15 Væren Tattoo Designs for Guys and Girls

Væren er det første dyrekretsen, og folk er født mellom 21. mars og 19. april, og tilhører dette skiltet. Det er vanligvis representert av en ram. Planet Mars er herskeren av dette dyrekretsen. Personer med Væren som deres stjernetegn er optimistiske, uavhengige, modige og sjenerøse i naturen. De sies å være de fødte ledere som alltid er klare til å handle på sine egne unike ideer.

15-Vær-dyre-sign-tatovering-design-for-gutter-og-jenter

Væren Tatoveringer Med Betydninger Og Bilder:

Folk elsker å vise deres dyrekretsen ved å få en tatovering gjort på kroppsdelen. La oss nå diskutere de 15 beste Aries tatoveringsdesignene med bilder og betydninger for både menn og kvinner.

1. The Colorful Aries Tattoo Designs:

aries tattoo designs

Denne spesielle Aries-tatoveringen er så fargerik at enhver jente ville ønske å flaute den. Ja, denne tatoveringen er ment for jenter. Tatoveringen kan sportes på baksiden eller på armene. Tatoveringen viser nesten hele kroppen av geiten som videre symboliserer stjernetegnet, Væren. Sammen med iøynefallende farger, kan vi se mange vakre mønstre og design som gjør dette inked Aries motiv ser så alluring ut.

En ekte Arian ville bære den med hans / hennes øyne lukket. Med denne tatoveringen kan man også vise sin kjærlighet til dyrets geit. De vakre mønstrene og den kontrastfargede fargekombinasjonen gjør et enkelt designutseende guddommelig.

2. Funky Aries Tattoo for menn og kvinner:

funky Aries tattoo

Denne funky Væren tatoveringen vil se bra ut på armene. Denne spesielle Aries tatovering sport en vakker tegneserie-lignende stil. Det er helt forskjellig fra alle designene du har sett til nå. Man kan bruke forskjellige farger inn i designet for å gjøre det til å se ut som det er på toppen.

Her kan vi bare se en digital skisse av Aries tatoveringsdesign. Den passer både for menn og kvinner og kan brukes på armene, ryggen og til og med på bena. Rammen har blitt gjort veldig vakkert. Denne tatoveringen vil fungere som en maskot for alle dem hvis stjernetegn er Væren.

3. Væren Svart Tatoveringer For Menn:

Væren symbol tattoo 2

Her har vi en annen vakker Aries symbolsk tatovering. Det er en av de beste Væren tatovering design for menn med stor rygg som aldri går galt ideen noensinne. Symbolet på det første dyrekretsen er så vakkert at alle ønsker å få det på kroppen. Her har tatoveringsdesignene blitt gjort ved hjelp av den gyldne fargen, noe som gjør dette innfargede motivet helt annerledes enn det du har sett til nå. Sporting denne tatoveringen på armene vil hjelpe deg med å få oppmerksomhet mot deg selv. Tatoveringen vil være ideell for ekte islamere.

4. Væren bokstav tatovering på hånden:

Væren Text Tattoo

Noen ganger tatoveringsdesign og figurer spiller en veldig forvirrende rolle når det gjelder å forklare deres virkelige betydning, og folk har en tendens til å bli forvirret med hva som er dette designet til? Dette er grunnen når denne teksten tatoveringen er ferdig. Straks unna å skrive navnet på dyrekretsen, gjør det enkelt for en tatoveringsdesign å formidle den spesifikke betydningen. Væren tatovering kan forbedres med noen kunstneriske touch og blomster eller stjernehimne mønstre for å gjøre det mer attraktivt.

5. Små Væren Symbol Tatovering på hånden:

Væren Symbol

Selv om vi vet at Aries zodiac er symbolisert av en ram, men det har også et annet symbol for sin representasjon. Det er 'to ramhodet horn'. Denne lille tatoveringen er også tatt som et vanlig og primært symbol på Aries Zodiac. Denne designen er enkel, liten og tydelig skildrer at du er en arisk. Enten få det gjort i svart eller bruk en annen farge, denne tatoveringen mister aldri sin sjarm.

6. Væren Tatovering med blomster for jenter:

Blomster Aries Symbol

Å gi et blomstert preg til Væren symbol ved å omgjøre det i creepers og blader er en perfekt måte å flaute designet og gjøre det mer attraktivt. Det gir en feminin effekt og viser kvinnens eleganse. Enten få det gjort i svart blekk eller legg til farger, denne tatoveringen griper aldri til å forbause noen med sin sjarm. Dette er en av de beste og perfekte aries tatoveringsdesignene for jenter som er interessert i dyrekretsen.

7. Ram Ram Tattoo:

EN Ram Head Outline Tattoo

Et skissert ramhodet er også et kraftig symbol på uttrykk for en arisk. Rammehodet viser den sterke og modige siden av en person. Siden denne tatoveringen har lengde og lav bredde, er den bare perfekt for arm og ben. Selv om svart blekk på den ser pen ut, men for denne typen tatovering, kan du gå for hvilken som helst favorittfarge av din.

8. Blomstrende treetrær Tatoveringer for kvinner:

blomstring Tree Aries Tattoo

Et blomstrende tre med røtter og ha en stamme som horn av ram er også elsket av Arian tatovering elskere. Denne designen er egnet for ryggen, armene eller midje-linjen. Det fremhever symbolet på Aries Zodiac som tydelig viser at du er en arisk. Denne typen beste tatoveringsdesign for kvinner med vakker rygg.

Se mer: Armbånd Tatoveringsdesign for menn

9. Angry Aries Tatoveringer for menn:

Sint Ram

Folk som elsker show at de er sterke i naturen, aggressiv eller lavmodig, går vanligvis for denne tatoveringsdesign. Angry Ram er en perfekt måte å vise at selv om du er en arisk, men andre burde ikke ta deg for gitt. Selv om noen få denne tatoveringen gjort bare for moro skyld og å vise rundt at de er farlige i naturen.

10. Være Tatoveringer med Butterfly Design:

EN Butterfly Aries Symbol

Abstrakt sommerfugldesign er veldig feminin og vanlig, men veldig attraktiv. Det gir uttrykk for frihet og kreativitet. Arians kan kombinere symbolet på Aries Sign med sommerfuglvingene for å lage en flott tatoveringsdesign.

Se mer: Celtic Tattoo Designs og Betydninger

11. Den kunstneriske Væren Tattoo Design for Back:

kunstnerisk Aries tattoo

Her har vi en vakker Aries symbol tatovering. Den kunstneriske naturen til denne tatoveringen gjør dette blanke designet ser ekstremt tiltrengende ut i forhold til de forrige. Væren er det første astrologiske tegnet kjent for oss og har en god fordel i henhold til de himmelske fakta. Denne tatoveringen er ikke bare en enkel Aries tatovering. Den kommer med flotte mønstre i hele Ram-ansiktet som symboliserer Væren.

Denne tatoveringen kan brukes av både menn og kvinner, og armene vil være et flott sted å vise denne tatoveringen for menn. Når det gjelder jenter, er nedre rygg eller nakke et flott lerret for denne tatoveringen.

12. Væren Arm Tatovering for Gutter:

EN Ram Outlined Tattoo

Som vi vet Væren er representert av en ram, dette skissert en ram er veldig vanlig og mest elskede tatovering design for denne dyrekretsen. Det ser best ut når det er gjort på arm eller skulderbakke. Enten gi den en pensel utseende eller prøv å gi en 3D-effekt, denne tatoveringen er bare perfekt for en Arian.

13. Back Aries Tattoo:

Væren symbol Tattoo

Dette er år enda en ekstraordinært vakker Aries symbol tatovering. Tatoveringen viser geitens hode som har blitt ytterligere dekorert med intrikate design. Hvis du vil få denne tatoveringen, så konsulter en profesjonell, da bare en velfungerende tatoveringsartist vil hjelpe deg med å få det beste ut av dette designet. Selv om hele tatoveringen har blitt gjort ved hjelp av design, er detaljene i rammens ansikt tydelig synlig.

14. The Aries Tribal Tattoo Designs:

stamme Aries tattoo designs

Stammen Væren tatoveringer er bare fantastisk. Denne spesielle tatoveringen vil se fabelaktig på ryggen eller armene. Noen vil gjerne bære denne vakre tatoveringen, spesielt på sine store armer. Dette spesielle blekkmotivet representerer en maskulin karakter og skiller deg fra mengden. Denne tribal tatoveringen er ganske enkel og ser bra ut uten anvendelse av noen forbløffende farger enn svart. Lampens kropp har vært veldig detaljert. De som faller under Aries stjernetegn, vil gjerne vise denne innfargede designen.

Se mer: Ankel Tatoveringsdesign for kvinner

15. Væren Constellation Tatoveringer på baksiden:

Væren Constellation

The Aries Constellation er en perfekt ide for å få en Væren tatovering gjort. Siden denne tatoveringen har stjerner i den, kan du få det gjort hvor som helst du har lyst på kroppen din. Vanligvis er dette designet perfekt for å flaute ryggen din.

Du kan tro at det fortsatt er mange Aries tatoveringer der ute. Men hvis du vil imponere noen med tatoveringer eller skille deg fra de andre, vil en av de ovennevnte være din beste følgesvenn. Disse Aries tatoveringer er anbefalt av eksperter på dette feltet og er beundret og slitt av mange tatovering elskere og israelere over hele verden.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

86 − 82 =