15 Tradisjonelle Pochampally Sarees fra Sør-India

Pochampally er sannsynligvis en av de beste varianter av sarees som kommer fra Sør-India. De betraktes som en av de eldste og tradisjonelle former for sarees der ute og sport unike design og mønstre. Noen av dem er ganske kunstneriske og viser det fantastiske kunstarbeidet til folket i Telangana. Disse Pochampally sarees er ganske kjente og spesialiserer seg på de geometriske mønstrene som er gjort på dem. Hvis du liker å være i stil, så kan disse sarees være en av de beste indiske tradisjonelle klærelementene for deg. Her er de 15 beste pochampally sareene. Alle er vakre, og du vil sikkert finne dine favoritter i den som diskuteres nedenfor.

Siste og beste Pochampally Sarees med bilder:

La oss se på topp 15 Pochampally sarees.

1. Den røde pochampally silke:

Pochampally Sarees

Denne spesielle silke saree er den beste Pochampally saree i denne listen, og er noe som alle kvinner vil like. Den lyse rødfarge kan sies å være en av de mest attraktive funksjonene om denne sarenen. Det tradisjonelle mønsteret gjort med den gyldne fargen på denne sareen er noe som vil få folk til å stirre på denne sareen. Ikke bare bunnen, pallu av denne sareen er veldig godt innredet med samme type design. Det kan sies at denne spesielle gyldne farge tradisjonelle designen er det som gjør sareen så vakker i utgangspunktet.

2. Den grønne silken Pochampally Saree:

Pochampally sarees 2

Denne spesielle sareen sporten fargen grønn sammen med det rene silke materialet. På grunn av materialet som brukes til å lage denne sareen, blir fargen enda mer levende enn de andre. Det er noe som vil blåse i tankene dine. Sareen har noen små intrikate mønstre gjort på det også, noe som vil holde seerne interessert i dette designet. Fargen og den designede puten gjør dette til en av de vakreste Pochampally sarees av all tid.

3. Den svarte Pochampally Saree:

Pochampally sarees 3

Her er en forlokkende svart saree som sporter Pochampally saree-designene. Den kommer med en blanding av to farger. Den svarte er hovedfargen som vises på denne sareen med små hvite mønstre gjort på den og den gyldne er pallu-fargene. Den gyldne fargen og de små designene brukes også i grenseområdet. Hvis du er ute etter en saree med visning av tilstrekkelig kunstnerisk arbeid, så kan denne sareen sies å være den rette for deg.

4. Den fargerike Pochampally Saree:

Pochampally sarees 4

Dette er noe som er helt levende og kommer med et forlokkende mønster gjort på pallu-delen. Sareen ser helt kul ut med pallu så godt innredet med alle fargene at kvinner vil ha det bra med å sporte dette på kroppen. De små designene som denne sarenen viser seg i pallu-delen er også ganske utrolig også. Det kan sies at dette er en av de beste sareene for alle kvinnene der ute som elsker å sporte de tradisjonelle indiske klærne nå og da.

5. Den gule Ponchampallu Allure:

Pochampally sarees 5

Dette er en veldig søt saree som passer for kvinner i alle aldre. Saree kommer med et ganske kult mønster gjort på grensen og pallu er ganske godt innredet også. Over alt kan man si at dette er en av de beste sareene for alle kvinner som elsker å sporte det indiske utseendet.

6. Den rosa og hvite pochampally saree:

Pochampally sarees 6

Denne sareen kommer med en vakker blanding av to farger. Dette er to av de indianske favorittfargene, og når de får dem i sitt favoritt etniske slitasje, kan det være bedre enn det.

7. Den nydelige gule Pochampally Saree:

Pochampally sarees 7

Dette er en av de flotteste Pochampally saree du vil komme gjennom i år. Designet har blitt ganske trendy i det siste, og mange kvinner bærer og vakkert viser slike pochampally sarees. Dermed kan du gjøre det samme som godt og se ditt beste ut i dine favoritt tradisjonelle klær.

8. Den rene silken Pochampally Saree:

Pochampally sarees 8

Denne sareen sporten farge krem ​​og rød og kan sies å være egnet for anledninger som bryllup, fester, etc og andre lignende hendelser. Hvis du ønsker å se best ut med det faktiske og originale indiske klærelementet, kan denne sareen få jobben gjort for deg.

9. Den pochampally gule sareen:

Pochampally sarees 9

Denne gule sareen kommer med en vakker design gjort på den med alle de skinnende vedleggene. Hvem ønsker ikke å bære denne sareen på kroppen deres. Den sport den vakre moderne utseende ved å huske på de tradisjonelle indiske saree-designene.

10. The Sky Blue Pochampally Saree Design:

Pochampally sarees 10

Dette er noe som alle kvinner vil elske. Sareen sporter en strålende design som gjør det annerledes enn alle som tidligere er vist. De små, intrikate mønstrene som er gjort på dem, er svært forlokkende og nesten alle kvinner vil elske måten denne sareen viser så unike grenseutførelser.

Se mer: Coimbatore Sarees

11. Aqua Blue Pochampally Saree:

Pochampally sarees 11

Her har vi noe som kvinner vil finne egnet for idrett nesten hvor som helst. Denne aqua blå sareen vil blåse når du ser det for første gang, og det vil gjøre det samme for folkene du viser det til.

12. Den blå intrikate designet saree:

Pochampally sarees 12

Denne blå sarenen er sannsynligvis en av de beste indiske designer sareene for alle indiske kvinner der ute. De små og skarpe mønstrene som er gjort på hele kroppen, er variable, og det er den mest fremtredende egenskapen om denne sarenen.

Se mer: Kanchipuram Sarees Bilder

13. Heritage Pochampally Saree:

Pochampally sarees 13

Her er en annen vakker Pochampally bomullssaree som kommer med en iøynefallende kunstnerisk design gjort på pallu-delen, og det regnes også som den viktigste funksjonen om denne sareen som vil tiltrekke seg mennesker. Hvis du er ute etter noe helt unikt denne sesongen, så kan denne sareen være egnet for deg.

14. The Violet Pochampally Saree:

Pochampally sarees 14

Her har vi en fiolett Pochampally saree som kommer med en så lys farge og smart utseende små design gjort på grensen.

Se mer: Dharmavaram Silke Sarees Bilder

15. The Casual Wear Pochampally Saree:

Pochampally sarees 15

Dette er den siste på denne listen. Selv om det er en casual wear saree, er det ganske fristende.

Disse Pochampally sarees er ganske kjente og spesialiserer seg på de geometriske mønstrene som er gjort på dem. Hvis du liker å være i stil, så kan disse sarees være en av de beste indiske tradisjonelle klærelementene for deg.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

69 − = 65