15 vakre hode skjerf stiler for kvinner og menn i trenden | Stiler på livet

Vi har alle minst en dag i uken hvor vi er lat til å gjøre håret vårt eller håret vårt holder ikke på riktig måte. Ingen bekymringer for det nå! Den siste varme trenden i hårtilbehør er hodeskallen. Det er en av de enkleste og raskeste måtene på en frisyre.

Beste hode skjerf Stiler for kvinner og menn:

Her er noen raske og enkle måter å skape vakre hodene på, som gir deg dagen din.

1. Twisted Turban:

Twisted Turban

Denne vridne turbanen gir deg et totalt urbane utseende. Legg skjerf på baksiden av nakken og hold endene til forsiden. Deretter krysse de to ender på hverandre og vri dem igjen slik at slutten du begynte med kommer i samme hånd. Trekk dem tett og stramt i nakken.

2. Bouffant Beauty:

bouffant Beauty

En varm trend i hodet skjerf stiler - Bouffant skjønnhet. Dette er en typisk stil for de som elsker å ha på seg håret i en updo eller en bolle. Fold skjerf i tredjedeler. Tie er en rundt din bun eller updo. Dette vil holde ditt krøllete hår alt bundet opp og godt administrert.

3. Retro Twist:

retro Twist

Dette er en av de enkleste måtene å knytte håret på. Det kan være bundet over en bolle eller en hestehale. Dette hodeskjoldet er fortrinnsvis av kortere lengde for et kortere utseende. Bare bruk dine beste nyanser, og du er klar til å se kult om sommeren.

4. Menns Turban skjerf:

menn Turban Scarf

Hvem sa skjerf er for kvinner alene. Dette Menns hode skjerf er en allsidig slags vikle. Det er veldig lett å bære og kan brukes som en turban eller en kappe. Den kan brukes av syklister som en rask vikle rundt hodet og ansiktet, for å dekke ansiktet ditt fra vinden. Materialet er mykt og lett laget av rayon materiale. Det er også behagelig å ha på hele dagen.

5. Vintage Head Scarf:

Årgang Head Scarf

En av de mest tradisjonelle måtene å binde hodet skjerf wrap. Firkantet skjerf er brettet inn i en trekant. Den dras deretter over topphodet på en slik måte at den spisse enden er på baksiden. De andre to ender er bundet under haken.

6. Brudehodet skjerf:

Brude Head Scarf

Hver brud drømmer om å se sitt beste og butikker veldig selektivt for hennes bryllup. Dette brudehodet skjerf er av nettmateriale og tungt brodert med krystaller, perler og perler. Den har en floral design. Det gjør bruden til å se ut som delikat og engelsaktig på hennes D-Day.

7. muslimsk brude sløyfe kjole:

muslim Bridal Veil Head Dress

Dette skjerfet er vakkert utformet med perler og pailletter. Det er dobbelt lagret og den røde fargen gjør brudens rødme mer fremtredende. Materialet som brukes er silke og det er mykt og håndterbart av bruden.

8. Hodetørk til ørkenen:

skaut for The Desert

Dette er den mest populære menns skjerf for ørkenen, da den beskytter deg mot solens sterke støv og sterke stråler. Ta den ene enden av det rektangulære hodet skjerf og vikle det rundt hodet og med den andre enden dekke dine ører nese og munn og pin eller bare ta den på toppen

9. Sikh Head Scarf:

Sikh Head Scarf

Sikhs religiøse bøker sier at mennene ikke skal kutte håret og må ha på seg et skjerf som heter turbanen. Stilen til å knytte Sikh-turbanen er forskjellig fra andre turbanstiler. De forskjellige stilene av sikh turban er - Patka, Basic turban og Fortress turban.

10. Rajasthani hode skjerf:

Rajasthani Head Scarf

Den typiske hodet skjerf av Rajasthan er også kjent som Pagari. I en Pagari slynges skjerf rundt hodet. Det er forskjellige navn og måter å knytte Pagari. I Rajasthan er det en annen måte å knytte Pagari hver 10. - 15 km du reiser. Det finnes forskjellige turbaner for forskjellige årstider - Pancharanga i høstsesongen, Falgunia under Holi, Black Chunari Turban under Diwali og Mothara under Raksha Bandhan.

Se mer: Hvordan å binde en hodebarn

11. Gigantisk afrikansk bue:

Gigantic African Bow

Et herlig damerhodet skjerf. Samle alt håret ditt og knytt det til en toppknute. Legg hodet vikle på baksiden av hodet på en slik måte at den er lavere til nakke. Etter å ha trukket de løse endene til forsiden knytter de dem til en knute og bretter seg for å lage en stor bue. Tuck endene i bueflapper.

12. Jødisk Butterfly Head Scarf:

jødisk Butterfly Head Scarf

Denne sommerfuglestilen til hodet skjerf for kvinner er veldig populær i Jerusalem. Kvinnene kombinerer to skjerf med forskjellige farger for å gi en slående effekt. De to skjerfene er firkantede, og de er vanligvis kun med frynser mens den andre ikke er. Det frynsede skjerf er bundet over det som ikke er frynst.

Se mer: Designer skjerf til damer

13. Dupatta Type Head Covering Style:

dupatta Type Head Covering Style

Dette er en av de mest tradisjonelle måtene å drapere dupatta, som er et rektangulært langt hode skjerf. Dupatta er vendt rundt hodet som dekker det på baksiden. De andre to ender faller på skuldrene, og den ene siden er drapert over den andre. Dette er en vanlig stil under bryllup og religiøse funksjoner.

14. Kashmiri Head Scarf:

Kashmiri Head Scarf

De mest glamorøse og designerhodet skjerf er de av Kashmir. Vanligvis er to forskjellige skjerf bundet rundt hodet og forlater endene på baksiden. Den øverste skjerf er utsmykket med smykker som dekker pannen og ørene.

Se mer: Long Scarf Styles For Women

15. Tilbake Bun Head Scarf:

Tilbake Bun Head Scarf

Disse er de typiske, vakre hodeskjerfene til damer i de afrikanske nasjonene. Håret deres er generelt veldig tykt, krøllete og uhåndterlige. Håret deres er krusete. Denne stilen dekker håret og gir et veldig anstendig og sofistikert utseende. Det lange skjerf dekker hele hodet og de løse ender er bundet opp i en bolle på baksiden.

Så hva venter du på ?? Bare pynt et vakkert hode skjerf og ha et nytt utseende for å overraske alle. Du trenger ikke å gå og kjøpe et nytt skjerf, bare bruk et stykke stoff som er et kaste bort og gi det et nytt utseende. Hodet skjerf er et av de store tilbehørene til både menn og kvinner, og du kan lage en flott motesetning hvor du enn går.

Leave A Comment

41 − = 39