15 Trendy Foot Mehndi Designs med bilder | Stil på livet

Mehndi er en viktig del av kulturen i flere asiatiske land. Mehandi tatoveringer gjelder på foten er like vanlig som de på palmer. Det er mange design tilgjengelig for føttene mehendi. Blomstermønster, abstrakte design, geometriske former er alle innlemmet i designene. Det store antallet intricacies og detaljering gjør designene utførlige og iøynefallende.

Mehandi-kjegler brukes til å påføre den svarte hennapastaen som etterlater det rødbrune merket på huden. Her er de 15 beste foten mehndi design med bilder for deg å velge mellom.

Siste fot Mehndi Designs 2018:

1. Floral Foot Mehandi Design:

fot mehndi designs

Et mehendi mønster av blomster og blader sår på foten ser feminin og pen ut. Blomstene er fremtredende og innsiden er skyggelagt med linjer. Spiraler som slutter i prikker, legger til et kunstnerisk preg på designen, noe som gjør mehandi-design mer overbærende ved å legge til farger på den. En blå farge legger til et kongelig utseende til hele mehandi-designen.

2. Simple Foot Mehndi Designs:

15 Trendy Foot Mehndi Designs med bilder | Stil på livet

Mens de fleste mehandi-designene er forseggjort og komplisert, er det enkle variasjoner. Et enkelt geometrisk mønster i midten av foten med en lang kant av føttene som en kantlinje er utmerket. Utsikten over de store figurene er konkret og fremtredende mens indre detaljering er gjort med en tynnere linje.

3. Brude Mehndi Design for fot:

15 Trendy Foot Mehndi Designs med bilder | Stil på livet

En forseggjort design fulle av vakre blomster og intrikate kurver og mønstre som starter fra tær og strekkes til kalven, er den slags tatovering som vanligvis velges av brudene. Disse tatoveringene ser utførlige og overdrevne dekorative ut. Det tar mye tid å søke og trenger tålmodighet for å få det gjort.

4. Elegant Net Type Foot Mehandi Design:

15 Trendy Foot Mehndi Designs med bilder | Stil på livet

Blomstermønstre med et nett som design i midten av designet er overdreven detaljering gir et forenklet, men likevel elegant utseende. Mehndi-mønstrene starter fra tærne, rundt til ankelen og strakt til beinet. Denne mehndi-designens kompleksitet gjør Henna-kunst til å se mer tiltalende og forseggjort.

5. Abstrakte føtter Mehndi Designs:

15 Trendy Foot Mehndi Designs med bilder | Stil på livet

Abstrakte mehandi design har geometriske former plassert strategisk for å gi et vakkert generelt utseende. Paisleys og blomstermønster er designet og strekkes til beinet, fingertipsene har gitt med en paisley og stiplet mønster for å markere designen og dette vil være godt valg for bryllup.

6. Kunstnerisk fot Mehndi Designs:

15 Trendy Foot Mehndi Designs med bilder | Stil på livet

Tykke skisser med små og mange mønstre og design innenfor grensen har et generelt kunstnerisk utseende. Mehendi-designen selv ser komplisert ut og er likevel enkel å bruke. Bare tilfeldigvis fortsetter å legge spiraler og sirkler og trekanter i oversikten over den grunnleggende formen av mehandi-design.

7. Side føtter Mehendi Designs:

15 Trendy Foot Mehndi Designs med bilder | Stil på livet

Blomster og paisleys mønstre som løper langs siden av føttene rundt ankelen gjør det ser feminint og fancy ut. Den svarte fargen på mehandi skiller seg ut mot den lysere tonen i huden. Stiplede linjer har blitt gitt for å markere henna kunst. Mehandi holder stadig oppmerksomheten til alle.

8. Vanlig Mehndi Design på foten:

15 Trendy Foot Mehndi Designs med bilder | Stil på livet

En ren design med enkle blomster og blader mehandi mønster ser veldig vakkert ut. Utsikten og den intrikate designen har begge gjort i samme tykkelse og det er konsistens gjennom hele designet. Enkel blomst med stiplet design har blitt brukt på fingertrådene for å gjøre designen ser søt ut.

9. Rød farget fot Mehendi Design:

15 Trendy Foot Mehndi Designs med bilder | Stil på livet

Den vanlige mehndi tatoveringen har den typiske rødbrune farven på henna, men en utmerket design er en som inkluderer farge med den normale mehandi. En rødfargede mehndi-design ser unike og flotte blomstermønstre med en rød farget bakgrunn eller grense gir designet en individualitet som skiller den fra resten.

10. Foot Black Mehendi Designs:

fot-black-Mehendi-design-10

Utsikten over designet starter fra tærne og strekkes til beinet som gjør føttene tiltrengende. Denne henna tatoveringen brukes på håndflaten og underarmene. Denne spesifikke mehndien er usedvanlig utbredt i en stor del av de asiatiske nasjonene hvor mehndi er ekstremt fundamental del av livsstilen.

11. Enkle Mehndi-design for føtter:

svart-Mehndi-design-for-fot-11

Dette enkle blomstermønsteret ligner en tatovering som er en av de mest valgte designene av alle damene. Den mørke mehndi-designen dukker opp mot den lysere tonen i huden som gjør føttene tiltalende. Denne designen består av blomster- og bladmønster sammen med få stiplede mehendi-kunst, som gir et feilfritt utseende.

12. Utførlig Floral Mehndi Design i fot:

elaborater-floral fot Mehndi-design-12

Denne designen består av blomster, blad og sirkulært mønster gjennom beina som er spesielt designet for bruder. Utsikten er avsluttet med flekker som inkluderer en fantasifull berøring; Påfugl med fjær har blitt designet i midten av Mehendi kunst. Folk som foretrekker å fylle sine ben med mehendi kan gå med dette designet.

13. Fot Mehndi Design Enkel:

små-blomster-Mehndi-design-13

Dette er en av de enkle Mehendi-designene for føttene. Blomstermønster med en beaded Mehendi-design gir et forenklet, men elegant utseende, det virker som en lettelse fra overdreven detaljering. Denne designen ser ut som en tatovering som vanligvis er valgt av bruder, fordi dette er like som et ornament. Dette er det samme som anklet design.

14. Speilreflekterende Henna Designs for Feet:

speilreflekterende-fot-Mehndi-design14

Denne disposisjon ligner en detaljert anklet med forskjellige formede diamanter som holder den tett. Dessuten er hele foten sikret med blomster og blader som strekker seg ut til midten av beina. Den rike konturen fremhever noen geometriske former som bevisst settes på designet for å gi et utsøkt utseende.

15. Rajasthani Feet Mehendi Plan:

Rajasthani-fot-Mehndi-plan-15

Personer som foretrekker minimal mehendi design kan velge dette mønsteret. Denne henna kunst er en av de enorme tilfellene av Rajasthani Mehendi skissere. I dette er det inkludert i vanlig "speilreflekterende håndverk" der Mehendi-designen på begge føttene er den samme. Dette har tykke paisleys med ulike blomstermønstre.

Konklusjon:

I India er mehendi en av tradisjonene som vil bli brukt på hender og føtter av damene for alle anledninger spesielt for bryllup. Plasseringen av føttene kan være helt planlagt med den ene på hendene, eller det kan også variere med den mørke, røde og oransje hennaen. En kvinne er ufullstendig uten å henna henna hvis hun blir klar for enhver anledning. Disse siste foten mehndi-designene er flotte og flotte for bryllup og festivaler.

Leave A Comment

92 − = 86