15 Tradisjonelle Maharashtrian Mangalsutra Designs | Stiler på livet

Det er noen tilbehør som har en viktig rolle i gifte kvinner. Det er et must bære armbånd, ankler, ringer, øredobber etc. for dem som de har sin egen viktige rolle. Blant dem har Mangalsutra topplasseringen. Den har både religiøs og psykologisk betydning i enhver hinduistisk tradisjon. Mangalsutraen sies å være fromme som symboliserer kjærlighet og godvilje for den nygifte kvinnen. Ifølge tradisjonene er den slitt for ektemannens lange liv og gode helse.

15 Traditional Maharashtrian Mangalsutra Designs

Maharashtrian mangalsutra er enkel i sin design, hovedsakelig med svart skygge. Som et symbol på ekteskap, priory, ble de laget med tråder. Men nå er det flere design i kategorien Maharashtrian mangalsutra å velge mellom.

Nyeste og vakre Maharashtrian Mangalsutra Designs for Women in Trend:

Her er de beste Maharashtrian mangalsutra designene du vil bli gal når du velger.

1. Shell Charm Maharashtrian Mangalsutra:

De Shell Charm Maharashtrian Mangalsutra

Maharashtrian mangalsutra-mønsteret er bare enkelt å bære. Konstruksjonen har en tre-strengskjede der senterstrengen er laget av gullkjede, siden den ene er med svarte perler. De to skallformene som brukes som sjarm symboliserer velstående livsreise, renhet og beskyttelse.

2. Kolhapuri Maharashtrian Mangalsutra:

Kolhapuri Maharashtrian Mangalsutra

Dette designet er en kombinasjon av Maharashtra og Kolhapuri design. Den ekstra Maharashtrian mangalsutraen er inspirert av de tunge kjeder. Strengen er gitt en tykk tekstur som kombineres med nesten 5-6 sorte og gyldne perle strenger på en vridd måte. Anhenget av mangalsutraen er gitt et blomstert utseende med en lilla diamant i den.

3. Fancy Charm Maharashtrian Mangalsutra:

Fancy Charm Maharashtrian mangalsutra

Vil du gi det tradisjonelle designet et moderne preg? Gå for Maharashtrian mangalsutra design i gull som er gitt et hjerte anheng med sjarm nedenfor. Strands av mangalsutra er også gitt en dobbel separat design som forbinder danner svart og gylden buret perler design. Strengen er også kjent som den vevde kjedesignalen.

4. Trio anheng Maharashtrian Mangalsutra:

Trio Pendant Maharashtrian Mangalsutra

Trio anheng mangalsutra er en av de tradisjonelle Maharashtrian mangalsutra designene. Mangalsutraen er laget med fire sorte perler, som er ytterligere dekorert med perler. De tre anhengene inneholder bildene av gudinnen i form av tre gullmynter. Designet er også kjent som Powala Putali Mangalsutra.

5. Kjedeform Maharashtrian Mangalsutra:

Kjede Style Maharashtrian Mangalsutra

En trendy design av Maharashtrian stil mangalsutra er inspirert av de tykke mursteinformene. Kjeden får svart og rød design perler på begge sider på avstand. Anhenget er laget av gull og gitt et mønster av flere gyldne perler på den. For å legge til sin skjønnhet, er rød floral design skygge gitt. Denne spesielle mangalsutraen er en vakker, tradisjonell Maharashtrian mangalsutra-design.

Se mer: Karnataka Mangalsutra Designs

6. Gold Bold Maharashtrian Mangalsutra:

Gull Bold Maharashtrian Mangalsutra

Vil du ha en mangalsutra som ser tung ut for et kongelig ekteskap! Den gullfargede designen av Maharashtrian gull mangalsutra design er det beste for deg. Mangalsutraen er laget med sorte og gyldne perler mens anhenget er dekorert med rosa diamanter og beaded sjarm. Det gir et kongelig utseende på Maharashtrian grenser saree.

7. Påfugl Maharashtrian Mangalsutra:

påfugl Maharashtrian Mangalsutra

Påfugler har vært et godt arbeid for Maharashtrian mangalsutra smykker. Mangalsutra er gitt en påfugl anheng med smaragder tucked i det. Strengen av den med fire strenger av sorte perler med gylden design i noen mellomrom. Det er også to små påfugler på skulderdelen. Hele brikken er nydelig og legger til den generelle sjarmen.

8. Gjengede Maharashtrian Mangalsutra:

gjenget Maharashtrian Mangalsutra

Et enkelt, men elegant mønster i Maharashtrian stil mangalsutra er dannet med flere tynne gyldne perler. Strengene er kombinert med svarte perler ved et fast gap. Den forenklede mangalsutra gir et dekorativt preg på kjoler og designer sarees. Kjedene er avrundet for å gjøre det mer søtt. For de av dere som virkelig ser etter en stilig og usedvanlig enkel, kan dette være ditt beste valg.

9. Solsikke Maharashtrian Mangalsutra:

Sunflower Maharashtrian Mangalsutra

En ganske populær design i Maharashtrian smykker mangalsutra kategori inkluderer anhenget med en solsikke design. Anhenget er gitt en gylden design med svarte smaragder som danner en blomst. Det store anhenget får også en liten, svart blomst på toppen med snorer i gylne og sorte perler. Dette er enda et design som er enkelt og vakkert.

10. Tre streng Maharashtrian Mangalsutra:

Tre String Maharashtrian Mangalsutra

En mangalsutra laget av tre forskjellige hovedstrenger av mangalsutra gir en ny definisjon til designene. Mangalsutraen er gitt tre strenger en på de andre formende lagene. Alle tre lagene er da koblet til en enkelt gullkjede. Designet inneholder også tre ballperler for et annet utseende.

Se mer: Tamil Mangalsutra

11. Curvy Floral Maharashtrian Mangalsutra:

curvy Floral Maharashtrian Mangalsutra

Et design som ligner det av et blomstert vin er fantastisk å bære over kjoler og til og med på vestlige antrekk. Anhenget er gitt et kroneutseende med floral design i diamanter. En ekstra berøring er gitt ved å legge til en liten sjarm nedenfor. Hvis du liker å gå litt dyrt over dem, kan dette være et perfekt valg.

12. Pearl og Diamond Maharashtra Mangalsutra:

Perle And Diamond Maharashtra Mangalsutra

Når perler og diamanter kombineres, oppstår en ganske fengende design. En Maharashtrian stil mangalsutra er gitt en lignende berøring. Den svingete anheng av mangalsutraen er besatt med en tvilling diamant på toppen og med bladformede diamanter under. Det er også en perle festet under for et sjarmerende utseende til den enkle beaded mangalsutraen. Deilig er det ikke?

13. Saaj Design Maharashtra Mangalsutra:

saaj Design Maharashtra Mangalsutra

Saaj design er et tillegg til Maharashtra Mangalsutra design. Mangalsutra er laget av gull med flere små sjarmer rundt halsen. Hovedhenget i midten er litt større enn de andre. For å legge sjarm til det, blir fargerike smaragder lagt til det.

14. Vati Maharashtrian Mangalsutra:

vati Maharashtrian Mangalsutra

Vati design i Maharashtrian gull mangalsutra er den beste og allment aksepterte designen. Designet er laget med to strenger av mangalsutra i en svart perle. Anhenget er laget med to vati-mønstre og gyldne perler festet til den. Det er et symbol på velstand, kjærlighet og lykke.

Se mer: Telugu Mangalsutra Designs med bilder

15. Peshwai Maharashtrian Mangalsutra:

Peshwai Maharashtrian Mangalsutra

Peshwai Maharashtrian mangalsutra er slitt i egentlige landsbyer Maharashtra. Mangalsutraen er laget med flere små svarte perlerestrenger som sluttet seg til å lage en. De snurrer seg for å gi et designutseende. På halsbenet er to lignende sjarmer festet for å holde dem sammen.

Tidligere var Maharashtrian Mangalsutra-designene bare en tråd som var bundet med haldi og en enkelt svart perle. Men med endringen i trendene har det oppstått flere variasjoner i design. Du kan nå velge din mangalsutra for å være tung eller lett; enkelt eller intrikat. Noen butikker tilpasser også mangalsutraene som du ønsker. Den siste blant alle er Peshwai mangalsutra, Kolhapuri Maharashtrian mangalsutra design og den korte halsen mangalsutra med små sjarm.

Leave A Comment

96 − 88 =