15 Unike Yin Yang-tatoveringsdesign med mening

Yin Yang er et kinesisk symbol som også kalles Tai-Chi-symbolet. Det er den største oppnåelsen av kinesisk filosofi og er ansvarlig for å gjøre Kina kjent med hensyn til forskning, kunnskap og utvikling. Det er to sider på dette symbolet. Den svarte heter Yin, og den hvite er kalt Yang.

yin yang tattoo designs

En interessant ting lagt merke til om Yin Yang er at begge er uatskillelige; de kan ikke være uten hverandre. Når det gjelder Yin Yang-tatoveringer, har de blitt svært populære i disse dager og er sett nesten overalt. De ser ut til å være en ny fashion statement for ungdom som tallene fortsetter å øke daglig. I tilfelle du leter etter noen kule og fasjonable Yin Yang-tatoveringsdesign, har vi listet noen av de beste for enkelhets skyld..

Ulike typer Ying Yang Tatoveringer:

Yin Yang-tatoveringen er en av de beste alternativene for å vise naturen din til verden. Som det viser begge sider av menneskets natur. Eco-systemet er også avhengig av betydningen av dette symbolet.

1. Søstre Yin Yang Tattoo:

Søstrene-yin-yang-tattoo14

Søsteres kjærlighet som aldri kan skilles. Yin Yang-symbolet har to sider som søstrene også har. Begge søstrene tar på motsatt side av livet og tar vare på hverandre i alle spor av livet, to søstre blår Yin Yang-tatoveringen på sine motsatte føtter og får dem sammen for å lage en komplett Yin Yang-tatovering. Vi kan også skildre de to søstrene med motsatt natur komme sammen for å lage en komplett design. Søsteres kjærlighet her i denne Yin Yang-tatoveringen legger til solfylt og stjernehimlen på begge sider.

2. 3D Yin Yang Tattoo:

3d-yin-yang-tattoo13

Ovennevnte design kommer under 3D-design. Kunstnere har et bredt spekter av design i tatoveringer. 3D-designene er ganske elskede av ungdommen i dag. Designet gir en illusjon av en faktisk kunstbit som vi kan se som om den har faktiske egne sider. Denne yin yang 3D-designen er laget med blå blekk og grå blekk som er preget med rød, hvit og svart blekk, slik at den gir en 3D-innvirkning. Denne flotte designen har en glitrende skygge som gjør at øyet føles glatt og skinnende.

3. Mermaid Yin Yang Tattoo:

havfrue-yin-yang-tattoo11

Denne flotte designen som binder to havfruer som lager yin yang-symbolet, viser at de to sidene av universet også inkluderer i den abstrakte verden. Havfruen i fargen og den blekne havfruen viser begge de to sidene av mynten. Betyd den gode delen av livet og den triste delen også. Vi kan se små fisk som følger med havfruer, fargefiskene som er med den falmede havfruen og de svarte fiskene bak den fargerike havfruen viser oss at det alltid er et håp i alle triste n lykkelige livstider.

4. Amazing Mysterious Yin Yang Tattoo:

amazing-mystisk-yin-yang-tattoo10

Den ovennevnte yin yang tatoveringen er så mystisk. Designet på begge sider av yin og yang skiller med de svarte og hvite delene som faktisk tilhører de samme designene, men invertert med nyanser. Den blomstrete men geometriske utformingen i denne tatoveringen er et perfekt eksempel på kunstdesign. De mørke n lys sidene kan bli utrolig vist i dette mønsteret. Damer vil elske å designe den på baksiden av halsen.

5. Fish Making Yin Yang Tattoo:

fisker-making-yin-yang-tattoo12

Fiskene her er vakkert blekket symboliserer yin yang mening. Både yin og yang sidene av tatoveringen består av det blå som viser den kule siden og den røde som viser den varme siden av fargeskiven og også motsatt side av livet. Skyggen som dekker hele designet, legger til en gnist på tatoveringen. Denne tatoveringen kan gjøres på håndleddet eller til og med på skulderen. Kvinner vil helst foretrekke å bleke det enn menn, da kvinner elsker fiskens farger.

Se mer: Fairy Tattoo Designs For Girls

6. Heart Yin Yang Tattoo:

15 Unike Yin Yang-tatoveringsdesign med mening

Noen gang lurt på hvordan du kan lage en Yin Yang-tatovering som er hyggelig forskjellig i forhold til resten? I tilfelle du har, må du sannsynligvis ha oversett hjertet Yin Yang tatovering. Denne designen er ganske enkel, selv om formen på hjertet gjør det interessant og pent å se på.

7. Yin Yang Tattoo Kinesisk design:

15 Unike Yin Yang-tatoveringsdesign med mening

Det er noen mennesker som ønsker å gå for det tradisjonelle utseendet. Den kinesiske Yin Yang-tatoveringsdesign er den beste for dem. De gir deg et dristig utseende og øker også sjarmen til tatoveringen. Disse tatoveringer kan kun gjøres ved hjelp av en profesjonell. Noen som er svært dyktige, kan gi dette designet sitt originale og storslåtte utseende.

8. Dragon Yin Yang Tatoveringsdesign:

15 Unike Yin Yang-tatoveringsdesign med mening

Drager er en svært viktig del av den kinesiske kulturen og historien. De er betydelig husket for deres natur, vrede og kraftig status. En tatovering som viser bildet av en sint dragekløving, Yin Yang-symbolet ser nyskapende ut. Tilstedeværelsen av flammer bak dragen gjør det enda mer attraktivt.

9. Dragon Vs Tiger Yin Yang Tattoo:

15 Unike Yin Yang-tatoveringsdesign med mening

En god ide for Yin Yang tatoveringer er Dragon versus tiger one. De ser veldig vakre ut og står som en sterk representasjon av kinesisk kultur og mytologi. Denne designen er dynamisk og kan brukes av både menn og kvinner.

10. Floral Yin Yang Tattoo Design:

15 Unike Yin Yang-tatoveringsdesign med mening

Hvis du vil at din Yin Yang-tatovering skal se utestående, presentabel og spektakulær, ville det være en flott idé å være floral Yin Yang-tatoveringsdesign. Det er grønt i farge, er godt utformet og inneholder element av kreativitet.

Se mer: Star Tattoo Designs

11. Brann og vann Yin Yang Tatoveringsdesign:

15 Unike Yin Yang-tatoveringsdesign med mening

Yin Yang tatoveringer er veldig kult for de som ønsker å vise sin onde samt engelske side. En majestetisk jakt og vann Yin Yang tatoveringer er det perfekte valget her. Det har blitt stylet godt og er veldig fasjonabelt og trendy å se på.

12. Sitert Yin Yang Tattoo Design:

15 Unike Yin Yang-tatoveringsdesign med mening

En Yin Yang-tatovering som viser dette tradisjonelle kinesiske symbolet omgitt av en fin uttalelse, ser bra ut. Dette er en flott tatoveringsdesign for kvinner, da dette gir dem et veldig feminint utseende.

13. Fotavtrykk Yin Yang Tatoveringsdesign:

15 Unike Yin Yang-tatoveringsdesign med mening

En unik design for Yin Yang tatoveringer er fotavtrykk tatovering design. De er unike, forskjellige og veldig attraktive. Dette vil nok få mye oppmerksomhet og hente deg noen komplimenter.

Se mer: Rare tatovering ideer

14. Scenisk Yin Yang Tattoo Design:

15 Unike Yin Yang-tatoveringsdesign med mening

En Yin Yang-tatovering som har blitt skrevet inn i en kunstnerisk stil, er sikker på å se fantastisk ut. Tilstedeværelsen av to forskjellige scenerier, en som skildrer solnedgang og den andre som viser den romantiske skjønnheten til natten ser mesmeriserende og tiltalende for øyet.

15: Kunstnerisk Sunny Yin Yang Design:

kunstnerisk-sunny-yin-yang-design15

Yin Yang-symbolet er laget med solstråler. Det opprinnelige Yin Yang-symbolet er laget i solen og stråler kommer ut fra det. Den er laget på baksiden av en mannlig rygg. Jenta vil også elske å lage samme design i midjen eller i midten av magen. Denne tatoveringen er blekket med dyp svart blekk og nyanser av lys blekk.

Den kinesiske tradisjonen lærer verden veldig godt med den vakre tanken som er underforstått med sannheten i livet, faktisk universets sannhet eller si selv i himmellegemene. Det er to sider av alle aspekter av livet. Det gode og dårlige, kjærligheten og hatet, det lyse og kjedelige. Symbolet tattooed ville være en av de beste designene man kan velge. Så gå og få en tatovering gravert med universell design.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

7 + 2 =