15 stilige off skulder topper i trend for jenter i India

Kvinner topper har alltid gitt attraktive design ved å bruke flere farger for å ta en plass i skapet. Topp design som tunika, tanker, halter, wrap topper, etc. har tiltrukket kvinnene å legge til en sjarm til deres skjønnhet. En lignende topp design blir allment akseptert på grunn av sin fantastiske design, er den faktiske skulder topper design. Designet gir damene eller tenårene mulighet til å forlate skuldrene sine fra plaggets berøring.

av shoulder tops

Av skulderoverdelene for kvinner:

Med forskjellige strikkedesigner og bløffdesigner, slår skulderplagget kvinner til å bli gal for det. Følgende er få hjertefryktende mønstre av skuldertoppene man må ta en titt på.

1. Single Strip Shoulder Top:

Enkelt Strip Top

En trykt skulder off tops design med en enkelt strimmel gir et fantastisk utseende på jeans. Kort i lengden, er toppen gitt en nypesting på nakken design festet med en enkelt strimmel for skuldrene. Strimlene kan være bundet til å danne en bue eller bare venstre å dra for å gi et unikt utseende.

2. Vanlig Off Shoulder Crop Top:

Vanlig Off shoulder Top

Ønsker et enkelt, men sofistikert utseende med en perfekt av skulderplaggene for kvinner! En fin topp laget av løs bomull, chiffon og elastikk er best for den. Toppen er laget med kort lengde og lange ermer som forlater skuldrene ufruktbare.

3. Boohoo av skulderplagg:

boohoo Tops

Også kjent som off shoulder crop toppene, boohoo topper er ganske sensuell. Toppen er laget av nylonmateriale med kort lengde beskåret som på en bluse. Ermene er også bundet opp til en lengde for et fantastisk utseende. Den forreste delen av toppen er gitt to striper som kan knyttes til å lage en funky bue.

4. Kvinner Off Shoulder Arms Topper:

Av shoulder Arms Tops

Et nydelig design med en vridning er de billige skuldertastene. En løs bagdesign av toppen er løs i montering. Midjen toppen er gitt hele ermer som er veldig løs. Utformingen gjør at armene og skuldrene er forrevne med en ovulær design. Toppen er gitt to striper som er bundet til nakken for et perfekt grep.

5. Svart Single Shoulder Drop Top:

Svart Single Shoulder Top

En annen stil i off skulder topper er den ene med en enkelt off skulder design. Den svarte toppen er laget av polyestermateriale med elastikk på nakkeutformingen og bunnen som skaper flere rette krøller på toppen for et fantastisk utseende. Ermene har også en lignende design.

Se mer: Grønne farger Topper

6. Svart og hvitt striper Topp:

Svart and white Strips Top

En svart og hvit sebra stripes design er ganske kjent blant tenårene i disse dager. Toppen er laget av bomullsmateriale, og for å legge til sin skjønnhet, er den sorte, lune stripen sydd fra skulderen til halsenden. Den andre siden av skulderen er gitt en enkelt svart stripe.

7. Deep Neck off skulder topp:

Dyp Neck off shoulder Top

Leter etter skulder av topper for somre, ferier eller fester på strender! Få en dyp nakke topp med doble ermer. Den dobbelte fargetoppen er gitt to søte striper for skuldre og en på armene. Toppen er laget av chiffong materiale med halv bomull innvendig sydd i den.

8. Designer av skulder topp:

Designer off shoulder Top

Leter du etter noe unikt for et spesielt fest! En svart sjarmerende tverrsnitt med et enkelt skulderstykke er det beste for anledningen. Den svarte toppen er laget av fløyel og nakken er designet med nettmateriale med sølvfarge. Underdelen er utformet i en kryssvei hvor den ene enden er på taljen mens den andre på hofter.

9. Vinter av skulderoverdeler for kvinner:

Vinter off shoulder Top

Shopping for vinteren! Prøv en vinterfra skulderstøtte lang i lengden. Toppen er laget av ullemateriale med to nyanser for nakke og hylse. Nakkeutformingen inneholder også to glidelåser på hver skulder som gir utseendet på en foldet krage. Toppen passer best på skinny jeans med tunge vinter støvler.

10. Plus Størrelse Av Skulder Topp Sheer:

Sheer off shoulder Top

Å ha en tung kropp og tenke på hva du skal velge for utflukter! Prøv et pluss-størrelse av skulderplagg design. Toppen er laget av rent materiale festet med bomull. Toppen er gitt midje lengde høyde med en ruffle hals design. Armene er også dekket med ren ruffle for å skjule armene.

Se mer: Kvinner Svart Topper

11. Løs av skulderavlingen:

Løs off shoulder Top

Den løse pluss størrelsen på skulderplaggene er ganske populær blant kvinnene med tung kropp. Den svarte glattplaten er løs fra alle sider og ermene også for behagelig slitasje. Sammen med det, er ermene også gitt løs montering. Toppen er laget av silke materiale som passer på jeans og påkull.

12. Jenter kors laget av skulder topp:

Kryss Designed Off shoulder Top

Leter du etter et nytt eller nyeste mønster i off skulder topp design! Prøv en vanlig svart topp med et kryss kryss mønster. Toppen har dyp nakke i V-form hvor kantene når skulderkanten. Det er også kryss fra under som viser magen på shorts eller jeans.

13. Flair Shirt Design Top:

Teft shirt Design Top

En flair designet av skulder toppen er ganske viral blant ungdommer av college. Den maroon toppen er gitt single stripe skulder erm med stilstand arm arm design. Bortsett fra det, er toppen også gitt en skjorteklikk som passer på shorts, jeans eller Capri.

14. Fasjonable off skulder topp for jenter:

fasjonable off shoulder Top

Ønsker du å ha en fasjonabel og koselig en del av skulder toppen! Prøv en unik designet topp som også gir utseendet på en mini skjørt. Den ene siden av toppen er lang, noe som gir en seksuell eksponering til beina. Sammen med det er skuldrene også gitt bundet design for et nydelig utseende.

Se mer: Tube Topp Bilder

15. Stripe Sleeve Top for Teens:

Strip Sleeve Top

Ønsker å se tiltalende på et dyrebart øyeblikk! En stripe ermet topp er det beste du kan få for det. Den av skulderplaggene er laget med ermer med striper design for å gjøre det mer sensuelt. Nakken er også gitt dyp design med et strekkbart materiale.

Den off skulder topper får et bredt utvalg av kvinner enn andre toppdesign på grunn av sin sensualitet. Det brede spekteret av farger det gir, gjør det mer bedårende. Det finnes forskjellige design for forskjellige årstider som sommerklær, vinterpleie, høstslitasje, etc i dette designet også, noe som gjør at du er forvirret til å velge fra.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

77 − 68 =