holder håret silkeaktig og glatt.

14. Cipla 8X Anti-Sopp Shampoo:

anti Dandruff Shampoos - Cipla 8X Anti-Dandruff Shampoo

Hvis glatt og bouncy hår er ditt krav, så er dette sjampoen for deg. Tilstedeværelsen av aloe vera gjør det mulig. Det behandler også noen kløe i skalpene, og renser hårbunnen naturlig.

15. Garnier Fructis Fortifying Anti Dandruff Shampoo:

anti Dandruff Shampoos - Garnier Fructis Fortifying Anti Dandruff Shampoo

Den milde virkningen av denne sjampoen renser hårbunnen ordentlig, og gir duftende og silkeaktig hår etter dusjen. Denne garnier anti skæl shampoo kan helt fjerne flass og fremmer hårvekst også.

16. Klar Nærende Hårbunnspleie Anti-Flass Sjampo:

anti Dandruff Shampoos - Clear Nourishing Scalp Care Anti-Dandruff Shampoo

Klar Nourishing hodebunnspleie anti-flass sjampo inneholder Nutrium 10 er ansvarlig for å forbedre hodebunnen tilstand, og dermed kontrollerer flass. Dyp penetreringsvirkning i hodebunnen hjelper det med å fjerne flass ganske enkelt.

17. Ketomac Anti Dandruff Shampoo:

anti Dandruff Shampoos - Ketomac Anti Dandruff Shampoo

Den beste anti-sopp sjampoen tilgjengelig, som er produsert spesielt for å fjerne flass, er Ketomac sjampo for flass. Sjampoen gjenopplever kløe, flakiness og blir kvitt flass fra hodebunnen.

18. Vatika Premium Anti Dandruff Shampoo:

anti Dandruff Shampoos - Vatika Premium Anti Dandruff Shampoo

Denne tilstedeværelsen av ingredienser som henna- og sitron-drap gjør det til en av de beste anti-skvett-sjampoene. Ved å drepe mikrober som forårsaker kløe og flass, renser det hårbunnen grundig. Vatika er et av de mest populære og effektive merkene for skraprengjøring.

19. Vaadi Flass Defence Sitron Shampoo:

anti Dandruff Shampoos - Vaadi Dandruff Defense Lemon Shampoo

Tilstedeværelsen av sitron i denne anti-sopp sjampo behandler og forhindrer flass. Det føder videre hodebunnen og legger den naturlige skinnet på håret. Det forhindrer også håravfall ved å stramme hårsekkene.

20. Fabindia Tea Tree Dandruff Control Shampoo:

anti Dandruff Shampoos - Fabindia Tea Tree Dandruff Control Shampoo

Fabindia Tea Tree Dandruff Control Shampoo er tilberedt med tea tree olje. Det unclogs hårsekkene ved å fjerne sebum og flass, og forhindrer også avkastning av flass.

Nå som du er kjent med så mange anti-soppsjampoer i India, befri deg fra den uønskede flassen. Prøv noen av dem fra listen over anti-skalsjampoer, og legg igjen din personlige opplevelse.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

Leave A Comment

39 − 30 =