15 Uslåelig Marwari Mehndi Designs med bilder | Stiler på livet

Mehendi er en viktig del av den indiske kulturen. Disse midlertidige mehndi tatoveringer blir brukt kvinner for alle anledninger. Indiske bryllup er støyende fargerike familie sammenkomster, som ikke ville være komplett uten visse ting - de religiøse seremoniene, fest for gjestene, og selvfølgelig de vakre mehandi-designene som tilbringer hender og føtter til bruden og vennene sine. Den mest berømte designen for indisk mehandi er en stor prikk eller figur i midten av håndflaten, med fingertips farget helt. Mehandi er den gamle indiske kroppskunsten som er gjenoppfunnet som et moderne mote tilbehør.

2018 Ultimate Marwari Mehndi-design for hender og ben:

Her er våre 15 siste Marwari Mehndi Designbilder med Clean Explanation. Velg din favoritt fra listen nedenfor.

1. Enkel Marwari Mehandi Design:

marwari mehndi designs

En enkel mehndi design marwari er ren, men ser elegant ut. De er ikke for tunge eller overdrevet med dekorativ design. De er noen utsøkte blomster og paisleys mønstre med noen linjer! Designet dekker ikke hele håndflaten, og det tillater å legge litt plass på håndflaten.

2. Kunstnerisk Marwari Mehendi Design:

15 Uslåelig Marwari Mehndi Designs med bilder | Stiler på livet

Disse Marwari mehandi-designene har en kombinasjon av blomster, paisleys og spiralmønstre. De inkluderer ikke så mange blomster eller andre former. Denne designen er litt moderne, og den er designet for å skape en meget tiltalende visuell effekt, mellom hullene mellom designene er ment å fremheve skjønnheten i mønsteret.

3. Nydelig Mehndi Marwari Design:

15 Uslåelig Marwari Mehndi Designs med bilder | Stiler på livet

En annen nydelig og siste mehendi-design har en blomstert og bladmønster, har også en oval formet blokkert design. Tykke skisser, med tynne linjer for detaljering, gjør bildet mer tydelig og iøynefallende og er moderne design som smart bruker gap for å skape et forbløffende kunstverk.

4. Vanlig Elegant Marwari Mehandi Design:

15 Uslåelig Marwari Mehndi Designs med bilder | Stiler på livet

En enkel blomst i midten av håndflaten med mer intrikat mønster på underarmen og med floral og stiplet kunst på alle fingrene har gitt til at den ser ut som den er. Disse blomstene abstrakte former ser nydelig ut på alle hender og er enkle å lage denne enkle designen som klarer å se utsøkt til tross.

5. Beautiful Marwari Mehendi Designs:

15 Uslåelig Marwari Mehndi Designs med bilder | Stiler på livet

Dette er en av de unike og elegante mehendi-designene, mens dette definitivt ikke er den vanskeligste eller tidkrevende designen i denne listen, det trenger en veldig stabil hånd og et veldig godt øye hver kurve og bøyning må replikeres på den andre hånd for å skape et design som er enda enklere med blomstermønsteret og spiralmønsteret.

6. Fremtredende Marwari Mehandi Designs:

15 Uslåelig Marwari Mehndi Designs med bilder | Stiler på livet

Disse typene av de nyeste Marwari mehendi-designene har tykke og tydelige linjer. Mens mønsteret har mye intrikat detaljering design, er det ingen skygge og alle linjene har samme tykkelse og konsistens. Finger tips har gitt en søt design med stiplet mønster, dette gir det generelle bildet et trendy utseende.

7. Brude Marwari Mehndi Design for hender:

15 Uslåelig Marwari Mehndi Designs med bilder | Stiler på livet

Denne tunge mehendi-designen blir mest brukt av bruden og brudgommen og deres nære slektninger. Disse nye Marwari mehandi-designene er ekstremt kompliserte og forseggjort. De har typiske figurer av en brud og brudgom med mange andre bilder av utstyret som er inkludert i bryllup, og dette designet dekker hver tomme av huden og gir en rik utseende.

8. Marwari Mehndi designer for ben:

15 Uslåelig Marwari Mehndi Designs med bilder | Stiler på livet

Denne mehendi-designen for bena er et stopp og stirrer stykke. Beinets skjønnhet er veldefinert i den fantastiske mehendi-designen som er så godt gjennomtenkt. Foten Mehndi-designene er forseggjorte, og de sportskomplisert detaljering og mønstre designet som ankler med riktig farge på neglelakk, er bare å markere mehendi-designen.

9. Glitter Marwari Mehndi Design med steiner:

15 Uslåelig Marwari Mehndi Designs med bilder | Stiler på livet

Denne mehandi-designen er bare unik og elegant, den har kombinasjon av rosa med Mehandi har et sirkulært floral og diamantformet mønster. Rosa glitter brukes til å markere design, fingertips har gitt et enkelt stiplet mønster. Glitterfargekombinasjonen kan endres basert på matchende antrekk.

10. Påfugl tema Marwadi Design Mehndi:

påfugl-tema-marwari-Mehndi-design10

Påfugl er et veldig populært motiv oppdaget i mange brude henna mehndi design. Intrikate påfugl mønstre krevde dyktige hender og er ikke for nybegynnere, men med liten praksis kan du sette på vakre påfugl mehandi design. To påfugler med store design som kan ses på veggene i de kongelige palassene i Rajasthan.

11. Marwari Mehndi designer hele hender:

ufullstendig-marwari-Mehndi-design11

Denne moderne designen dekker hele underarmen og det intrikatformede mønsteret gjør at hånden ser nydelig ut; men midt i det, det halve hjertet på den ene hånden og den andre på den andre siden når den holdes sammen, er fullstendig hjerteformet, og dette er hovedattraksjonen til denne marwari-designen.

12. Blomstertema Marwari Mehndi Design:

floral tema-marwari-Mehndi-design12

Blomsterdesign i Mehandi ser veldig grasiøs på hånden og de tykke grensene er gitt på blomster. Denne designen er veldig enkel for en brud, men ser fortsatt innviklet ut. Den virkelige skjønnheten i design ligger i sin enkelhet i Marwadi-damer, legger Mehendi nesten på hver festival. Så dette kan være et godt valg av Mehandi til festivaler.

13. Kalash Theme Marwari Mehndi Design:

Kalash-tema-marwari-Mehndi-design13

I denne Marwari Mehndi Design er en Kalash innrammet på hendene til en brud; Dette er unikt og sjeldent design. En vakker Kalash er trukket på hånden med andre design på sidearbeid. En Kalash anses å være en lovende ting i indisk kultur. Så det er lykksalig å tegne Kalash på brudens hånd.

14. Ornamental Marwari Mehndi Design:

ornamental-marwari-Mehndi-design14

Dette er den siste Marwari Mehndi-designen som er skåret med tung design ved å bruke noen gyldne fargestråler og et speil. Designplanene har blitt uthevet med gullfargestrålen, og i midten av designet har et stort speil blitt plassert for å gjøre det ser mer overdådig ut og det skaper nysgjerrighet i alle til å merke Dahandi designen dypt..

15. Radha Krishna Tema Marwari Mehndi Design:

Radha-Krishna-tema-marwari-Mehndi-design15

Denne unike mehendi-designen spekulerer på tradisjonelle elementer. Det har påfuglmotivet, og det har også Lord Radha Krishna-elementet tegnet. Å starte en ny fase av livet med velsignelsene til Radha Krishna er et populært ritual i den indiske kulturen, etter hvilken man kan gå inn i et lykksalig gift liv ved å inkludere en tegning av Radha Krishna i brudens mehndi.

Konklusjon:

Marwari Mehndi-designene har født i Rajasthan, en by i India hvor full betydning er gitt til sine tradisjoner og kulturer. Marwari mehndi design bøker er veldig tunge og det fyller opp hele hånden og beina til en brud. Ladies of Rajasthan er opptatt av å finne ut en grunn til å sette Mehendi, Karva Chauth er veldig kjent i Rajasthan. De har spesielle Mehndi for Karva Chauth og blir klar som en brud på den dagen, Marwari Mehndi-designene er veldig elegante, og det viser kulturen i Rajasthan.

Leave A Comment

2 + 6 =