15 tips for å opprettholde et godt syn og redusere øyenstammen på datamaskinen

Øyne er en av de spesielle gaver gitt av herren, gjennom hvilken du kan se verden og verne de vakreste tingene. Så det er viktig for alle at vi skal passe på det som uten at livet ville være fargeløst og mørkt. Som denne alderen kalles datalderen, og de fleste av oss bruker tid foran den, og strekker øynene våre mesteparten av tiden. Så det er svært viktig å ta vare på øyet som i det lange løp, kan du bli utsatt for uskarphet i øynene, hodepine som begynner å påvirke øynene dine, og du kan også ha dårlig syn.

Tips to maintain eye health

Tips for øyeforbedring:

Her er topp 8 enkle måter der du kan opprettholde god syn.

1. konsumere sunt og balansert kosthold

Det er viktig å inkludere grønnsaker, proteinkilder som nøtter, egg og et godt balansert kosthold, slik at du holder deg i form og sunn, og dine øyne skal forbli skarpe og klare. Så gjør en vane å konsumere næringsrik og balansert kosthold på daglig basis, essensielt for kroppen din og øynene også,

2. Trene på daglig basis:

Ifølge mange studier er det funnet at folk som regelmessig går og trener dem, opprettholder et godt syn når riktig blod strømmer inn i øyne og oksygen. Så sørg for at du vil ha godt øyeblikk med jevne mellomrom, involvere deg i fysisk aktivitet og bli sunn.

3. Bruk riktig solbriller:

Det er svært viktig og obligatorisk å beskytte øynene mot skadelige UV-lys når og når vi er ute fra huset eller på arbeidsplassen. Sørg for at du får solkasser av god kvalitet, da det er spørsmål om sikkerhet av de mest verdifulle ting, da lavere kvalitet kan skade visjonen din.

4. si nei å røyke

Personen som røyker har en tendens til å bli rammet av aldersrelaterte muskelspørsmål som katarakt og andre øyerelaterte problemer mer enn ikke-røykere. Så for å holde øynene dine sunne, si nei for å røyke og avslutte så tidlig som mulig.

5. Ta tilstrekkelig søvn om natten:

Det er veldig viktig å gi hvile i øynene som kropp, da det til og med trenger å slappe av og roe seg ned. Personer som sover sen kveld, risikerer øynene deres, fordi utilstrekkelig søvn vil skade det og se rødt, slitent og puffet og samtidig vil du bli sen for neste dag arbeidet utøver og anstrenger ditt sinn og kropp.

6. Sikre renhet:

Det er ytterst viktig å alltid rengjøre hendene dine riktig før du berører eller gni øynene dine, om ikke bruk en ren lommetørkle eller klut. Personer som bruker kontaktlinser, bør følge hygienebeskrivelsen for å unngå smitte eller allergier som kan oppstå på grunn av støv og smuss.

7. Kontroller regelmessig dine øyne:

Det er en god vane eller praksis å få øynene sjekket hver sjette måned eller en gang i året ved å besøke en øyeekspert som sikrer at øynene dine er perfekte. Denne praksisen hjelper deg med å bli forsiktig med eventuelle problemer i tidlig stadium, og det kan bli cued uten problemer.

8. Vær oppmerksom på eventuelle endringer i visjonen:

I tilfelle hvis du føler at du finner noen endringer eller vanskeligheter med å se det, må du umiddelbart kontakte en øyespesialist før du får det mer forverret. Noen mennesker kan få problemer med svakt lys eller smerte i øynene, det er godt å konsultere, snarere enn å ignorere.

Tips for å redusere datamaskinens øyenbelastning:

Her er 7 beste måter du kan redusere for å øyne øynene foran datamaskinen.

15 tips for å opprettholde et godt syn og redusere øyenstammen på datamaskinen

1. Sørg for riktig belysning i nærheten av arbeidsstasjonen:

Å jobbe på datamaskiner for lange timer medfører øynestrøm, du bør sørge for at du ikke bruker høy intensitet lys som forårsaker skygger på skjermen og strammer øynene mer. Sett et svakt lys på hver side av arbeidsstasjonen for jevn lysstyrke og belysning med eventuelle refleksjoner.

2. Blinke øynene dine Oftere:

Mens du jobber på datamaskinen, bare husk at du blinker øynene dine mer enn når du sitter ideelt. Hvis du blinker kontinuerlig på datamaskinen, kan det tørke øynene, og det kan oppstå rødhet, men blinker med jevne mellomrom kan unngå situasjonen.

3. Gjør noe øye avslappende trening og drikke vann:

Hvis du fortsetter å se på skjermen, kan du føle tretthet, og øynene vil dukke opp og bli sliten også. For å unngå en slik øyeøvelse som i mellom noen timer, se noen langt vei gjenstander i ca. 30 sekunder og deretter et nærliggende objekt for attestere 5-10 ganger. Dette ville minimere risikoen hvis datamaskinen øyenstramme og drikke mye vann for å bli hydrert som mindre vannforbruk kan føre til problemer med tørre øyne.

4. Juster innstillingene for datamaskinens skjerm:

Kontroller at skjermbildet ditt har høy oppløsning, da det ville ha skarpere bilder og minimere belastningen også. Enda justere kontrastinnstillingene til det høyeste som bakgrunnen til hvitt, da det ville enda mindre belastning på øynene.

5. Minimere blending:

Rengjør alltid skjermen med ren klut ettersom alt støv og flekker er fjernet, og du ser riktig uten å tøye øynene dine. Sett inn et anti-skarpt skjermbilde på skjermen, da det ville holde nyanser og forhindre at det var så klart å unngå å tøye øynene dine.

6. Ta små pause i mellom:

For å opprettholde og holde deg oppgradert, jobber du for lange timer foran datamaskinen. Men på lang sikt kan du utvikle datasyndrom og smerte i nakken og ryggen også. For å unngå denne tilstanden anbefales det å ta kort 5-10 minutter etter hver time.

7. Grab Computer Eye Wear:

Det er en hvis den beste måten å beskytte øynene mot er å få tilpassede daturglass og et best alternativ for folk som har kontaktlinser ettersom det blir ubehagelig i lengre arbeidstid og begynner å irritere øynene dine.

Hvis du følger disse enkle trinnene som ville koste deg ingenting, kan du enkelt hindre at øynene dine strekker seg og samtidig opprettholder godt øyeblikk også. Du trenger bare å inkulcere eller stille disse gode gestene inn i rutine og følge dem med jevne mellomrom.

Bilder Kilde: 1.

Leave A Comment

36 − = 31